2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Kızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık
Benim 11 de düşmüştü . Sezeryan üzerine takılan bantlardan alıp yıkadık keşke yıkasamaydık iltihap aktı içinden hep düştükten sonra doktor bir aletle yaktı öyle geçti .yıkama bence sil pamukla bişey olmaz . Düşer zaten Bugun yarın

Canım ben jimerdekimi beğenmedim doruğun iki doktoru var beraber muaynane acmıslardı ikisinden birine götürücem bir aylık kontrolde biri büyük oğlumun doktoruydu biride arkadasımın dr o da cok memnun evke plaza varya orda yeri biri cenk göker biride hakan gercek adları

Sağolasın canım muayene ücretleri ne kadar biliyomusun

Ben doğumu Aritmi Osmangazi de yaptım 2 çocuk doktoru gördüm pek beğenmedim İlhan Dindar dedi biri onu bi deniycem 75 Tl muayene...Medicalpark ta Hüseyin Zafer Çapar diye bi doktora götürmüştük oğlumu onu beğenmiştim kartını verdi her zaman arayabilirsiniz demişti ve 3 gün sonra beni arayıp bilgi verin çocuk iyileşiyor diye dedi onu da bi deneyebilirim muayenesi de 130 liraydı zamlanmış olabilir...bunlar bize yakın diye...ama yarın okulun iftarına gidicem 30 kadınız herkes 2 çocuklu onlar daha iyi bilir arkadaşlara bi sorucam haber veririm

Ver canım ver, bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var
Canım hemen aldı mı sizinki emziği...benim oğlan emzik ağzına değdikçe öğürürdü...kızda da ilk günlerden beri ara ara veriyoruz alışsın diye bazen emiyor bazen diliyle ittiriyor sinirleniyor sürekli düşürüyor tekrar vermek daha beter eziyet oluyor...ben de vazgeçmiyorum ısrarla veriyorum halâ alışsın diye

İlk günden görümcem kauçuk emzik vermiş almış, ertesi gün almadı onu. Şu aventin silikon ikili emzikleri var ya minik onları aldı, ayılı olanlar vardı komple silikon onları da almadı. Sanırım keyiflerine göre seçiyorlar. Alışsın ya insan biraz rahatlıyor

40 gün olmadan dışarı çıkılmaz derlerdi kızardim ben cikcam derdim ama tek hiç çıkmadım bebeğimi birakamam. Siz çıkıyor musunuz cnm. Havalar rüzgarlı olmasa bebegimi alıp gitcem ama şans hep rüzgar serin oldu.

Kızlar 40’ı çıkan var mı? Yada öncesinde tecrübesi olan?
Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
4-6 hafta içinde annenin rahmi hamilelik öncesine dönüyor ve hormonlar geri çekiliyor cnm. Doktorlar da 40 gün baz alıyor

Can'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.
Sen mastit olmuşsun sanki cnm dikkat et ilerlemesin

Inşallah hepimize canım bebişine de masallah çok sevimli yakisikli

Markete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar var tired mesela bildigin gezmeci çıktı :))

Cnm bak sarılık dediğin şey bilrubin değeri olması gereken birsey 7 gün tavan yapip düşermiş. Senin ilk sütün az ama koruyucu zaten mama da sarılık ilacı değil hiç faydası olmaz. Sen hep emzir sütün 5-6 gün artar beyaza dönmeye başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…