2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
İnşallah başlar canım Allah kurtarsın doğurunca ilk hissettiğim şeylerden biri hafiflikti. Hamileliğin son günleri azap zaten bir de 41. Haftayı düşünemiyorum. Suni sancıdan da çekinmen burda 2 saatte bile doğuran oldu @minikoglan dı sanırım

Hayret doğrusu kendi torunu için ilgileniyor niye kıskançlık var acaba ya.

Suni sanciyla dogum yapan anneler.. Acilmaniz nasil oldu cok uzun surdumu ve sanci siddeti cokmu dayanilmazdi? Gun belli olunca beni heycan basti
Bence bunlari hic dusunme cunku herkesin hikayesi agrisi farkli kiminin kolay kiminin zor seni kiyasa sokmasin benim iki dogumum bile birbirinden cok farkli oldu o yuzden strese girme :) Allah saglik sihhat versin saglikla kucagina almayi nasip etsiin

Evet bide Annekaz vardi sanirim.. Yeni doktordan geliyorum 41. haftadan sonra yatis yapiyoruz fazla bekletmek istemiyoruz dedi.. Yani pazar gunu suni sanciyla baslatacaklar ama kendi sancim baslar insallah pazar gunune kadarrr

Allah kolaylık versin canım.benimkide suni sancıyla oldu

Herkesin doğum hikayesi çok farklı oluyor.Bunları düşünme.Yat dinlen ve bol bol uyu çünkü bu günlerini çok özleyeceksin :))

Nereye vurdurdun? Bi de yan etkilerini vs arastirdin mi? Ben de ondan vurulmak istiyorum. Ama etkisi gectikten sinra 6-18 ay kadar bir sure de devam ediyormus koruyuculugu. 2. Cocuk icin 18 ay kadar bekler miyim bilmiyorum.
Sağlık ocağında vurdurdum burda sofi dedikten sonra arastirmadim ablamda vurduruyodu bı sıkıntı görmemişti ben spiral taktiricam zaten o zamana kadar kaza olmasın diye vurdurdum :)

Yalniz tek basina dedikodu yapacak hale gelmekte kotu :))) bende kacardim bi an once ozgur topraklara :))))
Birilerine ihtiyac hissetmek kotu ya Allah yardimcin olsun

InsAllah canimm zaten 40. haftadan sonrasi beklemek gercekten cok gicik biseymis

Aminn Allah razi olsun cok sagol canim ya :) Stress degil ama karmakarisik duygular icinde nasil olacakki, uzun surermiki gibi kafamda deli sorular

canım benim ilkti ve suni sancısı.normal nasıldır bilmem.herkesin farklı oluyo ağrısı doğumu.sncılar geldikçe eşin beline masaj yapsın ve nefes alıp vermeyi unutma.bunlar sancı nı hafifletiyor

canım benim ilkti ve suni sancısı.normal nasıldır bilmem.herkesin farklı oluyo ağrısı doğumu.sncılar geldikçe eşin beline masaj yapsın ve nefes alıp vermeyi unutma.bunlar sancı nı hafifletiyor

Cok tesekkur ederim canimm insAllah dediklerini uyguluyacam

Merhaba forumu başından beri dışardan takip ediyorum şifremi unutup giriş yapamadığım için suni sanciyla ilgili endişelerin tam benim ki gibi olduğundan yazıp rahatlatmak istedim seni yeniden üyelik aldım
Öncelikle bende 41+0 da suni sanciyla doğum yaptım 2 gün önce . Doktorum artık beklemek istemedi ki çok doğal doğum yanlisidir . Suni sancıyi bilmediğim için endiseliydim aynı senin gibi . Sabah 7.30 da yatisim yapıldı 8 gibi suni sancı takıldı agrilarim başladı hiç sesimi cikarmiyodum sancılar da ama içimden de daha yeni başladık biraz şiddetli geliyor sanki ilk aşama için sonrasında yandık akşama kadar artınca diye düşünürken suni sancı takılalı yarım saat olmuştu ebe geldi muayene etti 8 cm açıklık hadi doğum başlıyor gidiyoruz dediğinde inanamamistim nasıl mutlu oldum o an . 10.41 de bebeğim kucagimdaydi suda doğum yaptım bu arada 8 cm den sonra suya girdim bebeğim suda açtı gözlerini harikaydı.su inanılmaz rahatlatıyor imkanı olanlara kesinlikle tavsiye ederim

Aminn Allah razi olsun cok sagol canim ya :) Stress degil ama karmakarisik duygular icinde nasil olacakki, uzun surermiki gibi kafamda deli sorular
Agridan ziyade yaptiran dr ve ekip cok onemliymis.acilmaya gelince bu gercekten farkli ilk kizimda gunum gecmisti sancim geldiginde hastanede yatiyodum.direk baktilar 4 cm acilma vardi bu dogumumrq gece girmeye baslasi sancilarim ertesi aksam 8 de hastaneye gittim acilmam 4 cm di amaaa en guzeli agrisi sancisi o bebegin cikis aniyla bitiyo

Ayy ne guzel canim Allah razi olsun sendennn.. Allah'im anali babali buyutsun yavrunu saglikli sihhatli buyut insAllah.. Ne guzel bi dogum hikayen olmus masAllah :) Herkez senin kadar sansli olurmu bilemiyorum ama bekleyen herkeze nasip olur insAllah cunki 40. haftadan sonra beklemesi gercekten zormus.. Ilk suni sanci verilmeden once acilman nekadardi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…