2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Aynen hep çevre bozuyor psikolojiyi ben doymadığını düşünmüyorum açıkcası bazen yarım saatte full çişle dolu bezler alıyorum . Çarşamba kontrol var doktor karar verir tabi ama mesela doğduğundan beri hiç sarılık olmadı . Dün ablam vardı yanında hiç derdi gazı olmayan çocuk sırf keyif için memede o bile inanamadı sanki çay içiyor hanımefendi iki çekiyor sonra baya uzun süre duruyor. Bi de dedim ya hasta oldu galiba diye ondan da sürekli memede bir yerde duymuştum eğer bebek hasta olursa memişler onun hastalığına göre süt üretir diyorlardı . O hastalığa göre antikor üretirmiş . Bi günde toparladı maşallah

Ay o pompa ne kötüymüş ya eşim mastit oluyorum diye wee almıştı medikalden onu vermişler yazık kandırmış bir de 20 lira fazlaya vermiş diye kizmistim.otamatik alsaydık sonuçta çalışırken sağmam lazim demiştim ama yara yapmadı 10 dk da 60-70 ml oluyor. Yine de otomatik alcam bir işe başlamadan.

Göbeğini bezle örtmeye başladınız mı bnm kızın iyileşti biraz dışarda sadece göbeği örtsem mi bezle bilemedim . Denicem ikiyi sızma yapmazsa bunla devam ederim artık
Bugün kivirmadim artık cnm baya iyi çünkü göbek tamamen iyileşti.

Şimdi uyudu özledim memelerim de çayır çayir yaniyor sabahtan beri ağzında uyuyordu yine de özledim paşa mi valla

Ay keske benimki de kendiliginden 3 saat 4 saat uyusa da ben de dinkensem :/ bence hic uyandirma. Ben hep kendinin uyanmasini bekliyorum. Zaten saat basi uyaniyor
kan şekeri düşer diye korkuyorum bende.dün gece 2 de uyandı sabah 7.30 da anca uyudu.kabus gibiydi ya.kaç kere uyuttum hatırlamıyorum durmadan ağladı yavrum

Sağol cnm ne kadar koyuyosun demliyosun dimi
Bir tatlı kaşığı koyuyorum bitki çayı süzgecine üzerine sıcak su tamam. Tadı da güzel gerçekten az şeker ile. Ayıptır söylemesi ben de çok çıkarıyorum gaz çay içtikten sonra. Bizim bebiş de ah oh yapıyo ayağını çekiyor kendine sonra uzun uzun sesli yapıyo millet basiyor kahkahayi. İnş hep böyle olur çok korkuyorum gazdan o yüzden on günlük olunca başladım çay içmeye.

BU otomatik ama acıtıyor belki de yara olduğu içindir

Oyy kiyamam

Bu hamisler doğurmuş annis olmuşlar da sütleri çok geliyormuş

Canm dün ben emzirme eğitimi aldım sutunu dağ demişti ebe bana kahverengi kısmı sık bırak fincana sag demişti onuda kaşıkla yada siringsyla ver dedi öyle yapabilirsin

Darısı da bize insaAllah o günlere gelelim çok az kaldi zaten

Kızlar birAcemi anne olarak bişey sorucam bebeğim 6 günlük yenidoğanda kaka nasıl oluyor bezi bi actım kaka fışkırması gördüm resmen çok sıvı sanki hep mi böyle kızlar :/

Aynen resmen dudak tiryakisi bunlar :)
Süt var Can'ım benim de görüyorum. Ama bi saat emiyor hala emmemiş gibi aranınca acaba diyoruz. Dün gece emdikten şonra mama verdim. Luk luk bitirdi. Eşimle birbirimize bakakaldık sonra bi daha emdi :)
Sıcak suyun içine koyuyorum ben kuzum,biberon avent kullanıyorum ama gaz olduğu için dr brown mu alsam diye düşündüm ben de
O daha mı iyi Can'ım ? Ne aldırsam bilemedim ben de. Ağzı da önemli. Suavinex ten çok geliyor. Boğulacak gibi oluyor.
Yok Can'ım senin kesin yetiyordur. Doymssa sarılık olurdu o çocuk. Bizimki de keyif yapıyor memede resmen çiş de kaka da yapıyor olması gerektiği kadar
BU otomatik ama acıtıyor belki de yara olduğu içindir
Mamajoo çok kötü yaaa. İyileşmiş uçları yara yaptı benim tekrar. Sağarken de çok acıyor.

Kızlar birAcemi anne olarak bişey sorucam bebeğim 6 günlük yenidoğanda kaka nasıl oluyor bezi bi actım kaka fışkırması gördüm resmen çok sıvı sanki hep mi böyle kızlar :/
Normal cnm anne sütü içen bebeğin kakası sıvı şekilde olurmuş. Annemden bilgiler

Beklemedeyim canim

Ben 40+0 da doğum yaptım yani su o gün geldi ama bebiş hep 3 hafta öndeydi 4100 Gr doğdu.

Yok canim nerdeeeeee.. Beklemedeyiz
Çok sıkıcı demi son günleri beklemek
Aslında normal olan 40 ı doldurması ama bakıyosun herkes doğuruyor sen bekliyosun ya, senin ki de gelsin istiyosun.
İyice ağırlaştım artık sıkıldım hamilelikten de doğacaksa doğsun moduna girdim.
@geminiwoman canım benim korkum da o zaten 2 hafta önde biraz da tontik. Çatı muayenesinde çatım müsait cıktı. Ama yine de 4 kilo olmasın diye diyorum yani kendime pek güvenemiyorum nasıl doğuracağım diye..
Ama habire de bişeyler yiyorum

Normal canim cogunun oyledir
Kızlar bende bugün itibariyle yalnızım oğlumla. Dünya varmis. Kendi evimde misafirmisim meğer. Bu ev nasıl toparlanacak bir de o var. Mutfak dolabim kendinden geçmiş . Hrseyin yeri değişmiş
Duzen degisiyor biri el atinca .en guzeli yalnizlik sanirim

Evet cok agirlastim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…