2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim

Elinden geleni yapmissin .
Kimyon cayi ictinmi hep birseyler oneriyoruz ama cogunu denemissindir kesin
Denemez miyim yaa
Allah'tan senin gibi guzel ornekler var yoksa heralde hic doguramiyacagimi dusunecem
Bende dun nst'de en yuksek 10-15 leri gordum sadece.
sabir sabır. Onlar gelecekleri günü kurulmuş saat gibi biliyorlar. Bak benim tahmini dogum tarihi 1 mayisti. 1 mayis gecesi saat 23:54 de geldi. 6 dk kala kendi gününde geldi :)
Aynen dedigin gibi sola aliyorum uykusu bozuluyor.gazi cikinca tekrar meme istiyor omzumu yalayinca aklina geliyor sanirim
Sonra bidaha kaka temizliyorum bidaha meme kisir dongu resmen
Oy oy buyuyuversinler artık :)

Kizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim
Ben dünden önceki gün avmye gittim canım. Arabasında hep uyudu valla evin kapısından girince uyandı bugün se alışverişe gidicem migrosa

Canım valla oğlumu sokakta gezmede büyüttüm gayet de memnunum bunu da öyle yapıcam inşallah...havalar iyi gitse Ramazan da olmasa çoktan pikniğe falan gitmiştik...oğlum 15 günlükken götürmüştüm pikniğe...büyük çocukların da gezmeye eğlenmeye hakkı var e bizim de...biz iyi olucaz ki onlara da iyi bakabilelim...ben zaten öyle izole etmeye karşıyım...bağışıklık kazanırlar iyi olur

İnternete bira mayasi yazdim 17.5 fiyatı olanı tercih ettim.modabaharat yaziyor gonderen mağaza... ama nasıl iceceğim bunu sordum cevap bekliyorum arkadaşlar ?
Canım 1 cay kaşığı bira mayası 1 tatli kaşığı pekmez karıştırıp içmek gerekiyormus ben bi yerde öyle okumuştum ama yine de bi arastir

Normal canım bizim alından ölçenden de hep fark çıkıyor

Bizimkiler daha yolu bulamadi demekki
Sormaya satlar da aynıymış ben Pazartesi’ye sezaryen günü isteyeceğim sanırım

Ben de henüz bebekle cıkmayanlardanım, annem çıkarmıyor bizi de, 40 ı bekliyoruz.. ne 40mış arkadaş, her şeyim ona bağlı neredeyse.. bi çıksın her gün çıkıcam hem ben yürürüm kilolar gider hem bebek hava alır, yorulur, akşam mis mis uyur

Sen tek çık canım annem varken en azından yarım saat markete falan kaç akşam eşinle bir kahve içmeye çıkın İnan çok rahatlatır

Sormaya satlar da aynıymış ben Pazartesi’ye sezaryen günü isteyeceğim sanırım

Mecbur olmadikca bence sezeryani tercih etme canim ya. Bebegin durumu iyiyse beklemek en dogrusu yani 42. haftaya kadar yolu varmis. Gecen arkadasim 41. haftada dogum yaptigini soyledi oda sicak suya oturdum o gece suyum geldi dedi yoksa 42 yi bekliyecekti.

Sen tek çık canım annem varken en azından yarım saat markete falan kaç akşam eşinle bir kahve içmeye çıkın İnan çok rahatlatır
Markete falan çıkıyorum ama evde bebek var biz kahve mi içicez diye eşim de manyadı iyice.. markete giderken bile yeniden dünyayı keşfeder gibi etrafı seyrede seyrede gidiyorum, dediğin gibi çok iyi geliyor

Markete falan çıkıyorum ama evde bebek var biz kahve mi içicez diye eşim de manyadı iyice.. markete giderken bile yeniden dünyayı keşfeder gibi etrafı seyrede seyrede gidiyorum, dediğin gibi çok iyi geliyor
1 haftalıkken ben evde süt sağıp biraktım oglumun okulun anneler günu etkinliğine gittim çok eglendik kuzumla...yarın da bizim okulun iftar programına katılcaz eşimle...eskiden bizimki de çocugu bırakıp gitmek istemezdi ama nefes almak bizim de hakkımız aylardır hamilelik sorunları simdi de bebek ve lohusalık derken aslında onların da ihtiyacı var bas başa biseyler yapmaya

Yaa ne güzel maşallah size, beni bu durumlar da bunaltıyor sanırım.. annem de bunaltıyor, sürekli hurafeler batıl inançlar.. boguldum resmen bir aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…