- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.841
Aynen hep çevre bozuyor psikolojiyi ben doymadığını düşünmüyorum açıkcası bazen yarım saatte full çişle dolu bezler alıyorum . Çarşamba kontrol var doktor karar verir tabi ama mesela doğduğundan beri hiç sarılık olmadı . Dün ablam vardı yanında hiç derdi gazı olmayan çocuk sırf keyif için memede o bile inanamadı sanki çay içiyor hanımefendi iki çekiyor sonra baya uzun süre duruyor. Bi de dedim ya hasta oldu galiba diye ondan da sürekli memede bir yerde duymuştum eğer bebek hasta olursa memişler onun hastalığına göre süt üretir diyorlardı . O hastalığa göre antikor üretirmiş . Bi günde toparladı maşallahCan'ım sab-simplex kullanıyoruz biz. İşe yaradı sanki. Biraz daha rahat. Bi de sen de gün içinde rezene kimyon anason çayı iç mutlaka.
Bizimki salı günü 3800 dü. 1 no kullanıyoruz.
Lastik izi falan da görmedim hiç. Altını açınca bakarım Can'ım. Ama bez tam oluyor.
Oyyy yerim ben o yaka iğnesini. Bol bol felak nas oku Can'ım. Nazar da değiyordur. En çok annenin babanın nazarı değermiş. Uykusu başına olsun inş.
Ben de öyle yapıyorum bazen. Dayanamayacak gibi olunca. Ama korkuyorum da yanında uyuyakalmaktan. İki kez uyumuşum öyle. Oğluş da bayılıyor öyle uyumaya. Anne göğsünde nasıl da huzurlular
Anam sizin sütler akıyor maşallah subhanallah benim hiç öyle olmadı. Banyodan çıkınca damlıyor bi tek. Bi de dün gece Kalkan'ın içine dolmuş azıcık.
Bu kadar çok sütün var yavrukuş sürekli memede. Ben de endişe ediyorum sütüm mü yetmiyor acaba diye. Memeden niye ayrılmıyor. Yetip yetmemesi değil demek ki mesele. Boşuna psikolojimizi bozuyorlar
Sağol cnm ne kadar koyuyosun demliyosun dimiEvet cnm aktar yaomia hem gaza iyi gelir hem süt yapar demiş. Kimyon rezene anason keten lavanta hepsi tohum şeklinde cnm.
Ay o pompa ne kötüymüş ya eşim mastit oluyorum diye wee almıştı medikalden onu vermişler yazık kandırmış bir de 20 lira fazlaya vermiş diye kizmistim.otamatik alsaydık sonuçta çalışırken sağmam lazim demiştim ama yara yapmadı 10 dk da 60-70 ml oluyor. Yine de otomatik alcam bir işe başlamadan.Sağamıyorum maalesef canım yamakine mamajoo ilk günler taş gibi olduğunda sağdım onda hep yara etti . Şimdi mastit olan göğsüm de baya açık yara var o yüzden sürekli beze oluşuyır kızım sağolsun eme eme o bezeleri eritiyor . Uzun süre yattığımda sol göğsüm değilde o yaralı olan göğsüm taş gibi oluyor ve zaten yara olduğu için çok acıtıyor ilk emiş . O göğüs gecene kadar iki iki buöuk saatte bi emzirmek zorundayım
Bugün kivirmadim artık cnm baya iyi çünkü göbek tamamen iyileşti.Göbeğini bezle örtmeye başladınız mı bnm kızın iyileşti biraz dışarda sadece göbeği örtsem mi bezle bilemedim . Denicem ikiyi sızma yapmazsa bunla devam ederim artık
Şimdi uyudu özledim memelerim de çayır çayir yaniyor sabahtan beri ağzında uyuyordu yine de özledim paşa mi vallaDorma bi de bunu diyen kendi annem . O kadar da gördü memelerden su gibi süt çıktığını valla bn ilk doğduğundan beri sütüm var diyorum kendi kendime hiç aç olduğunu düşünmedim ki gündüzleri saat başı bazen yarım saatte bi mememde . Onda da şunu fark ettim uyanık olunca sürekli daha sık acıkıyor edır sarfettiği için .
kan şekeri düşer diye korkuyorum bende.dün gece 2 de uyandı sabah 7.30 da anca uyudu.kabus gibiydi ya.kaç kere uyuttum hatırlamıyorum durmadan ağladı yavrumAy keske benimki de kendiliginden 3 saat 4 saat uyusa da ben de dinkensem :/ bence hic uyandirma. Ben hep kendinin uyanmasini bekliyorum. Zaten saat basi uyaniyor
Bir tatlı kaşığı koyuyorum bitki çayı süzgecine üzerine sıcak su tamam. Tadı da güzel gerçekten az şeker ile. Ayıptır söylemesi ben de çok çıkarıyorum gaz çay içtikten sonra. Bizim bebiş de ah oh yapıyo ayağını çekiyor kendine sonra uzun uzun sesli yapıyo millet basiyor kahkahayi. İnş hep böyle olur çok korkuyorum gazdan o yüzden on günlük olunca başladım çay içmeye.Sağol cnm ne kadar koyuyosun demliyosun dimi
Kimyon rezene anason keten lavanta tohumu karışık çay cnm gaz ve süt için diye yapmis aktar.Ne cayi canim?
BU otomatik ama acıtıyor belki de yara olduğu içindirAy o pompa ne kötüymüş ya eşim mastit oluyorum diye wee almıştı medikalden onu vermişler yazık kandırmış bir de 20 lira fazlaya vermiş diye kizmistim.otamatik alsaydık sonuçta çalışırken sağmam lazim demiştim ama yara yapmadı 10 dk da 60-70 ml oluyor. Yine de otomatik alcam bir işe başlamadan.
Benimkide uyudu kivrana kivrana simdi kahvaltidayim.ins gec uyanirUyudu çok şükür kendimi hemen kahvaltiya attim. Bitirene kadar uyanmazsa degmeyin keyfime.
Kizlar bir gogsumden emzirirken digerinden süt sızıyor. Ped olmasina ragmen pedi doldurup kiyafetlerime tasiyor taa bel bolgeme kadar. Napacam ben? Hem süt bosa gidiyor diye üzülüyorum hem de her emzirme sonrasi ust değiştiriyorum:/
Aynen resmen dudak tiryakisi bunlar :)Dudak tiryakisi olmus bebisler hic sütüm yetmiyor diye düşünme. İlk gunler sagiyordum azicik sut cikiyor tekrar süt gelmiyordu. . Simdi oglum bir saat ayni memeyi emiyor bir saat sibunda hala süt ciktigini goruyorum memeden. Bebekler eme eme cogaltiyor.
Ben sicak suyun icinde tutarak isitiyorum. Biberon olarak da avent kullaniyorum. Ama bazen ozellikle karni toksa ama emmeknistiyorsa mememi tutmakta zorlaniyor. 5 dk savasiyoruz memeyi tutmasi icin. Ama acken gozu gormuyor hemen kapiveriyor. Ben tekrar biberin alacak olsam chicco nun biberon ucu yanda olan modelinden alirdim.
O daha mı iyi Can'ım ? Ne aldırsam bilemedim ben de. Ağzı da önemli. Suavinex ten çok geliyor. Boğulacak gibi oluyor.Sıcak suyun içine koyuyorum ben kuzum,biberon avent kullanıyorum ama gaz olduğu için dr brown mu alsam diye düşündüm ben de
Yok Can'ım senin kesin yetiyordur. Doymssa sarılık olurdu o çocuk. Bizimki de keyif yapıyor memede resmenAynen hep çevre bozuyor psikolojiyi ben doymadığını düşünmüyorum açıkcası bazen yarım saatte full çişle dolu bezler alıyorum . Çarşamba kontrol var doktor karar verir tabi ama mesela doğduğundan beri hiç sarılık olmadı . Dün ablam vardı yanında hiç derdi gazı olmayan çocuk sırf keyif için memede o bile inanamadı sanki çay içiyor hanımefendi iki çekiyor sonra baya uzun süre duruyor. Bi de dedim ya hasta oldu galiba diye ondan da sürekli memede bir yerde duymuştum eğer bebek hasta olursa memişler onun hastalığına göre süt üretir diyorlardı . O hastalığa göre antikor üretirmiş . Bi günde toparladı maşallah
Mamajoo çok kötü yaaa. İyileşmiş uçları yara yaptı benim tekrar. Sağarken de çok acıyor.BU otomatik ama acıtıyor belki de yara olduğu içindir
Evet sıvı oluyor Can'ım. Tanecikli gibi. Sarı.Kızlar birAcemi anne olarak bişey sorucam bebeğim 6 günlük yenidoğanda kaka nasıl oluyor bezi bi actım kaka fışkırması gördüm resmen çok sıvı sanki hep mi böyle kızlar :/
Normal cnm anne sütü içen bebeğin kakası sıvı şekilde olurmuş. Annemden bilgilerKızlar birAcemi anne olarak bişey sorucam bebeğim 6 günlük yenidoğanda kaka nasıl oluyor bezi bi actım kaka fışkırması gördüm resmen çok sıvı sanki hep mi böyle kızlar :/
Beklemedeyim canim
Ben 40+0 da doğum yaptım yani su o gün geldi ama bebiş hep 3 hafta öndeydi 4100 Gr doğdu.
Çok sıkıcı demi son günleri beklemekYok canim nerdeeeeee.. Beklemedeyiz
Normal canim cogunun oyledirKızlar birAcemi anne olarak bişey sorucam bebeğim 6 günlük yenidoğanda kaka nasıl oluyor bezi bi actım kaka fışkırması gördüm resmen çok sıvı sanki hep mi böyle kızlar :/
Duzen degisiyor biri el atinca .en guzeli yalnizlik sanirimKızlar bende bugün itibariyle yalnızım oğlumla. Dünya varmis. Kendi evimde misafirmisim meğer. Bu ev nasıl toparlanacak bir de o var. Mutfak dolabim kendinden geçmiş . Hrseyin yeri değişmiş
Çok sıkıcı demi son günleri beklemek
Aslında normal olan 40 ı doldurması ama bakıyosun herkes doğuruyor sen bekliyosun ya, senin ki de gelsin istiyosun.
İyice ağırlaştım artık sıkıldım hamilelikten de doğacaksa doğsun moduna girdim.
@geminiwoman canım benim korkum da o zaten 2 hafta önde biraz da tontik. Çatı muayenesinde çatım müsait cıktı. Ama yine de 4 kilo olmasın diye diyorum yani kendime pek güvenemiyorum nasıl doğuracağım diye..
Ama habire de bişeyler yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?