2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ay belki cinsiyet tahmini de yapar bize haber ver

insallah bu sefer kucana nasip olacak gercekden cok zor oluyor benimde hep duam kuvoze girecene anne
karninda kalsin bi kac gun daha diyordum bebek karismasi felan hele duyunca cok tedirgindim. esime beni bosver sen bebegimizi hic birakma demistim. gercekden video almislar kizimi ilk demisler ula biz meryemi unuttuk. dusugum bile bana cok aci verdi seninki benden cok daha ileridir Allah bunu sana doymayi nasip etsin uzun ömurlu saglikli olsun insallah bende tam 10 haftada gitmistim simdide 14de gitmek istiyorum

Amin canım çok zor imtihandı.. Rabbim hakkıyla geçmeyi nasip etsin... Karışma yönünden kolay kolay olmaz ama sansızlık olabiliyor benle aynı gün aynı isim ve soy isimli bebek varmış çağırıyor lar sürekli Yıldırım bebek ikimizde ayağa kalkıyoz sonra biberon istediler nasıl dedim o ememezki??? Meğer isim aynı olunca bi karışıklık oldu hemen bebeklerin nüfus cüzdanını çıkarttık ve büyük bebek küçük bebek olarak kaldı yavrular benimki ondan önce vefat etti İnş o yaşıyordur...

Kuranı muhakkak okuyun hamile bir kadının Yasini her gün şifadır İnş bizede şifa olur namazı geçirmeyin Allah büyük ona emanetler

aynen oyle bende bastan sona bitirmeye niyetlim gene kizimda oyle yaptim dusugumdede basladim bunda hersey ust usteydi biraz geri kaldim

yolun cok basindayiz insallah bu bebeginle herseyi guzel yasicaksin diger bebeginde obur dunyada hep yaninda olacak insallah. bende kizim 10 aylik hasta olunca hastanede kaldik ayni odada yanyana kizlarimiz hasta oyle birsey olduki kizlarimizin adi zeynep anne adlari ikimizde meryem cocuk dogum tarihleri ayni gun ayni tarih ayni sadece eslerimiz isimleri farki cikti bizde cok sasirmistik

Kızlar clexane iğne kendi kendinize mi vuruyorsunuz Ben bugun ilk defa kendim yapmayı denemek zorundayım Püf noktası nedir ve neyi yanlış yapmamam lazım ? Bugüne dek hep hastanede koldan yaptırdım
Ben bazen kendim bazen eşim yapıyor bence püf noktası iğneyi dik tutmak 90 derece yani biraz eğri olunca morarıyor ya da çok acıyor birde yapılacak yeri sıkmak değilde ( prospektüste sıkma şeklinde gösteriyor) gerdirmek işe yarıyor bende .

Ben ege üniversitesine gittim canım. Bende geçen sene orda tüp bebek tedavisine başladım sonra çok uzattıkları için özel kent hastanesine geçtim ve orda tüp bebek yaptırdım tuttu fakat gelişemedi düştü. Bu ay 2. Tüp bebeği deneyecektik ki malum :) çok şükür hamileyim gerek kalmadı. Ege üniv. Nazan hanim. Oyu bir prof. Ve herşeyi çok inceliyorlar. Fakat çok kalabalık oluyor.

ben ılk haftadan berı fıtıl olarak kullanıyorum cok rahat hemde okadare tkı yapmıyor ne zamana kadar kullanıcakmıs bır sey soledımı doktor?
16 ya kadar dedi benim il izin biri zorluyor ölü olduğu için yoksa 12 de keserim demişti son kontrol de 16 dedi

Benim göbek simsiyah oldu ya bizmi yalnış vuruyoruz ki gören korkar oderece doktor 16 kadar devam dedi göbüşten vurulan arkadaşlar merak etmeyin 5 ata kader vuruluyormuş iğne küçük olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…