2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım ben normal göğüs pedi kullanıyorum hiç acimiyo canım kullanmadığım zaman atlete yapisip acitiyo
Can'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.

Merhaba hormon iğnesini ne zaman vurdurdunuz acaba ?

Can'ım ona da baktım. Çok pahalı 300 tl
Allah korusun çok ileri bişey olsa alınır da şimdi için pahalı baya
zeytinyagini kendim icsem bebegin kakaya yarari olur mu acaba
Onu bilmiyorum Can'ım. İllaki faydası olur tabi ama mama ile etkisi ne kadar olur bilemiyorum

Can'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.
Normal kalkan ben kullanıyorum canım, memnunum. Öyle arkadaşların dediği gibi çok yara olmadı memelerim. Sadece bebek ilk tuttuğunda hırsla çekiyor o zaman acıyor sonra geçiyor. Dışarı çıkarken kalkan tuhaf oluyor diye sadece göğüs ucu takıyorum sağa sola değmesin diye ama onu çıkarırken çok acıyor

Ya bizi sariliktan dolayi bayagi sık kontrole cagirdilar. Topuk kani fln herseyi aldılar. Bende smdi saglik ocagini aradim. Getirin kaydini yapalim dediler. Bizim saglik ocagi vi haber herseyden neyse. Topuk kanini sordum. Eger sorun varsa saglik bakanigimi ne biyerden bizi ariyolar biz sizi ariyoruz dedi. Yani ozel hastanedr verilen kanlar fln biyere gidiyo. Sariligimiz cok agir agir dusuyo 1 haftada 9fan 7ye dustu anca. Bende hic saglik ocagina bulasmiyim ozel hastanede zaten ucretsiz devam ediyim diyorum.. simdi bide cocuk doktoru secmemiz lazim. Kadin dogumcu secerkende zotlanmistim. Bunu nasil secicem neye gorebu dr. iyi dicem hic bilmiyorum.

Dolunay22 canim senin gogus ucu yaran mi var? Ben cok cektim gozlerimden yaslar geliyodu artik. Ama acik biraktigim gun en kotu gunumdu haberin olsun. Acik birakmak iyi degil. Ben silikon uc taktim. Silikon ucun icine sut doluyoya o sut boyle 4 5 saat kalsa oyle bi iyilestiriyoki. Ayni zamanda bepantenin merheminide surmustum sutlu merhemli karisimda bekledi ertesi gune gecti. Bi silikon ucun icinde birakmayi denesene

Biz de tam doktor bulmuştuk, ama bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptırdık orası karşılamıyormuş.. bi doktor bulmuştuk başka yerden ama içime sinmedi, hala arayıştayım bakalım nasıl olacak.. kuzum özel hastanelerde aşılar çok beklemiş oluyormuş ve pek denetimi yapılmıyormuş ama sağlık ocaklarında denetim fazlaymış ve aşılar sürekli sirkülasyon olduğu için daha iyiymiş

Emzikde daha erken diye vermemistim versem mi aceba nette memeyi reddeder falan yaziyordu da tirstim biraz
Bize doktor ilk 20 gün vermeyelim demişti, annem tüketti yine verelim diye, birinci hafta verdim ben. Çok şükür emiyor da.. biberon da veriyorum, onu da seçmiyor benim şaşkın

Canım benim bebeğimin kısım kısım bir çok yerinde soyulma var deri atıyorlar sanırım. Ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Altını aldıktan sonra üstünü ört öyle kalsın hava alsın biraz. Birde sildikten sonra iyice kurusun altı öyle bezle. Birde bebeklerimizin acıyı hissetme hisleri çok az derecede cani acımıyordur korkma.

Kızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık

Anladim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Saglikli sihhatli kucagimiza alalimda nasil olursa olsun
Aynen öyle inşallah sağlıkla gelsinler
Hahaha aynen ben içim de büyütüyorum baktım doğuranlar şikayetçi :)))

Bize doktor ilk 20 gün vermeyelim demişti, annem tüketti yine verelim diye, birinci hafta verdim ben. Çok şükür emiyor da.. biberon da veriyorum, onu da seçmiyor benim şaşkın
Benimkide hem emiyor hem biberon veriyorum bugun 24 gunluk olduk bende vereyim emzik azcik kafam rahat etsin bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…