- 26 Mart 2010
- 2.090
- 2.455
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.641
Benim 11 de düşmüştü . Sezeryan üzerine takılan bantlardan alıp yıkadık keşke yıkasamaydık iltihap aktı içinden hep düştükten sonra doktor bir aletle yaktı öyle geçti .yıkama bence sil pamukla bişey olmaz . Düşer zaten Bugun yarınKızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık
Canım ben jimerdekimi beğenmedim doruğun iki doktoru var beraber muaynane acmıslardı ikisinden birine götürücem bir aylık kontrolde biri büyük oğlumun doktoruydu biride arkadasımın dr o da cok memnun evke plaza varya orda yeri biri cenk göker biride hakan gercek adlarıKahverengikus ftmkya tired Zeynosrkn84 kızlar çocuk doktoru buldunuzmu nereye muayene ettireceksiniz. Ben bizim hastanedekini pek beğenmedim araştırıyorum ama hiç şu çok iyi dedikleri yok
Bizim 20. Gunu düştü bence yıka yıkanınca daha çabuk dusuyo biz kuvezde diye yıkayamadikKızlar bebeğinizin göbeği kaçıncı günde düştü. Benim oğlum 13 günlük hala düşmedi. Yıkamak istiyorum artık
Canım ben jimerdekimi beğenmedim doruğun iki doktoru var beraber muaynane acmıslardı ikisinden birine götürücem bir aylık kontrolde biri büyük oğlumun doktoruydu biride arkadasımın dr o da cok memnun evke plaza varya orda yeri biri cenk göker biride hakan gercek adları
Ben doğumu Aritmi Osmangazi de yaptım 2 çocuk doktoru gördüm pek beğenmedim İlhan Dindar dedi biri onu bi deniycem 75 Tl muayene...Medicalpark ta Hüseyin Zafer Çapar diye bi doktora götürmüştük oğlumu onu beğenmiştim kartını verdi her zaman arayabilirsiniz demişti ve 3 gün sonra beni arayıp bilgi verin çocuk iyileşiyor diye dedi onu da bi deneyebilirim muayenesi de 130 liraydı zamlanmış olabilir...bunlar bize yakın diye...ama yarın okulun iftarına gidicem 30 kadınız herkes 2 çocuklu onlar daha iyi bilir arkadaşlara bi sorucam haber veririmKahverengikus ftmkya tired Zeynosrkn84 kızlar çocuk doktoru buldunuzmu nereye muayene ettireceksiniz. Ben bizim hastanedekini pek beğenmedim araştırıyorum ama hiç şu çok iyi dedikleri yok
Ver canım ver, bizim de dinlenmeye ihtiyacımız varBenimkide hem emiyor hem biberon veriyorum bugun 24 gunluk olduk bende vereyim emzik azcik kafam rahat etsin bari :))
Sabah yediden beri yarım saat aralıkla emiyor, çığlık çığlığa ağlıyor, uyumuyor resmen gözlerini dinlendiriyor.. kucaktan inince kıyamet kopuyorTam bir saattir emiyor ve yine uyumuyor
Canım hemen aldı mı sizinki emziği...benim oğlan emzik ağzına değdikçe öğürürdü...kızda da ilk günlerden beri ara ara veriyoruz alışsın diye bazen emiyor bazen diliyle ittiriyor sinirleniyor sürekli düşürüyor tekrar vermek daha beter eziyet oluyor...ben de vazgeçmiyorum ısrarla veriyorum halâ alışsın diyeVer canım ver, bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var
Canim bisey sorcam kac dk emziriyosunVer canım ver, bizim de dinlenmeye ihtiyacımız var
İlk günden görümcem kauçuk emzik vermiş almış, ertesi gün almadı onu. Şu aventin silikon ikili emzikleri var ya minik onları aldı, ayılı olanlar vardı komple silikon onları da almadı. Sanırım keyiflerine göre seçiyorlar. Alışsın ya insan biraz rahatlıyorCanım hemen aldı mı sizinki emziği...benim oğlan emzik ağzına değdikçe öğürürdü...kızda da ilk günlerden beri ara ara veriyoruz alışsım diye bazen emiyor bazen diliyle ittiriyor sinirleniyor süreklu düşürüyor tekrar vermek daha beter eziyet oluyor...ben de vazgeçmiyorum ısrarla veriyorum halâ alışsım diye
40 gün olmadan dışarı çıkılmaz derlerdi kızardim ben cikcam derdim ama tek hiç çıkmadım bebeğimi birakamam. Siz çıkıyor musunuz cnm. Havalar rüzgarlı olmasa bebegimi alıp gitcem ama şans hep rüzgar serin oldu.Normal kalkan ben kullanıyorum canım, memnunum. Öyle arkadaşların dediği gibi çok yara olmadı memelerim. Sadece bebek ilk tuttuğunda hırsla çekiyor o zaman acıyor sonra geçiyor. Dışarı çıkarken kalkan tuhaf oluyor diye sadece göğüs ucu takıyorum sağa sola değmesin diye ama onu çıkarırken çok acıyor
Kuzum bizimki aşırı gazlı, gazı olduğu günler acıdan memeye yapışıyor ama normal günümüzdeysek 20 şer dakika iki memeyi de iki saatte bir emiyorCanim bisey sorcam kac dk emziriyosun
4-6 hafta içinde annenin rahmi hamilelik öncesine dönüyor ve hormonlar geri çekiliyor cnm. Doktorlar da 40 gün baz alıyorKızlar 40’ı çıkan var mı? Yada öncesinde tecrübesi olan?
Herkes 40’ı çıksın rahat edersin diyor ama kafayı yemek üzereyim ne oluyor yani 40 çıkınca sihirli değnek mi geliyor???
Sen mastit olmuşsun sanki cnm dikkat et ilerlemesinCan'ım birşey değince acıyor benim. Ped de çok sağlıklı değil. Hava alması lazım. O yüzden kalkan istedim. Memeler ortada dolanıyorum. Bi taraftan da üşütüyorum akşamları titreme geliyor.
Inşallah hepimize canım bebişine de masallah çok sevimli yakisikliBilmiyorum yapar diyorlar ama ben çay içiyorum gaz için biz de ise yariyor. Ne yersen gaz aslında çiğ sebze meyve süt ürünleri bile. Onlarda lazım bebeğe önemli olan çıkarması işte Allah yardım etsin inşallah
Markete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar var40 gün olmadan dışarı çıkılmaz derlerdi kızardim ben cikcam derdim ama tek hiç çıkmadım bebeğimi birakamam. Siz çıkıyor musunuz cnm. Havalar rüzgarlı olmasa bebegimi alıp gitcem ama şans hep rüzgar serin oldu.
Doğum sırasında bebeği aldıktan sonra hemşire vurduMerhaba hormon iğnesini ne zaman vurdurdunuz acaba ?
Cnm bak sarılık dediğin şey bilrubin değeri olması gereken birsey 7 gün tavan yapip düşermiş. Senin ilk sütün az ama koruyucu zaten mama da sarılık ilacı değil hiç faydası olmaz. Sen hep emzir sütün 5-6 gün artar beyaza dönmeye başlar.kızlar hafif sarılıgimiz var sürekli emzirmeye calisiyorum...tabe gürül gürül süt akmıyor gece 1 tatli kasigi kadar mama verdim..su sarılık olayi gecse vermicem insalah daha..bugun dogali 4.gün. Dunden beri hic kaka yapmadi cis yapiyor;(( her gün kaka yapmali mi? ne yapmaliyim ne tavsiye edersiniz? lutfen cvp bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?