2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sagarak biberonla vermeyi denedin mi canım...ben gündüz biraz kremler göğüs ucunda kalsın diye sağdım verdim valla 80 cc yi hızlıca içiverince 3-4 saat falan uyudu kaldı o arada memeler de dinlendi ben de...emmesi tabi uzun sürüyor yorgun düşüyoruz günde 1-2 defa yapabilirsin bence

Allah yardımcın olsun canım seninki de baya zormuş

Sab simlex damla vermiştim kizlar 5.30 da birde 00.30 verdim emzirme öncesi veriliyor. Uykuluydu tam emmedi sanki damlatılarak verdikten sonra bsor şey olur mu ki yaa sürekli nefesini kontrol ediyorum durmadan. Bugünde o uyudu ama ben uyuyamıyorum. Ahh annem bizi nasıl büyütmüş

Allah razı olsun ne diyelim. Sende bayagi zorluk atlasmissin. Beni en iyi sen anlarsin. Resmen depresyona girdim. Şimdi biraz daha iyiyim. Sütüm yok şu an . Artirici içecekler içmeye başladim. Birde ,3 çocuk annesi kuzenim geldi . Direkt memesini kaptı. Benim göğüs ucu nerdeyse hiç yok. Acaba o yuzdenmi almadi. Lansinoh tu sanırım marka meme ucu çıkartıcı alet siparişi verdim. İnşallah cikar ve emmeye başlar. İnancimi kaybetmicem sonuna kadar devam. Gerekirse profesyonel yardım bile almayı düşünüyorum.

Canım baltalimani en eski kemik hastanesi olduğu için demişlerdir. Inşallah numara bulursun oraya olmadı tel ile arayıp bebeğin durumunu anlatsan belki numara almadan muayene ettirebilirsin.
Canım direkt acile gidicez. Oradan girişe bakicaz. Yoksa randevu bulamadıik. İnşallah yavrumun sansi yaver gider

Cok güzel yazmissin cok tesekkur ederim. Gercekten o kadar yorucu ki uyumamasi. 21 gunde 12 kilo vermisim. Hamileligimde almamistim 12 kilo. Ve yedigim halde verdim bu kiloyu. İki gundur banyoya girecem giremiyorum resmen koktum. Zar zor uyudugu 1-2 saat oluyor. Onda da ya makinaya camasir atiyorum ya karnimi doyuruyorum ya da kendim uyumayi tercih ediyorum dinlenebilmek adina. Ev leş gibi kendim leş gibiyim. Ayrica gercekten cok stresli bir donemdeyim ailevi. Zorlu bir süreç ve beni ayakta tutan tek sey bebegimin saglikli olusu ve bugunlerin gececegine olan inancim.

Canim maşallah doğum yapmissin Allah analı babalı büyütsün insallah. Bir kaç gundur takip edemedim. Bebiş durmuyor bazen. Sarılık sorunumuzda insallah yakinda biter. 14_15 ti. Dün 13 e düştü. Yarın kan almadan olcu yapılacak çok şükür. Senin kızın nasıl cabim benim

Gaz icinmi verdin o ne cnm çıkardı mi gazını belki rahatladı ise uyumuştur. Yine de uyandır 3.5 saatte emsin az da olsa şekeri düşmesin

Kızlar karnım taş gibi oluyor sertleşiyor bebek ortaya toplanıyor kasıklarıma doğru ağrı iniyor ara ara olmaya başladı çok sık değil ama sizce doğum sancıları başlamış olabilir mi böyle mi başlıyor ikinci doğumum ama insan unutuyor yine de 41+1 oldum yarın son kez hastaneye gidicem evde başlasa sancılar ne güzel olur hadi inşllah

Denedim Can'ım. Çok acıttı. Tam iyileşmişken tekrar yara oldu uçlar. Siz nasıl sağıyorsunuz? Nerde yanlış yaptım acaba?
Tekrar cesaret edemiyorum şimdi

Kızlar bu lecitin sxde ne kadar süre sonra işe yaradı bu bezeler be zamn gecti dün aldırdım bnde eşime iki tane içtim

Silikon meme uçları çok işe yarıyo ben de çoğunlukla öyle emziriyom
Benim de meme ucum küçük, açsa alana kadar strese giriyo ben de o anlarda uçla veriyom direkt kapıyo
Keyif için emecekse memeyi veriyom
Lohusalık bambaşka bi psikoloji ama geçecek inşallah bu günler canım

Çocuk doktoruna mi gidocez
Tam bilmiyorum Can'ım ama büyük ihtimal öyledir.

Aynı Damla'yı dr yazmıştı bize. Bugün aldı eşim. Dr un verdiği kağıtta emzirme öncesi 8 damla demiş. Eczacı eşime 2-3 damla demiş. 3 damla verdim ben. Sen kaç damla veriyorsun Can'ım.

Kızlar bu lecitin sxde ne kadar süre sonra işe yaradı bu bezeler be zamn gecti dün aldırdım bnde eşime iki tane içtim
Aynı günün akşamı işe yaradı Can'ım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…