2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Burda e bebekte de var. İndirimde de oluyor hatta sürekli. Civilde aynı şekilde.

İşkembe ve tahin helvasi yedim farkli olarak. Acaba helvadan mi diye ben de dusundum cunku işkembeyi dun akşam saat 9 gibi yedim bu kadar hizli etki edecegini sanmam . Ana helvayı iki gündür yiyorum
bizim cocuk doktoru bir sure alerjen besinler almamami, benim alerjim olmasa bile bebege alerji yapabilecegini soylemisti. saydigi gidalar arasinda tahin de vardi. aklimda kalan digerleri de kakao, findik, fistik, cikolata, bal, cilek, susam.. baska seyler de vardi ama bunlar aklimda kalmis

Tahin alerjik biliyorum ama yavruma etki edecegini düşünmemiştim. İnsallah alerji degildir. Cocuk hastanesi de bana o kadar uzak ki mumkun degil tek gidemem bizim burdan otobüs bike gitmiyor oraya. Aile hekimligi alerji testi yapar mi ki?

sutlu gidayi ben de denedim ve evet kesinlikle cok zor gecti o gunum. bi kase sutlac yemistim o yapti hem de

A101 e indirimde gelmişti ama yenidoğan olan değil sarı beyaz paketlerden. Ben civilden aliyorum LastMadOnEarth
Yaaa napcaz şimdi ne alcam ben

Aaaa öyle mi canım hiç bilmiyordum ya, inan yok hiçbir yerde bi ebebekte vardı ordan aldim ama burda yok internetten söylemek lazım ama bezimiz bitti napcaz simdi

Kahverengi leke hala devam ediyor bende ne zaman adet olurum acaba. Kocamla yanlış hatirlamiyosam beş aylık hamilelikten bu yana arkadaşız. İlişki istemiyorum.

Yaaa napcaz şimdi ne alcam ben

Aaaa öyle mi canım hiç bilmiyordum ya, inan yok hiçbir yerde bi ebebekte vardı ordan aldim ama burda yok internetten söylemek lazım ama bezimiz bitti napcaz simdi
Oli, Halkmar, Bizim Market, Onur Market gibi yerel marketlerden ya da Makro market gibi yerlerde olabilir...

Bebislerin gelisimleri nasil
Tahinide internette sut yapan gidalar arasinda yaziyolar bende surekli yiyorum dikkat etmek lazim demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…