2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Çok kötü olmuş ya bende olsam soğurdum. Hayır madem laf edicen yapma yani. En sinir olduğum şey inan

Yaa ben Doğumun en başından beri komposto içiyorum hep acaba gaz mı yapar gerçekten
Bebişin gazı bundan mı diyeceğim şimdi de

Ahhh Can'ım hep yapıyorum ama yine de zor çıkıyor
ben gazı biraz azalttım.ama iki damlayı da kullanıyorum.biri biogaia her gün aynı saatte vermeye çalışıyorum.diğeri de senin dediğin onuda 12 saatte bi 5 damla veriyorum.yoksa yavrum kıvranırken kıpkırmızı oluyo.uyku falanda hak getire

Kızlar nerdeyse herkes süt sağıyor.Ben iki kere sağdım.onuda içti benim obur ya.hangi arada derede sağıyorsunuz.benimki uyanınca her ikisinide en az iki kere 20 dk emiyor.şu an 17 günlüğüz.şu arada 4 saat kadar uyutmaya başladım.yoksa 2 yada 3 saatte bi emiyordu.siz ne zaman sağıyorsunuz

Maşallah kilosu çok iyi canım geçmiş olsun inş öyle bir durum yoktur gönlünü ferah tut

Ben sağmıyorum valla hiç yetmeseydi sağar arttırmaya çalışırdım. Ama yettiğini düşündüğüm için gerek görmüyorum

Onu nasil yapiyorsunuz

Enazindan kilosunu almis canim .
Senin bebisin tam kolik suan .
Insallah uzun surmez krizleri.
Zeytinyağını ısıtıyorum üstünden hafif bi duman çıkıyor o asiti oluyor yani asiti ucup gidiyot ısinınca...soğutup kavanoza dolduruyorum onu sonra küçük kaseye azar azar döküyorum her bez degiştirmede süruyorum bol bol...akışkan olduğu için poponun tüm kıvrımlarına ulaşıyor kaka da yapışmıyor bir de sürmesi çok kolay pişik kremleri gibi katı degil bi degdirmek yetiyor...oğlumda hiç pişik bilmedik cok şükür simdi de aynen devam

Çok kötü olmuş ya bende olsam soğurdum. Hayır madem laf edicen yapma yani. En sinir olduğum şey inan
Benimde öyle ve şu mübarek günde yemin ediyorum bendeyken hiçbirşeye elini değmedi herşeyi annem yapmıştı bir sehpayı önüme getirecekti o da ağır geldi demekki zaten eşimin benle ilgilenmesi dert olmuştu kadına bide bunu kaldıramadı

Az önce komposto yaptım canım sogusun içicem inşallah iyi gelir. Sıcak bi banyo yaptırıp da masaj yapayım diyordum o kadına bakayım o zaman onun gibi yapayım

Bence desitin mor ile başla sğer çok canı yanarsa anestol pomad sür, anestezik krem olduğundan yavrucağın canı yanmaz
Anestol acik yaradan iceri giriyor, acik yaraya surmek sakincali diye biliyorum. Yavrumunkiker acik yara seklinde malesef
Anım travazol kortizonlu bir krem bizim bebişler için kullanılmayanilir hametan kullanabilirsin sanırım onda kortizon yoktu
Biraktim zaten sudokrem surecem
Bu arada baharatlı falan bişey yedinmi o da yapabiliyormuş
Dikkat etmedim ki genel olarak yerim baharat ama asiriya kactigimi sanmiyorum.
Travazolu dun denedim. Bugun de sudikrem aldim ibsallah fayda eder. Bir de havalar soguk ama usumesini goze ala ala artik her alt degisiminde yikayacam su ce sabunla. Bi gece yapmam uykusu acilmasin diye.

Ben gece tek göğsümü emziriyorum canım tıkanıyor benimkinin genzine kaçıyor her seferinde sabaha sağıyorum ikisini de
Fışkırmıyor ama bazen emerken diğeri akıyor onu da 4 litreye yakın su iciyorum bide surekli yiyorum ona bağlıyorum
Manuel pompa var onla sagiyorum ama doluyken yoksa emzirdikten sonrq cokcikmaz zaten

Kizlar tek ikiniz kaldiniz sanirim degilmi

Evet bide Annekaz vardi sanirim.. Yeni doktordan geliyorum 41. haftadan sonra yatis yapiyoruz fazla bekletmek istemiyoruz dedi.. Yani pazar gunu suni sanciyla baslatacaklar ama kendi sancim baslar insallah pazar gunune kadarrr

Ailemin yanına gitmek istiyorum. Çok bunaldım. Hiç birşey yolunda gitmiyor. Kimse beni anlamiyor.

sofiarya 3 aylık iğneden vurdurdum bugün koruyuculuğu ne zaman başlıyor acaba
Nereye vurdurdun? Bi de yan etkilerini vs arastirdin mi? Ben de ondan vurulmak istiyorum. Ama etkisi gectikten sinra 6-18 ay kadar bir sure de devam ediyormus koruyuculugu. 2. Cocuk icin 18 ay kadar bekler miyim bilmiyorum.

Bugun sütüm kesilmezse bir daha da kesilmez. 36 saate yakindir uykusuz , 15 saattir de açım. Esim gecen hafta hi koye gidip geldi. Köye gidince gevurlaşmış adam artik nasil doldurup, bana yardimci oluyor diye dalga gectilerse.
Allah yardımcımız olsun. Niye açsın cnm ayakta atistir biseler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…