- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.361
Kaç günlük canım bebiş.inş değildir belki üsütmüstürOğlumda kesin reflü var. On beş dj kdr emdi oluk oluk kustu dört kere. Yarın Dr ye gidicez
Degildir ins ama bebeklerde cok oluyorOğlumda kesin reflü var. On beş dj kdr emdi oluk oluk kustu dört kere. Yarın Dr ye gidicez
Bende ayni durumdayim bircok yerde yok migrostada yokKızlar sleepy bez nerde var ebebekten başka ya?
Allah meme sorunumuzun kalmadığı günleri göstersin inş göbek atcam o gün gelince.sol memeyi emerken anca birikenleri okuyorum..yada uykusuzluktan benimde gözlerim kapanıyor o ara...yada sancısı varsa memeyi de çekiştire çekiştire emiyor..mememin derdine düşüyorumparçaladı küçük cadim memişlerimi hiç demiyo bunlar bana daha çok lazım diye
41 günlük. Oda olabilir carsidayken hava sıcaktı hafif esiyodu rüzgar ablam arabadan çıkarıp kucağına aldı. Abla olunca bişey de diyemiysunKaç günlük canım bebiş.inş değildir belki üsütmüstür
İnşallah cnm.Degildir ins ama bebeklerde cok oluyor
Fazla gelince bizimkide kusuyor.Korktuğum başıma geldi uyumuyo
Uyunayı geçtim sürekli emiyo ve sürekli kusuyo
Emzirmesem ağlıyo, emzik ile de avunmuyo illa emmek istiyo
Ama sonra kusup duruyo
Fazla mı geliyo süt yoksa başka bi sıkıntısı mı var ya
Esinde bi alemmis aglatilirmi cocuk mecbur emzirceksin.emzik yerine kullaniyorlar ama yapcak birsey yokEşimle tartıştık bırak ağlasın emzirme fazla geliyo işte kusuyo diyo nasıl ağlatayım ya nasıl kıyayım ciyak ciyak bağırıyo
Bu kız reflü falan mı oldu reflü böyle bir şey mi?
Sari bizimki halaBizim kaka bu ara hep yeşilli sarılı ya sırf sarı değil artık sizinde öyle mi bide kokusuda değişti
Alerjiye benziyor canim ins degildir doktora soyle mutlaka .
Evet canım ya a101de var mı ki acaba akşam oraya da bakayım varsa haber vereyim sana daBende ayni durumdayim bircok yerde yok migrostada yok
Canim ben istanbuldayim ama burada yerel marketlerde de var hakmar çağrı gibi sen bursadaydin değil miKızlar sleepy bez nerde var ebebekten başka ya?
Zamanla erir o canım yaa sıkıntı olmaz,cilt altına sızmış apse yapmıştır buz falan koy aradasofiarya canım 43 gün önce ameliyat sonrası hemşireler ağrı kesici iğne yapıyo ya bi tanesi popoma nasıl iğne yapmışsa hala iğneyi yaptığı yerde bişey var elime geliyo nedir zararı olurmu
Yok canım ben g.antepteyim burda hakmar gormedim hiçCanim ben istanbuldayim ama burada yerel marketlerde de var hakmar çağrı gibi sen bursadaydin değil mi
Ver canim. Cok yaygin degilmis demekEvet canım ya a101de var mı ki acaba akşam oraya da bakayım varsa haber vereyim sana da
Sivilce degil ne oldu bilmiyorumYerim o bacaciklari. Bişey alerji mi yaptı acaba. Yada sivilce mi acaba. Bnm oğlumun da yüzünde çıkıyor doğduğundan beri ama vücudunda yok. Yüzündekiler de azaldı artık. Yeni doğduğunda gözünü sisirmisti o kdr çok cikiyodu ki
İsilige benzemiyorİsilik mi oldu acaba cnm..kapalı olan kısımlarda olur genelde..İsilik se eğer banyo yaptirirsan biraz söner
İşkembe ve tahin helvasi yedim farkli olarak. Acaba helvadan mi diye ben de dusundum.
canm sanki alerjiye benziyor; dun ve bugun yediklerinde farkli bisey var miydi acaba. en kisa zamanda gecer ins canim
İnsallahFazla gelince bizimkide kusuyor.
Esinde bi alemmis aglatilirmi cocuk mecbur emzirceksin.emzik yerine kullaniyorlar ama yapcak birsey yok
Sari bizimki hala
Alerjiye benziyor canim ins degildir doktora soyle mutlaka .
Bakmadim canım bizim bu yakinlarda şok da yok ya migrosa baktım ama orada da yokVer canim. Cok yaygin degilmis demek
Şok ta varmi baktin mi hic .
Zamanla erir o canım yaa sıkıntı olmaz,cilt altına sızmış apse yapmıştır buz falan koy arada
Yok canım ben g.antepteyim burda hakmar gormedim hiçinşallah bulabilirim
Bebe yağı kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?