- 21 Eylül 2012
- 1.143
- 950
- 123
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #5.721
Ay belki cinsiyet tahmini de yapar bize haber verMerhaba canım seninle aynı tarihimiz ilk 7+0 da gittim dr kalp atışı duymuştum benim beybim tatlı yedigimde hareket ediyor artık çok daha net hissediyorum Tatlici Tombak koydum adını.. bir hafta önden gidiyor buyuk ihtimal nisanda dogar benim beybisiiii ve yarın 14.00de 2li testim var ınsaallah herşey yolunda gider
Benim de başım çok agrıyor canım, burnum öyle şarşar kanamıyor ama sızıntılar oluyor, kan basıncından oluyor sanırımburun kanaması ve baş ağrısı olan var mi iş yerindeyim ve duramiyorum resmen
Centralde muayene ve dogum ucretleri ne kadar acaba sgkliMesajınızı yeni gördüm :)
Evet biliyorum fakat kendi asistanı yıllık izinde olduğundan alamamıştım . Sonunda Asistan cemile geldi ve bugün 11 ‘de randevum var :)
Evet zaten çok sık gitmek iyi değil bence inanki ayda bir yeterli bi sıkıntı olmadığı sürece daha çabuk büyoyü öyle sanki ben 1 10 gün sonraya aldım doktor bile dayan bilcen mi dedi yakın zamanda bebeğimi kaybettiğim için... Gerek yok dedim doktora gelsene bişey olmuyo gelmesemde diğerinde 6 ay hergün hastanedeydim elimden hiç bişey gelmedi yoğun bakımda kaldı ordan ayrılmadı yine bişey yapmadım.... İyi olsunlar içerde büyüsünler İnş yavrularımız
Tesekkur ederim.14.cuzu aldım.Allah kabul etsin insaallah.
Amin canım çok zor imtihandı.. Rabbim hakkıyla geçmeyi nasip etsin... Karışma yönünden kolay kolay olmaz ama sansızlık olabiliyor benle aynı gün aynı isim ve soy isimli bebek varmış çağırıyor lar sürekli Yıldırım bebek ikimizde ayağa kalkıyoz sonra biberon istediler nasıl dedim o ememezki??? Meğer isim aynı olunca bi karışıklık oldu hemen bebeklerin nüfus cüzdanını çıkarttık ve büyük bebek küçük bebek olarak kaldı yavrular benimki ondan önce vefat etti İnş o yaşıyordur...insallah bu sefer kucana nasip olacak gercekden cok zor oluyor benimde hep duam kuvoze girecene anne
karninda kalsin bi kac gun daha diyordum bebek karismasi felan hele duyunca cok tedirgindim. esime beni bosver sen bebegimizi hic birakma demistim. gercekden video almislar kizimi ilk demisler ula biz meryemi unuttuk. dusugum bile bana cok aci verdi seninki benden cok daha ileridir Allah bunu sana doymayi nasip etsin uzun ömurlu saglikli olsun insallah
Kuranı muhakkak okuyun hamile bir kadının Yasini her gün şifadır İnş bizede şifa olur namazı geçirmeyin Allah büyük ona emanetler
Amin canım çok zor imtihandı.. Rabbim hakkıyla geçmeyi nasip etsin... Karışma yönünden kolay kolay olmaz ama sansızlık olabiliyor benle aynı gün aynı isim ve soy isimli bebek varmış çağırıyor lar sürekli Yıldırım bebek ikimizde ayağa kalkıyoz sonra biberon istediler nasıl dedim o ememezki??? Meğer isim aynı olunca bi karışıklık oldu hemen bebeklerin nüfus cüzdanını çıkarttık ve büyük bebek küçük bebek olarak kaldı yavrular benimki ondan önce vefat etti İnş o yaşıyordur...
Arkadaşım günde en az 2 lt su içmen lazım bebeğin için. Al yanına suyu sürekli iç sakın ihmal etme.Hic su icmiyorum o yuzden o zaman. Dikkat etmem gerek farkindayim :)
Ben bazen kendim bazen eşim yapıyor bence püf noktası iğneyi dik tutmak 90 derece yani biraz eğri olunca morarıyor ya da çok acıyor birde yapılacak yeri sıkmak değilde ( prospektüste sıkma şeklinde gösteriyor) gerdirmek işe yarıyor bende .Kızlar clexane iğne kendi kendinize mi vuruyorsunuz Ben bugun ilk defa kendim yapmayı denemek zorundayım Püf noktası nedir ve neyi yanlış yapmamam lazım ? Bugüne dek hep hastanede koldan yaptırdım
Benim doktorda bos gebelik olabilir dedi. Oyle deyince endişelendim bakalım kısmett belkide geç döllenme olmus olabilirAynen ilk çocuğumu çok erken gördük ikinci birz daha geç bu daha da geç önceki de öyle olduğu için paniklemiyorum ama merakta ediyorum haftaya gideceğim bende
Benimde aklıma o geliyor ama o da imkansiz oluyor.belki gec dollenmedir insallah duyarsin pit pitlari
Ben ege üniversitesine gittim canım. Bende geçen sene orda tüp bebek tedavisine başladım sonra çok uzattıkları için özel kent hastanesine geçtim ve orda tüp bebek yaptırdım tuttu fakat gelişemedi düştü. Bu ay 2. Tüp bebeği deneyecektik ki malum :) çok şükür hamileyim gerek kalmadı. Ege üniv. Nazan hanim. Oyu bir prof. Ve herşeyi çok inceliyorlar. Fakat çok kalabalık oluyor.Arkadaşım Allah sabır versin.. vardır bir vakti zamanı..ben de tüp bebek tedavisine başlamak uzereydim,tahlilleri yaptırıp dosya actirdim o arada kendiliginden hamile kaldım.. Allah a emanet artik bundan sonrası..iyi düşüneyim iyi olsun diyorum hep.. Allah isteyen herkese versin..
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama Ege universitesine gittin mi hiç..
belli bir zamanı yok 4 haftalıkken beri karından vuruyorum ben bi sıkıntı yok.Kizlar 2.5 aylık olduğu icin kan sulandırıcıyi karnima yapmayayim mi belli bir zamani vardir karından kullanmanin.
Sen kese kalp gördün sanırım dimi hepsini? Nereden katılıyorsun :))
ben ılk haftadan berı fıtıl olarak kullanıyorum cok rahat hemde okadare tkı yapmıyor ne zamana kadar kullanıcakmıs bır sey soledımı doktor?Progestan ağızdan almayı bıraktım fitil hali daha rahatmış ya ne çekmişim valla...
16 ya kadar dedi benim il izin biri zorluyor ölü olduğu için yoksa 12 de keserim demişti son kontrol de 16 dedi
ben ılk haftadan berı fıtıl olarak kullanıyorum cok rahat hemde okadare tkı yapmıyor ne zamana kadar kullanıcakmıs bır sey soledımı doktor?
İkizin biri yazıcaktım canım
ben ılk haftadan berı fıtıl olarak kullanıyorum cok rahat hemde okadare tkı yapmıyor ne zamana kadar kullanıcakmıs bır sey soledımı doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?