- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.661
Ay her yanım market ama çıkmıyorum kocam getirsin diye bekliyorum ben yokken uyansa kayinvalidem susturamaz. Gerçi benimkini kimse susturamaz meme olmazsa. Hastaneye giderken de arabada emziriyorum duruyor o zaman. Kanguru ile mi çıksamMarkete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar vartired mesela bildigin gezmeci çıktı :))
Ben doğumu Aritmi Osmangazi de yaptım 2 çocuk doktoru gördüm pek beğenmedim İlhan Dindar dedi biri onu bi deniycem 75 Tl muayene...Medicalpark ta Hüseyin Zafer Çapar diye bi doktora götürmüştük oğlumu onu beğenmiştim kartını verdi her zaman arayabilirsiniz demişti ve 3 gün sonra beni arayıp bilgi verin çocuk iyileşiyor diye dedi onu da bi deneyebilirim muayenesi de 130 liraydı zamlanmış olabilir...bunlar bize yakın diye...ama yarın okulun iftarına gidicem 30 kadınız herkes 2 çocuklu onlar daha iyi bilir arkadaşlara bi sorucam haber veririm
Teşekkürler teyzesi. Bak doktor bakliyat anneye gaz yapar bebişe değil demiş ay annona ya mi asosa miydi. O liste lazım bize aslında neler gaz yapıyoInşallah hepimize canım bebişine de masallah çok sevimli yakisikli
Cok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyimEvet bn memnun kaldm
Biberonla sütünü koy çıkarken canım :)) market benim tek lüksüm oldu valla, eşim hadi gidelim desin diye gözünün içine bakıyorum. Annem var şimdilik, çok uzaklaşmıyoruz evden :)Ay her yanım market ama çıkmıyorum kocam getirsin diye bekliyorum ben yokken uyansa kayinvalidem susturamaz. Gerçi benimkini kimse susturamaz meme olmazsa. Hastaneye giderken de arabada emziriyorum duruyor o zaman. Kanguru ile mi çıksam
Hiç araştırmadım Allah düşürmesin inşallah başta mecburen dörtçelik hastanesine gittim ama özelde kim var kim yok bilmiyorum ama dörtçelik tede çok iyi doktorlar var oğlanlardan biliyorum.@Kahverengikus @ftmkyatired Zeynosrkn84 kızlar çocuk doktoru buldunuzmu nereye muayene ettireceksiniz. Ben bizim hastanedekini pek beğenmedim araştırıyorum ama hiç şu çok iyi dedikleri yok
Maşallah ona güle güle büyüt. Kiz 2980 kucuk mu benimki 2500 doğdu ilk bir hafta hep kilo kaybetti 2250e kadar düştü sağlıklı olsunlarda kilo onemli degil.Cok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyim
Yani enfeksiyona genelde ağrı ileri dönemde de ateş eşlik eder, ama tabi sızlama batma tarzı şikayetlerde enfeksiyon belirtisi olabilir ihmal etmemek gerek bence çok üstüne düşünmeden birkaç gün bekle bakalım mutlaka ağrı artışı olması lazımKızlar dünden beri göğüslerim çok fena yaa. Ucuna ve çevresine iğneler batıyor. Enfeksiyon durumunu düşünüp Tiksiniyorum tüm vücudum kaşınıyor sonra. Dün akşam iki kez duşa girdim çıktım bu tiksinmeden.
sofiarya Can'ım enfeksiyon gibi bişey değildir dimi
Göğüs ucuna değince tüylerim saç diplerim diken diken oluyor
sofiarya canım göğsüme iğne batnası gibi anlık acı oluyor ve göğüslerimi sıcak hissediyorum dün grip gibi sırtım omuzlarım ağrıyordu bugün geçmiş göğsüm şişmişti sürekli emzirip sağdım yumuşadı neden olabilir bu tahatsızlık hissi
Kilolarını yazsana bana günleriyle birlikte nasıldı nekadar oldu. En başından beri emzirebildşn mi?sütün hemen geldi mi??Her istediğinde meme verdim emzirdim, tomrisin emzirme notlarını okudum uyguladım.
Ama ne yazık ki 3.haftanın sonunda dayanamayıp sağlık ocağına gittim ve kilosu düşük
Mama takviyesine başlasam mı bilemiyorum? Belki de hep memede kalmak istemesi uyumaması da bu yüzden. Doymuyordu belkide..sofiarya canım sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Canım benim doktorum 2,5 ay önermiyorum dedi ama buradaki arkadaşlara öyle bir şey dememişler. Bence 40 gün az, sen yine 2 aya tamamla onu. Canın yanar, dikişlerin acır.. beklemiş bekleyeceği kadar az daha beklesin eşin deKızlar 30 gün oldu sezeryan ile doğum yapalı, eşim gün sayıyor hergün espri falan arasındadoğumdan sonra öküze bağladığı için deil fanfini yapmak sohbet bile etmek istemiyorum kendisiyle ama kaçarım yok anladığım sezeryandan sonra hemen 40ında ilişkiye girilir mi ben hala ameliyat yerinin hareketlerimi kısıtlamasını yaşıyorum tam geçmedi ki ne zaman daha uygun olur acaba tecrübesi olan arkadaşlar ben bi 3 ay beklerim bana kalsa
Hiç araştırmadım Allah düşürmesin inşallah başta mecburen dörtçelik hastanesine gittim ama özelde kim var kim yok bilmiyorum ama dörtçelik tede çok iyi doktorlar var oğlanlardan biliyorum.
zayif die dusunme canm, benmki 2700 dogdu, 2500''e dustu hatta. doktor odem atiyor dedi. hala da buyumedi. kasik kadar yuzu var kizimin ama hamdolsun yanimda kuveze girmedi.Cok sukur bebegim yanimda ama cook zayif 2 klo 980 gram halbuki dr c.tesi 3 250 den fazla demisti sezaryen zor gecti ilk be ek gibi degildi belden asagi uyusturmutu ben fenalasinca uyuttular ilk bebegmde hic sancim agrim olmadi ama bu cook cok faZla var agri kesicilar fayda etmiyor hepinizin duacisiyim
Markete doktora falan çıkıyorum ben, gezmege cıkmadım canım hiç ama çıkan arkadaşlar vartired mesela bildigin gezmeci çıktı :))
Benimki surekli memede biberonla verirsem 2-3 saat uyuyor yoksa kus gibi ayakta hemen uyaniyor emzik niyetine kullaniyor beniKuzum bizimki aşırı gazlı, gazı olduğu günler acıdan memeye yapışıyor ama normal günümüzdeysek 20 şer dakika iki memeyi de iki saatte bir emiyor
Gece zaten yan yatiriyorumBen yan yatırıyorum ama kuvezdeyken ne zaman gitsem hepmyuz üstü yatiriyolardi gündüz yatirda gece yan yatır bence
Kafasi nasil duz durmuyo bende sirt ustu yatiramiyorum hic kafa yana donuyo )Yan yatrdim cok simdi kafasi hic duz durmuyo cok pismanim.
Yuzustu yatiricam gunduzleri
Benimde kizim 2800 du suan ne alemde cok merak ediyorumzayif die dusunme canm, benmki 2700 dogdu, 2500''e dustu hatta. doktor odem atiyor dedi. hala da buyumedi. kasik kadar yuzu var kizimin ama hamdolsun yanimda kuveze girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?