2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben normal emdiginde bile kustugunda kotu oluyorum. Neyse uzulme uzuntu daha kotu. Kaynagi sende nasilsa :). Ya anneye veya kayinvalideye alisinca gittikleri zmn cok kotu oluyosun. Ben napcam smdi oluyosun. Cokda fazla alismadan bi duzene gir. Bizimkilerde 10 gun fln kaldilar. Biyandan gitsinler bi yandan tek naparin gitmesinler diyodum.

Sağolun kızlar duphalac kullanayim eşim gidip alsın da çocugum bi rahat nefes alsın ikinmaktan fıtık olacak korkuyorum ya
Canım kayısı hoçafı falan içsen kayısılarıyla yesen sütten yavruya geçer belki aklımada başka birşey gelmiyor bide ayşe ören diye bir bebek hemşiresi var onun masaj videosunu izleyip yapanilirsin kadın yaparken bebeğin gaz çıkarıp kaka yaptığını söylüyor

Anım travazol kortizonlu bir krem bizim bebişler için kullanılmayanilir hametan kullanabilirsin sanırım onda kortizon yoktu

Ay evett o odada biz kalıyorduk, sen de mi vatandaydın o gün, 205 numaradaydık biz siz?
Ah keşke ziyaret etseydik birbirimizi
Sen çorluda mısın? Bebişler toparlansın buluşur tanışırız

Ay evett o odada biz kalıyorduk, sen de mi vatandaydın o gün, 205 numaradaydık biz siz?
Ah keşke ziyaret etseydik birbirimizi
Sen çorluda mısın? Bebişler toparlansın buluşur tanışırız

Çarşamba günü öğlen çıkış yaptık biz, o zaman gördüm. Daha önce hiç koridora çıkmadığım için :)
Acaba dedim ama Vega da doğum yapacaksın sanıyordum. Biz de 202 numaradaydık.
Şu zor zamanları atlatalım da inşallah görüşürüz canım

Ben o masajdan çok memnunum, ıkınmaya başlayınca yapıyorum popodan pırt pırt çıkıyo, ağızdan çıkaramıyorum artıkın nedense

Burnumu Tıkalı acaba ?

Olabilir canım çünkü s.fizyolojik kullanıyorum arada hırıltısı oluyor. Ama bilemedim ki emerken hırıltısı olmuyordu. Yine de her emzirme öncesi sıkıp bide öyle deneyeyim.

Onla alakası yok. Seçenekler
Burnu tıkalı olabilir
Sütün hızlı akıyor olabilir
Büyük ihtimal gazı ya da kakası vardır
Bir de pamukçuk olduysa dili ememez ağlar öyle yapıp yapıp

Gazı veya kakası olabilir ya ıkınıyor ayaklarını da çekiyor aynı anda. Iki gündür de kaka yapmadı. Normalde her gün bir kere sulu ama epey fazla yapıyor. Gaz da kesin olabilir. Pamukcuk nasil oluyor canim? Dilinde beyazlık var ama o süt birikintisiymis galiba.

Fayda eder canım ama yine devacıyor eğer yaraysa . Benimki kakasınınyapcağı zaman öyle çekiştiriyor memeyi

Kesin benim ki de kakadan yapıyor ya. Ama kakasini da yapamıyor yavrum ıkınıyor:/ Yarık yarık oldu memeler

Ben oyle yapacagini anladigim zaman kafasini sikica tutuyorum arkaya atip cekistiremesin diye.

Ben de bir iki yaptım ama öyle de bas edemedim ki

Canım kusma nedenini bilmiyorum ama süt dışarıda 3 saat bekleyebiliyor sıcak havalarda bu süre dahada azalıyormuş ben öyle dışarıda tuttuğum sütü içiremezsem dökmüştüm tekrar dolaba koymadım artık dolabın altına koyuyorum bir öğün sonra içirecek olsam.içireceğim zamanda çıkarıp sıcak suyun içine koyuyorum

Daha öncede yazmıştın bu süt krizini inşallah aşarsınız biran önce bu arada giderlerse yapamam diye düşünme bebekle başbaşa kalınca birbirinizi tanıyacaksınız aranızdaki bağ çoookkk güçlenecek emin ol

:)) bende çocuğu kendime doğurdum ben çok istedim 2 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı 2 tüp bebeğe hazırlanırken kendiliğinden oldu. Eşim hala giden paralara yanar :))

Oyun arkadaşı olsun yeter bana. Çünkü çocuklar oyuna doymuyor

Yalniz olmak zor evet ama en güzeli korkma o senin bebegin en iyi sen bakarsin 10 gunlukken gitti kv burdaykende kendim bakiyordum stresinden baska birseyi yoktu bana böyle rahatim
Sonuna kadar katılıyorum sana benimkide iki hafta durdu belki daha dur derdim ama birgün yer sofrasında kahvaltı yapmak istedi kızım bende onu kırmamak için yiyelim dedim ama daha yeni doğum yapmıştım yere oturunca dikişlerim çok battı annemde sehpayla koyalım sen koltukta ye dedi kv sehpa getirmeye odaya gitti bende diğer odaya gitmiştim baktım kendi kendine konuşuyor bir çocuk doğurdu falan diye bende banamı bişey diyosun anne dedim hiç ses çıkarmadı iki gün sonrada ben artık gitsem olurmu dedi hiç ısrar etmedim sen bilirsin dedim o günden beride çok soğudum kendisinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…