2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canim zeytinyagini nasil kullaniyorsun, ben kullanmadim ama penaten kremi herkes methediyor cok iyiymis, bir de onu denesen

Aynı şeyi ben de soracaktım. Kırmızı minik minik nokta şeklinde sonra beyaz uçları çıkıyor.
Idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyoruz o yüzden mi yoksa normal mi bilemedim.
Bizimki oyle değil cildinin rengi ama kabuk kabuk kuru gibi ama döküntülu gibide

Bi dene istersen hem sakinleşir belki . Çok zor valla insanın elinden bişey gelmiyor . İnşallah gecer hemen . Bi devacaba kuru kayısı mı yesen acaba ? Ya burda ya da başka topikte okumuştum . Kndi kabızlığı için yiyordunarkadas ama ona taramamıştı sütten bebeğe gecmiş o ishal olmuştu galiba .

Komposto yapicam bugün canım belki de işe yarar

Aynen canim
Dün alttan muayene etti acilma var mi diye Yok tabi Gece tuvalete kalktigimda pecetede cok cok az bir damla kan gördüm O kadar az ki dikkat etmesem görmezdim bile Sanirim alttan muayene sonrasi oldu

Onceki hafta alttan muayene den sonra bende de hic kanama felan olmadi.. Her tuvalete gittigimde bir umit nisan veya kanama olmusmudur diye bekliyorum

aynı benimki 2 gündür benimkide aynısını yapıyor

Şuan çok mutsuzum, gece kaynanam dolaptan (buzluktan değil) sütü çıkarmış ama uyuyo diye vermemiş kenara koymuş
Oda sıcaklığında bişey olmamıştır diye az önce verdim sütü ama bitince fışkırtarak hepsini kustu
Kulağına bile girdi.. ilk kez böyle kustu
Allah aşkına sağılıp dolaba konan sütü sonrasında bebek hemen içmezse ya da bitiremezse nasıl muhafaza ediyorsunuz? Dolaba mı koyuyorsunuz geri yoksa oda sıcaklığında mı bekliyo
Süt mü kötü oldu da bu kadar fışkırtarak kustu bu kız

Canım genelde ısı değiştikten sonra bir daha verilmiyor o süt ama seninkine fazla gelmiş bence o yüzden kusmus oğlumda öyle kusardi ağızdan burundan gelirdi anladikki çok geliyomus oyuzden kusuyomus

Daha krize girmeden göbeği şişmeye başladığı an karnına saat yönünde dairesel masaj yapın çıkarması kolaylaşıyo

Oda sicakliginda 6 saat degilmi
Aynı şeyi ben de soracaktım. Kırmızı minik minik nokta şeklinde sonra beyaz uçları çıkıyor.
Idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanıyoruz o yüzden mi yoksa normal mi bilemedim.
Benim kizimda sivilce gibi atip sonra geri batiyo dr boyle dokuntuler olabilir dedi ici dolu olursa sikinti dedi ama duzelmeye başladı

Canım genelde ısı değiştikten sonra bir daha verilmiyor o süt ama seninkine fazla gelmiş bence o yüzden kusmus oğlumda öyle kusardi ağızdan burundan gelirdi anladikki çok geliyomus oyuzden kusuyomus
Beslenme saati gelmişti tok değildi aslında ama hızlı mı içti bilemedim
O kadar korktum ki her yerimiz süt oldu
Zar zor sandığım sütün ziyan olması ayrı can sıkıcı, daha önce de yine bebek içmiyo uyuyo diyip dolaba geri koymuştu, dökmüştüm
Resmen şu sağılan sütü verdirme olayım travma oldu, gece biraz uyurum o verir diye düşünüyorum her severinde ama yok yani inatla yapmıyor kadın
Uyuyosa uyandır diye defalarca söyledim 3 saati geçmesin diye
Bi daha o kaldığında sağmıcam süt ya da sağsam bile verdirmicem
Travma yaşattı bana yeminle (normalde çok çok severim çok iyi anlaşırız ama aynı evde yaşayamazmışım) 20 günlük olsun gidin dicem artık (bi gece annem bi gece kaynanam kalıyo)
Cesaret edemiyorum bi yandan ama bi yandan da yalnız kalmak istiyorum artık

Oda sicakliginda 6 saat degilmi

Benim kizimda sivilce gibi atip sonra geri batiyo dr boyle dokuntuler olabilir dedi ici dolu olursa sikinti dedi ama duzelmeye başladı
Dolaptan çıkıp oda sıcaklığında beklerken de yine 6 saat mi acaba
Yoksa dolaptan çıkınca bitmezse yine dolaba girebiliyor mu

Bana annem kompostosu gaz yapıyor demişti o yüzden hiç içmedim ne kayısı suyu ne kompostosunu
Yaa ben Doğumun en başından beri komposto içiyorum hep acaba gaz mı yapar gerçekten
Bebişin gazı bundan mı diyeceğim şimdi de

Daha krize girmeden göbeği şişmeye başladığı an karnına saat yönünde dairesel masaj yapın çıkarması kolaylaşıyo
Ahhh Can'ım hep yapıyorum ama yine de zor çıkıyor

Yok yok ne kadar seversen sev aynı evde olmuyo kendinden biliyorum 4 sene yaşadım beraber ana aurda resmen 3 senedir evli gibi hissediyorum kendimi süt oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay saklanabiliyor bilgin olsun isittiktan sonrada bidaha ısıtılıp verilemiyo

Canım ben de lavman için öyle biliyorum 2.5 yaşında kızıms bile bir kere zar zor yaptılar. Hep fitil kullandık. Fitil ilaç değil bildiğin yağ. Kullanmaktan korkma bence. Mama olarak baby goat bir araştırsana nkeçi sütünden.

Desitinin mor olanını bir araştır derim çinko var içinde. Allah şifa versin pişik çok zor

EVet kullanılıyor gebelikte kullanılan ilaçların çocugu bebekte de kullanılabiliyor gaviscon gibi mesela. Senin sıkı bir dışkılama düzenine ihtiyacın var aslında ama nasıl yapsak ki?? Kaka düzeni ne zaman bozuldu düzenli miydi önceden kaç kere yapıyordu günde??

Kaç saat dışarda durdu 3 saatten fazla duran süt verilmemeli

Zeytinyağını kes birkere açık yarayı zeytinyağı daha kötü yapar asidiktşr çünkü. Altını silmek yerine 3 saatte bir değiştir ve beyaz sabun ile yıka. En önemlisi güneş vuruyorsa evine aç popoyu güneşe yatır. Sıcak pişiğe çok iyi gelir. Popoyy yıkadıktan sonra ütüyle ısıttıgın sıcak havluyu da koyabilirsin poposuna yakma ama cildini dikkat et. Ve arkadaşlarında yazdığı gibi mor tüpte desitin al hemen. Desitin kıvamı itibariyle çok yoğun bir krem,içindeki çinko tedavi ederken kremin yoğunluğu da çişin kakanın poposuna değmesini engelliyor pişik daha çabuk iyileşiyor. Bu arada fitil falan kullandıysan o da fena pişik yapıyor aklında olsun. Eğer sık pişik oluyırsa mutlaka idrar tahlili yaptır idrar yolu enfeksiyonu da pişik yapıyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…