2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canım bir doktora götürsen. Belki iyi gelecek başka bir şey vardır
Dün gittik canım lavman verdi 3 kutu ama kullanmak istemiyorum bir defa kullandim. Zaten sadece kullandigin anda işe yariyormus eczacı arkadaşıma sordum şimdi bu surubu önerdi. Ne yapıcam bilmiyorum

Canm iyi gelip bebek rahatlatacak da yapsan zararı var mi ki
Arkadaşım onu kullanma dedi ben de korktum zaten prospektusunde 3 yaşından büyük çocuklar için dozu falan yazıyo bebekler için hiç birşey soylememis tedirgin oluyorum bir de zaten bir defalık bir şey dün yaptım bugün yine aynı

NRYSYN
Dogum yaptin mi canim
Ben bugun 40+0da kontrole gittim acilma yok sanci yok yok oğlu yok
Iyice patlamaya hazir bomba gibiyim Her seye sinir oluyorum Bugun doktora ve sekreterine bile sinir oldum

Canimm bende simdi seni etiketliyecektim dogum yaptinmi diye
Bendede halaaaa tik yokkk ya bugun 40+4 olduk... Oglen bende tekrar bi gidecem hastaneye bakalim nolacak...
Bizim bebisler cok tembel mi ne? 40. haftadan sonra beklemek cok gicik biseymis ya

Mamayimi değiştirsen acaba canım ondan mı olduki acaba

Kızlar daha önce hiç bebeğine debridat surup kullanan var mı? Kabızlık için
Debridat senin işine çok yaramaz canım genelde sindirim sistemini düzenler reflüsü olan bebeklere verilir sıklıkla. Senin işini çözecek olan şey duphalac şurup. Sen emziryoröuydun nasıl besliyorsun bebişi?

Dogdugundan beri zeytinyagi kullaniyorum. ALtini cok sık degistiriyorum. 1 aylik olduk 5 paket bez bitti . Pamuklu su ile temizliyorum. Ama malesef yavrumun poposundaki pisik gun gectikce buyuyor. Ve normal pisik gobi degil resmem boncuk boncuk açık yara gibi napacam bilmiyorum. Bir suru sey denedim etki gormek yerine daha fena oldu sanki. Bebegimin sancilarinin gaz degil can acisi oldugunu fark etmeye basliyorum

Hem emziriyorum hem mama veriyorum canım, hemen hemen esit gibi ikisi de. Ama kabiz olduğundan beri yalnızca emzirdim ve buzluktaki sütleri verdim belki ise yarar diye ama yok duphalac bebek için de kullanılıyor mu yani ben kullanmıştım bi ara ona da aynısını mı kullancaz

Canım ben de pisik önleyici krem kullandığım halde ufak bi yerinde dediğin gibi boncuk gibi pisik oldu hemen sudocreme başladım şu an geçti ama devam ediyorum kreme. Kiyamam ya kuzum canı nasıl yanıyor kim bilir

Benim kuzenim doğduğumdan beri kullanıyor kızına canım

Travazol krem çok iyi geliyor pisige ama daha çok küçükler kullanilirmi bilmiyorum

Dün gittik canım lavman verdi 3 kutu ama kullanmak istemiyorum bir defa kullandim. Zaten sadece kullandigin anda işe yariyormus eczacı arkadaşıma sordum şimdi bu surubu önerdi. Ne yapıcam bilmiyorum
İnşallah faydasını görürsün gece bile aklıma geldin ne yaptın acaba diye . Yavrum rahatlasaydi bir

Doktor vermişti canım kullanabilirsin bence de inşallah rahatlatır yavruyu

İnşallah faydasını görürsün gece bile aklıma geldin ne yaptın acaba diye . Yavrum rahatlasaydi bir
Sağolun kızlar duphalac kullanayim eşim gidip alsın da çocugum bi rahat nefes alsın ikinmaktan fıtık olacak korkuyorum ya

Ya ben de kullanayim öyleyse gerçekten çare arıyorum yavrum devamlı ıkınıyor. Yapmış mı diye devamlı bezine değiştiriyorum ama hep hayal kırıklığı
Canım belki mama değiştirmekten falan da olmuştur bir süre sadece sütünü mü versen...daha çok küçükler bağırsakları uyum sağlayacak durumda değil...bi de bazen 1-2 gün kaka yapmayabiliyorlar buyüme ataklarında falan...kesin kabız mıymış yani...zeytinyağı mı içirsen bi çay kaşığı...

Kızlar bu ıkinmalardan mahvolduk ya biz lavmanı tekrar yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Benimki de dün sabh yedide yapmıltı en son kaka . Dün ıkın ıkın bi hal oldu ilimşzde yıprandık sıcsk kovaya oturttuk gece on iki de uyudu . Gece bi kere kalktı ve bu sabah bir kaka yaptı anlatamam nasıl sevindim . Ama hala var kakası

Bezden mi oluyor acaba...ben ilk günden beri zeytinyağı yakıp sürüyorum popiş pırıl pırıl hem zeytinyağının sıvılığından kaka da poposuna yapışmıyor kolay oluyor oğlumda da böyle yapmıştım hiç pişik olmadı...ama pişikte Hamazinc, Hametan çok iyidir bebekte de kullanılabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…