2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
uyumuyor, uykusu da yok sanki. memede emerken uyuyor bi tek. baska turlu nasil uyutucaaz biz bunlari pişpiş da ise yaramiyor

Yaa kizlar oglum oynarken ayagini kizimin basina vurmus cok agladi .basida yumusak ya vurdugu yer ice girmis bu ikinci kez yapisi biyere daha yapti .
Orasida icte
Ins birsey olmaz sakinan goze cop batar meselesi resmen

Yaa kizlar oglum oynarken ayagini kizimin basina vurmus cok agladi .basida yumusak ya vurdugu yer ice girmis bu ikinci kez yapisi biyere daha yapti .
Orasida icte
Ins birsey olmaz sakinan goze cop batar meselesi resmen
Nasıl yani doktora sor

Doktorum kullanma dedi dedi ben dayanamadım gittim aldım Nurse Harvey’s dünden beri veriyorum . Napıyım çatlasın mı bu çocuk günde üç kere bir çay kaşığı veriyorum siz nasıl kullanıyorsunuz acaba ? Daha etkisini göstermedi. Bebeğim kolikmiş doktorum tedavisi Yok 3-6 ay devam eder dedi. Hergğn aynı saatlerde tutuyor krizi . Ağlama bas bas bağırma ayakları elleri sıkma bir tuhaf haller hareketler , çok tükendim. Yorulmam uykusuzluğum artık umurumda değil oğlum patlayacak ağlamaktan kahroluyorum. Nolucak bu çocuk? Arabada gezersek , bebek arabasına yada kangurusuna koyarsam kolik müziği açarsam sakinleşiyor birtek. Ama 24 saat de bunları yapamıyorum ki, emiyor gazını çıkarıyorum uyuyor uykularımız 15 er dakika zaten maşallahınız var sonra bi tutuyor ağlaması aman Allah’ım. Siz de yaşıyormusunuz bu durumları ? Ne yapacağımı doktora gidip ne diyeceğimi bilmiyorum artık

minikoglan canım meğer mastit olmuşum ben göğsümün altı çok şiş, kırmızı ve ağrılı.. bebek emmiyor o memeyi zaten süt de çıkmıyor.. sen ne yapmıştın?

Canım gectigimiz 3 gün biz de aynısını yaşadık. Mahvolduk resmen gozlerim şişti uykusuzluktan yorgunluktan. Bebegin gözleri bile kıpkırmızı oldu. Ama çok şükür bugun biraz daha sakin. Nerden anlaşılıyor kolik olduğu? Doktor nasıl anladı yani acaba

Seni okadar iyi anliyorumki .
Oglum kolikti komsular sesine asagi iniyorlardi.
Bizi goren herkes seferber oluyordu.
Sunnet dediler yaptirdik ne denediysek olmadi.
Morariyordu aglamaktan .hergece acildeydik.
Dr artik bize aracla gezdrin calisan camasr makinesinin ustune koyun diyordu.
Hergece bi bahane bulup araba istiyorduk .rezillikti
Sonra geceleri uyumaya basladi guzelce ama koligi 1 yasinda gecti

Kızlar acil yardıkınıza ihtiyacım var. sofiarya belki sen de cvp verirsin cnm. Kızım bugün 32 günlük. Son 3 haftadır Hipp mark mama kullanıyoruz. Sab simplex ve bio gaia damlalar da kullanıyoruz gazı vs için. Çok sorun yaşadık gazdan dolayı. Dünden beri şöyle bir sorunumuz var; her mama yediğinde hemen kaka yapıyor, hatta bazen mamayı yerken yapıyor ve bas bas bağırarak, ayaklarını falan atarak zorlanarak yapıyor bunu. Kakası altın sarısı ve normal kıvamda. Neden olabilir? O kadar çaresizim ki anlatamam. 20 dakika uyku, ağlayarak uyanma, en fazla 50 cc mama yeme, yerken bağıra bağıra kaka yapma ve uykuy dalıp 20 dk uyuma şeklinde bir kısır döngüye girdik. Yavruma derman olamıyorum. Mama alerjisi falan olabilir mi? Çok çaresizim ne olur yardım

Gelişimi normal , kakası çişi normal, emöesi normal . Belli saatlerde sebepsiz ağlıyor ve bazı sakinleştirmeler ile susuyor bu çocuk kolik dedi. Müzik duş kucak önerdi onları yapınca sakinleşiyor beşiğine koyuyorum tekrar çıldırıyor. Bir de bebeklerde atak haftaları varmış. Araştırdım sanırım biz geçen hafta bi yaşamışız bir de önümüzdeki hafta atak haftanızın huysuz olurmuş. Bebeğin beklenen Doğum tarihinden itibaren haftaları sayıyormuşuz. Doğduğu haftadan değil yani. Bu haftalarda bebekler huysuz uykusuz ağlamalı olurlarmış . Sizlerde bir bakın denk gelen var mı merak ettim

1 yaş mı napıcam ben aman allahım . Bizimki aspiratör , elektrikli süpürgeye falan susuyor çok kötü birşey ya . İlaç kullanıyor muydun ?

Canım hipp combiotik biz de kullaniyoruz ama bi sorun olmadı. Geçen kabiz olmuştu çok fena ama o da evdeki diğer aptamil mamayi kullandığımdan oldu onu kestik düzeldi şimdi. Bahsettigin gibiyse kakasi normal. Ama bağıra bağıra yapmasi çok kötü demekki karnı ağrıyor bio gaia probiyotik ve hipp combiotikin icinde de probiyotik var acaba fazla mı geliyor?

Bende solomombaby aldım. İki ayini geçsin kullanmaya baslicam. Solomombaby nin tek dezavantajı bebegin yüzünü göğsüne koymak zorundasın. Dışarı ceviremiyosun D ddades minikoglan

Beklenen tarihe göre bizimki daha 3 haftalık oluyo yani atak yok ama son 3gundur mahvolduk ay kuzum inşallah kolik değildir bi ataktir sadece ve gecer allahin izniyle

Kızlar sol mememin sol tarafı sert ve dokununca ağrıyo
Mastit böyle bişey mi ya
Emziriyom sağıyom başka ne yapayım rahatlasın diye?
Bana ağlamak uykusuzluk yarıyo dünden beri dolup duruyo memeler kaç kere sağdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…