2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bizimkine iyi geliyor ama bi arkadasinkine iyi gelmemis. Mama yiyince rahat yapıyor. Inşallah sizde de işe yarar

Bebeklerinizi .Nasil yatiriyorsunuz ben hic alistirmama ragmen yuzustu yatinca uyuyo korkuyorumda boyle yatmasina bebegi yuzustu yatan varmi

Bebeklerinizi .Nasil yatiriyorsunuz ben hic alistirmama ragmen yuzustu yatinca uyuyo korkuyorumda boyle yatmasina bebegi yuzustu yatan varmi
Ben yan yatırıyorum ama kuvezdeyken ne zaman gitsem hepmyuz üstü yatiriyolardi gündüz yatirda gece yan yatır bence

Nasıl uyutuyorsunuz ben emerken uyuyo gazi çıkarım derken uyuyo sonra tekrar dmiyo gaz tekrar döngü devam ediyo uyumuyo kendi kendine hiç napcagimi şaşırdım kıpır kıpır sürekli inliyo ağlıyo

Aaa anladım yok şükür yumos artık.yaram da kapanıyor ebe uzun süre ağzında kalmasın dedi geçmezmis o yüzden degistiriyorum memeyi sık sık bir de streç film ile kapiyorum krem sürünce.

Kızlar kızımda göbek fıtığı var. 1 yaşına kadar genellikle kendiliğinden geçermiş ama annelik iste hemen geçsin istiyorum var mi bir bilgisi olan

Bence 40 tan sonrada rahat birakmazlar .bu boyle gider .
Hasta olur hasta ettin derler .vs vs
Aynen öyle valla, gece benimle yatıyor bebek vırt dese kalk emzir aç bu çocuk diye benim ömrümü tüketti bir aydır ne yapsam suç, sanki ben doğurmadım kendisi doğurdu da

Azsa sariligi gecer canim .mamadan oturu kaka yapmamis olabilir.zeytin yagi tavsiye edebilirim .

Can'ım bizde de tam tersi oldu. Oğlum perişan oldu o mamayla. Üstelik günde sadece iki kez 30 cc vermiştim. Sancıdan saatlerce kıvrandı. İnş sizin sıkıntınızı çözer.
Arkadaşıma doktoru mamanın içine 1 çay kaşığı zeytin yağı koyup ver demiş. Öyle deneyebilirsiniz.

Kızlar kızımda göbek fıtığı var. 1 yaşına kadar genellikle kendiliğinden geçermiş ama annelik iste hemen geçsin istiyorum var mi bir bilgisi olan
Hicbilgim yok canim cabuk gecer insallah
Aynen öyle valla, gece benimle yatıyor bebek vırt dese kalk emzir aç bu çocuk diye benim ömrümü tüketti bir aydır ne yapsam suç, sanki ben doğurmadım kendisi doğurdu da
Hic sevmiyorum bu tarz seyleri oglumda cok yasadim .
Doymuyor cocuk dediklerinden ben oldum 90 kilo
Oglum suan yasitlarindan cok cok fazla kilolu .
Hep onlarin yuzunden ...

Benimkinde de sarılık vardı 9 du derecesi . Saat başı emzirdim . Geceleri uyandıramadığım için biberonla verdim ağzına ozaman çekti içti . Bol bol emzir kendine gelir kakası da sarılığı da geçer . Bol bol incir hoşafı yapıp ye sütünü arttıracak

Yaaaaa herkes çok memnun ama. Ya atletim bile değse Can'ım çok acıyor. En azından bişey değmez o zaman dedim. Hava alır.
Kızlar eger imkanınız varsa gümüş kalkan alın. Benim göğüs uçlarım yara oldu ilk günden. Bir hafta boyunca yapmadigim şey kalmadı. Ağlayarak emzirdim. Sonra gümüş kapak aldım. Yavas yavas iyileşti ve şimdi hiç aci yok şükür.

Kızlar daha önce hiç kullanmadım için bişey sorcam mama başlamıştık bebeğe ama çok vermiyorum günde 1 veya 2 defa aldığım mamanın üstünde 1 ayda tüketin yazıyor ama bu 1 ayda çeyreği bitmez ki... Kalan mamayı saklama yöntemi varmı acaba daha önce kullanan varmı malum mama fiyatları almış başını gitmiş bilgisi olan varsa sevinirim

Yaaaaa herkes çok memnun ama. Ya atletim bile değse Can'ım çok acıyor. En azından bişey değmez o zaman dedim. Hava alır.
Canım belki benim tenimi rahatsız etmiştir dediğin gibi bende memnuniyet oranına göre aldm ama çok terliyorum ben terleyincede o göğse değen plastik halkalar beni rahatsız etti

ben de gümus kapak kullaniyorum hamileyken basladim kullanmaya cok sükür simdilik hic yara olmadı insalah boyle gider

zeytinyagini kendim icsem bebegin kakaya yarari olur mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…