- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.621
Can'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.Canım ben normal göğüs pedi kullanıyorum hiç acimiyo canım kullanmadığım zaman atlete yapisip acitiyo
Merhaba hormon iğnesini ne zaman vurdurdunuz acaba ?Canım sezeryanla sütüm.hemen geldi
Oksitosin hormon iğnesi vurdular bana o etkiliymis bu süt olayında valla bende etkisi oldu hi süt yetiyor mu dersen günde 2 3 kez mama takviyesi yapiyoruz çünkü bebek ya çok iştahlı ya da benim süt kalitesiz çünkü sürekli emme isteği var
Anladım canım inşallah yarar işineCan'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.
Can'ım ona da baktım. Çok pahalıKızlar eger imkanınız varsa gümüş kalkan alın. Benim göğüs uçlarım yara oldu ilk günden. Bir hafta boyunca yapmadigim şey kalmadı. Ağlayarak emzirdim. Sonra gümüş kapak aldım. Yavas yavas iyileşti ve şimdi hiç aci yok şükür.
Onu bilmiyorum Can'ım. İllaki faydası olur tabi ama mama ile etkisi ne kadar olur bilemiyorumzeytinyagini kendim icsem bebegin kakaya yarari olur mu acaba
Ay inş Can'ım. Silikon Göğüs ucu aldık o hiçbir işe yaramadıAnladım canım inşallah yarar işine
Az kalmis sabirr :))Masallah kuzuma dakik cocuk olacak
Benimde 28 mayis insallah bakalim bekleyip gorecez
Benimkinde de sanci cokValla o kadar haklısın ki Can'ım bişey diyemiyorumben de zor dayanıyorum. Kabız olmasa sancı çekmese verirdim ben de.
Normal kalkan ben kullanıyorum canım, memnunum. Öyle arkadaşların dediği gibi çok yara olmadı memelerim. Sadece bebek ilk tuttuğunda hırsla çekiyor o zaman acıyor sonra geçiyor. Dışarı çıkarken kalkan tuhaf oluyor diye sadece göğüs ucu takıyorum sağa sola değmesin diye ama onu çıkarırken çok acıyorCan'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.
Aradılar canım, kaydını yaptılar. Topuk kanı oraya gidiyormuş, ordan toplanıyormuş ama sorun olursa arıyorlarmış. Aylık aşısını da sağlık ocağında yaptırdım salı günü, boyunu kilosunu vs ölçtüler, bi sonraki aşı tarihini söylediler. Sağlık ocaklarındaki aşılar özel hastanelerdekilerden daha taze oluyormuş sürekli sirkülasyon olduğu için, o yüzden aşıları orda yaptırmayı düşünüyorum
Emzikde daha erken diye vermemistim versem mi aceba nette memeyi reddeder falan yaziyordu da tirstim birazEmzik denedin mi kuzum? Benimki de öyleydi emzikle biraz rahatladım
Biz de tam doktor bulmuştuk, ama bebeğe tamamlayıcı sigorta yaptırdık orası karşılamıyormuş.. bi doktor bulmuştuk başka yerden ama içime sinmedi, hala arayıştayım bakalım nasıl olacak.. kuzum özel hastanelerde aşılar çok beklemiş oluyormuş ve pek denetimi yapılmıyormuş ama sağlık ocaklarında denetim fazlaymış ve aşılar sürekli sirkülasyon olduğu için daha iyiymişYa bizi sariliktan dolayi bayagi sık kontrole cagirdilar. Topuk kani fln herseyi aldılar. Bende smdi saglik ocagini aradim. Getirin kaydini yapalim dediler. Bizim saglik ocagi vi haber herseyden neyse. Topuk kanini sordum. Eger sorun varsa saglik bakanigimi ne biyerden bizi ariyolar biz sizi ariyoruz dedi. Yani ozel hastanedr verilen kanlar fln biyere gidiyo. Sariligimiz cok agir agir dusuyo 1 haftada 9fan 7ye dustu anca. Bende hic saglik ocagina bulasmiyim ozel hastanede zaten ucretsiz devam ediyim diyorum.. simdi bide cocuk doktoru secmemiz lazim. Kadin dogumcu secerkende zotlanmistim. Bunu nasil secicem neye gorebu dr. iyi dicem hic bilmiyorum.
Bize doktor ilk 20 gün vermeyelim demişti, annem tüketti yine verelim diye, birinci hafta verdim ben. Çok şükür emiyor da.. biberon da veriyorum, onu da seçmiyor benim şaşkınEmzikde daha erken diye vermemistim versem mi aceba nette memeyi reddeder falan yaziyordu da tirstim biraz
Canım benim bebeğimin kısım kısım bir çok yerinde soyulma var deri atıyorlar sanırım. Ben bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Altını aldıktan sonra üstünü ört öyle kalsın hava alsın biraz. Birde sildikten sonra iyice kurusun altı öyle bezle. Birde bebeklerimizin acıyı hissetme hisleri çok az derecede cani acımıyordur korkma.Kızlar oğlumun hayalarının kenarları soyuluyor. Bacagiyla hayalarinin arasi. Hava alacak bir yerde degil. Bepanthol kullanıyodum sudocrem aldım ondan kullanıyorum hala soyuluyor canı yanıyordur ya . Sıcak ta bide. Acaba bezden mi oluyo ama bez oraya temas etmyo. Çok ciddi pişik olmadi çok sukur
Aynen öyle inşallah sağlıkla gelsinlerAnladim canim hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Saglikli sihhatli kucagimiza alalimda nasil olursa olsun
Hahaha aynen ben içim de büyütüyorum baktım doğuranlar şikayetçi :)))Valla bizimkiler büyüdü gitti, senin nazlı minnoş hala gelemediben çok merak ediyordum sancısı suyu nişanı nasıl olcak diye, nasip olmadı. Bakalım senin Doğum nasıl olacak, bir avazda kolay olsun inşallah
Canım direkt acile gidicez. Oradan girişe bakicaz. Yoksa randevu bulamadıik. İnşallah yavrumun sansi yaver gider
Resmen aklimdaki sorulara tercuman oldun cnm ayni benim kizda bole yazilanlar gibi demekki ac oldundan deilBunu burda paylasmayi bir borc bilirim kizlar :). Ozellikle pompayla ilgili aklimizi kurcalayan seyler varken okuyunca rahatladim
Benimkide hem emiyor hem biberon veriyorum bugun 24 gunluk olduk bende vereyim emzik azcik kafam rahat etsin bari :))Bize doktor ilk 20 gün vermeyelim demişti, annem tüketti yine verelim diye, birinci hafta verdim ben. Çok şükür emiyor da.. biberon da veriyorum, onu da seçmiyor benim şaşkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?