- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.621
canim rezene icmedigim icin incir+hurma+bol bol su yiyip iciyorum. bir de hergun 1 bardak humana nin cayindan iciyorum, simdilik cok sukur idare ediyor biziHadi ya
Peki sütün nasıl
Benim sütüm de az tam sınırda rezene süt yapıyor ya o yüzden icmeliymisim gibi hissediyorum
Can'ım niye kşDeliklide birikirse atılıyo
Deliksiz olanda biriken içirilebiliyor
Bu bio gaia damlasını 5 damladan fazla kullanabiliyo muyuz bgn savah verdim ama kaç saattir gaz sancısı öekiyo yine
Bnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdımCanım içirilmiyor diye biliyorum. Biogaia gaz damlası değil çünkü probiyotik düzenli kullanımda 1 haftayı bulurmuş etkisi. Birde burda yazdılar yanına gaz damlasıda kullanılıyormuş normalde. Ben tek kullanıyorum akşam 10 nda veriyorum hergün 4 gün oldu biraz faydası var gibi ama daha fayda etmedi tam
Evet canım 10 gün kadar yanımda insallah4.gun yalniz kaldim canim anneyix biz herturlu hallediyoruz ama zor oluyor tabi
Esin olacakmi peki
evet bu canım
Başka ilac denesen? Her ilac her bebekte ayni etkiyi göstermiyo. Bi de bizimki gaz sancisindan aglarken aciyorum altini bacaklari i soyuyorum. Bacaklarini ceke ceke ikina ikina agliyo aglarkende baya bi gaz cikariyo. Bacaklari kipor kipir oldugundan cok ise yariyo bi 5 10 dakka sabretcen ama aglamasinaBnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdım
Bnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdım
sağ göğsümün iyileşmesine de çok az kaldı ondan sonra hiç kullanmam inşallahCanım biraz daha sabır. Daha çok yeni herşey. Bebeğin sağlıklı vs onları düşün. Sistem oturunca herşey kolay oluyor. Sanırım bir 10 15 gün sürebilir. Ben eve gelince rahatlamıştım ama büyük kız başta sıkıntı çıkardı. Herşeyin zamana ihtiyacı var
Ay maşallah de canım me güzel işte bir daha kullanmak zorunda kalmazsın umarım.
Aventi aldım bunuda beğenmezsem bi de ondan alcaz artık.. yeter ki süt çıksın..
Dünden beri memelerimi dolu hissedemiyom yumuşaklar hep umarım doyuyodur bu kız
Sürekli memede gerçi süt yapmaya vakit kalıyo mu bilmem
Maşallah tüm bezler kakalı çişli
Sabahki bezinde azcık yeşil kaka vardı, üşüttüm mü çocuğu naptım
Ben biogaia yanında sabsimplex kullaniyorum canm. Biogaia uzun soluklu kullanılmasi gerekiyormus.Bnde savahları kullanıyorum hep ama en son sabh kaka yaptı gaz da çıkarmadı ilk kez bu kdar kıvranıyır valla ne yapıcağımı şaşırdım
Günde 6 tane. Sabah 2 öğlen 2 akşam 2 sonra yarıya indircem
Ya bugün hiç durmuyor. Çok kusuyor. Geceleri koynumda emziriyorum beraber uyuyroz gündüz mahvediyor beni uyu ti yorum uyanıyor acaba alıştı o yüzden mi yaÖaşallah onunki de epey fazlacaymış yediği gidiyor diye üzülüyorum ben çok sıçtıklarında
Hava ile temas etmemesi gerekiyormuş sütün canımCan'ım niye kş
Ben de chicconun var. Sadece delikli kapağı. Ben biriktirip vermiştim iki gün. Yanlış mı yaptım
Lansinoh vardı bende bu ikililerden ama ben almadım bi arkadaşım verdi dene belki pompa gerekmez sana diye bende denedim ama makina sanırım çok kullanılmış çekim gücü azalmış ben de hastane tipi mi kiralasam falan diye düşünürken eşim avent alalım bu da olmazsa o zaman kiralarız dedi benim de onu dinleyesim tuttu aldım:) bakalım kargoda yarın gelir herhalde denicem eğer süt çıkarsa demek ki bakımsız inek değilmişim dicem :)Sen nerelersesin sesin cikmiyo sanki. Bebs ememedimi? Pompayi neden aldin. Bende avent aldim. Ama adam gibi sut cikaramiyorum.. ancak bi ogun mama vermissem ve 5 6 saat emme olmamissa 60 70 cc iki gogusten cikiyo.
Ya benimkide surekli memede artik sut mut kalmiyo gun icinde aksama dogru. Ve yarimsaatte bir uyaniyo. Acaba acliktanmi diyorum bu sefer. Ve iki aksamdir artik açsa rahat uyusun diye mama hazirliyorum istemiyo öğruyo mamayi. Ac mi bu cocuklar ??? :)
Benim hastanede madela getirdilerdi baya iyiydi ama sut mut cikmadi bi damla bile :) . Zaten kendimle ugrasmaktan cokda sut derdinde degildim. Ama sutun varsa aventte cikarir illa hastane tipine gerek yok.Lansinoh vardı bende bu ikililerden ama ben almadım bi arkadaşım verdi dene belki pompa gerekmez sana diye bende denedim ama makina sanırım çok kullanılmış çekim gücü azalmış ben de hastane tipi mi kiralasam falan diye düşünürken eşim avent alalım bu da olmazsa o zaman kiralarız dedi benim de onu dinleyesim tuttu aldım:) bakalım kargoda yarın gelir herhalde denicem eğer süt çıkarsa demek ki bakımsız inek değilmişim dicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?