2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim de göğsümün altı soğan kadar şiş ve kırmızı, dokunulmuyor bile, bebek emmiyor tuzlu geliyormuş internette okudum, sağıyorum adam akıllı boşalmıyor, koltuk altımdan koluma yayılıyor agrısı ama benim ateşim yok, iki gündür çok üşüyorum. Uykusuzluktan zaten gözlerimin altı mosmor oldu, resmen zombiye döndüm. Bugün bebek arabasıyla bir saat çakıllı yolda gezdirdim oğlanı eve gelince iki saat uyudu, akşam vakti de yıkadım evire çevire yine iki saat uyudu, ben de duş aldım ütü yaptım derken yine dinlenemedim. Sanırım bu mastit de diğer enfeksiyonlar gibi vücut yorgunken oluyor, bağışıklık mı zayıflıyor nedir( sana da geçmiş olsun canım. Doktora gittin mi? Hangi antibiyotiği kullanıyorsun?

Kızlar bazılarınıza doktor kolik demiş
Aynı şeyi bana da dediler bebeğim hiç durmadan meme istiyor ağlıyor doymuyor ve gazliydi çocuk ağlamaktan morariyordu
5 6 ay sabredeceksin dediler
Biz o dönem mama artı anne sütü alıyorduk sutum azdı

Sonra bir cesaret mamayı bıraktık inanın yavrum kendine geldi mama gaz yapıyor e huzursuz olan bebekte ağlıyor
Bende süt olsun diye bir çok şey yaptım allaha şükür şu an iyiyiz evet yine arada sıkıntı oluyor ama yüzde doksan hafifledi

Inşallah sizinde bebeğimiz kolik değildir şahsen benimkinin şu an kolik olduğunu düşünmüyorum bugün 39. Günümüz

Biz mamayı bırakalı 3 hafta oldu canım, hala gaz hala ağlama krizleri.. sanırım her bebegin dinamiği farklı.. sen kurtulmuşsun darısı basımıza inşallah.. bana da doktor mama bagırsak florasını bozmuş 3 ayda anca geçer dedi, bakalım bekliyoruz

35 gunluk oglum. En yzun deliksiz uykusu 2 saat suruyor obda gunde bir sefer. Gercekten cok yorgun ve uykusuzum. Yarin sabah tek basima asiya goturecem. Umarim zapdetebilirim.

Benim de kafam pek yerinde degil canim
Normal dogum mu yaptin peki

Öyle kimyasallar da sürmek istemiyorum ams sonum oyke galiba
Cilt doktoru bi yakınımız da üç çocuğuna kullanmış kuzum, öyle olunca ben de güvendim kullanıyorum, gülsuyuyla sil ya da isilikse o da işe yarar

35 gunluk oglum. En yzun deliksiz uykusu 2 saat suruyor obda gunde bir sefer. Gercekten cok yorgun ve uykusuzum. Yarin sabah tek basima asiya goturecem. Umarim zapdetebilirim.
Benimki aşı da hiç sesini çıkarmadı inşallah seninki de öyle olur
Kizlar 1 tane asi vuruluyoruz di mi bu ay
Hastaneden sonra ilk aşısı bir tane sadece hepatit b aşısı

Canım benim oğlumda kolikti bir düzene oturttuk yemesi gaz ilacı vs. o zaman rahat ediyordum her gece akşam 5 gece 1 arası ağlama krizlerimiz oluyordu. Fon makinesinde uyuyorduk aksi taktirde sakinlesmiyordu. Kendi çapımızda eşimle çözümler bulmuştuk.
Bu arada gonderdigin gelişim atakları genelde bizde tutmuştu ama bazen 1 hafta erken bazen 1 hafta geç oluyordu ama o atal yasaniyordu. Kolik de olduğu için yoğun yasayabiliyorduk. Çok zor kolik bebeğe bakmak yorucu yıpratıcı. Ama bir düzene oturunca herşey daha kolay gelecek. Oğlumun kolik olduğunu daha krizleri başlamadan doktor söyledi genel bebek muayenesi sonrası gelişimi çok iyi ama kolik bebeginiz var bilginiz olsun demişti.
Bizim de uzun sürdü biraz şu anda inşallah kızımda kolik değildir diye dua ediyorum ama yavaş yavaş gaz sancıları başladı.

Kızlar bugün hiç sagmadim akşam sagdim 2 memeden 30cc süt geldi toplam. Nasıl sevindim anlatamam 1 damla bile gelmiyordu çabalarım ise yaradi ama bu defa da bebe almiyor memeyi dun tum gun emzirmeye calistim hic sut gelmemisti galiba o yüzden. Kendini yirtiyor memeyi verince asla kabul etmiyor akşama kadar ağladı her denedigimde

Canım aynı durum bende de oldu. Ters pozisyonda emzir!!! Ertesi gün hiçbir şeyim kalmadı.

Sagol vanim insallah benimki de ses etmez. Ama zannetmiyorum. Cunku benimki hicbir aey tokken de gayet sesli bir cocuk ben 2. Ay asilariyka karistirmisim onda 3 tane vuruyorlar ya. Oyle iki gundur stresliyim 3 asiya dayanamaz yavrum diye. Aznonce baktim asi takvimine de sen de soyleyince icim rahatladi.

Kız benimki de çıgırtkan çok fena, boyu kilosu ölçülürken yıktı ortalığı, iki hemşire pervane oldu kadınlar biz böyle bebek görmedik dediler ama aşıdan sonra azcık mızıldadı kucağımda pışpışladım sustu uyudu hemencik, ya ağlamaktan yoruldu ya da ağlarsam yine iğne batırırlar diye korktu mu acaba valla el kadar bebelerin maskarası olduk azcık büyüsün sorcam ben ona

Ters emzirmeyi denedin mi? Ben kolumu kaldıramıyordum ağrıdan. Bi yerde gördüm ters emzirin diyordu, deneyenler de allah razı olsun falan yazmışlar. Içimden dedim ne faydası olacak ki falan. Ama iyi ki denemişim. Ertesi gün o kitleler ağrılar sızılar bi anda kayboldu.

Canım sana da diyeyim.. Ters emzirmeyi dene!! Ben de ise yaradı. Lesitin bile gerek kalmadı. Kitleler ağrılar sızılar bir gün içinde kayboldu. Kolumu kaldıramıyordum acıdan

saol canim, yarin esime yada anneme bi baktiriyim, emzik sart oldu. yoksa memelerim curuycek bu gidisle

canm hayirli olsun, hicbi sey bizden ve bebeklerimizden kiymetli degil, canini sıktigina degmez kimse. memeyi inatla vermeye devam et, elbet alacak. zaten bi sutun geldigini farketse hemen baslar kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…