- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.541
Bende 1 cm yok başta kanalda değil aynı durumdayız gibi
Denemez miyim yaaElinden geleni yapmissin .
Kimyon cayi ictinmi hep birseyler oneriyoruz ama cogunu denemissindir kesin
Allah'tan senin gibi guzel ornekler var yoksa heralde hic doguramiyacagimi dusunecem
Bende dun nst'de en yuksek 10-15 leri gordum sadece.
Oy oy buyuyuversinler artık :)Aynen dedigin gibi sola aliyorum uykusu bozuluyor.gazi cikinca tekrar meme istiyor omzumu yalayinca aklina geliyor sanirim
Sonra bidaha kaka temizliyorum bidaha memekisir dongu resmen
sabir sabır. Onlar gelecekleri günü kurulmuş saat gibi biliyorlar. Bak benim tahmini dogum tarihi 1 mayisti. 1 mayis gecesi saat 23:54 de geldi. 6 dk kala kendi gününde geldi :)
İnternete bira mayasi yazdim 17.5 fiyatı olanı tercih ettim.modabaharat yaziyor gonderen mağaza... ama nasıl iceceğim bunu sordum cevap bekliyorum arkadaşlar ?Canım nerden aldın
Valla o kadar haklısın ki Can'ım bişey diyemiyorumBen de her verdigimde vicdan azabi cekiyorum. Ama benim de gogus uclarim cok aciyor. Yaralari yeni yeni geciyordu tekrar cikacak diye o kadar korkuyorum ki
Ben dünden önceki gün avmye gittim canım. Arabasında hep uyudu valla evin kapısından girince uyandıKizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim
Canım valla oğlumu sokakta gezmede büyüttüm gayet de memnunum bunu da öyle yapıcam inşallah...havalar iyi gitse Ramazan da olmasa çoktan pikniğe falan gitmiştik...oğlum 15 günlükken götürmüştüm pikniğe...büyük çocukların da gezmeye eğlenmeye hakkı var e bizim de...biz iyi olucaz ki onlara da iyi bakabilelim...ben zaten öyle izole etmeye karşıyım...bağışıklık kazanırlar iyi olurKizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim
Canım 1 cay kaşığı bira mayası 1 tatli kaşığı pekmez karıştırıp içmek gerekiyormus ben bi yerde öyle okumuştum ama yine de bi arastirİnternete bira mayasi yazdim 17.5 fiyatı olanı tercih ettim.modabaharat yaziyor gonderen mağaza... ama nasıl iceceğim bunu sordum cevap bekliyorum arkadaşlar ?
Normal canım bizim alından ölçenden de hep fark çıkıyorEşimde öyle diyor aslında zaten yaıyorum bi de bu sümük ben fizyolojik sıktığım için geliyor burundan galiba yoksa içerde hırıl hırıl ses yapıyor. Ben serum fizyolojiği sıkıyorum ondan sonra hapşırıp hapşırıp çıkartıyor . Hasta gibi de değil çok şükür şimdi uyuyor bi kalksın bakalım nasıl olmuş sabah yediden beri kaç kere emzirdim sayamadım . Bi de bişey sorcam bzde alından ölçen ateş ölçer var mesela kafası 36.7 iken göneği 37 küsürlerde çıkıyor normal mi böyle farklı olması
Sormaya satlar da aynıymış ben Pazartesi’ye sezaryen günü isteyeceğim sanırımBizimkiler daha yolu bulamadi demekki
Ben de henüz bebekle cıkmayanlardanım, annem çıkarmıyor bizi de, 40 ı bekliyoruz.. ne 40mış arkadaş, her şeyim ona bağlı neredeyse.. bi çıksın her gün çıkıcam hem ben yürürüm kilolar gider hem bebek hava alır, yorulur, akşam mis mis uyurKizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Sen tek çık canım annem varken en azından yarım saat markete falan kaç akşam eşinle bir kahve içmeye çıkın İnan çok rahatlatırBen de henüz bebekle cıkmayanlardanım, annem çıkarmıyor bizi de, 40 ı bekliyoruz.. ne 40mış arkadaş, her şeyim ona bağlı neredeyse.. bi çıksın her gün çıkıcam hem ben yürürüm kilolar gider hem bebek hava alır, yorulur, akşam mis mis uyur
Bademler fındık sütun kalitesini arttırır diye biliyorum ne çok şey var doğru bilipte yanlış çıkanevet kizlar bebege gaz yapmamasi icin yemiyeceklerimiz en az 3 ay uzak durmaliyiz gerekiyor ...cikolata kotu oldu yaa
acibadem dr verdi canim uymaktan baska caremiz yok bunlar direk bebege gaz yapıyormuş oyle dediBademler fındık sütun kalitesini arttırır diye biliyorum ne çok şey var doğru bilipte yanlış çıkan
Sormaya satlar da aynıymış ben Pazartesi’ye sezaryen günü isteyeceğim sanırım
Markete falan çıkıyorum ama evde bebek var biz kahve mi içicez diye eşim de manyadı iyice.. markete giderken bile yeniden dünyayı keşfeder gibi etrafı seyrede seyrede gidiyorum, dediğin gibi çok iyi geliyorSen tek çık canım annem varken en azından yarım saat markete falan kaç akşam eşinle bir kahve içmeye çıkın İnan çok rahatlatır
Eşime fındık badem aldirmistim artik o yer napalim :)acibadem dr verdi canim uymaktan baska caremiz yok bunlar direk bebege gaz yapıyormuş oyle dedi
1 haftalıkken ben evde süt sağıp biraktım oglumun okulun anneler günu etkinliğine gittim çok eglendik kuzumla...yarın da bizim okulun iftar programına katılcaz eşimle...eskiden bizimki de çocugu bırakıp gitmek istemezdi ama nefes almak bizim de hakkımız aylardır hamilelik sorunları simdi de bebek ve lohusalık derken aslında onların da ihtiyacı var bas başa biseyler yapmayaMarkete falan çıkıyorum ama evde bebek var biz kahve mi içicez diye eşim de manyadı iyice.. markete giderken bile yeniden dünyayı keşfeder gibi etrafı seyrede seyrede gidiyorum, dediğin gibi çok iyi geliyor
Yaa ne güzel maşallah size, beni bu durumlar da bunaltıyor sanırım.. annem de bunaltıyor, sürekli hurafeler batıl inançlar.. boguldum resmen bir aydır1 haftalıkken ben evde süt sağıp biraktım oglumun okulun anneler günu etkinliğine gittim çok eglendik kuzumla...yarın da bizim okulun iftar programına katılcaz eşimle...eskiden bizimki de çocugu bırakıp gitmek istemezdi ama nefes almak bizim de hakkımız aylardır hamilelik sorunları simdi de bebek ve lohusalık derken aslında onların da ihtiyacı var bas başa biseyler yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?