2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bebek daha yavas cektiginden o doyana kadar sut üretimi devam ediyor ve bence doyuyorlar. Bazen benim 20 cc sagamadigim bile oldu. Ama bebegim eger keyfi yerindeyse 1 saat emiyor ve bir saat sonunda hala sut geldigini fark ediyorum.

Iyi dusun iyi olsun canim gaz sancilari fena gercekten onlarada bizede

Ben de mamayi kesmek istiyorum. Ama sabah 5 ten sonra gaz sancisi tutuyor oglen anca geciyor. Cocuk saatlerce aglior kivraniyor. Ben uykusuz ve ac oluyorum. Meme alirken sakinliyor ama bir sure sonea ben asiri yorgun dusuyorum ve dayananadigimdan mama veriyorum resmen kisir döngüye girdik ne yapacam bilmiyorum.

Ayağına çorap Çetin ve terlik giy sıcak dursun hatta sıcak su torbası koy ayağına biraz rahatlatır usuttuysen

Iyi dusun iyi olsun canim gaz sancilari fena gercekten onlarada bizede
Sabah 6 gibi masaj yaptim ve yagladim. Koca insan gibi kakasini yapti bir suru de gaz cikardi. Tamam dedim rahatladi artik uyur. O kadar kakasini yapinca acikti tabi emzirdim sonra yine basladi kivranmalari.

Bir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini

Kendini guvende hissediyorlar sanirim kucakta uyuyorlar benimkide oyle .

Benimkide oyle grip gibide degil aslinda izlemdeyim
Bnde izliyorum bir buçuk saati gcti uyuyalı baya huzurlu gözüküyor maşallah . Buçukta kaldırcam bakalım hırıltısı ne durumda

Bir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini
Çıkmıyor bizimki hep alttan cnm. Bir kere guk yapsa yeter diyorum artık. Rahatsız olursa kucağıma alınca yapıyo

Bizimki de öyle canım ben ilk memeyi verdiğimde çıkartıyosam ikinci memeye gecince çok uğraşmıyorum çıksın diye . Ama kusmasın diye dik tutmak lazım omzumda bi on dakika yatırıyorum öyle uyuyakalıyor

Acile neden gittin canim?
Ben de bugun kontrole gittim sifir aciklik sifir sanci
Kafa tam asagida bile.degildi Parmaklarini emiyordu kucukhanim

Canim benim doktorumdan randevu almam mumkun olmuyor artik. Hastane cok karisti doktorlar teker teker gidiyo poliklinikte 1 doktor var onada sira almak mumkun degil malesef. Bende acilden gorunuyum en azindan diye gittim sagolsun ilgilendiler ayni senin gibi benimkide keyfi yerinde heralde. Normalde kasilan karnim nst de hic hareket etmedi Kafasi asagida ama daha tam kanala girmemis dedi normalde 37. haftadan sonra girermis ama 42. ye kadar yolu var dedi..

İnş Can'ım. Göğsümde sıcaklık Yok. Şişlikler oluyor arada. Lesitin içiyorum. Ama bu uçlara iğne batması başka türlü bişey. ürperme tiksinti geliyor.
Ömrümden ömür gidiyor. Tired e de aynısı olmuş. Enfeksiyon başlangıcı demişler

Grip falan olmasında başka bişey istemem kendimi suçlu hissediyorum valla küçücük çocuğu hasta ettim diye . Hatta kardeşimi devaıçluyorum o gripti çünkü ne kadar yaklaşmasada aynı odada bulundu
Yok Can'ım korkma ondan. Bulaşsa bizimkine bulaşırdı. Ben dahil tüm ev halkı hastaydı.

Haklısın canım. Ben de dün akşam mama vermemek için zor tuttum. Meme uçlarıma iğneler batıyor resmen. 2 saat emdi durdu. Hep ağzında. Öyle aç gibi de emmiyor. Ama ısrarla vermek istemedim. Sonradan çok kıvranıyor. İçim parçalanıyor.

Çıkmıyor bizimki hep alttan cnm. Bir kere guk yapsa yeter diyorum artık. Rahatsız olursa kucağıma alınca yapıyo
Yaa profil resmini yeni gördüm. Masallah minnosa ne kadar tatli.
Benimki de ya meme de uyuyakaliyor ya da zar zor omzumda kaliyor. Sonra yerine koyarken uyaniyor geri

Ben de her verdigimde vicdan azabi cekiyorum. Ama benim de gogus uclarim cok aciyor. Yaralari yeni yeni geciyordu tekrar cikacak diye o kadar korkuyorum ki

Sabah 6 gibi masaj yaptim ve yagladim. Koca insan gibi kakasini yapti bir suru de gaz cikardi. Tamam dedim rahatladi artik uyur. O kadar kakasini yapinca acikti tabi emzirdim sonra yine basladi kivranmalari.
Elinden geleni yapmissin .
Kimyon cayi ictinmi hep birseyler oneriyoruz ama cogunu denemissindir kesin

Allah'tan senin gibi guzel ornekler var yoksa heralde hic doguramiyacagimi dusunecem
Bende dun nst'de en yuksek 10-15 leri gordum sadece.

Aynen dedigin gibi sola aliyorum uykusu bozuluyor.gazi cikinca tekrar meme istiyor omzumu yalayinca aklina geliyor sanirim
Sonra bidaha kaka temizliyorum bidaha meme kisir dongu resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…