- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.581
Ağrı yapan göbek bölümünün dikişe baskı yapması. Orası sarkık bi halde dikiş yerine ağırlık veriyor. Korse takınca o yüzden rahatlıyoruz. Benim hala göbeğim bile acıyor dokununca.Canım bende korktum korseyi verin takalım dedi zaten son kontrolümde korse al demişti dikişlerim acırsa diye ödüm patladı ama onu takınca daha rahat yürüdüm yattım kalktım
canim hastane de alindi bizim 2 topuk kanida hastaneden cikinca saglik ocagina kayit yaptitdim hem takibini hem asilarini yapicaklar hatta ilk asimizi olduk( hepatit b 2. dozunu) ben seviyorum saglik ocagini evime yakin iyi oluyor .. zatensaglik ocagina kayit zorunlu diye biliyorum benGogus ucu yarasindan cok cektim. Hatta bigun emzirmedim sutum baya azaldi coknuzgunum suan. Ama o gun iyileşmeye basladi. Bende hepsini denedim bana da bepantenin merhemi iyi geldi. Kizlar ozel hastanede dogum yapanlar saglik ocagina ayrica kayit yaptırdınız mi. Ya da topuk kani fln oraya da gidiyo mu bizi hic arayan soran yok. Kanlari hep dogum yaptigim hastanede verdik biz
Aradılar canım, kaydını yaptılar. Topuk kanı oraya gidiyormuş, ordan toplanıyormuş ama sorun olursa arıyorlarmış. Aylık aşısını da sağlık ocağında yaptırdım salı günü, boyunu kilosunu vs ölçtüler, bi sonraki aşı tarihini söylediler. Sağlık ocaklarındaki aşılar özel hastanelerdekilerden daha taze oluyormuş sürekli sirkülasyon olduğu için, o yüzden aşıları orda yaptırmayı düşünüyorumGogus ucu yarasindan cok cektim. Hatta bigun emzirmedim sutum baya azaldi coknuzgunum suan. Ama o gun iyileşmeye basladi. Bende hepsini denedim bana da bepantenin merhemi iyi geldi. Kizlar ozel hastanede dogum yapanlar saglik ocagina ayrica kayit yaptırdınız mi. Ya da topuk kani fln oraya da gidiyo mu bizi hic arayan soran yok. Kanlari hep dogum yaptigim hastanede verdik biz
Estağfirullah canim yasaya yaşaya ogrenicez 3 aydan sonra bagirsaklar alışıyormuş yediklerine onun icin cocuk rahatliyormus ama kimi cocukta 6 ay gazli oluyor ALlah muhafaza cok zor gercekten..Benim merak ettiğim gerçekten ilk 3 Aydan sonra gaz sorunu olmuyor mu dedikleri gibi ? Sen tecrübelisin bilirsin diye soruyorum canım.
dun aksam esim yiyordu kuruyemis bir findik bir badem ativerdim agzimaEşime fındık badem aldirmistim artik o yer napalim :)
Ayy inşaallah 3 ay sürsün en fazla . Hatta 40 ı çıkınca bitsinEstağfirullah canim yasaya yaşaya ogrenicez 3 aydan sonra bagirsaklar alışıyormuş yediklerine onun icin cocuk rahatliyormus ama kimi cocukta 6 ay gazli oluyor ALlah muhafaza cok zor gercekten..
aynen oyle bide oglum asi olurken dikkatimi cekti eskisi gibi koca ignelerle yapmiyorlar ogluma 3 cm di yaptiklari ignenin ucu cok mutlu oldum..... devit 3 damla verdiler hep ogluma hem bana bude decavit verdiler ...Aradılar canım, kaydını yaptılar. Topuk kanı oraya gidiyormuş, ordan toplanıyormuş ama sorun olursa arıyorlarmış. Aylık aşısını da sağlık ocağında yaptırdım salı günü, boyunu kilosunu vs ölçtüler, bi sonraki aşı tarihini söylediler. Sağlık ocaklarındaki aşılar özel hastanelerdekilerden daha taze oluyormuş sürekli sirkülasyon olduğu için, o yüzden aşıları orda yaptırmayı düşünüyorum
Ayy inşaallah 3 ay sürsün en fazla . Hatta 40 ı çıkınca bitsin
benimde esim tutturdu cok sicak pike cikar pike cikar cikardim sirtima agri girdi usudum giittim yorgan getirdim esime pike bana yorgan ama deki o yorgana sarilip guzel guzel uyudunmuDün geceden beri bir üşüme geliyor nasıl titriyorum anlatamam sonra bir anda yanma geliyor her yerim terliyor.
Pimpirikli oldu esim .Ben dünden önceki gün avmye gittim canım. Arabasında hep uyudu valla evin kapısından girince uyandıbugün se alışverişe gidicem migrosa
Ah sunu bi anlatabilsem .bende boyle dusunuyorum.birde akraba binasindayim .balkona ciksam hesap soruyor meraklilar acil kacis planlari yapiyorumCanım valla oğlumu sokakta gezmede büyüttüm gayet de memnunum bunu da öyle yapıcam inşallah...havalar iyi gitse Ramazan da olmasa çoktan pikniğe falan gitmiştik...oğlum 15 günlükken götürmüştüm pikniğe...büyük çocukların da gezmeye eğlenmeye hakkı var e bizim de...biz iyi olucaz ki onlara da iyi bakabilelim...ben zaten öyle izole etmeye karşıyım...bağışıklık kazanırlar iyi olur
Bence 40 tan sonrada rahat birakmazlar .bu boyle gider .Ben de henüz bebekle cıkmayanlardanım, annem çıkarmıyor bizi de, 40 ı bekliyoruz.. ne 40mış arkadaş, her şeyim ona bağlı neredeyse.. bi çıksın her gün çıkıcam hem ben yürürüm kilolar gider hem bebek hava alır, yorulur, akşam mis mis uyur
Ne yicez pekievet kizlar bebege gaz yapmamasi icin yemiyeceklerimiz en az 3 ay uzak durmaliyiz gerekiyor ...cikolata kotu oldu yaa
Evet mama meme isi cok sikintili .avm daha mantikli simdilik .Bende öyleyim. Evde duran biri degildim simdi cok bunalıyorum havalar hep yagmurlu bebegim mama yiyor sutum az o yuzden cesaret edemiyorum disarda mama isi zor ama cok bunaldim evde duvarlar üstüme geliyor sanki
Ayy masallah davet edende yok.Aynen canım. Gazını çıkarmak için kaldırınca uyanıyor. Sonra tekrar memeye alıyorum. Uyuyor öyle. Bi de bizimkinin üstten çok gazı olmuyor. Çoğu zaman gazını çıkarmadan yatırıyorum
Biz de iki kez iftara gittik Can'ım.
Fito iyi mi geliyor? Dikişim için vermişti dr. İyi geldiyse süreyim ben de
Evet kuafor hic aklimdan cikmiyorhamileykende esim boyatmama izin vermedi.kestiremedimde tam dedgin gibiyim bndeben daha hastane / saglik ocagi disinda bi yere cikmadim, bi de kv'ye mecburiyetten gittik, hepsi bu. 40'i cikana kadar boyle devam eder heralde. disarisi ile tek bagim esim. aslinda kuafore gitmek istiyorum, hamile oldugumu ogrendigimde uzundu saclarim sonra da batil inanc iste hamilelik esnasinda kestirmedim hic. simdi rapunzel gibi oldum, tasiyamiyorum. kuafor de hayal gibi bisey suan benm icin
Canim normalde gun verip cagiriyolar kac gunluk oldu sixinki bi goturseydinGogus ucu yarasindan cok cektim. Hatta bigun emzirmedim sutum baya azaldi coknuzgunum suan. Ama o gun iyileşmeye basladi. Bende hepsini denedim bana da bepantenin merhemi iyi geldi. Kizlar ozel hastanede dogum yapanlar saglik ocagina ayrica kayit yaptırdınız mi. Ya da topuk kani fln oraya da gidiyo mu bizi hic arayan soran yok. Kanlari hep dogum yaptigim hastanede verdik biz
Can'ım bizim de en başta yapmıyordu doğru düzgün. Siyah kaka yaptı ilk bikaç gün. Sen emzirmeye devam et. Normale döner.kızlar hafif sarılıgimiz var sürekli emzirmeye calisiyorum...tabe gürül gürül süt akmıyor gece 1 tatli kasigi kadar mama verdim..su sarılık olayi gecse vermicem insalah daha..bugun dogali 4.gün. Dunden beri hic kaka yapmadi cis yapiyor;(( her gün kaka yapmali mi? ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz? lutfen cvp bekliyorum
Ya ben kalkanın plastiğinden çok rahatsız oldum artık kullanmıyorum doğru düzgün inşallah sen kullanabilirsinAy iyi bari Can'ım. Ben de sürdüm. En başta yaktı biraz. Geçti şimdi.
Şu göğüs kalkanım da gelse çok iyi olacak. Bir şey değince çok Can'ım yanıyor.
Ben ikisinide kullanıyorum. Biogaia uzun soluklu kullanılmasi gerekiyormus. Sabsimplex hemen etki ediyor bir süre kullanıp sadece biogaia ile devam edicez. Sabsimplex i günde 3 kez 8 damla kullanıyoumKızlar bio gaz damlası kullanıyorduk hiç bir işe yaramadı eczacı sab simplex tavsiye etti onu aldık varmı kullanan memnunmusunuz 15 damla yazıyo kaç damla kullanıyorsunuz
Dün geceden beri bir üşüme geliyor nasıl titriyorum anlatamam sonra bir anda yanma geliyor her yerim terliyor.
Canım bebegimin kakasi sıkıstırınca acilen internetten hipp combiatik in siparisini verdim.aslında kaka sorunu da yoktu ama dun oldu valla yani hiçç belli olmuyorCanım 1 cay kaşığı bira mayası 1 tatli kaşığı pekmez karıştırıp içmek gerekiyormus ben bi yerde öyle okumuştum ama yine de bi arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?