2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
İşte aynı korku bendede var Allahım hiçbirimizi korktuğumuza uğratmasın
Bendede var o korku bende bişey olacak diye, kalbi durdu diye korkuyorum.

göğüs hassasiyetimde geçti sayılır. Sadece iki gündür kasık ve bacak ağrım oluyo ara ara. Sizlerde de varmı?

bebeğin olduğu sağ tarafımda gaza mı bağlı bilemedim ağrı girip çıkıyor.bu cumartesi ikili test için özele gideceğim fakat kendi takibi yapan doktorum özel muayenehane doktoru.kağıt vermedi ikili test istemi için.

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar,haftasonundan beri giremedim nasılsınız? Ben çok kötü grip oldum ilaç almak istemedim ıhlamurdur,baldır,zencefildir karıştırıp içtim ama daha da kötü oldum 2gündür hastanedeyim kusma öksürük ateş serumla toparlamaya çalıştım. Basit viral bir gripten buralara geleceğimi hiiiç düşünmemiştim, bu sene ki grip virüsü berbat direk ciğerlere iniyor aman dikkat edin kendinize,Allah korusun grip falan olursanız da doktor kontrolünde olmayı ihmal etmeyin,ptesi kontrolüm var kadındogumda inşallah evlat yerinde duruyordur bu kadar hastalığa

Bendede var o korku bende bişey olacak diye, kalbi durdu diye korkuyorum.göğüs hassasiyetimde geçti sayılır. Sadece iki gündür kasık ve bacak ağrım oluyo ara ara. Sizlerde de varmı?
bende ondan korkuyorum şu 3. aya gelsin daha rahat olacağım.bende de oluyor gaza mı bağlı bile
medim.

Ben benn. 10+2 bugün. Sadece sol kasık ve sol üst bacak ağrım var. Bende dülünmedin değil ultrason cihazı almayı

valla bu seneki grip bana çarpıntı yaptırıyor.allaha şükür şimdilik direncimi kırmadı Allah koruyor.

valla bu seneki grip bana çarpıntı yaptırıyor.allaha şükür şimdilik direncimi kırmadı Allah koruyor.
Aman aman. Kırmasın da zaten, ben mesleğimin dezavantajını yaşıyorum yaa kesin bizim hastalardan kaptım bundan sonra maskesiz çalışmıcam bana ders olsun

Benimki kendi yaptı. Özele gidiyorum ben. Kendi istem yaptı. İki tüp kan verdim ve bir sıkıntı çıkmadı şükür. 6+4 de yaptırmıştım.

gecmis olsun canim..cabuk toparlanirsin inşallah

Sonuçlarını bekliyoruz iyi haberlerle gel

gecmis olsun canim..cabuk toparlanirsin inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşım,inşallah rapor aldım evdeyim bakalım ptesi kontrolüm var bebişi çok merak ediyorum hiçbir belirtimiz olmadığı için maalesef bu haftalarda nasıldır napıyordur içeride acaba kuzular

Aman aman. Kırmasın da zaten, ben mesleğimin dezavantajını yaşıyorum yaa kesin bizim hastalardan kaptım bundan sonra maskesiz çalışmıcam bana ders olsun
çok geçmiş olsun.güneşli saatte sırtını güneşe dayarsan biraz yatıştırıyor.karanlık gribi azdırıyor.kuru ve sıcak ortamlar yatıştırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…