2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Allah meme sorunumuzun kalmadığı günleri göstersin inş göbek atcam o gün gelince.

Fazla gelince bizimkide kusuyor.
Eşimle tartıştık bırak ağlasın emzirme fazla geliyo işte kusuyo diyo nasıl ağlatayım ya nasıl kıyayım ciyak ciyak bağırıyo
Bu kız reflü falan mı oldu reflü böyle bir şey mi?
Esinde bi alemmis aglatilirmi cocuk mecbur emzirceksin.emzik yerine kullaniyorlar ama yapcak birsey yok
Bizim kaka bu ara hep yeşilli sarılı ya sırf sarı değil artık sizinde öyle mi bide kokusuda değişti
Sari bizimki hala
Kizlar oglumun vucudunda boyle benekler cikmaya basladi dunden beri be olabilir sizce? sofiarya
Alerjiye benziyor canim ins degildir doktora soyle mutlaka .

Kizlar giremedim iki gundur cok zor geciyor .
Sutlu seyler gaz yapiyor kanitladik biz .
Gogsum cok ama cok kasiniyor.neden bilmiyorum.
Dun ilkkez disariya gezmeye gittik tabiki avm ye
Cok durmadik ama zorlu gecti.
Haftasonu gitmemek lazim acayip kalabalik .
Emzirme odalari tikabasa doluydu.
Bebek arabasinda uyudu acikinca uyandi.
Alt degistrme yapamadim direk eve kactik.

Zamanla erir o canım yaa sıkıntı olmaz,cilt altına sızmış apse yapmıştır buz falan koy arada

Kızlar emzirmeyi bi düzene koyamadım sütüm bi gün oluyo bebek tek memeyle doyuyo ertesigün göğüslerim hiç dolmuyo sürekli meme istiyo oğlum sütüm yetmiyo diye canım çok sıkkın 15 gün oldu

Sivilce degil ne oldu bilmiyorum
İsilik mi oldu acaba cnm..kapalı olan kısımlarda olur genelde..İsilik se eğer banyo yaptirirsan biraz söner
İsilige benzemiyor

.
canm sanki alerjiye benziyor; dun ve bugun yediklerinde farkli bisey var miydi acaba. en kisa zamanda gecer ins canim
İşkembe ve tahin helvasi yedim farkli olarak. Acaba helvadan mi diye ben de dusundum cunku işkembeyi dun akşam saat 9 gibi yedim bu kadar hizli etki edecegini sanmam . Ana helvayı iki gündür yiyorum

Fazla gelince bizimkide kusuyor.

Esinde bi alemmis aglatilirmi cocuk mecbur emzirceksin.emzik yerine kullaniyorlar ama yapcak birsey yok

Sari bizimki hala

Alerjiye benziyor canim ins degildir doktora soyle mutlaka .
İnsallah

Yok canım ben g.antepteyim burda hakmar gormedim hiç inşallah bulabilirim

Canım sleepy antepte üretiliyor diye biliyorum her yerde olmaması büyük kayıp.
Ben de Türk firması diye destek olmak amaçlı kullanıyorum, ama bizim burada e bebektede yok kendi markaları baby me prima ve molfix var sadece.
Yerli malı kalkınır ve daha çok yerde olurlar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…