2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hadi ya
Peki sütün nasıl
Benim sütüm de az tam sınırda rezene süt yapıyor ya o yüzden icmeliymisim gibi hissediyorum
canim rezene icmedigim icin incir+hurma+bol bol su yiyip iciyorum. bir de hergun 1 bardak humana nin cayindan iciyorum, simdilik cok sukur idare ediyor bizi

Yavrum uyuyordu ve eldiven olmasina rahmen yine yumrugunu emiyirdu normal biliyorum ama icim parcalaniyor. Hemrn uyandirip meme verdim. Keske emzik tutsa uyku aralarinda

Bu bio gaia damlasını 5 damladan fazla kullanabiliyo muyuz bgn savah verdim ama kaç saattir gaz sancısı öekiyo yine

Canım içirilmiyor diye biliyorum. Biogaia gaz damlası değil çünkü probiyotik düzenli kullanımda 1 haftayı bulurmuş etkisi. Birde burda yazdılar yanına gaz damlasıda kullanılıyormuş normalde. Ben tek kullanıyorum akşam 10 nda veriyorum hergün 4 gün oldu biraz faydası var gibi ama daha fayda etmedi tam

Bnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdım

Bnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdım
Başka ilac denesen? Her ilac her bebekte ayni etkiyi göstermiyo. Bi de bizimki gaz sancisindan aglarken aciyorum altini bacaklari i soyuyorum. Bacaklarini ceke ceke ikina ikina agliyo aglarkende baya bi gaz cikariyo. Bacaklari kipor kipir oldugundan cok ise yariyo bi 5 10 dakka sabretcen ama aglamasina

Canım biraz önce bir yazı okudum genelde çoğu damladan ziyade zaman en iyi ilaçmış. Beklemekten başka çaremiz yok bence. Benim oğlumda çok kıvrandı bugün hatta ilk kez sancıdan ağladı. Ama ovmaktan başka birşey yapamadım. Sende ov masaj yap istersen yada kulak çubuğuyla zeytinyağ ile popodan biraz uyar belki faydası olur

sağ göğsümün iyileşmesine de çok az kaldı ondan sonra hiç kullanmam inşallah

Aventi aldım bunuda beğenmezsem bi de ondan alcaz artık.. yeter ki süt çıksın..

Sen nerelersesin sesin cikmiyo sanki. Bebs ememedimi? Pompayi neden aldin. Bende avent aldim. Ama adam gibi sut cikaramiyorum.. ancak bi ogun mama vermissem ve 5 6 saat emme olmamissa 60 70 cc iki gogusten cikiyo.

Ya benimkide surekli memede artik sut mut kalmiyo gun icinde aksama dogru. Ve yarimsaatte bir uyaniyo. Acaba acliktanmi diyorum bu sefer. Ve iki aksamdir artik açsa rahat uyusun diye mama hazirliyorum istemiyo öğruyo mamayi. Ac mi bu cocuklar ??? :)

Öaşallah onunki de epey fazlacaymış yediği gidiyor diye üzülüyorum ben çok sıçtıklarında
Ya bugün hiç durmuyor. Çok kusuyor. Geceleri koynumda emziriyorum beraber uyuyroz gündüz mahvediyor beni uyu ti yorum uyanıyor acaba alıştı o yüzden mi ya

Lansinoh vardı bende bu ikililerden ama ben almadım bi arkadaşım verdi dene belki pompa gerekmez sana diye bende denedim ama makina sanırım çok kullanılmış çekim gücü azalmış ben de hastane tipi mi kiralasam falan diye düşünürken eşim avent alalım bu da olmazsa o zaman kiralarız dedi benim de onu dinleyesim tuttu aldım:) bakalım kargoda yarın gelir herhalde denicem eğer süt çıkarsa demek ki bakımsız inek değilmişim dicem :)

Kızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum

Benim hastanede madela getirdilerdi baya iyiydi ama sut mut cikmadi bi damla bile :) . Zaten kendimle ugrasmaktan cokda sut derdinde degildim. Ama sutun varsa aventte cikarir illa hastane tipine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…