- 8 Eylül 2017
- 1.351
- 1.258
- 53
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #57.861
Gaz yapmaz da bir fincan ile kabızlık da yapmaz, oohh iç bakalım köpüklü köpüklü afiyet olsun:)
Canım buzlukta 3 ay diye biliyorumKizlar süt saklama kabi aldim. Ustunde buzlukta 3 hafta saklayabilirsiniz yaziyir :/
Bende istiyorum ama uykusuzluk yapar diye korkuyorum :))
Topigimizin adini degistirip kolik bebek anneleri yazmaliyizSaat 7 de başladı krizler. Şimdi uyudu yani inş. Uyanmazsa.
Memede teselli buluyor sadece. Onda bile kıvranıyor sancı geldikçe. Sab simplex hiç bi işe yaramadı. Hatta daha da arttı sanki. Bu akşam anladım ki gerçekten kolik bi bebeğim var.
Gözler kıpkırmızı oldu içim acıyor. Kıyamıyorum kıvrandıkça. Ne olacak halimiz
Biz yapiyoruz ve yinede kivraniyoruz morariyoruzGunlerden birgun biz yine kaka yapamiyoruz ve balik gibi kivraniyoruz..
Insallah canim oyle bi ilac verirse bizede yazBizde bugün doktora gidiyoruz bu akşam atakları için. Allahım nolur bi ilaç versin de çare olsun kuzuma
Onun kıvranışları yıpratıyor beni uykusuzluk değil. Dua edin kızlar
Bi sikintisi var demekki gazdandirKızlar allah aşkına söyleyin bu çocuk niye niye her seferinde emme esnasında memeyi çekiştirip sündürüyor öteye beriye. Memeler haşat oldu emzirmek işkenceye döndü ağlıyorum resmen. Hiç böyle yapmazdı son birkaç gündür böyle yapıyor. Öldüm!! Bittim!! Yardı her yerini. Böyle yapio yapıp tekrar memeye saldırıyor emmem için. Niye böyle yapıyor ya?!! Bu silikon uçlardan alsam fayda eder mi acaba??
Kizlar tek ikiniz kaldiniz sanirim degilmiCanimm bende simdi seni etiketliyecektim dogum yaptinmi diye
Bendede halaaaa tik yokkk ya bugun 40+4 olduk... Oglen bende tekrar bi gidecem hastaneye bakalim nolacak...
Bizim bebisler cok tembel mi ne?40. haftadan sonra beklemek cok gicik biseymis ya
Sudocrem denedinmi travazol da deneyebilirsin ama kac yasta deneniyor onu bilmiyorum.Dogdugundan beri zeytinyagi kullaniyorum. ALtini cok sık degistiriyorum. 1 aylik olduk 5 paket bez bitti . Pamuklu su ile temizliyorum. Ama malesef yavrumun poposundaki pisik gun gectikce buyuyor. Ve normal pisik gobi degil resmem boncuk boncuk açık yara gibinapacam bilmiyorum. Bir suru sey denedim etki gormek yerine daha fena oldu sanki. Bebegimin sancilarinin gaz degil can acisi oldugunu fark etmeye basliyorum
Dediğin gibi hamileyken 1 kupa iciyodum sütlü yapıyodum özledim resmen 40 çıksinda o zaman içerim :)Resmen aşeriyorum kahveye :))
Boşa stres. Her ağladığında yatak odasina gelip noldu diyişi hala aklima gelince stres yapiyor bende ne kadar uzak o kadar iyiSonuna kadar katılıyorum sana benimkide iki hafta durdu belki daha dur derdim ama birgün yer sofrasında kahvaltı yapmak istedi kızım bende onu kırmamak için yiyelim dedim ama daha yeni doğum yapmıştım yere oturunca dikişlerim çok battı annemde sehpayla koyalım sen koltukta ye dedi kv sehpa getirmeye odaya gitti bende diğer odaya gitmiştim baktım kendi kendine konuşuyor bir çocuk doğurdu falan diye bende banamı bişey diyosun anne dedim hiç ses çıkarmadı iki gün sonrada ben artık gitsem olurmu dedi hiç ısrar etmedim sen bilirsin dedim o günden beride çok soğudum kendisinden
Avent canim memnunumGöğüs Kalkan’ı kullanan arkadaşlar hangi markayı kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Sütyen takma canimm zaten süt kanallarını tıkıyor sıktığı içinBen de avent kullanıyorum ama sızdırıyor aşağıdan ya
Şimdi yine süt olmuş üstündekş body
Sütyen takmak lazım onu da istemiyom sıkıyo diye
Aynen bana uzak allaha yakın olsunBoşa stres. Her ağladığında yatak odasina gelip noldu diyişi hala aklima gelince stres yapiyor bende ne kadar uzak o kadar iyi
Kuzum masaj sırasında üzerini komple soydunmu bebişinKızlar Ayşe Önerin masajının bı deniyim dedim Kakasini yeni yapmış olmasına rağmen yine yaptı masaj sırasında cok etkili gerçekten
Yok canım öyle üstten bı yapiyim dedim bakalım nolucak diye soyup losyonla yapılırsa kesin daha etkili olurKuzum masaj sırasında üzerini komple soydunmu bebişin
Onu nasil yapiyorsunuzBezden mi oluyor acaba...ben ilk günden beri zeytinyağı yakıp sürüyorum popiş pırıl pırıl hem zeytinyağının sıvılığından kaka da poposuna yapışmıyor kolay oluyor oğlumda da böyle yapmıştım hiç pişik olmadı...ama pişikte Hamazinc, Hametan çok iyidir bebekte de kullanılabiliyor
Enazindan kilosunu almis canim .Dr a gittik kızlar. Sonuç ne? Tabi ki hiç. Anne sabırlı stressiz olacakmış kriz anlarında. Bebek hissedermiş.
Nurse harveys verdi. Mecbur kalmadıkça kullanmayın dedi. Mecbur kaldığım için dr a gittim oysaki niye gideyim.
Sarılığı hafiflemiş. 4100 olmuş kilosu. 10 günde 300 gr almış. Sütüm yetmiyor mu doymuyor mu diye boşa endişe etmişim.
Sutyen takincada sizdiriyor canim .Ben de avent kullanıyorum ama sızdırıyor aşağıdan ya
Şimdi yine süt olmuş üstündekş body
Sütyen takmak lazım onu da istemiyom sıkıyo diye
Ahaha ben sikinca fışkırıyor ama öyle duvara değil inek memesi gibi incecik tabi. millet atiyor bea çocuklar ememis onlarin ya da masrit olmuşlarKızlar hani bilirsiniz bi muhabbet vardır ya, ayy benim sütlerim taşıyordu yok benim sütlerim duvara fışkırıyordu
Bu acaba hangi aylarda oluyor? Bizim 1.ayımız pazar günü dolacak ama hala öyle sütlerim taştı falan diyemiyorum.
Bir de emzirme sonrası sağıyorum ama çok az süt çıkıyor, onun haricinde de süt sağmak istemiyorum bebişe kalmaz diye.
Siz nasıl yapıyorsunuz?
canım dolaptan çıkınca zaten ısıtılıyor.ısıtılan süt bidaha dolaba girer mi bilmiyorum.Dolaptan çıkıp oda sıcaklığında beklerken de yine 6 saat mi acaba
Yoksa dolaptan çıkınca bitmezse yine dolaba girebiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?