- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.781
Fayda eder canım ama yine devacıyor eğer yaraysa . Benimki kakasınınyapcağı zaman öyle çekiştiriyor memeyiKızlar allah aşkına söyleyin bu çocuk niye niye her seferinde emme esnasında memeyi çekiştirip sündürüyor öteye beriye. Memeler haşat oldu emzirmek işkenceye döndü ağlıyorum resmen. Hiç böyle yapmazdı son birkaç gündür böyle yapıyor. Öldüm!! Bittim!! Yardı her yerini. Böyle yapio yapıp tekrar memeye saldırıyor emmem için. Niye böyle yapıyor ya?!! Bu silikon uçlardan alsam fayda eder mi acaba??
Dikkat et cogalmasinCanım ben de pisik önleyici krem kullandığım halde ufak bi yerinde dediğin gibi boncuk gibi pisik oldu hemen sudocreme başladım şu an geçti ama devam ediyorum kreme. Kiyamam ya kuzum canı nasıl yanıyor kim bilir
Travazol kremi kendimi bildim bileki tum deri rahatsizliklarimda kullanirim bir gunde etkineder. Dun bebegime de kullanmaya basladim valla bir umut. Ama henuz bi gelisme gostermediTravazol krem çok iyi geliyor pisige ama daha çok küçükler kullanilirmi bilmiyorum
Ben oyle yapacagini anladigim zaman kafasini sikica tutuyorum arkaya atip cekistiremesin diye.Kızlar allah aşkına söyleyin bu çocuk niye niye her seferinde emme esnasında memeyi çekiştirip sündürüyor öteye beriye. Memeler haşat oldu emzirmek işkenceye döndü ağlıyorum resmen. Hiç böyle yapmazdı son birkaç gündür böyle yapıyor. Öldüm!! Bittim!! Yardı her yerini. Böyle yapio yapıp tekrar memeye saldırıyor emmem için. Niye böyle yapıyor ya?!! Bu silikon uçlardan alsam fayda eder mi acaba??
Kabiz olduktan sonra değiştirdik mamayi canımCanım belki mama değiştirmekten falan da olmuştur bir süre sadece sütünü mü versen...daha çok küçükler bağırsakları uyum sağlayacak durumda değil...bi de bazen 1-2 gün kaka yapmayabiliyorlar buyüme ataklarında falan...kesin kabız mıymış yani...zeytinyağı mı içirsen bi çay kaşığı...
Yaa bi defa yapsa raziyim canım vallaBenimki de dün sabh yedide yapmıltı en son kaka . Dün ıkın ıkın bi hal oldu ilimşzde yıprandık sıcsk kovaya oturttuk gece on iki de uyudu . Gece bi kere kalktı ve bu sabah bir kaka yaptı anlatamam nasıl sevindim . Ama hala var kakası
3 farkli marka denedim ve dogdugundan beri bende zeytinyagi suruyorum asiti giderilnisBezden mi oluyor acaba...ben ilk günden beri zeytinyağı yakıp sürüyorum popiş pırıl pırıl hem zeytinyağının sıvılığından kaka da poposuna yapışmıyor kolay oluyor oğlumda da böyle yapmıştım hiç pişik olmadı...ama pişikte Hamazinc, Hametan çok iyidir bebekte de kullanılabiliyor
Aventinkiler de oyle cocuk cekmedikce akmiyir. Fiyatinda daha uygun. Ona da bakabilirsin.Kizlar medela calma diye bi biberon var anne memesini taklit ediyo normal biberonlar gibi hizla akmiyo bebek emdikce sut geliyo boylelikle bebek anne memesiyle biberon arasinda karmasaya girmiyo. Jokerbabyde varmis bende almayi dusunuyorum. Isterseniz bi bakin
Sen zeytinyağına devam et bence...hemen bir seferde etki etmeyebilir...başladığın bir şeyi istikrarlı şekilde 2-3 gün sürdür ondan sonra işe yarayıp yaramadığına karar ver canım...gerçekten çok küçükler...bi onu bi bunu derken iyice alt üst oluyor bünyeleri bu sefer hiçbiri kâr etmez oluyorKabiz olduktan sonra değiştirdik mamayi canım2 gündür de neredeyse hiç mama vermiyorum deneyeyim diye emzirip buzluktaki sutleri veriyorum ama çare olmadı ya doktor da günde 3-4 defa biberonuna bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi onu da yaptım ama o da ise yaramadi. Allah yardim etsin
Yaa bi defa yapsa raziyim canım vallasize de çok geçmiş olsun çok zor bi şeymiş gerçekten. Ben de az sonra sıcak suya mi oturtsam ki biraz
Yapmam mi kız yaptım tabi hem de kulak çubuğuylaLastMadOnEarth zeytinyagi ile poposuna masaj yaptin mi? Benimkinde uzun ugraslar sonucunda genelikle ise yariyor bu. Alti acik bekletiyorum dizlerini karnima cekip. İki uc sefer suruyorum zeytinyagi azicik masaj yapiyorum deligine. Sonra alt acma ostusune yapiveriyor :)
Devam edicem canım bi süre bakalım inşallah işe yararSen zeytinyağına devam et bence...hemen bir seferde etki etmeyebilir...başladığın bir şeyi istikrarlı şekilde 2-3 gün sürdür ondan sonra işe yarayıp yaramadığına karar ver canım...gerçekten çok küçükler...bi onu bi bunu derken iyice alt üst oluyor bünyeleri bu sefer hiçbiri kâr etmez oluyor
Dene bir bakalım bizede haber ver içim rahat etsinKabiz olduktan sonra değiştirdik mamayi canım2 gündür de neredeyse hiç mama vermiyorum deneyeyim diye emzirip buzluktaki sutleri veriyorum ama çare olmadı ya doktor da günde 3-4 defa biberonuna bi çay kaşığı zeytinyağı koy dedi onu da yaptım ama o da ise yaramadi. Allah yardim etsin
Yaa bi defa yapsa raziyim canım vallasize de çok geçmiş olsun çok zor bi şeymiş gerçekten. Ben de az sonra sıcak suya mi oturtsam ki biraz
Canim ben sma kullanıyorum hiç oyle.bi sorun yasamadim denedin miMamayi da değiştirdik canım 3 gün oluyo ama hiç birşey farketmedimutfak tezgahı çeşit çeşit mama doldu ya
Kizlar bebeğimin yüzü pötür pötür oldu böyle isilik gibi ama degil kuru pul pul siz krem kullaniyor musunuz yada boyle bi sorun yasayan oldunmu mustela nin vücut losyonunu kullanıyorum yüzüne kullanilir mi acaba
Canimm bende simdi seni etiketliyecektim dogum yaptinmi diye
Bendede halaaaa tik yokkk ya bugun 40+4 olduk... Oglen bende tekrar bi gidecem hastaneye bakalim nolacak...
Bizim bebisler cok tembel mi ne?40. haftadan sonra beklemek cok gicik biseymis ya
Kızlar benim kızında öyle. Memrdeyken emip emip bırakıyo kızıyor . Ama ben gazdan olduğunu düşünüyorum . Dün kontrole gittik kilo alımı güzel sütün yeterli kesinlikle dedi. Bende artık acaba doymuyormu düşüncesini böylelikle sildim kafamdan. Ayrıca göğüslerimde sabah dışında yumuşak . Oğlundan hatırlıyorum belli bir süre sonra göğüsler öyle şiş olmuyor yumuşuyor ama sütten oluyor.Akışına bırakayım diyorum ben de ama içim hiç rahat değil, sanırım ay sonunda kilo alımına göre duruma bakacağım.. belki de biz pimpirikleniyoruz, doyuyorlar ama pislik yapıyorlar gibi düşünelim şimdilik:)
Onu da deneyeyim kuzum çok teşekkür ederimLastMadOnEarth daha önce de yazmıştım arkadaşıma çocuk doktoru söylemiş ve hemen faydasını görmüş. Hakikî tuzsuz tereyağını benmari usulü eritip bebeğe 1 çay kaşığı vermiş. Ve faydasını görmüş. Dene istersen.
Yok canım bi tek onu kullanmadık duzelmezse ona da bakalımCanim ben sma kullanıyorum hiç oyle.bi sorun yasamadim denedin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?