2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
O kadar nasıl duruyosun sen bnm göğüsler iki buçuk saati gecsin hem akmaya başlıyor hem taş gibi oluyor o yüzden süt sağmıyorum iki iki buçuk saatte bi kalkıp emziriyorum hep

2 saattir öyle yapıyoruz ama yok canım tık yok uyumuyo gözler cin gibi. Çocuk dediğin emerken uyur ama yok emerken kaka yapiyo anca bizimki

Aman ver cevabını ya biz kadınlar yapıyoruz birde bunu bilmeyen adamlar değil. Anne olan yapıyor arkadaş kendine yapılani. Nasıl üzülüyor kadınlar yetersiz olduğunu dusunuyor insan zaten bir de yoo sütün az yok yaramiyor yok yavan bana az yaramiyor diyemediler yavan dedilee yaa sanki tadına baktılar.

En iyisi dr a sormak .
Esimin tarafi ayri dusuncede annem ayri .
Ortada kaldim .
Bence degisik degisik yatirmali yuzustude denicem kolay gaz cikarir dedi biri
Bebek hemşiresi yan yatırın dedin en azından çocuk kendini kurtarana kadar kussa yüzüne birşey gelse dönemez bile yavrum. Yüzüstü çok yanlış bir kere.

O kadar nasıl duruyosun sen bnm göğüsler iki buçuk saati gecsin hem akmaya başlıyor hem taş gibi oluyor o yüzden süt sağmıyorum iki iki buçuk saatte bi kalkıp emziriyorum hep
Gundüz sürekli emiyor canım gece de zaten yazmişım ya kendisi uyanıyor 2 saatte bir biberonla 80cc süt vermeme rağmen yine uyanıp emiyor iyice boşaltıyor artik hic öyle şişlik falan olmuyor goğüslerimde...kızkardeşim doğumda gelip 5 gunlükken gitmişti gećen hafta geldi o bile abla göğüslerin füze gibiydi yumuşamış dedi...süt akiyordu şırıl şırıl simdi fırsat kalmıyor emmesinden surekli boşaltıyor

Bizde cocuk uyumuyor uyumuyor diye gezdik ortada gaz damlasına başladık çocuk nasıl rahatladi. Uykusu duzeldi

Aynen benimki de oyle memeden ayrilmak istemiyor. Ona da hak veriyorum hatta memeden ayirinca vicdan azabi cekiyorum ama gercekten ben de tükendim. Sabahlari mama veriyorum sırf biraz uyur da bana da kahvalti yapacak vakit cikar diye ama yok. Eskiden mamayi aldi mi sizardi simdi mama da kesmiyor. Memede uyuyacakz kipradigin vakit uyanacak

Bizde cocuk uyumuyor uyumuyor diye gezdik ortada gaz damlasına başladık çocuk nasıl rahatladi. Uykusu duzeldi
Hangi gaz damlasi canim ben de aldiracam bugun. Benim cocuk normalde rahat. Gece uykusu falan şükür duzenli. Ama sabah 5 de bi kalkiyor taa öylene kadar. Uyumuyor yerinde durmuyor cok sancili geciyor.

Bebek hemşiresi yan yatırın dedin en azından çocuk kendini kurtarana kadar kussa yüzüne birşey gelse dönemez bile yavrum. Yüzüstü çok yanlış bir kere.
Canım yüzüstü dediği öyle yatırıp uyutmak değil de 3-5 dakika çevirirsin gazı rahat çıkarır kafasını kaldırmaya çalışır kasları güçlenir falan kısa süre için ve senin kontrolünde...hatta yastık üzerine de koyulabilir rahat ediyorlar ben de 10dk falan tutuyorum öyle

Sen de mastit var sanki cnm ağrın da var mı? Sık sağ bence. İlk haftalarda bende öyleydim ateş falan da basınca mastit oluyorum galiba dedim kurtuldum sonra şimdi süt var ama yumos gibi göğüsler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…