2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Yapmam mi kız yaptım tabi hem de kulak çubuğuyla
Kiyamam ona da sana davya nasil sancilidir simdi :)
canim zeytinyagini nasil kullaniyorsun, ben kullanmadim ama penaten kremi herkes methediyor cok iyiymis, bir de onu denesen
Her alt degistirmede sürüyordum iste poposuna
Bugun sudokrem aldim etki etmezse bir de ona bakiyim ;(
Kestim zaten baktim daga beter oldu bende oyle düşündüm. Simdi sudokrem aldim onu bi deneyim azalma farketmezsem bi de desitin aliyim. Artik hic gecmezse doktora goturecem. Ev malesef hic gunes gormuyor zaten havalar da gunesli degil. Soguk oldugu icin alt degistirme zamanlari yikayaniyorum ki poposunu

Benimki sut bittiginde artikgelmemeye basladiginda yapiyo. Ve kesinlikle eziyetli bisey

Benim annem hastanede yattiginda oyle olmustu hametan verildi. Bebislere kullaniliyomu bi bak canim. Ama alti pissin pismesin her bezde sudokrem kullaniyorum ben.

Bende mama verdigim gece 24 saat kakasini yapmadi sonra 24 saatlik anne sutu sonucunda normale dondi. Dun gece yine mama verdim mecbur verdim. Eme eme sut birakmadi 11den 2 ye kdrda uyanikti memedeydi ve sabaha kdr yine kaka maka yok yine kabiz yapcak herhalde. Kesinlikle mama yapiyo.

Kizlar bebeğimin yüzü pötür pötür oldu böyle isilik gibi ama degil kuru pul pul siz krem kullaniyor musunuz yada boyle bi sorun yasayan oldunmu mustela nin vücut losyonunu kullanıyorum yüzüne kullanilir mi acaba
Bizimde oyle ucu minnacik beyaz beyaz sivilceler sadece banyo yaptigi zaman sonumleniyo birwzcik. Anne sütüyapiyo kesinlikle yagliya yanagina falan degince oluyo. Ben hic takmiyoeum benimde oyleymia kucukken. He hala sivilceliyim o ayri

Canim ben cikartip isittigim sutu disarda bekleteerek tekrar dolaba koymadan en fazla 1 saat icinde veririm. Sut bu bozulabilir sakayada gelmez. Kustuguna sevindim canim. Ama o sutun ziyan olma olayinda onkdr haklisinki cunku bendede bol bol sut yok yani gidim gidim sagiyorum. Sen 20 cc fln olarak isittir icmezse en azindan 20 cc ziyan olsun. Cunku belliki seni dinlemiyo bu konuda. Ama uyuduguna iyi yapiyosun. Bana sut yapan tek sey uyku

Sudokrem şu aşamada çok işe yaramayabilir. Dediğim gibi çişle kakayla cilt TEmasını kesmek gerek. Desitin mor olan o işi güzel yapıyor yoğun kıvamlı olduğundan. Poposunu yıkamakla üşümez merak etme mutlaka yıka 3saatte bir,güneş yoksa ozaman sıcak havlu koy,o pişik ilerlerse önünü alamazsın

Ptesi 20 günlük olcak ve artık gidin dicem (bi gün annem bi gün kaynanam kalıyo)
Zorlancam belki ama bi düzen kurarım en azından
Bundan sonra da sağdığım sütü kendim vericem ya da eşime verdiricem
Çok üzüldüm hala atamıyorum üzerimden o kustuğu anı

4-4,5 saat durdu sanırım
Vicdan azabından mahfoldum, iyi ki kustu o zaman
Geçmiş olsun üzülme hepimizin başına geldi. Kusması çok iyi maşallah kötü bir durum olursa kusması çok şiddetli devam ederdi. Allah beterinden korusun canım sen kaynanana abartarak söyle anne zehirlendi süt ısıtılıp dolaba koyulmaz diye

Bişiy diyim mi 2 çocukla bile ben yalnızken daha rahatım. Tek çocuklu olsam evde kimseyi istemem inan. Uyudukça uyurum artık ne kadar uyursa. Yemek de allah ne verdiyse. Hiç korkm gittiklerinde daha iyi olacaksın Allah da yardım ediyor

Bu bebiskerin gazi oldugunu nasil anliyosunuz usttende alttan da gazini cikariyo ama uyurken 5 dk da bir bi ikinma geliyo budami gaz kac kez cikaricaklar
Dolaptan çıkıp oda sıcaklığında beklerken de yine 6 saat mi acaba
Yoksa dolaptan çıkınca bitmezse yine dolaba girebiliyor mu
Bunu bilerek demiyorum ama normal inek sutunu dusununce disarda durunca kesiliyo bikac saat kalsada ki anne sutu dolapta ile 1 gunse riske atma ziyan oluyo gerci ama riske atma

Kırmızıysa o yaralar kanama gibi bize hametan iyi gelmişti

Allah korusun yaa

Kustuğu bence de iyi olmuş canım, sütün ben de oda ısısında 3 saat bekleyebileceğini biliyorum. Aynı gün doğum yaptık seninle, salı gününden beri kızımla yalnızız. Evet yorucu oluyor ama yalnız kalmak iyi geliyor. Merak etme halledersin.
Bu arada Vatan da mı doğum yaptın orada kapı süsünde Melinda görünce aklıma sen geldin, acaba sen misin diye düşündüm.

Bugün okudum daha, yumurta beyazı ile saf vazelini karıştır sür çok iyi geliyormuş.

Yalniz olmak zor evet ama en güzeli korkma o senin bebegin en iyi sen bakarsin 10 gunlukken gitti kv burdaykende kendim bakiyordum stresinden baska birseyi yoktu bana böyle rahatim

Dolaptan çıkıp oda sıcaklığında beklerken de yine 6 saat mi acaba
Yoksa dolaptan çıkınca bitmezse yine dolaba girebiliyor mu
Oda sicakliginda 3 saat dolapta 3 gün isi degistikten sonra tekrar kullanilmiyor isittin soğudu tekrar ısıtmamak gerekiyor emzirme danismani öyle soylemisti

Canım bende var, bizim ki emzik ve de browns biberon almasına rağmen calmayı ememiyor. Ucu çok sert, hatta biraz anne sütü sürdüm ıcuna ki bizim ki asılsın çeksin diye ama sinir oldu çekemedi. Belki daha 1 aylık olduğundandır bilemiyorum, 3-4 aylık olunca daha iyi çekebilir ama çok ümitlenme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…