2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Dün geceden beri bir üşüme geliyor nasıl titriyorum anlatamam sonra bir anda yanma geliyor her yerim terliyor.

Canım ben eşime eczaneden süt saklama poşeti aldırdım emziriyırum sonrasında sağıyorum sağdıklarımı buzluğa attım eczacı eşime bol bol emzirsin ve sağsın demiş eğer göğüsteki şişlikler sertlikler yumuşuyorsa sorun olmaz demiş benim göğüsler yumuşadı baya ama hala sağmaya devam ediyorum birde göğüs ucuma fitokrem sürüyorum oda çok rahatlattı o iğnelenme azaldı

Bende öyleyim ama o gün oda okadar sıcaktıki birde öğleden sonra güneş girio odaya .yine giydirdim bodysini ,patikli altını ,penye battaniyeye sardım güneş görsün dedim.aralıksızda uyudu o gün ,ama sonraki 3-4 gün çektik birlikte. kakası yeşilimsi idi birde karnı gurulduyor doktor bana sende katı bişeyler ye patates makarna geçmezse bağırsak düzenleyici verecekti daha iyiyiz
Sezeryan olanlar oğlum 20 günlük oldu korse aldım ama çok sıkar dikişim acır diye kullanmadım bugün takmaya başladım nezaman kullanmaya başlanmalı acaba

Canım bana doğumun edtesi günü hastanede taktırdı drum

Bana 5.günden itibaren kullan demişti ben 6. Günden itibaren kullanmaya başladım.Hed geçen gün biraz daha sıkıyorum acıtmıyor çok.ama 2 saatle başla gün gün birer saat artır demişti.

Üzülme niye üzülüyorsun ilk oğlumda ben beş buçuk aya kadar hiçbir ek gıda vermemiştim ama 2.oğlumda daha ilk gün hastanede gündüz iyidi gece 30 dk bir kalkıp krize girdi zor susturduk dedik sancısı var heralde . Zaten doktor kan şekeri düşük dedi oysaki sıksık emioyordu . Normalde 60ml içmesi gerek günde 3-4 kere önce emziriyorum sonra 30 ml ek mama veriyorum bebekte rahatlıyor bende . Ha bazen gazı oluyor ozaman dizlerini çekip ağlıyor ozaman zinco gaz ilacı veriyorum . Zamanla ne için ağladığını anlayacaksın rahat ol . Elbet büyüyecek

Kizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim
Bende öyleyim. Evde duran biri degildim simdi cok bunalıyorum havalar hep yagmurlu bebegim mama yiyor sutum az o yuzden cesaret edemiyorum disarda mama isi zor ama cok bunaldim evde duvarlar üstüme geliyor sanki

malesef benim de butun lohusaligim gogus bakimiyla geciyor, acisiz emzirmek nasip olmadi. insallah iyilesir cok uzatmadan. hala kaniyor gogus uclarim..

gogsunuzde tikanikliktan dolayi yumru varsa bebegin cenesini yunrunun uzerine gelecek sekilde emzirince basinc ve cekimle beraber tikanikliklar rahat aciliyor.

Ben de doğumdan sonra eve geldiğim gün taktım canim hala var bacaktan olanlar

Bir de kizlar bebegin gazini nasil cikartiyorsunuz? Ben emzirdikten sonra omzuma alinca hem uykusu dagiliyor hem de cocuk omzumda durmuyor kafasi surekli hareketli saga sola atip duruyor kendini
Aynen canım. Gazını çıkarmak için kaldırınca uyanıyor. Sonra tekrar memeye alıyorum. Uyuyor öyle. Bi de bizimkinin üstten çok gazı olmuyor. Çoğu zaman gazını çıkarmadan yatırıyorum
Kizlar cok sacma olucak belki bu kadar sikintinin arasinda ama ben cok bunaliom evde .
Gezmeye giden varmi basaran aramizda esim cikamazsin artik falan diyo.bense sokakta buyutmeyi dusunuyorum oglumu evde buyuttumde ne oldu modundayim
Biz de iki kez iftara gittik Can'ım.

Fito iyi mi geliyor? Dikişim için vermişti dr. İyi geldiyse süreyim ben de

Canım ssdv deneyecektim zaten 40 sonra riske atmak istemiyorum ilk bebek olsa beklerim 42 kadar
Markete falan çıkıyorum ama evde bebek var biz kahve mi içicez diye eşim de manyadı iyice.. markete giderken bile yeniden dünyayı keşfeder gibi etrafı seyrede seyrede gidiyorum, dediğin gibi çok iyi geliyor
Hahaha aynen öyle oluyur ama siz büyüttünüz az kaldı normal hayata dönersiniz inşallah

ben daha hastane / saglik ocagi disinda bi yere cikmadim, bi de kv'ye mecburiyetten gittik, hepsi bu. 40'i cikana kadar boyle devam eder heralde. disarisi ile tek bagim esim. aslinda kuafore gitmek istiyorum, hamile oldugumu ogrendigimde uzundu saclarim sonra da batil inanc iste hamilelik esnasinda kestirmedim hic. simdi rapunzel gibi oldum, tasiyamiyorum. kuafor de hayal gibi bisey suan benm icin

Canım ssdv deneyecektim zaten 40 sonra riske atmak istemiyorum ilk bebek olsa beklerim 42 kadar

Hahaha aynen öyle oluyur ama siz büyüttünüz az kaldı normal hayata dönersiniz inşallah
Valla bizimkiler büyüdü gitti, senin nazlı minnoş hala gelemedi ben çok merak ediyordum sancısı suyu nişanı nasıl olcak diye, nasip olmadı. Bakalım senin Doğum nasıl olacak, bir avazda kolay olsun inşallah

Kizlar merhaba

Oglum memeyi tutmadigi icin sagmak durumunda kaldim hastane tipi sagim.mak ile. Ama ne kadar sut vermeliyim ona hic bilmiyorum. Gunduz 2bucuk gece 3 saatte bir veriyorum her seferinde 60cc sutum, sut yetmezse 60 cc mama. En son kilosu 3240 idi. Acaba dogru mu yapiyorum yanlis mi? Sutunu sagip verenler siz ne kdadr sut veriyorsunuz?

Hadi ya baya erkenden başlamışsınız benim 10 güne kadar dikişlerim çok acıdı, zorladım gelen gidenden. Aslında göbeğimde kalmadı sanki ama yinede takıcam
Canım bende korktum korseyi verin takalım dedi zaten son kontrolümde korse al demişti dikişlerim acırsa diye ödüm patladı ama onu takınca daha rahat yürüdüm yattım kalktım

Canım benim ebe arkadaşım söyledi beni baya rahatlattı hatta emzirirken çok acımıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…