- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.421
Hiç bi ergonomik kanguru önde dışa dönük taşınmamalıBende solomombaby aldım. İki ayini geçsin kullanmaya baslicam. Solomombaby nin tek dezavantajı bebegin yüzünü göğsüne koymak zorundasın. Dışarı ceviremiyosun @ddadesminikoglan
Bnm oğlum da karnindan sesler geliyor. Ağlaya ağlaya ayaklarını karnına çekerek ağlıyor ve cokzor yapıyor kakasını. Yeni uyuttum. Rengi sarı kıvamıda normal ishal gibi gürültülü yapıyor ama zor yapıyorKızlar acil yardıkınıza ihtiyacım var.sofiarya belki sen de cvp verirsin cnm. Kızım bugün 32 günlük. Son 3 haftadır Hipp mark mama kullanıyoruz. Sab simplex ve bio gaia damlalar da kullanıyoruz gazı vs için. Çok sorun yaşadık gazdan dolayı. Dünden beri şöyle bir sorunumuz var; her mama yediğinde hemen kaka yapıyor, hatta bazen mamayı yerken yapıyor ve bas bas bağırarak, ayaklarını falan atarak zorlanarak yapıyor bunu. Kakası altın sarısı ve normal kıvamda. Neden olabilir? O kadar çaresizim ki anlatamam. 20 dakika uyku, ağlayarak uyanma, en fazla 50 cc mama yeme, yerken bağıra bağıra kaka yapma ve uykuy dalıp 20 dk uyuma şeklinde bir kısır döngüye girdik. Yavruma derman olamıyorum. Mama alerjisi falan olabilir mi? Çok çaresizim ne olur yardım
Facebook yokum cnm. İnsta sadece. Çocuklar sıkılir bunalir ya o yüzden dedim. Neden taşınmazmis pekiHiç bi ergonomik kanguru önde dışa dönük taşınmamalı
6 aydan sonra sırtta taşınabiliyorlar
Facebookta babywearing Türkiye grubu var tavsiye ederim her şeyi ordan öğrendim
Bende hipp kullanıyorum ve hemen içerken kakasını yapıyor.Ama öyle ağlaması falan yok sadece gazını çıkarırken zorlanıyor.ama her bezi kakalı bende anlayamadım doktora sordum mama dokunuyor olabilir mi dedim yapması daha iyi dediKızlar acil yardıkınıza ihtiyacım var.sofiarya belki sen de cvp verirsin cnm. Kızım bugün 32 günlük. Son 3 haftadır Hipp mark mama kullanıyoruz. Sab simplex ve bio gaia damlalar da kullanıyoruz gazı vs için. Çok sorun yaşadık gazdan dolayı. Dünden beri şöyle bir sorunumuz var; her mama yediğinde hemen kaka yapıyor, hatta bazen mamayı yerken yapıyor ve bas bas bağırarak, ayaklarını falan atarak zorlanarak yapıyor bunu. Kakası altın sarısı ve normal kıvamda. Neden olabilir? O kadar çaresizim ki anlatamam. 20 dakika uyku, ağlayarak uyanma, en fazla 50 cc mama yeme, yerken bağıra bağıra kaka yapma ve uykuy dalıp 20 dk uyuma şeklinde bir kısır döngüye girdik. Yavruma derman olamıyorum. Mama alerjisi falan olabilir mi? Çok çaresizim ne olur yardım
İnşallah canım çaresizce ağlamasını izlemek çok kötü. Annemin komşusu bu çocuğa iki başınıza bakamıyor musunuz gece hep ağlıyor demiş bugünBeklenen tarihe göre bizimki daha 3 haftalık oluyo yani atak yok ama son 3gundur mahvoldukay kuzum inşallah kolik değildir bi ataktir sadece ve gecer allahin izniyle
İnstada da var canımFacebook yokum cnm. İnsta sadece. Çocuklar sıkılir bunalir ya o yüzden dedim. Neden taşınmazmis peki
Ben de solomom almayi dusunuyordum ama neden ceviremiyoruz kiBende solomombaby aldım. İki ayini geçsin kullanmaya baslicam. Solomombaby nin tek dezavantajı bebegin yüzünü göğsüne koymak zorundasın. Dışarı ceviremiyosun @ddadesminikoglan
minikoglan canım meğer mastit olmuşum ben göğsümün altı çok şiş, kırmızı ve ağrılı.. bebek emmiyor o memeyi zaten süt de çıkmıyor.. sen ne yapmıştın?
Tablodan oek anlamadim ama anladigim kadariyla biz suan atak haftasindayiz. Yani bebegim suan bes haftalik. Tam da tahmini dogum tarihinde dogdu. Eger atak haftasindaysak gervek olabilir cunku bugun sabah delirtti esimi de beni de. En son acile goturecektik bu çocuğun neyi var diye. Sicak bi banyoya soktum, ciktigimizda kudurdu nefesi kesilene kadar agladi. Sonra emdi ve sizdi da gitmedik.Eki Görüntüle 2153558
Gelişimi normal , kakası çişi normal, emöesi normal . Belli saatlerde sebepsiz ağlıyor ve bazı sakinleştirmeler ile susuyor bu çocuk kolik dedi. Müzik duş kucak önerdi onları yapınca sakinleşiyor beşiğine koyuyorum tekrar çıldırıyor. Bir de bebeklerde atak haftaları varmış. Araştırdım sanırım biz geçen hafta bi yaşamışız bir de önümüzdeki hafta atak haftanızın huysuz olurmuş.Bebeğin beklenen Doğum tarihinden itibaren haftaları sayıyormuşuz. Doğduğu haftadan değil yani. Bu haftalarda bebekler huysuz uykusuz ağlamalı olurlarmış . Sizlerde bir bakın denk gelen var mı merak ettim
Buyuyunce tasiyabiliriz aslinda ama ben zae. Yuzu disari dönük tasimak istemiyorum. Tam göğsüme denk geliyor basi hemen uyuyuveriyor :) hatta bazen evde islerimi kangru sayesinde yapiyorum cok rahat oluyor. Tabi her zaman onda da rahat durmuyor ama genel olarak rahatiz kangruda.Bende solomombaby aldım. İki ayini geçsin kullanmaya baslicam. Solomombaby nin tek dezavantajı bebegin yüzünü göğsüne koymak zorundasın. Dışarı ceviremiyosun @ddadesminikoglan
Allah allah ya çocuk bu ağlayacak heralde yani dur soyliyim de aglamasin hatta dur bi de bize 2 kahve yapsin diyeydinizİnşallah canım çaresizce ağlamasını izlemek çok kötü. Annemin komşusu bu çocuğa iki başınıza bakamıyor musunuz gece hep ağlıyor demiş bugünYok bakamıyoruz anlayışsız insan bıyık altından laf sokuyor rahatsız oldu herhal
Biz 4.8 dik cuma günü biz kullaniriz o zaman degilmiben boba 4g aldım ergonomik, kesinlikle saçma sapan markalar alınmamlı
3200 gr sonrası kullanılıyo bekliyorum en son 3100 idik
Markasını bilemiyorum senin, ergonomik değil miBiz 4.8 dik cuma günü biz kullaniriz o zaman degilmi
Cnm ben maşrapaya kaynar su koyup üzerine egilince kanallar açılıp akıyordu süt ama lesitin ile kesin çözdüm.minikoglan canım meğer mastit olmuşum ben göğsümün altı çok şiş, kırmızı ve ağrılı.. bebek emmiyor o memeyi zaten süt de çıkmıyor.. sen ne yapmıştın?
Baby plus cnm hediye geldi vaktim olmadı incelemeye bakayım netten.Markasını bilemiyorum senin, ergonomik değil mi
Aman öbür türlü olmasın zarar verir yavrunun kemik gelişimine
Benim markada sınır 3200
Mesela neko marka var onun 3500 sanırım
Özellikleri böyle imiş cnm olmadi değişim yapalim.Markasını bilemiyorum senin, ergonomik değil mi
Aman öbür türlü olmasın zarar verir yavrunun kemik gelişimine
Benim markada sınır 3200
Mesela neko marka var onun 3500 i sanırım
Acı elma yağı mı yaptı acaba diz kapaklarının arkasına da sürsen cilt altına emiliyor ya yakın bölgelerde yapar böyle alerjik gibi çıkıntılar çünküHayir kullanmiyorumsrada sirada aci elma yagi sürüyorum. Ama bacaklarina degil. Ayak tabanlarina ve diz kapaklarinin arkasina sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?