2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Neden 2 tane birden gaz damlası kullanıyorsun ki anlattıkların bir hastalık durumunu göstermiyor endişelenme sadece barsakları müthiş ölçüde fazla çalışıyor şuanda.barsak hareketli aşırı hızlı olduğu içinde kaka yapma esnasında sancı yapması ve onu ağlatması gayet normal. Gaz damlaları 10-15 gün düzenli kullanımdan sonra etji etmeye başlar. Muhtemel çift damla kullanıyor olman bu duruma sebep

Bakicam cnm sagolasin.
Ben kardeşim e verdim zamanı gelince almak için ama onun bebeği sıkılıyor yüzü dönük olunca. Başka aldı o. Ben alcam baslicam kullanmaya insallah sever oğluşum da.
Ben de solomom almayi dusunuyordum ama neden ceviremiyoruz ki
Ona uyumlu bı kanguru değil cnm.

ginerva canım bizim kızda emzik almıyordu daha doğrusu ağzına büyük geliyordu emzik eşim dün bunu bulmuş biraz tutuyor ağzında belki sende de ise yarar civilden almış chicco markası yalnız kaucuk

Eklentiler

• 20180603_232148.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 101

Valla bazen o kdr garip sesler cikariyoki ben hep norml diye dusunmustum. Boyle buyuk insan genzini temizler ya oyle seyler yapiyo. Ben hic doktora sormadim normal geliyodu

Allah meme sorunumuzun kalmadığı günleri göstersin inş göbek atcam o gün gelince.
Beraber atarız tatlım geçsinde inş
41 günlük. Oda olabilir carsidayken hava sıcaktı hafif esiyodu rüzgar ablam arabadan çıkarıp kucağına aldı. Abla olunca bişey de diyemiysun

İnşallah cnm.
İnş geçici bişeydir canim

artarsa doktora götürürsün canım olmazsa

Yaa kizlar oglum oynarken ayagini kizimin basina vurmus cok agladi .basida yumusak ya vurdugu yer ice girmis bu ikinci kez yapisi biyere daha yapti .
Orasida icte
Ins birsey olmaz sakinan goze cop batar meselesi resmen
Aaa inşallah bişey olmaz canım ya

N nisann_tr naptin canim? Ben bugun yatis yapmadim hastaneye bu hafta yinede bikac gun beklemek istedik suni sanci almadan belki sancim gelir diye.. Yani hala tik yok beklemedeyizz..

Canim bende de tik yok ama psikolojik olarak bu bekleyis beni cok yipratti artik
Doktorun suni sanci verelim dediyse neden bekliyorsun canim Suni sancinin zararlari falan var mi pek bilgim yok bu konuda

Yarin kontrole gidecegim yine Bana kalsa direk sezeryana al demek istiyorum Ama basta esim annem babam herkes doktora o kadar guveniyor ki bekliyoruz bakalim

Cok zor ama beklemek

Buzlukta ki sütler ziyan olmadan ara ara veriyim dedim kıza ilkinide az önce vermeyi denedim biberon ağzına girince neye uğradığını şaşırdı yavrum

39 haftaya kdr zor bekledim. Kimini duyuyorum 42+ larda doğuruyor. Ben catladim doğurana kdr ya. Ne zaman gelcen diye çocuğa sorup duruyodum kafa gitmişti iyice agliyodum artık . Ama yarın ya da sonraki gün farketmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. O biliyor ne zaman geleceğini.

Buzlukta ki sütler ziyan olmadan ara ara veriyim dedim kıza ilkinide az önce vermeyi denedim biberon ağzına girince neye uğradığını şaşırdı yavrum
Bnde geçen cok sertleşmiş ti az bardağa sktm biberonla vereyim dedim. Tutamadı yavrum ağzında çevirip durdu oluk oluk gelmeyince istemedi biberonu

EvBoregi kizlar bu hafta mastit haftasi sanirim. Melinda canim mastit oyle bisey degil ama başlangıcı oyle. Ben 2 gundur. Atesler icinde kivraniyorum. 2 saat suren bi sitma tutuyo hayatimda boyle bisey görmedim. Ates yarimsaatin icinde 39 oluyo ve asla 38in altina inmiyo. Tek göğsüm tas. Ne cocuk emince basaliyo ne de pompayla bosaliyo. Kitle kitle gogsum koltuk altina dogru. Bu sekilde yasayan varmi. Ya da derdine derman bulan. Ben antibiyotige basladim. Cok kotu bisey kizlar. Allah yasatmasin.

Neden oldu peki canım...sık sık emzirmiyor muydun? İlk günler süt gelmedi sonra birden bire çoğaldı taş gibi oldu göğüslerim...Ben önce meme ucu yaralarımdan aralıklı emzireyim sağayım dedim ama şişmeye başlayınca vazgeçtim artik meme uçlarım parçalandı nerdeyse emzirmekten ama en azından göğüslerim yumuşak oluyor her ağlamasında emziriyorum hem bebek beslensin hem süt üretimi düzene girsin diye...biz 1 aylik oluyoruz...senin kaç günlüktü...

Kızlar ben contractubex kullanmaya başladım dikişlerim için doktor vermişti.Kullandığım günden beri dikişlerimde yanma hissediyorum normal mi ? Var mı kullanan aranızda

Sağol kuzum, sıcak su kesesi falan koydum iki defa şağdım ama 10 cc anca çıktı,duşa girdim sıcak sıcak, bakalım yarına kadar düzelmezse ben de gideyim doktora genel cerraha gittin dimi? Ayy allahım çok şükür ama neler çekiyoruz böyle biri bitmeden biri başlıyor

Cnm ben maşrapaya kaynar su koyup üzerine egilince kanallar açılıp akıyordu süt ama lesitin ile kesin çözdüm.
Ben de sıcak su torbası koydum, tövbe yarabbim yaz günü de sıcak zaten üstüne sıcak şeyler hiç çekilmiyor. Lesitinin çeşitleri var mı? Ne diyeceğiz alırken, kaç tane kullandın sen canım?

Olsun canim 5 cc bike ciksa sagmaya devam. Gece de sag 3-4 sefer. Ben kadin hastaliklarina gittim. Ama genel cerrah da bakiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…