2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Masallah canim sana .
Ben yikayacaktim bugun senden burada cesaret aldim sonra gittim elimi kestim .cok degil sukur ama erteledim bakalim

Kizlar biz sleepye gectik ama bacaklari epey sikmis .kilosuda fazla degil bezin kilosundan kucuk bi ustemi gecmeliyim .

Ben çorap + cetik giyiyorum ve gece bile cikartmiyorum çıkardığım zaman gazman oluyorum resmen

Canım ben de giysem iyi olacak aslında ama şu lohusa ateşi var bende bi terliyorum ve kendi terimden tiksiniyorum. Terliği ayağından çıkarmamaya calisiyorum ama sanki bugün de üşüttüm. Bu gece mesai zorlu olursa çıkarayım cetik patik ne bulursam.

Bilmem ki canım, sabah ilk iki emmeden sonra sağıyorum ben toplam 40cc bi şey çıkıyor, akşam yemekten sonra iyice delirdiğinde onu veriyorum çünkü memeyi çekip uzatmalar, bağırmalar, tırnaklamalar falan bizimki fena şeyler yapıyor. B12 neymiş kaçırdım ben, tablet mi alıyoruz ne yapıyoruz ? Sütü az kadınlar grubu kuralım bari bir de :))

O terleme olayı ilk zamanlar bendede çöktü sucuk gibi oluyod azaldı ama hala terliyorumbide dediğin gibi insan kendinden tiksiniyo eşim gelince kendimi bayoya arıyorum hemen :)

Dokulur canim bizimde basladi .yavrumun cok kiprigide yok
Yavrum uyuyordu ve eldiven olmasina rahmen yine yumrugunu emiyirdu normal biliyorum ama icim parcalaniyor. Hemrn uyandirip meme verdim. Keske emzik tutsa uyku aralarinda
Tutmuyormu emzik iyi ya bende baslatmayi dusunuyorum.
Kızlar bebeklerin tırnaklarını ilk ne zaman kestiniz
16 günlük oldu kızım kaynanam ısrarla erken diyo
Ama baya uzadılar, eldiven giydiriyorum
5 gunluk falandi
Kizlar biriniz cevap verin yaa ne icin bu b12
B12 vitamini mi okuyamadim gecmisi

Kızlar ben vitamin felan içmiyorum hamileyken de çok içmedim açıkcası içmek şartmı ki..
D vitamini çocukta aşırı gaz yapıyor çaldırıyor ara verdim sizde durumlar nasıl?

Ya bugün hiç durmuyor. Çok kusuyor. Geceleri koynumda emziriyorum beraber uyuyroz gündüz mahvediyor beni uyu ti yorum uyanıyor acaba alıştı o yüzden mi ya
Uyanık kalma süreleri giderek uzayacak belki onunla alakalıdır, e tabi koynunda uyumaya da muhtemelen alıştığı için o şekilde uykuya dalmak istiyordur,gündüzleri de çok derin uyumadıklarından yanından kalkınca uyanıyordur benim mışıl mışıl uyuyan kızım bile 2 gündür gündüz 12 ile 6 arası uyumuyor,resmen 15dk kuş uykusu yapıyor sonra hep memede bi yandan ağzının kenarından kusuyor bi yandan hala emmeye çalışıyor yani normal bunlar 3aydan önce düzen oturtmayı bekleme bırak işler dursun bi kenarda varsa yoksa onlar

Yaa ne işe yaradı cnm yeni bir şey denedin mi.
Yok bi süre lansinoh sürüp streçledim öyle kullandım ara ara da garmastan krem sürüp kalkan taktım . Garnastan krem işr yarıyor bak bnm makine acıtıyor diye sağamıyıdum ama günde iki jere bile sürsem işe yarıyor . Kızım uyurken sürmeye çalışıyorum ki uzun süre kalsın . Aslında bu krem kabuk bağlatıyor gibi yapıyor o yüzden ilk çekişleri çok acıtıyor

Allah senden razı olsun arkadaşım sabahtan beri birilerinden korkma birsey olmayacak herşey yolunda gidecek gibi sözler bekliyorum ama senin bu yazdıkların bin kişiye bedel oldu allah ne muradın varsa versin şu mübarek ramazan ayında

canim rezene icmedigim icin incir+hurma+bol bol su yiyip iciyorum. bir de hergun 1 bardak humana nin cayindan iciyorum, simdilik cok sukur idare ediyor bizi
Ben bu söylediklerinin hepsini yapiyorum ve ancak yetiyor 2. Saatte 1 uyanıyor yani 1 de emme bittiyse 3 te kalkıyor 1 saat emip 6 da tekrar kalkıyor
Sağıyorum mesela 60 cc ancak çıkıyor ikisinden o nedenle iletide yetmeyecek diye ödüm kopuyor
Bir günde rezenesiz deneyeyim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…