2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Markete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar var tired mesela bildigin gezmeci çıktı :))
Ay her yanım market ama çıkmıyorum kocam getirsin diye bekliyorum ben yokken uyansa kayinvalidem susturamaz. Gerçi benimkini kimse susturamaz meme olmazsa. Hastaneye giderken de arabada emziriyorum duruyor o zaman. Kanguru ile mi çıksam

Ay canım haber bekliyorum mutlaka, nilüfer taraflarında da sorarsan sevinirim çok medical falan bana çok uzak

Evet bn memnun kaldm
Cok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyim

Cok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyim

Kızlar 30 gün oldu sezeryan ile doğum yapalı, eşim gün sayıyor hergün espri falan arasında doğumdan sonra öküze bağladığı için deil fanfini yapmak sohbet bile etmek istemiyorum kendisiyle ama kaçarım yok anladığım sezeryandan sonra hemen 40ında ilişkiye girilir mi ben hala ameliyat yerinin hareketlerimi kısıtlamasını yaşıyorum tam geçmedi ki ne zaman daha uygun olur acaba tecrübesi olan arkadaşlar ben bi 3 ay beklerim bana kalsa

Biberonla sütünü koy çıkarken canım :)) market benim tek lüksüm oldu valla, eşim hadi gidelim desin diye gözünün içine bakıyorum. Annem var şimdilik, çok uzaklaşmıyoruz evden :)

@Kahverengikus @ftmkya tired Zeynosrkn84 kızlar çocuk doktoru buldunuzmu nereye muayene ettireceksiniz. Ben bizim hastanedekini pek beğenmedim araştırıyorum ama hiç şu çok iyi dedikleri yok
Hiç araştırmadım Allah düşürmesin inşallah başta mecburen dörtçelik hastanesine gittim ama özelde kim var kim yok bilmiyorum ama dörtçelik tede çok iyi doktorlar var oğlanlardan biliyorum.

Maşallah ona güle güle büyüt. Kiz 2980 kucuk mu benimki 2500 doğdu ilk bir hafta hep kilo kaybetti 2250e kadar düştü sağlıklı olsunlarda kilo onemli degil.

Her istediğinde meme verdim emzirdim, tomrisin emzirme notlarını okudum uyguladım.
Ama ne yazık ki 3.haftanın sonunda dayanamayıp sağlık ocağına gittim ve kilosu düşük

Mama takviyesine başlasam mı bilemiyorum? Belki de hep memede kalmak istemesi uyumaması da bu yüzden. Doymuyordu belkide.. sofiarya canım sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Yani enfeksiyona genelde ağrı ileri dönemde de ateş eşlik eder, ama tabi sızlama batma tarzı şikayetlerde enfeksiyon belirtisi olabilir ihmal etmemek gerek bence çok üstüne düşünmeden birkaç gün bekle bakalım mutlaka ağrı artışı olması lazım

Dolunay22 a da yazdım şimdi bence birkaç gün bekleyin dönem dönem bu tarz batmalar hafif ağrılar oluyor,birkaç güne ağrı şikayetinde artma olursa ihmal etmeyin bir genel cerraha gidin

Kilolarını yazsana bana günleriyle birlikte nasıldı nekadar oldu. En başından beri emzirebildşn mi?sütün hemen geldi mi??

Canım benim doktorum 2,5 ay önermiyorum dedi ama buradaki arkadaşlara öyle bir şey dememişler. Bence 40 gün az, sen yine 2 aya tamamla onu. Canın yanar, dikişlerin acır.. beklemiş bekleyeceği kadar az daha beklesin eşin de

Hiç araştırmadım Allah düşürmesin inşallah başta mecburen dörtçelik hastanesine gittim ama özelde kim var kim yok bilmiyorum ama dörtçelik tede çok iyi doktorlar var oğlanlardan biliyorum.

Rutin kontroller için soruyorum canım ayda bir kontrol edilecek ya ondan. Dörtçelik bana yakın ama hangi doktor iyi bilmiyorum hiç. Geçen aciline gittim pek iç açıcı değildi. Şöyle ilgili bir doktor istiyorum ben sormadan herşeyi anlatsın herşeye baksın

zayif die dusunme canm, benmki 2700 dogdu, 2500''e dustu hatta. doktor odem atiyor dedi. hala da buyumedi. kasik kadar yuzu var kizimin ama hamdolsun yanimda kuveze girmedi.

Markete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar var tired mesela bildigin gezmeci çıktı :))
Oğluma hamile olduğumu öğre diğimde ben nasıl gezcem diye üzulmüştüm sonra onu da aldım gezdik şimdi biraz toparlansın kızımı da alırım gezeriz bi yere gidince ağlardı mesela beni durdurmazdı tecrübeli arkadaşlar bişey olmaz alışır kendini eve kapatma derlerdi gerçektem haklılarmış iyi oldu kız...gezin
anacıımya bi de benim geçen lohusalık cok feciydi ya eşim ve ailesi yüzünden...şimdi bebek sağlıklı çok şükür eşim de iyi o yüzden çok mutluyum hiçbir şey fazla canımı acıtmıyor ne uykusuzluk ne meme ucu yarasi...Allaha şükür bu günleri de görmek varmış

Kuzum bizimki aşırı gazlı, gazı olduğu günler acıdan memeye yapışıyor ama normal günümüzdeysek 20 şer dakika iki memeyi de iki saatte bir emiyor
Benimki surekli memede biberonla verirsem 2-3 saat uyuyor yoksa kus gibi ayakta hemen uyaniyor emzik niyetine kullaniyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…