2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Topigimizin adini degistirip kolik bebek anneleri yazmaliyiz
Gunlerden birgun biz yine kaka yapamiyoruz ve balik gibi kivraniyoruz..
Biz yapiyoruz ve yinede kivraniyoruz morariyoruz
Bizde bugün doktora gidiyoruz bu akşam atakları için. Allahım nolur bi ilaç versin de çare olsun kuzuma
Onun kıvranışları yıpratıyor beni uykusuzluk değil. Dua edin kızlar
Insallah canim oyle bi ilac verirse bizede yaz
Bi sikintisi var demekki gazdandir
Kizlar tek ikiniz kaldiniz sanirim degilmi
Sudocrem denedinmi travazol da deneyebilirsin ama kac yasta deneniyor onu bilmiyorum.

Boşa stres. Her ağladığında yatak odasina gelip noldu diyişi hala aklima gelince stres yapiyor bende ne kadar uzak o kadar iyi

Ben de avent kullanıyorum ama sızdırıyor aşağıdan ya
Şimdi yine süt olmuş üstündekş body
Sütyen takmak lazım onu da istemiyom sıkıyo diye

Onu nasil yapiyorsunuz
Enazindan kilosunu almis canim .
Senin bebisin tam kolik suan .
Insallah uzun surmez krizleri.

Kızlar hani bilirsiniz bi muhabbet vardır ya, ayy benim sütlerim taşıyordu yok benim sütlerim duvara fışkırıyordu

Bu acaba hangi aylarda oluyor? Bizim 1.ayımız pazar günü dolacak ama hala öyle sütlerim taştı falan diyemiyorum.

Bir de emzirme sonrası sağıyorum ama çok az süt çıkıyor, onun haricinde de süt sağmak istemiyorum bebişe kalmaz diye.

Siz nasıl yapıyorsunuz?

Kızlar biz bugün aşı olduk ama çok kanadı durmadi yere bile damladi ebe kilcal damara denk gelmiş olabilir ya k vitamini eksik kaldı ise pıhtılaşma sıkıntısı olabilir doktora gidince sorun dedi. Bir de ilk gittiğimiz de bir haftalıkken bıngıldak mesafemiz kısa demişti ebe normalde 4-4.5 cm oluyo sizde 3.2 demişti. Bugün de 2 lere inmiş kafa büyümesi normal o yüzden sorun olmaz dedi sofiarya cnm erken mı kapanır bıngıldak ben biraz korktum anlayamadım. Kızlar korunmak için prezervatif önerdi hatta verdi, demir ilacı da verdi ebemiz. 4800 olmuşuz 30 günde 900 Gr yakın olmuş çok sukur.

Ahaha ben sikinca fışkırıyor ama öyle duvara değil inek memesi gibi incecik tabi. millet atiyor bea çocuklar ememis onlarin ya da masrit olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…