2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bende korktum korseyi verin takalım dedi zaten son kontrolümde korse al demişti dikişlerim acırsa diye ödüm patladı ama onu takınca daha rahat yürüdüm yattım kalktım
Ağrı yapan göbek bölümünün dikişe baskı yapması. Orası sarkık bi halde dikiş yerine ağırlık veriyor. Korse takınca o yüzden rahatlıyoruz. Benim hala göbeğim bile acıyor dokununca.

Gogus ucu yarasindan cok cektim. Hatta bigun emzirmedim sutum baya azaldi coknuzgunum suan. Ama o gun iyileşmeye basladi. Bende hepsini denedim bana da bepantenin merhemi iyi geldi. Kizlar ozel hastanede dogum yapanlar saglik ocagina ayrica kayit yaptırdınız mi. Ya da topuk kani fln oraya da gidiyo mu bizi hic arayan soran yok. Kanlari hep dogum yaptigim hastanede verdik biz

canim hastane de alindi bizim 2 topuk kanida hastaneden cikinca saglik ocagina kayit yaptitdim hem takibini hem asilarini yapicaklar hatta ilk asimizi olduk( hepatit b 2. dozunu) ben seviyorum saglik ocagini evime yakin iyi oluyor .. zatensaglik ocagina kayit zorunlu diye biliyorum ben

Aradılar canım, kaydını yaptılar. Topuk kanı oraya gidiyormuş, ordan toplanıyormuş ama sorun olursa arıyorlarmış. Aylık aşısını da sağlık ocağında yaptırdım salı günü, boyunu kilosunu vs ölçtüler, bi sonraki aşı tarihini söylediler. Sağlık ocaklarındaki aşılar özel hastanelerdekilerden daha taze oluyormuş sürekli sirkülasyon olduğu için, o yüzden aşıları orda yaptırmayı düşünüyorum

Benim merak ettiğim gerçekten ilk 3 Aydan sonra gaz sorunu olmuyor mu dedikleri gibi ? Sen tecrübelisin bilirsin diye soruyorum canım.
Estağfirullah canim yasaya yaşaya ogrenicez 3 aydan sonra bagirsaklar alışıyormuş yediklerine onun icin cocuk rahatliyormus ama kimi cocukta 6 ay gazli oluyor ALlah muhafaza cok zor gercekten..

Estağfirullah canim yasaya yaşaya ogrenicez 3 aydan sonra bagirsaklar alışıyormuş yediklerine onun icin cocuk rahatliyormus ama kimi cocukta 6 ay gazli oluyor ALlah muhafaza cok zor gercekten..
Ayy inşaallah 3 ay sürsün en fazla . Hatta 40 ı çıkınca bitsin

aynen oyle bide oglum asi olurken dikkatimi cekti eskisi gibi koca ignelerle yapmiyorlar ogluma 3 cm di yaptiklari ignenin ucu cok mutlu oldum..... devit 3 damla verdiler hep ogluma hem bana bude decavit verdiler ...

Ah sunu bi anlatabilsem .bende boyle dusunuyorum.birde akraba binasindayim .balkona ciksam hesap soruyor meraklilar acil kacis planlari yapiyorum
Bence 40 tan sonrada rahat birakmazlar .bu boyle gider .
Hasta olur hasta ettin derler .vs vs
evet kizlar bebege gaz yapmamasi icin yemiyeceklerimiz en az 3 ay uzak durmaliyiz gerekiyor ...cikolata kotu oldu yaa
Ne yicez peki
Amerika bunuda aciklasin
Bende öyleyim. Evde duran biri degildim simdi cok bunalıyorum havalar hep yagmurlu bebegim mama yiyor sutum az o yuzden cesaret edemiyorum disarda mama isi zor ama cok bunaldim evde duvarlar üstüme geliyor sanki
Evet mama meme isi cok sikintili .avm daha mantikli simdilik .
Ayy masallah davet edende yok.
Heralde bu hamileyken cok gezdi biraz evinde otursun dediler
Evet kuafor hic aklimdan cikmiyorhamileykende esim boyatmama izin vermedi.kestiremedimde tam dedgin gibiyim bnde
Canim normalde gun verip cagiriyolar kac gunluk oldu sixinki bi goturseydin

kızlar hafif sarılıgimiz var sürekli emzirmeye calisiyorum...tabe gürül gürül süt akmıyor gece 1 tatli kasigi kadar mama verdim..su sarılık olayi gecse vermicem insalah daha..bugun dogali 4.gün. Dunden beri hic kaka yapmadi cis yapiyor;(( her gün kaka yapmali mi? ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz? lutfen cvp bekliyorum

Can'ım bizim de en başta yapmıyordu doğru düzgün. Siyah kaka yaptı ilk bikaç gün. Sen emzirmeye devam et. Normale döner.

Kızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz
Ben ikisinide kullanıyorum. Biogaia uzun soluklu kullanılmasi gerekiyormus. Sabsimplex hemen etki ediyor bir süre kullanıp sadece biogaia ile devam edicez. Sabsimplex i günde 3 kez 8 damla kullanıyoum

Kızlar yine çok dertliyim çok.. kızımın kan değerleri düşük çıktı. Hgb 8,5.. yükseltmek için ne yapabilirim? Dr henüz tehlikeli sınırda değil dedi ama içim rahat değil

Dün geceden beri bir üşüme geliyor nasıl titriyorum anlatamam sonra bir anda yanma geliyor her yerim terliyor.

Kan değerlerine baktır mutlaka. Kansızlık belirtisi yaşadıkların. Eğer kan değerin normal çıkarsa tansiyon takibi yap. Yükselen tansiyon da benzer belirtiler veriyor cnm

Canım 1 cay kaşığı bira mayası 1 tatli kaşığı pekmez karıştırıp içmek gerekiyormus ben bi yerde öyle okumuştum ama yine de bi arastir
Canım bebegimin kakasi sıkıstırınca acilen internetten hipp combiatik in siparisini verdim.aslında kaka sorunu da yoktu ama dun oldu valla yani hiçç belli olmuyor ins. bir daha yasamayacağım değil mi bira mayası ve mama bilgisi için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…