2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bilmiyorum ki Can'ım. Ama varsa da ilerlemeden müdahale edilmiş olur. Ama ateşi falan yoksa ciddi bişey değildir.

Ben kullandım Can'ım antibiyotiği. Yani ucunda açık yara Yok şuan. Kanayacak şekilde. Ama acıyor uçları tabi. Emdikçe kabarıyor.
Sırtımdan iğne batma Yok ama tam olarak dediğin gibi ürperme var.
Peki bio ile birliktemi kullandınnyalnızca sab simplex i mi kullandın
Yok Can'ım sadece sab simplex i kullandık

Sakin ol canım öyle değildir inşallah ama olsa bile dr diyeceği de fizyolojik serum bol bol emzir olacaktır

sofiarya canım göğsüme iğne batnası gibi anlık acı oluyor ve göğüslerimi sıcak hissediyorum dün grip gibi sırtım omuzlarım ağrıyordu bugün geçmiş göğsüm şişmişti sürekli emzirip sağdım yumuşadı neden olabilir bu tahatsızlık hissi

İğne batması bende de var dünden beri enfeksiyondan endişe ediyorum.

Sakin ol canım öyle değildir inşallah ama olsa bile dr diyeceği de fizyolojik serum bol bol emzir olacaktır
Eşimde öyle diyor aslında zaten yaıyorum bi de bu sümük ben fizyolojik sıktığım için geliyor burundan galiba yoksa içerde hırıl hırıl ses yapıyor. Ben serum fizyolojiği sıkıyorum ondan sonra hapşırıp hapşırıp çıkartıyor . Hasta gibi de değil çok şükür şimdi uyuyor bi kalksın bakalım nasıl olmuş sabah yediden beri kaç kere emzirdim sayamadım . Bi de bişey sorcam bzde alından ölçen ateş ölçer var mesela kafası 36.7 iken göneği 37 küsürlerde çıkıyor normal mi böyle farklı olması

Ben elektririkliyle dagdigimda çok çok az geliyor sütüm.manuel.pompa aldırmış tüm.esime onda daha çok geldi şaşırdım

İğne batması bende de var dünden beri enfeksiyondan endişe ediyorum.
Allah korusun yaa öyle birşey değildir inşallah evde yalnızım birde daha doğtusu yaşadığımız şehirde yalnızım çovuklsr perişan olur dün heryerim grip olacak gibi dökülüyordu bugün o yok ama işte batmalar var senin göğsündede sıcaklık varmı

Normal canım göbeği kapalı duruyor sonuçta alın hep açık hava aliyor...kulak içi alın ve makat ölçümleri de farklı çikıyor mesela kulaktan ölçüm yarım derece falan daha yüksek çıkıyor...sümükler çıkıyorsa tamam işte rahatlıyordur kuzucuk...sen emzirmeye devam

Evet canım haklısın bana da aynısını dedi. Burnu çok tıkalıydı nefes alamıyor nerdeyse. Başka bi ilaç veremem dedi
Grip falan olmasında başka bişey istemem kendimi suçlu hissediyorum valla küçücük çocuğu hasta ettim diye . Hatta kardeşimi devaıçluyorum o gripti çünkü ne kadar yaklaşmasada aynı odada bulundu

Evet sümükler çıkıyor emzirmeden önce serum fizyolojik sıkıyorum . Ohh içimi rahatlattınız valla dünden beri kendi kendimi yedim o hırıl hırıl ettikçe içim gitti

Çok memnunum canım hastaneden beri kullanıyorum

ben memnunum kollarım yorulmuyor, bebiş de iki büklüm olmadan rahatça emiyor.

Kullanıyorum cnm gayet iyi ama oğlum poposunu kaydırıyor iicne sokuyor kullanıcı hatası anlican

Evet canım emzirme yastığı olmasa zor emzirirdim ben

Ben aldım ama kullanamadım henüz. Çok küçük bebişler. Biraz büyüsün öyle kullanırız.

Can'ım korse almış mıydın? Medikal korse takınca daha rahat öksürüyorsun.
sağolun kızlar almış gelmiş eşim sanırım kollarım ve sırtım daha az agriyacak gibi gözüküyor

Canim makine farkli bebisin emmesi farkli .
Ben kizim kustugunda sasrdim dedimki bukadar icmismi diye bozma moralini .duzelecek sonucta

Beslenup beslenemedigini anlamanin tek yolu tarti. Haftada bir tartildiysa ve 150 100 200 gr aliyosa sorun yoktur. He birde cisli bezler gunde en az 4 5 cisli bezi oluyosa da rahat olun.

Kızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok

Ya bizim dogudugundan beri hirilti var. Dr. Nirmal yenidogan bebekte dedi ama bende emerken o bogazdaki hiril hiril duruma cok takiyorum. Otri bebe kullan biz otri bebe kullandik ama burnu acikti. Bisey cikmadi. Dr yazdi bu arada otri bebyide

Saat 5 de uyanan oglumu yeni uyuttum. Bakalim kac dk surecek? 15 dk veriyorum max. Gaz sancilari gercekten cok yıldirici. Cok yoruluyorum. Caresizlikten mama da veriyorum. Bebegim artik memeyi tutarken savasiyor resmen. Yakinda beni reddedecek biliyorum. Umarim bu korktuklarimi yasamadan atlatiriz bu gaz sancilarini. Bugun mestil damla aldiracagim insallah faydasini gorurum.

Cnm çok emzirince karnimda ağrım oluyor ama iç dikisin patlamaz duramazsin bence. Olumsuz da düşünme beni bulur falan diye bundan sonra iyi olacak inş de cnm Allah yardım eder

Ben yazacaktım canım üşütüyor olabilir misin ben suyu az içeyim veya üşüteyim direk alt taraf ve karın sancılanıyor

Git canım git normal değil geçmeyen ağrı, benimde ağrıyodu bak neler çıktı altından

Etkiler canim ayaklarını sıcak tut sırtını falan çok geçmiş olsun geçer inşallah cnim

Kızlar çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için, doktoru aradım ya kendini yordun ya üşüttün dikişlerle ilgili bir problem olsa böyle olmaz duramazsın dedi. Ben iki gün önce aşırı dolu market arabası sürdüm, arkadaşın bebegi emekliyor çömeldim onu sevdim kaç kere otur kalk yaptım, yukarılara uzandım ve yağmur kokusunu seviyorum diye terli terli balkonda oturdum.. her türlü pisliği yaptım yani ( iyi oldum sanıyordum, daha dikkatli olayım bundan sonra

Kizlar bebegim surekli memede durmak istiyor kucamdan alinca geri uyaniyor napcam bole sagip verirsem uyuyor aceba ememiyor mu iyice yoruldum saatlerce kucamda
Kendini guvende hissediyorlar sanirim kucakta uyuyorlar benimkide oyle .
Kızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok
Benimkide oyle grip gibide degil aslinda izlemdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…