- 27 Aralık 2015
- 2.277
- 2.445
- 83
- 38
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #55.821
BendeValla ben ne yaptiysam su sabaj ki sancilara çözüm bulamadim. Gaz damlasi deneyecem artik
Yaa neymiş? Ben rezene ve kimyon iciyorum ama gaz icin pek ise yaradığını söyleyemem
Dene cnm inş ise yarar bizim ki ok sesli yapıyo ağlamiyor da şükür. Yine içtim bak günde iki kez içiyorum bazen gece yatmadan da içiyorum gece emzirirken geçsin bebişe diye.
Ne cayi canim?Dene cnm inş ise yarar bizim ki ok sesli yapıyo ağlamiyor da şükür. Yine içtim bak günde iki kez içiyorum bazen gece yatmadan da içiyorum gece emzirirken geçsin bebişe diye.
Göbeğini bezle örtmeye başladınız mı bnm kızın iyileşti biraz dışarda sadece göbeği örtsem mi bezle bilemedim . Denicem ikiyi sızma yapmazsa bunla devam ederim artıkBiz 1 numara biter bitmez 2 aldık huggies di hep sıktı cnm bir de ebe erkek bebeklerde kalça çıkığı çok olur bir beden büyük alın dedi gerçi 4.5 kilo olduk artık 1 olmaz. 2 numara prima var simdi daha iyi cnm ama bacaklar yine iz oluyo
Bnde hergün ğlıyorum valla tek bakmak çok zor gece uyumadı bnmki de valla acımadım eşine onu da kaldırdım baya baktı . Şimdi için acıyor tabi adam hem oruçlu hem altı buçukta işe gidiyor . Yedi de uyuttum dokyzda uyandı emzirdim onda bi daha uyudu çok şükür . Bu arada kahvaltımı halletmye çalışıyorum bi de uyanmazsa yemk yapcam . Oruçlu adam hergün hem bana hem kendine yemk yapıyor6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Dorma bi de bunu diyen kendi annem . O kadar da gördü memelerden su gibi süt çıktığını valla bn ilk doğduğundan beri sütüm var diyorum kendi kendime hiç aç olduğunu düşünmedim ki gündüzleri saat başı bazen yarım saatte bi mememde . Onda da şunu fark ettim uyanık olunca sürekli daha sık acıkıyor edır sarfettiği için .Aman ver cevabını ya biz kadınlar yapıyoruz birde bunu bilmeyen adamlar değil. Anne olan yapıyor arkadaş kendine yapılani. Nasıl üzülüyor kadınlar yetersiz olduğunu dusunuyor insan zaten bir de yoo sütün az yok yaramiyor yok yavanbana az yaramiyor diyemediler yavan dedilee yaa sanki tadına baktılar.
Doğurdunuz mu kızlar
Benim ki 30. Haftadan beri hep önde gidiyor. Ama gördüğün gibi halâ doğurmadımbekliyor yani gününü
Can'ım sab-simplex kullanıyoruz biz. İşe yaradı sanki. Biraz daha rahat. Bi de sen de gün içinde rezene kimyon anason çayı iç mutlaka.Kızlar kızımda gaz var atamıyorum önerisi olan var mı bu gaz damlası işe yarıyor mu
Hangi marka alayim hangisi iyi sizce
Bizimki salı günü 3800 dü. 1 no kullanıyoruz.Kızlar 1 numara Prima kullanıyodum kastik yerleri bacağında hep iz yapıyordu baya. Dün eşime 2 numara aldırdım dört kilo olmuştur bnce bzm kız 2 numara büyük mü gelir .bacaklarındaki kastik izi normal mi sizce yoksa sıktığı için mi iz yapıyor
Oyyy yerim ben o yaka iğnesini. Bol bol felak nas oku Can'ım. Nazar da değiyordur. En çok annenin babanın nazarı değermiş. Uykusu başına olsun inş.6dan beri ayaktayiz artik omzumda tutmaktan sol kolumda derman kalmadi Allah affetsin isyan etmek istemiyorum ama oturdum agliyorum ne olur Allah yardım etsin bize
Ben de öyle yapıyorum bazen. Dayanamayacak gibi olunca. Ama korkuyorum da yanında uyuyakalmaktan. İki kez uyumuşum öyle. Oğluş da bayılıyor öyle uyumaya. Anne göğsünde nasıl da huzurlularUzan yanına ver gogsunu annesi bak nasıl emer uyur. 11 de yatti 2 de kalktı 3 ye yattı 5 te kalktı 8e kadar yanımda emdi uyudu emdi uyudu bende uyudum valla onunla. Şimdi emiyo uyuyo ama beşiğe girince gözler fal taşı gibi açılıyor.
Anam sizin sütler akıyor maşallah subhanallah benim hiç öyle olmadı. Banyodan çıkınca damlıyor bi tek. Bi de dün gece Kalkan'ın içine dolmuş azıcık.Dorma bi de bunu diyen kendi annem . O kadar da gördü memelerden su gibi süt çıktığını valla bn ilk doğduğundan beri sütüm var diyorum kendi kendime hiç aç olduğunu düşünmedim ki gündüzleri saat başı bazen yarım saatte bi mememde . Onda da şunu fark ettim uyanık olunca sürekli daha sık acıkıyor edır sarfettiği için .
Sağamıyorum maalesef canım yaSen de mastit var sanki cnm ağrın da var mı? Sık sağ bence. İlk haftalarda bende öyleydim ateş falan da basınca mastit oluyorum galiba dedim kurtuldum sonra şimdi süt var ama yumos gibi göğüsler.
Kızlar bu sabah kızımı kucağıma aldım. Hiç banq benzemiyor.sapsarı aynı babasi.normal doğum yaptım ama bilmiyor gerçekten bu kadar zor hayal etmedim.cennet bosuna annelerin ayakları altında değilmiş
Canım ben de prima kullaniyorum 1 numara iz yapıyor sleppy aldim denemek için 2 numara iyi geldi. Büyük gelmez bence
Bizde cocuk uyumuyor uyumuyor diye gezdik ortada gaz damlasına başladık çocuk nasıl rahatladi. Uykusu duzeldi
Dudak tiryakisi olmus bebisler hic sütüm yetmiyor diye düşünme. İlk gunler sagiyordum azicik sut cikiyor tekrar süt gelmiyordu. . Simdi oglum bir saat ayni memeyi emiyor bir saat sibunda hala süt ciktigini goruyorum memeden. Bebekler eme eme cogaltiyor.Can'ım sab-simplex kullanıyoruz biz. İşe yaradı sanki. Biraz daha rahat. Bi de sen de gün içinde rezene kimyon anason çayı iç mutlaka.
Bizimki salı günü 3800 dü. 1 no kullanıyoruz.
Lastik izi falan da görmedim hiç. Altını açınca bakarım Can'ım. Ama bez tam oluyor.
Oyyy yerim ben o yaka iğnesini. Bol bol felak nas oku Can'ım. Nazar da değiyordur. En çok annenin babanın nazarı değermiş. Uykusu başına olsun inş.
Ben de öyle yapıyorum bazen. Dayanamayacak gibi olunca. Ama korkuyorum da yanında uyuyakalmaktan. İki kez uyumuşum öyle. Oğluş da bayılıyor öyle uyumaya. Anne göğsünde nasıl da huzurlular
Anam sizin sütler akıyor maşallah subhanallah benim hiç öyle olmadı. Banyodan çıkınca damlıyor bi tek. Bi de dün gece Kalkan'ın içine dolmuş azıcık.
Bu kadar çok sütün var yavrukuş sürekli memede. Ben de endişe ediyorum sütüm mü yetmiyor acaba diye. Memeden niye ayrılmıyor. Yetip yetmemesi değil demek ki mesele. Boşuna psikolojimizi bozuyorlar
Ben sicak suyun icinde tutarak isitiyorum. Biberon olarak da avent kullaniyorum. Ama bazen ozellikle karni toksa ama emmeknistiyorsa mememi tutmakta zorlaniyor. 5 dk savasiyoruz memeyi tutmasi icin. Ama acken gozu gormuyor hemen kapiveriyor. Ben tekrar biberin alacak olsam chicco nun biberon ucu yanda olan modelinden alirdim.Kızlar dolapta tuttuğunuz sütünüzü nasıl ısıtıyorsunuz? Sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz?
Bi de biberon da kararsız kaldım. Avent alacaktım anne göğsü uyumlu olandan. Bi arkadaş lansinoh al dedi.
Genelde avent kullanıyorsunuz sizlerde.
doğum yaptınmı bilmiyom ama inşallah seninde ve diğer doğum yapmayan arkadaşlarında çok kolay doğumları olur inşallah bana gelince ben normal doğum yaptım pazar günü suyum geldi hastaneye gittik üç santim açıklık vardı gittiğimde sonrasında sancılar arttı epidural iğne yapıldı sonra doğumhane derken bebeğimi kucağıma aldım Allah kolylığı veriyo hiç korkmayın darısı başınıza
Evet cnm aktar yaomia hem gaza iyi gelir hem süt yapar demiş. Kimyon rezene anason keten lavanta hepsi tohum şeklinde cnm.Canım memnun musun sleepyden
Adı ne canım damlanın
tgb34 canım yazmıstın ama geriye dönemedim kusura bakma neler vardı senin cayın icinde aktat yapmıstı dimi
Sıcak suyun içine koyuyorum ben kuzum,biberon avent kullanıyorum ama gaz olduğu için dr brown mu alsam diye düşündüm ben deKızlar dolapta tuttuğunuz sütünüzü nasıl ısıtıyorsunuz? Sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz?
Bi de biberon da kararsız kaldım. Avent alacaktım anne göğsü uyumlu olandan. Bi arkadaş lansinoh al dedi.
Genelde avent kullanıyorsunuz sizlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?