- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.501
Bilmiyorum ki Can'ım. Ama varsa da ilerlemeden müdahale edilmiş olur. Ama ateşi falan yoksa ciddi bişey değildir.Dün eşim işten erken çıkmıştı götürcektik vazgecti götürmedi . Bütün gün başının etini yedim gasta mı oldu acaba diye o hayır değil dedi . Bugünde ablam gelicek yanıma o gelince dayananazsam götürcem ne yapabilir ki acaba doktor küçücük bebeğe
Ben kullandım Can'ım antibiyotiği. Yani ucunda açık yara Yok şuan. Kanayacak şekilde. Ama acıyor uçları tabi. Emdikçe kabarıyor.Ben genel cerrahiye gittim mastit vs yok göğüslerin boş ama meme ucundaki açık yaradan hafif enfeksiyon başlamış dedi ve antibiyotik verdi krem falan da tabi...benim göğüs uçlarından içinden ve sırtımdan iğneler batıyordu ürperme geliyordu...ben sezaryenden sonra verilen antibiyotiği içmemiştim içsem böyle olmazmış ama ilerlemeden müdahale etmiş olduk en azından dedi doktor da...meme ucunda açık yara varsa bi doktora görün istersen
Yok Can'ım sadece sab simplex i kullandıkPeki bio ile birliktemi kullandınnyalnızca sab simplex i mi kullandın
Sakin ol canım öyle değildir inşallah ama olsa bile dr diyeceği de fizyolojik serum bol bol emzir olacaktırDün eşim işten erken çıkmıştı götürcektik vazgecti götürmedi . Bütün gün başının etini yedim gasta mı oldu acaba diye o hayır değil dedi . Bugünde ablam gelicek yanıma o gelince dayananazsam götürcem ne yapabilir ki acaba doktor küçücük bebeğe
Evet canım haklısın bana da aynısını dedi. Burnu çok tıkalıydı nefes alamıyor nerdeyse. Başka bi ilaç veremem dediSakin ol canım öyle değildir inşallah ama olsa bile dr diyeceği de fizyolojik serum bol bol emzir olacaktır
İğne batması bende de var dünden berisofiarya canım göğsüme iğne batnası gibi anlık acı oluyor ve göğüslerimi sıcak hissediyorum dün grip gibi sırtım omuzlarım ağrıyordu bugün geçmiş göğsüm şişmişti sürekli emzirip sağdım yumuşadı neden olabilir bu tahatsızlık hissi
Eşimde öyle diyor aslında zaten yaıyorum bi de bu sümük ben fizyolojik sıktığım için geliyor burundan galiba yoksa içerde hırıl hırıl ses yapıyor. Ben serum fizyolojiği sıkıyorum ondan sonra hapşırıp hapşırıp çıkartıyor . Hasta gibi de değil çok şükür şimdi uyuyor bi kalksın bakalım nasıl olmuş sabah yediden beri kaç kere emzirdim sayamadım . Bi de bişey sorcam bzde alından ölçen ateş ölçer var mesela kafası 36.7 iken göneği 37 küsürlerde çıkıyor normal mi böyle farklı olmasıSakin ol canım öyle değildir inşallah ama olsa bile dr diyeceği de fizyolojik serum bol bol emzir olacaktır
Ben elektririkliyle dagdigimda çok çok az geliyor sütüm.manuel.pompa aldırmış tüm.esime onda daha çok geldi şaşırdımÇok uzun süre sağdım hem zaman kaybettim hem de canım çıktı her iki memeden o sütü çıkarana kadar
Ziyan olunca o kadar üzüldüm ki, ben uyurken güzel güzel beslerler diyodum
İçmemesi imkansız kaynanam beceremedi bence, iyice ittiremedi
Üstelik beslenme bitince geri dolaba kaldıramayız demiştik
Neyse düzene girecek inş
Benim de emerken hatta elimle sıktığımda bile daha çok süt geliyor
Sütümüz var kendimizi yok yere harap ediyoz di mi
Allah korusun yaa öyle birşey değildir inşallah evde yalnızım birde daha doğtusu yaşadığımız şehirde yalnızım çovuklsr perişan olur dün heryerim grip olacak gibi dökülüyordu bugün o yok ama işte batmalar var senin göğsündede sıcaklık varmıİğne batması bende de var dünden berienfeksiyondan endişe ediyorum.
Normal canım göbeği kapalı duruyor sonuçta alın hep açık hava aliyor...kulak içi alın ve makat ölçümleri de farklı çikıyor mesela kulaktan ölçüm yarım derece falan daha yüksek çıkıyor...sümükler çıkıyorsa tamam işte rahatlıyordur kuzucuk...sen emzirmeye devamEşimde öyle diyor aslında zaten yaıyorum bi de bu sümük ben fizyolojik sıktığım için geliyor burundan galiba yoksa içerde hırıl hırıl ses yapıyor. Ben serum fizyolojiği sıkıyorum ondan sonra hapşırıp hapşırıp çıkartıyor . Hasta gibi de değil çok şükür şimdi uyuyor bi kalksın bakalım nasıl olmuş sabah yediden beri kaç kere emzirdim sayamadım . Bi de bişey sorcam bzde alından ölçen ateş ölçer var mesela kafası 36.7 iken göneği 37 küsürlerde çıkıyor normal mi böyle farklı olması
Grip falan olmasında başka bişey istemem kendimi suçlu hissediyorum valla küçücük çocuğu hasta ettim diye . Hatta kardeşimi devaıçluyorum o gripti çünkü ne kadar yaklaşmasada aynı odada bulunduEvet canım haklısın bana da aynısını dedi. Burnu çok tıkalıydı nefes alamıyor nerdeyse. Başka bi ilaç veremem dedi
Evet sümükler çıkıyor emzirmeden önce serum fizyolojik sıkıyorum . Ohh içimi rahatlattınız valla dünden beri kendi kendimi yedim o hırıl hırıl ettikçe içim gittiNormal canım göbeği kapalı duruyor sonuçta...kulak içi alı ve makat ölçümleri de farklı çikıyor mesela kulaktan ölçüm yarım derece falan daha yüksek çıkıyor...sümükler çıkıyorsa tamam işte rahatlıyordur kuzucuk...sen emzirmeye devam
Çok memnunum canım hastaneden beri kullanıyorum
ben memnunum kollarım yorulmuyor, bebiş de iki büklüm olmadan rahatça emiyor.
Kullanıyorum cnm gayet iyi ama oğlum poposunu kaydırıyor iicne sokuyorkullanıcı hatası anlican
Evet canım emzirme yastığı olmasa zor emzirirdim ben
sağolun kızlar almış gelmiş eşim sanırım kollarım ve sırtım daha az agriyacak gibi gözüküyorBen aldım ama kullanamadım henüz. Çok küçük bebişler. Biraz büyüsün öyle kullanırız.
Can'ım korse almış mıydın? Medikal korse takınca daha rahat öksürüyorsun.
Tabi canım çok rahat edersin güle güle kullansağolun kızlar almış gelmiş eşim sanırım kollarım ve sırtım daha az agriyacak gibi gözüküyor
Evet bn memnun kaldmİşe yarıyormu
Hayirli guzel haberlerle gel canim .Sevgili anneler yarin sabah 07 de sezaryene oluyorhm dualarinizi bekliyorm dogum yapmis herkese allah beebeklerinin acusini gostermesin dogum yapmamislar da allah vaktinde saglikli bebekler basip etsin
Canim makine farkli bebisin emmesi farkli .Çok mutsuzum, gündüz uyuyor akşam gece hiç uyumuyo hep memede durmak istiyo
Gündüz de ben uyuyamıyorum
Çok sık kullanmam diye aventin manuel pompasını aldım, binbir zorlukla 50 cc sağdım dolaba koydum, yattım biraz
Kayınvalidem ben uyurken vermiş ama içmiyo diye dolaba geri koymuş
Hslbuki dolaptan çıktıktan sonra beslenme bitince kalanı atın diyo
Ziyan oldu şimdi zar zor sağdığım kuş kadar süt
Sütüm çok çok var sanıyodum ama makine psikolojimi bozdu
Bu kadar az geliyosa bu çocuk bu zamana kadar hep aç olduğu için aranıp durmuş demek, ben hep çok çok emdi ama keyif için aranıyo sanıyodum
Ağladım durdum bu akşam o durmadıkça.. emzirdim, mama da verdim ama hala durmadı durmadı
Böyle yaparsam sütüm etkilenir farkındayım ama baş edemiyorum lohusa psikolojisi ile
Çok uzun süre sağdım hem zaman kaybettim hem de canım çıktı her iki memeden o sütü çıkarana kadar
Ziyan olunca o kadar üzüldüm ki, ben uyurken güzel güzel beslerler diyodum
İçmemesi imkansız kaynanam beceremedi bence, iyice ittiremedi
Üstelik beslenme bitince geri dolaba kaldıramayız demiştik
Neyse düzene girecek inş
Benim de emerken hatta elimle sıktığımda bile daha çok süt geliyor
Sütümüz var kendimizi yok yere harap ediyoz di mi
Kızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok
Cnm çok emzirince karnimda ağrım oluyor ama iç dikisin patlamaz duramazsin bence. Olumsuz da düşünme beni bulur falan diye bundan sonra iyi olacak inş de cnm Allah yardım eder
Canım ilkte ben de tansiyonum düsüp bayılır gibi olunca anestezi verdiler demiştim ya esas beni mahfeden oymuş biliyor musun...bu sefer anestezi uzmanına defalarca söyledim ve bir hemşire 3 farklı serum poşetini sürekli değistirerek sırasıyla bi birini bi ötekini söktü taktı ve tansiyonum düşmedi dikerlerken bile ayıktım odaya geldiğimde annem şaşırdı...geçen sefer inleyerek dönmüştüm çok feciydim ağrılar sancılar bu sefer o spinalin etkisi geçene kadar acıları hissetmedim ve sakinleştirici falan mı verdiler anlamadım sürekli gülüyordum...bu doktora da hastaneye de çok çok güvenmiyordum ama açıkçası beni şaşırttılar...bi de ilkte çok yatmıştım zor iyilesmiştim...bu sefer hemen kalkınca sanki daha çabuk iyileştim 20 gün oluyor 2 gündür korse takıyorum 3 gündür yürüyüşe başladım...yani belden iğneden falan pek böyle semptomlar olmaz normalde...üşütüyor musun acaba
Ben yazacaktım canım üşütüyor olabilir misin ben suyu az içeyim veya üşüteyim direk alt taraf ve karın sancılanıyor
Git canım git normal değil geçmeyen ağrı, benimde ağrıyodu bak neler çıktı altından
Can'ım bu normal korse değil ama. Doktorum söyledi. Zayıflamak için değil göbek dikişlere baskı yapmasın diye. Ben de griptim çok öksürüyordum. Dikişlere bişey olacak diye korkuyorum çok sızlıyor öksürürken diyince verdi.
@07rukiye07 Can'ım ben de bestlak damla malt içecek kullanıyorum. Sütün gelişi iyi aslında. Oğlumun her daim ağzında süt. Ama makineye gelmedi anlamıyorum
Etkiler canim ayaklarını sıcak tut sırtını falan çok geçmiş olsun geçer inşallah cnim
Kendini guvende hissediyorlar sanirim kucakta uyuyorlar benimkide oyle .Kizlar bebegim surekli memede durmak istiyor kucamdan alinca geri uyaniyor napcam bole sagip verirsem uyuyor aceba ememiyor mu iyice yoruldum saatlerce kucamda
Benimkide oyle grip gibide degil aslinda izlemdeyimKızlar dün akşamdan beri kızımın burnu da akıyor nezle mi oldu . Bu boğazında balgam birikmiş gibi diyodum . O mu çıkıyor yoksa hasta mı oluyor ateşi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?