- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.381
Burda e bebekte de var. İndirimde de oluyor hatta sürekli. Civilde aynı şekilde.Canım sleepy antepte üretiliyor diye biliyorum her yerde olmaması büyük kayıp.
Ben de Türk firması diye destek olmak amaçlı kullanıyorum, ama bizim burada e bebektede yokkendi markaları baby me prima ve molfix var sadece.
Yerli malı kalkınır ve daha çok yerde olurlar inşallah.
Hayir kullanmiyorumBebe yağı kullanıyor musun?
bizim cocuk doktoru bir sure alerjen besinler almamami, benim alerjim olmasa bile bebege alerji yapabilecegini soylemisti. saydigi gidalar arasinda tahin de vardi. aklimda kalan digerleri de kakao, findik, fistik, cikolata, bal, cilek, susam.. baska seyler de vardi ama bunlar aklimda kalmisİşkembe ve tahin helvasi yedim farkli olarak. Acaba helvadan mi diye ben de dusundumcunku işkembeyi dun akşam saat 9 gibi yedim bu kadar hizli etki edecegini sanmam . Ana helvayı iki gündür yiyorum
Tahin alerjik biliyorum ama yavruma etki edecegini düşünmemiştim. İnsallah alerji degildir. Cocuk hastanesi de bana o kadar uzak ki mumkun degil tek gidemembizim cocuk doktoru bir sure alerjen besinler almamami, benim alerjim olmasa bile bebege alerji yapabilecegini soylemisti. saydigi gidalar arasinda tahin de vardi. aklimda kalan digerleri de kakao, findik, fistik, cikolata, bal, cilek, susam.. baska seyler de vardi ama bunlar aklimda kalmis
sutlu gidayi ben de denedim ve evet kesinlikle cok zor gecti o gunum. bi kase sutlac yemistim o yapti hem deKizlar giremedim iki gundur cok zor geciyor .
Sutlu seyler gaz yapiyor kanitladik biz .
Gogsum cok ama cok kasiniyor.neden bilmiyorum.
Dun ilkkez disariya gezmeye gittik tabiki avm ye
Cok durmadik ama zorlu gecti.
Haftasonu gitmemek lazim acayip kalabalik .
Emzirme odalari tikabasa doluydu.
Bebek arabasinda uyudu acikinca uyandi.
Alt degistrme yapamadim direk eve kactik.
Yaaa napcaz şimdi ne alcam benA101 e indirimde gelmişti ama yenidoğan olan değil sarı beyaz paketlerden. Ben civilden aliyorumLastMadOnEarth
Aaaa öyle mi canım hiç bilmiyordum ya, inan yok hiçbir yerde bi ebebekte vardı ordan aldim ama burda yok internetten söylemek lazım ama bezimiz bitti napcaz simdiCanım sleepy antepte üretiliyor diye biliyorum her yerde olmaması büyük kayıp.
Ben de Türk firması diye destek olmak amaçlı kullanıyorum, ama bizim burada e bebektede yokkendi markaları baby me prima ve molfix var sadece.
Yerli malı kalkınır ve daha çok yerde olurlar inşallah.
Bende çikolatalı süt içtim o günü unutamam yani 4 döndük evi gaz yapıyor bizdedesutlu gidayi ben de denedim ve evet kesinlikle cok zor gecti o gunum. bi kase sutlac yemistim o yapti hem de
Yok canım ben g.antepteyim burda hakmar gormedim hiçinşallah bulabilirim
Başka marketleri bı araştırsın eşin cnm.Yaaa napcaz şimdi ne alcam ben
Aaaa öyle mi canım hiç bilmiyordum ya, inan yok hiçbir yerde bi ebebekte vardı ordan aldim ama burda yok internetten söylemek lazım ama bezimiz bitti napcaz simdi
Temizlik malzemesi satan yerlerde de oluyo canım varsa yakınında bak istersenYaaa napcaz şimdi ne alcam ben
Aaaa öyle mi canım hiç bilmiyordum ya, inan yok hiçbir yerde bi ebebekte vardı ordan aldim ama burda yok internetten söylemek lazım ama bezimiz bitti napcaz simdi
Oli, Halkmar, Bizim Market, Onur Market gibi yerel marketlerden ya da Makro market gibi yerlerde olabilir...Yaaa napcaz şimdi ne alcam ben
Canim cetinkayadan aldık şimdi biz varmış ordaBende ayni durumdayim bircok yerde yok migrostada yok
Tahinide internette sut yapan gidalar arasinda yaziyolar bende surekli yiyorum dikkat etmek lazim demekkiTahin alerjik biliyorum ama yavruma etki edecegini düşünmemiştim. İnsallah alerji degildir. Cocuk hastanesi de bana o kadar uzak ki mumkun degil tek gidemembizim burdan otobüs bike gitmiyor oraya. Aile hekimligi alerji testi yapar mi ki?
Aynen ben densit icin yedim.Bebislerin gelisimleri nasil
Tahinide internette sut yapan gidalar arasinda yaziyolar bende surekli yiyorum dikkat etmek lazim demekki
Bana hediye geldi cnm baby plus istiyorum kullanmayı ama sezeryan oldum dikislere zarar olurmu bilmiyorumKızlar kanguru kullanmayı düşünen varmı marka önerisi olanlar
Ben basladim bile kullanmaya. mayisiveriyor icinde hemen uyuyor cok rahat :) solomombaby den aldim yenidogan aparatiyla beraber.Kızlar kanguru kullanmayı düşünen varmı marka önerisi olanlar
Bende muzlu sut ictim bende yarisini ictim sadecesutlu gidayi ben de denedim ve evet kesinlikle cok zor gecti o gunum. bi kase sutlac yemistim o yapti hem de
Bnde buldum yanimizdaki bi ma0rkette yakinmis cok sevindimCanim cetinkayadan aldık şimdi biz varmış orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?