- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.521
Emzik denedin mi kuzum? Benimki de öyleydi emzikle biraz rahatladımKizlar bebegim surekli memede durmak istiyor kucamdan alinca geri uyaniyor napcam bole sagip verirsem uyuyor aceba ememiyor mu iyice yoruldum saatlerce kucamda
Bebek daha yavas cektiginden o doyana kadar sut üretimi devam ediyor ve bence doyuyorlar. Bazen benim 20 cc sagamadigim bile oldu. Ama bebegim eger keyfi yerindeyse 1 saat emiyor ve bir saat sonunda hala sut geldigini fark ediyorum.Çok mutsuzum, gündüz uyuyor akşam gece hiç uyumuyo hep memede durmak istiyo
Gündüz de ben uyuyamıyorum
Çok sık kullanmam diye aventin manuel pompasını aldım, binbir zorlukla 50 cc sağdım dolaba koydum, yattım biraz
Kayınvalidem ben uyurken vermiş ama içmiyo diye dolaba geri koymuş
Hslbuki dolaptan çıktıktan sonra beslenme bitince kalanı atın diyo
Ziyan oldu şimdi zar zor sağdığım kuş kadar süt
Sütüm çok çok var sanıyodum ama makine psikolojimi bozdu
Bu kadar az geliyosa bu çocuk bu zamana kadar hep aç olduğu için aranıp durmuş demek, ben hep çok çok emdi ama keyif için aranıyo sanıyodum
Ağladım durdum bu akşam o durmadıkça.. emzirdim, mama da verdim ama hala durmadı durmadı
Böyle yaparsam sütüm etkilenir farkındayım ama baş edemiyorum lohusa psikolojisi ile
Iyi dusun iyi olsun canim gaz sancilari fena gercekten onlarada bizedeSaat 5 de uyanan oglumu yeni uyuttum. Bakalim kac dk surecek? 15 dk veriyorum max. Gaz sancilari gercekten cok yıldirici. Cok yoruluyorum. Caresizlikten mama da veriyorum. Bebegim artik memeyi tutarken savasiyor resmen. Yakinda beni reddedecek biliyorum. Umarim bu korktuklarimi yasamadan atlatiriz bu gaz sancilarini. Bugun mestil damla aldiracagim insallah faydasini gorurum.
Ben de mamayi kesmek istiyorum. Ama sabah 5 ten sonra gaz sancisi tutuyor oglen anca geciyor. Cocuk saatlerce aglior kivraniyor. Ben uykusuz ve ac oluyorum. Meme alirken sakinliyor ama bir sure sonea ben asiri yorgun dusuyorum ve dayananadigimdan mama veriyorumCan'ım senin yine 50 cc çıkmış. Ben bugün elektrikli ile sağmaya çalıştım 10 cc bile çıkmadı. Ama pompaya itibar etmiyorumçünkü sütüm geliyor elle sıkınca. Bebeğim de çoğu zaman luk luk içiyor. Ağzının kenarından süt akıyor. Ben 3 gün mama verdim günde iki kez. Perişan oldu yavrum. Kakasını yapamadı. İki gündür mamayı kestim. Çok şükür daha iyi. Haaa saatlerce memedeyiz o ayrı :) doymuyor mu diye sorguluyorum ama dr lar da bişey demiyor.
Ayağına çorap Çetin ve terlik giy sıcak dursun hatta sıcak su torbası koy ayağına biraz rahatlatır usuttuysenKızlar çok teşekkür ederim hepinize ilgilendiğiniz için, doktoru aradım ya kendini yordun ya üşüttün dikişlerle ilgili bir problem olsa böyle olmaz duramazsın dedi. Ben iki gün önce aşırı dolu market arabası sürdüm, arkadaşın bebegi emekliyor çömeldim onu sevdim kaç kere otur kalk yaptım, yukarılara uzandım ve yağmur kokusunu seviyorum diye terli terli balkonda oturdum.. her türlü pisliği yaptım yani( iyi oldum sanıyordum, daha dikkatli olayım bundan sonra
Sabah 6 gibi masaj yaptim ve yagladim. Koca insan gibi kakasini yapti bir suru de gaz cikardi. Tamam dedim rahatladi artik uyur. O kadar kakasini yapinca acikti tabi emzirdim sonra yine basladi kivranmalari.Iyi dusun iyi olsun canim gaz sancilari fena gercekten onlarada bizede
Çok şükür pıt pıt yapıyo özellikle uyurken uyaniyor kendi sesineBebeğinin gazınada iyi geldi dimi benim için gaz daha önemli şu aşamada
Sağol canım
Bnde izliyorum bir buçuk saati gcti uyuyalı baya huzurlu gözüküyor maşallah . Buçukta kaldırcam bakalım hırıltısı ne durumdaKendini guvende hissediyorlar sanirim kucakta uyuyorlar benimkide oyle .
Benimkide oyle grip gibide degil aslinda izlemdeyim
Çıkmıyor bizimki hep alttan cnm. Bir kere guk yapsa yeter diyorum artık. Rahatsız olursa kucağıma alınca yapıyoBir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini
Bizimki de öyle canım ben ilk memeyi verdiğimde çıkartıyosam ikinci memeye gecince çok uğraşmıyorum çıksın diye . Ama kusmasın diye dik tutmak lazım omzumda bi on dakika yatırıyorum öyle uyuyakalıyorBir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini
Acile neden gittin canim?
Ben de bugun kontrole gittim sifir aciklik sifir sanci
Kafa tam asagida bile.degildi Parmaklarini emiyordu kucukhanim
İnş Can'ım. Göğsümde sıcaklık Yok. Şişlikler oluyor arada. Lesitin içiyorum. Ama bu uçlara iğne batması başka türlü bişey.Allah korusun yaa öyle birşey değildir inşallah evde yalnızım birde daha doğtusu yaşadığımız şehirde yalnızım çovuklsr perişan olur dün heryerim grip olacak gibi dökülüyordu bugün o yok ama işte batmalar var senin göğsündede sıcaklık varmı
Yok Can'ım korkma ondan. Bulaşsa bizimkine bulaşırdı. Ben dahil tüm ev halkı hastaydı.Grip falan olmasında başka bişey istemem kendimi suçlu hissediyorum valla küçücük çocuğu hasta ettim diye . Hatta kardeşimi devaıçluyorum o gripti çünkü ne kadar yaklaşmasada aynı odada bulundu
Haklısın canım. Ben de dün akşam mama vermemek için zor tuttum. Meme uçlarıma iğneler batıyor resmen. 2 saat emdi durdu. Hep ağzında. Öyle aç gibi de emmiyor. Ama ısrarla vermek istemedim. Sonradan çok kıvranıyor. İçim parçalanıyor.Ben de mamayi kesmek istiyorum. Ama sabah 5 ten sonra gaz sancisi tutuyor oglen anca geciyor. Cocuk saatlerce aglior kivraniyor. Ben uykusuz ve ac oluyorum. Meme alirken sakinliyor ama bir sure sonea ben asiri yorgun dusuyorum ve dayananadigimdan mama veriyorumresmen kisir döngüye girdik ne yapacam bilmiyorum.
Yaa profil resmini yeni gördüm. Masallah minnosa ne kadar tatli.Çıkmıyor bizimki hep alttan cnm. Bir kere guk yapsa yeter diyorum artık. Rahatsız olursa kucağıma alınca yapıyo
Benimki de ya meme de uyuyakaliyor ya da zar zor omzumda kaliyor. Sonra yerine koyarken uyaniyor geriBizimki de öyle canım ben ilk memeyi verdiğimde çıkartıyosam ikinci memeye gecince çok uğraşmıyorum çıksın diye . Ama kusmasın diye dik tutmak lazım omzumda bi on dakika yatırıyorum öyle uyuyakalıyor
Ben de her verdigimde vicdan azabi cekiyorum. Ama benim de gogus uclarim cok aciyor. Yaralari yeni yeni geciyordu tekrar cikacak diye o kadar korkuyorum kiİnş Can'ım. Göğsümde sıcaklık Yok. Şişlikler oluyor arada. Lesitin içiyorum. Ama bu uçlara iğne batması başka türlü bişey.ürperme tiksinti geliyor.
Ömrümden ömür gidiyor. Tired e de aynısı olmuş. Enfeksiyon başlangıcı demişler
Yok Can'ım korkma ondan. Bulaşsa bizimkine bulaşırdı. Ben dahil tüm ev halkı hastaydı.
Haklısın canım. Ben de dün akşam mama vermemek için zor tuttum. Meme uçlarıma iğneler batıyor resmen. 2 saat emdi durdu. Hep ağzında. Öyle aç gibi de emmiyor. Ama ısrarla vermek istemedim. Sonradan çok kıvranıyor. İçim parçalanıyor.
Elinden geleni yapmissin .Sabah 6 gibi masaj yaptim ve yagladim. Koca insan gibi kakasini yapti bir suru de gaz cikardi. Tamam dedim rahatladi artik uyur. O kadar kakasini yapinca acikti tabi emzirdim sonra yine basladi kivranmalari.
Ben son gunlerimde surekli yere çömeliyordum. Bagcilar semt oturusu yanisurekli o pozisyondaydim. Ayrica ben de nst de hic sanci gormeden dogurdum dersem yalan soylemis olmam. En yuksek 50 lerde cikmisti onunda resmen dogum oncesi son kez baglandigimda görmüştüm.
Bizimki 4 ten beri kivraniyor.Bnde izliyorum bir buçuk saati gcti uyuyalı baya huzurlu gözüküyor maşallah . Buçukta kaldırcam bakalım hırıltısı ne durumda
Aynen dedigin gibi sola aliyorum uykusu bozuluyor.gazi cikinca tekrar meme istiyor omzumu yalayinca aklina geliyor sanirimBir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini
Teşekkürler teyzosu hepsi çok tatlu yavrularımizinYaa profil resmini yeni gördüm. Masallah minnosa ne kadar tatli.
Benimki de ya meme de uyuyakaliyor ya da zar zor omzumda kaliyor. Sonra yerine koyarken uyaniyor geri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?