- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.461
Benim de göğsümün altı soğan kadar şiş ve kırmızı, dokunulmuyor bile, bebek emmiyor tuzlu geliyormuş internette okudum, sağıyorum adam akıllı boşalmıyor, koltuk altımdan koluma yayılıyor agrısı ama benim ateşim yok, iki gündür çok üşüyorum. Uykusuzluktan zaten gözlerimin altı mosmor oldu, resmen zombiye döndüm. Bugün bebek arabasıyla bir saat çakıllı yolda gezdirdim oğlanı eve gelince iki saat uyudu, akşam vakti de yıkadım evire çevire yine iki saat uyudu, ben de duş aldım ütü yaptım derken yine dinlenemedim. Sanırım bu mastit de diğer enfeksiyonlar gibi vücut yorgunken oluyor, bağışıklık mı zayıflıyor nedirEvBoregi kizlar bu hafta mastit haftasi sanirim. Melinda canim mastit oyle bisey degil ama başlangıcı oyle. Ben 2 gundur. Atesler icinde kivraniyorum. 2 saat suren bi sitma tutuyo hayatimda boyle bisey görmedim. Ates yarimsaatin icinde 39 oluyo ve asla 38in altina inmiyo. Tek göğsüm tas. Ne cocuk emince basaliyo ne de pompayla bosaliyo. Kitle kitle gogsum koltuk altina dogru. Bu sekilde yasayan varmi. Ya da derdine derman bulan. Ben antibiyotige basladim. Cok kotu bisey kizlar. Allah yasatmasin.
Tamam canım teşekkür ederim, allah hepimize acil şifalar versinOlsun canim 5 cc bike ciksa sagmaya devam. Gece de sag 3-4 sefer. Ben kadin hastaliklarina gittim. Ama genel cerrah da bakiyor.
Bizim oglan da oldu öyle, cilt kuruluğundan dedi doktor.. atopik ciltler için mustelanın bi kremi var ondan sürüyorum geçti. Boynu göğsü falan hep öyle olmuştuBana danoyle geliyorise de yariyordu ama ne yapsam ki?
Biz mamayı bırakalı 3 hafta oldu canım, hala gaz hala ağlama krizleri.. sanırım her bebegin dinamiği farklı.. sen kurtulmuşsun darısı basımıza inşallah.. bana da doktor mama bagırsak florasını bozmuş 3 ayda anca geçer dedi, bakalım bekliyoruzKızlar bazılarınıza doktor kolik demiş
Aynı şeyi bana da dediler bebeğim hiç durmadan meme istiyor ağlıyor doymuyor ve gazliydi çocuk ağlamaktan morariyordu
5 6 ay sabredeceksin dediler
Biz o dönem mama artı anne sütü alıyorduk sutum azdı
Sonra bir cesaret mamayı bıraktık inanın yavrum kendine geldi mama gaz yapıyor e huzursuz olan bebekte ağlıyor
Bende süt olsun diye bir çok şey yaptım allaha şükür şu an iyiyiz evet yine arada sıkıntı oluyor ama yüzde doksan hafifledi
Inşallah sizinde bebeğimiz kolik değildir şahsen benimkinin şu an kolik olduğunu düşünmüyorum bugün 39. Günümüz
aminn canimm.Tamam canım teşekkür ederim, allah hepimize acil şifalar versin
Öyle kimyasallar da sürmek istemiyorum ams sonum oyke galiba.Bizim oglan da oldu öyle, cilt kuruluğundan dedi doktor.. atopik ciltler için mustelanın bi kremi var ondan sürüyorum geçti. Boynu göğsü falan hep öyle olmuştu
39 haftaya kdr zor bekledim. Kimini duyuyorum 42+ larda doğuruyor. Ben catladim doğurana kdr ya. Ne zaman gelcen diye çocuğa sorup duruyodum kafa gitmişti iyice agliyodum artık . Ama yarın ya da sonraki gün farketmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun. O biliyor ne zaman geleceğini.
Cilt doktoru bi yakınımız da üç çocuğuna kullanmış kuzum, öyle olunca ben de güvendim kullanıyorum, gülsuyuyla sil ya da isilikse o da işe yararÖyle kimyasallar da sürmek istemiyorum ams sonum oyke galiba
Benimki aşı da hiç sesini çıkarmadı inşallah seninki de öyle olur35 gunluk oglum. En yzun deliksiz uykusu 2 saat suruyor obda gunde bir sefer. Gercekten cok yorgun ve uykusuzum. Yarin sabah tek basima asiya goturecem. Umarim zapdetebilirim.
Hastaneden sonra ilk aşısı bir tane sadece hepatit b aşısıKizlar 1 tane asi vuruluyoruz di mi bu ay
İnşallah canım çaresizce ağlamasını izlemek çok kötü. Annemin komşusu bu çocuğa iki başınıza bakamıyor musunuz gece hep ağlıyor demiş bugünYok bakamıyoruz anlayışsız insan bıyık altından laf sokuyor rahatsız oldu herhal
Kızlar sol mememin sol tarafı sert ve dokununca ağrıyo
Mastit böyle bişey mi ya
Emziriyom sağıyom başka ne yapayım rahatlasın diye?
Bana ağlamak uykusuzluk yarıyo dünden beri dolup duruyo memeler kaç kere sağdım
Sagol vanim insallah benimki de ses etmez. Ama zannetmiyorum. Cunku benimki hicbir aey tokken de gayet sesli bir cocukCilt doktoru bi yakınımız da üç çocuğuna kullanmış kuzum, öyle olunca ben de güvendim kullanıyorum, gülsuyuyla sil ya da isilikse o da işe yarar
Benimki aşı da hiç sesini çıkarmadı inşallah seninki de öyle olur
Hastaneden sonra ilk aşısı bir tane sadece hepatit b aşısı
Kız benimki de çıgırtkan çok fena, boyu kilosu ölçülürken yıktı ortalığı, iki hemşire pervane oldu kadınlar biz böyle bebek görmedik dediler ama aşıdan sonra azcık mızıldadı kucağımda pışpışladım sustu uyudu hemencik, ya ağlamaktan yoruldu ya da ağlarsam yine iğne batırırlar diye korktu mu acabaSagol vanim insallah benimki de ses etmez. Ama zannetmiyorum. Cunku benimki hicbir aey tokken de gayet sesli bir cocukben 2. Ay asilariyka karistirmisim onda 3 tane vuruyorlar ya. Oyle iki gundur stresliyim 3 asiya dayanamaz yavrum diye. Aznonce baktim asi takvimine de sen de soyleyince icim rahatladi.
EvBoregi kizlar bu hafta mastit haftasi sanirim. Melinda canim mastit oyle bisey degil ama başlangıcı oyle. Ben 2 gundur. Atesler icinde kivraniyorum. 2 saat suren bi sitma tutuyo hayatimda boyle bisey görmedim. Ates yarimsaatin icinde 39 oluyo ve asla 38in altina inmiyo. Tek göğsüm tas. Ne cocuk emince basaliyo ne de pompayla bosaliyo. Kitle kitle gogsum koltuk altina dogru. Bu sekilde yasayan varmi. Ya da derdine derman bulan. Ben antibiyotige basladim. Cok kotu bisey kizlar. Allah yasatmasin.
Benim de göğsümün altı soğan kadar şiş ve kırmızı, dokunulmuyor bile, bebek emmiyor tuzlu geliyormuş internette okudum, sağıyorum adam akıllı boşalmıyor, koltuk altımdan koluma yayılıyor agrısı ama benim ateşim yok, iki gündür çok üşüyorum. Uykusuzluktan zaten gözlerimin altı mosmor oldu, resmen zombiye döndüm. Bugün bebek arabasıyla bir saat çakıllı yolda gezdirdim oğlanı eve gelince iki saat uyudu, akşam vakti de yıkadım evire çevire yine iki saat uyudu, ben de duş aldım ütü yaptım derken yine dinlenemedim. Sanırım bu mastit de diğer enfeksiyonlar gibi vücut yorgunken oluyor, bağışıklık mı zayıflıyor nedir( sana da geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? Hangi antibiyotiği kullanıyorsun?
saol canim, yarin esime yada anneme bi baktiriyim, emzik sart oldu. yoksa memelerim curuycek bu gidisleginerva canım bizim kızda emzik almıyordu daha doğrusu ağzına büyük geliyordu emzik eşim dün bunu bulmuş biraz tutuyor ağzında belki sende de ise yarar civilden almış chicco markası yalnız kaucuk
canm hayirli olsun, hicbi sey bizden ve bebeklerimizden kiymetli degil, canini sıktigina degmez kimse. memeyi inatla vermeye devam et, elbet alacak. zaten bi sutun geldigini farketse hemen baslar kuzucukKızlar bugün hiç sagmadim akşam sagdim 2 memeden 30cc süt geldi toplam. Nasıl sevindim anlatamam 1 damla bile gelmiyordu çabalarım ise yaradi ama bu defa da bebe almiyor memeyidun tum gun emzirmeye calistim hic sut gelmemisti galiba o yüzden. Kendini yirtiyor memeyi verince asla kabul etmiyor akşama kadar ağladı her denedigimde
Bir süre kullanma canım yaa reaksiyon veriyor vücut belliBana danoyle geliyorise de yariyordu ama ne yapsam ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?