2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
canm hayirli olsun, hicbi sey bizden ve bebeklerimizden kiymetli degil, canini sıktigina degmez kimse. memeyi inatla vermeye devam et, elbet alacak. zaten bi sutun geldigini farketse hemen baslar kuzucuk
Ağzına alıyor iki çekip sonra kavga etmeye başlıyor memeyle sanki bisey yapmışım gibi ağlıyor feryat figan inşallah düzelir

Kızlar mastit e ben de adayım hadi hayırlı olsun bakalım sağ memede areolayla memenin birleştiği yerde top top sertlikler geliyor bu öğleden sonra oldu,birden şişti memem sütüm falan aktı hatta tshirtim battı görümcemdeydim bir de hemen emzirdim üst üste 2 kere boşalttı kızım memeyi allahtan eve gelince de baya emzirdim şimdi memem şiş değil ama o sertlikler duruyor hala lesitin içtim 2 tablet sağıyım dedim ama hiç süt çıkmadı pompada bi dandikmiş zaten mamajoo mudur nedir markası kuzenden almıştım bizim .pompadan mı anlamadım gerçi yeni emmişti kız boştu memem. Şimdi tedirgin tedirgin bekliyorum sıkıntı yapacak mı diye uyuyamadım sinir oldum

Ağzına alıyor iki çekip sonra kavga etmeye başlıyor memeyle sanki bisey yapmışım gibi ağlıyor feryat figan inşallah düzelir
bizimkinin normal hali bu anlattigin
ben memeyi iki yanindan parmaklarimla tutarak agzina veriyorum bunu yaptigi zamanlarda ve en az 5 dakika o emerken boyle tutmaya devam ediyorum yoksa kendi birakiyor ve sanki ben bisey yapmisim gibi sinirlenip zirlamaya basliyor

Kızlar denemedim ama galeri de buldum paylaşayım dedim
Canım bende bu tarife yakın ekteki vardı hatta burada paylaşmıştım da sen paylaşınca aklıma geldi LastMadOnEarth Canım instagramda yorumlarda bu kürü yapanlar çok ise yaşadığından bahsetmişler bende incir kayısı dut komposto yapıyorum birde hurma yiyorum hergun komposto bitince bende yapacağım

Eklentiler

• Screenshot_20180604-012306.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 94
Canim benim hikayem soyle. Yaklasik bebek 10 gunlukken falan gogus ucumun teki cok fena yara oldu aglaya aglaya emziriyodum. Sonra dedimki birgun emzormiyim adamakillo iyilessin. Ve emzirmedim yaramda baya toparladi. Ve o gunden beri o göğsümun sutu azaldi. Normalde o gosumde daha çoktu. 1 gunde azaldi resmen. Ondan beridirde sagarken 20 cc anca cikardim bebekte orayi 5 dakka emiyo sut bitiyo. Iste boyle bizimkide 1 aylik tam.

Kesinlikle olabilir. Allah yasatmasin boyle atlatirsin insallah ama ilerleme ihtimaline karsi nolur doktora git bak cok berbat bisey. Ve doktorlarin soyledigi tek sey emzir sütunu sag gogsunu bosalt. Ee bunlarla bosalsaydi zaten mastit olmazdik. Zinnat verdi ve parol.

Onuda gordum. Bi sefer denedim aslina bakarsan 3 5 sefer cekti canim inanilmaz acidi sut fllnda gelmeyince biraktim. Sende bebek hemen ceker cekmez geldimi sut. Bibkez daha denesemmi.

Ayy ya neden böyle olduk ki biz benim dışarıdan da çok kırmızı, damarlar beyaz kırmızın içinde belli oluyor, mememin her yeri iğne iğne batıyor. Hiç bilmezdim valla annelerin böyle sıkıntılar yaşadığını bir an önce düzelsek hepimiz..

Çoğu kişide tutuyor benim de önümüzdeki haftada bir atak görünüyor , bu halimiz yetmezmiş gibi . Dur bakalım nasıl atlatılacak
Allah allah ya çocuk bu ağlayacak heralde yani dur soyliyim de aglamasin hatta dur bi de bize 2 kahve yapsin diyeydiniz
Anlayışsız işte benim evim benim komşum olsa neler söylerdim de bende burda misafirim sustum .
bana da kolik dddi doktor o neki oldum umursamadım sonra gördüm günümüinşallah kolay atlatırım canım, bende şu an evimde değilim düzenim Yok eşimde yanımda değil açıkcası , bayramdan sonra çekirdek aile başbaşa kalırsak inşallah oğluma bir düzen kurcam bir parça da olsa düzelir inşallah. Çok zor , doğduktan sonra 2. Hafta başladı bide bunu 1 deneye yakın yaşamak var . Allah yardımcımız olsun.

Ben de sıcak su torbası koydum, tövbe yarabbim yaz günü de sıcak zaten üstüne sıcak şeyler hiç çekilmiyor. Lesitinin çeşitleri var mı? Ne diyeceğiz alırken, kaç tane kullandın sen canım?
Cnm sofiarya 3 tane kullanmış etki etmiş ben bir tane içtim bir saat sonra baktim bezeler yumusadi hemen Sağdım emzirdim boşaldı sonra icmedim sık sık emzirdim Sağdım olmasın diue. Solgar lesitin yazıyor uzerinde.

Umarım sadece etken budur. Çok üzülüyorum

Aynen benim kızımda gürültülü yapıyor ama zor yapıyor. Ne zaman bitecek bu gaz kaka problemleri ya

İnşallah öyledir. Mamadan kaynaklı olmasın da gerisi hallolur umarım

Sence hangi damlaya devam etmeliyim. Bio Gaia yı günde 1 defa 5 damla veriyorum. Sab Simplex i de 2-3 biberonda bir 8 damla veriyorum. Her biberona koymuyorum.

Aynen oyle

Onuda gordum. Bi sefer denedim aslina bakarsan 3 5 sefer cekti canim inanilmaz acidi sut fllnda gelmeyince biraktim. Sende bebek hemen ceker cekmez geldimi sut. Bibkez daha denesemmi.

Canım benim de çok acıyordu bide göğüs ucum yaraydı. Cok açken o göğsünü verme ilk. Diğer göğsünle doyur önce bi. Bide pes etme, inan sonuç alacaksın.

Deneyeyim canım, inşallah bende de işe yarar. Teşekkür ederim

Rica ederim canım, inşallah faydasını görürsün. Biraz zor oluyor, acıyor falan. Bebek te biraz sinirleniyor emmek istemiyor ilk başta ama bi tuttu mu gerisi geliyor. Ayrıca aşağıya doğru masaj yapın kızlar o kitle gibi olan yerlere, ağrıyor diye ellememezlik etmeyin üstüne üstüne gidin. Fırsatını bulduğunuz her an da uyuyun, dinlenin.

Ben genel cerraha gittim ultrasona grdim herhangi bi kitle saptanmadı diye antibiyotik vermedi emzir dedi sadece o kızarıklık gecti bir iki güne kendi kendine bnde kesitin aldım iki gün içtim 3. Gün bezeler gitmişti

Olabilir canim marka degistirip bi dene istersen .
1 yaş mı napıcam ben aman allahım . Bizimki aspiratör , elektrikli süpürgeye falan susuyor çok kötü birşey ya . İlaç kullanıyor muydun ?
Herkeste ayni sey olmuyor canim .
Eskiden pekte bi bilgim yoktu .kolik oldugunu bile bilmiyor stres yapip dahada arttiriyormusum
Kızlar ben contractubex kullanmaya başladım dikişlerim için doktor vermişti.Kullandığım günden beri dikişlerimde yanma hissediyorum normal mi ? Var mı kullanan aranızda
Ben kullandim canim ama cok kasinti yapti tedrginim kullansammi diye
35 gunluk oglum. En yzun deliksiz uykusu 2 saat suruyor obda gunde bir sefer. Gercekten cok yorgun ve uykusuzum. Yarin sabah tek basima asiya goturecem. Umarim zapdetebilirim.
Cok zor isin canim .Allah yardimcin olsun .
Kizlar 1 tane asi vuruluyoruz di mi bu ay
1 tane canim
Hic tamam oldu diyemiyoruz ya hep bi sikinti var gecer bu gunler insallah
Neden oluyor bu mastit memelerle basimiz dertte

Ya benim kizimda memede ikiniyor cok .Hatta uyanik oldugu heran ikinarak geciyor ama memede daha fazla .Emmemiyor ikinmaktan cekistiriyor.agliyor sonra .
Rahatsiz edicek birseyde yemedim.doymuyor karni tekrar tekrar geliyor memeye yine ayni olup birakiyor.
Birde seyi sorucam cok tikaliydi dr serum fizyolojik verdi5 er damla .kullaniyoruz simdilik.
Ama nefesi gidiyor normalmi .
Allah korusun ama astim hastalari gb ic cekme gibi cekip duruyor sanki nefesi

Sütün de gelir bebeğin de tutar merak etme. Tutmasa da onemli degil sütün cikmis ya. Papatya cayi da ic. Bence rezene ve papatya inanılmaz arttiriyor

Yine bes dk şaşmadık ve 5 te dikildik ayağa.
Sen şu uyku düzenini değiştirmeye çalış bnce bak gece bzimki birde emiyor dörtte emiyr o emene kadar dört bcuk oluyor bi de yedi buçukta emmek için kalkıyor . Yedi buçuktan sonra maalesef bzde ayaktayz öğlene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…