- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.501
Bizimde uyku saatimiz böyle.Sen şu uyku düzenini değiştirmeye çalış bnce bak gece bzimki birde emiyor dörtte emiyr o emene kadar dört bcuk oluyor bi de yedi buçukta emmek için kalkıyor . Yedi buçuktan sonra maalesef bzde ayaktayz öğlene kadar
Bnde yeni oturttum valla göğsüm yara diye iki saatte bi uyandırıyodum çok dolunca acıyordu . Şimdi de yara ama daha az acıyor . O yüzden 3 saate çıkardım gece uykusunu . Gündüz zaten uyanıkken saat başı istiyor meme keyif olsun diyeBizimde uyku saatimiz böyle.
Evet canım. Çok şükür normal doğurdum kendi sancimlaBenim de kafam pek yerinde degil canim
Normal dogum mu yaptin peki
sanırım bende stres yapıp daha kötü oluyorum . Oğlumda bunla orantılı kötüleşiyorOlabilir canim marka degistirip bi dene istersen .
Herkeste ayni sey olmuyor canim .
Eskiden pekte bi bilgim yoktu .kolik oldugunu bile bilmiyor stres yapip dahada arttiriyormusum
Ben kullandim canim ama cok kasinti yapti tedrginim kullansammi diye
Cok zor isin canim .Allah yardimcin olsun .
1 tane canim
Hic tamam oldu diyemiyoruz ya hep bi sikinti var gecer bu gunler insallah
Neden oluyor bu mastit memelerle basimiz dertte
Bnm oğlumun da öyle. Serum fizyolojik sıkıp otribebe ile temizliyorum. Sanırım kendiliğinden geçmesini beklicezBu çocuğun burnu açılmadı gitti . Doktorumuz tonimer baby verdi sıkıp ardından çekiyorum bana mısın demiyor . Hırıltılı nefes alıyor ağlarken burnunun tıkalı olduğu öyle belli ki . Beşikte koca adam yatıyor sanki. Genelde sabah temizliyorum 6-7 gibi . 9-10 gibi de banyosunu yaptırıyorum. Nasıl açıcam bu burnu kızlar ?
Canım ben kabiz oldugunda zeytinyağı ve bio gaiayi bi arada verince böyle olmuştu. Neler kullaniyosun gaz damlası olarak ?
geçmiş olsun canım, ilerlemez inşallah.Kızlar mastit e ben de adayım hadi hayırlı olsun bakalımsağ memede areolayla memenin birleştiği yerde top top sertlikler geliyor bu öğleden sonra oldu,birden şişti memem sütüm falan aktı hatta tshirtim battı görümcemdeydim bir de hemen emzirdim üst üste 2 kere boşalttı kızım memeyi allahtan eve gelince de baya emzirdim şimdi memem şiş değil ama o sertlikler duruyor hala lesitin içtim 2 tablet sağıyım dedim ama hiç süt çıkmadı pompada bi dandikmiş zaten mamajoo mudur nedir markası kuzenden almıştım bizim .pompadan mı anlamadım gerçi yeni emmişti kız boştu memem. Şimdi tedirgin tedirgin bekliyorum sıkıntı yapacak mı diye uyuyamadım sinir oldum
Calisiyorum ama aksam en gec 7 de bilemedin 8 de sızıyorSen şu uyku düzenini değiştirmeye çalış bnce bak gece bzimki birde emiyor dörtte emiyr o emene kadar dört bcuk oluyor bi de yedi buçukta emmek için kalkıyor . Yedi buçuktan sonra maalesef bzde ayaktayz öğlene kadar
benimkinin de oyle, tam altini actigimda yapti kopuklu kopuklu, gazdan mi acaba
Bio gaia cnm. Zeytinyağı da veriyorum bazen bı çay kaşığı.Canım ben kabiz oldugunda zeytinyağı ve bio gaiayi bi arada verince böyle olmuştu. Neler kullaniyosun gaz damlası olarak ?
Ben rahatlasin diye açtım bıraktım biraz durdu sonra böyle yaptı cnm gazla beraber.benimkinin de oyle, tam altini actigimda yapti kopuklu kopuklu, gazdan mi acaba
Bende çektim o yaralardan ama çok şükür geçti. İnşallah seninde geçer. Dün öğlen birden akşam 10 a kadar gözlerini dahi kirpmadi. O zamanda iyice yoruldu öyle uyudu.Bnde yeni oturttum valla göğsüm yara diye iki saatte bi uyandırıyodum çok dolunca acıyordu . Şimdi de yara ama daha az acıyor . O yüzden 3 saate çıkardım gece uykusunu . Gündüz zaten uyanıkken saat başı istiyor meme keyif olsun diye
Zeytinyağından olabilir canım. Bir süre verme bakalım değişecek mi
hadi geçmiş olsun, bizde birazdan topuk kanı vermeye gideceğiz bende de onun stresi var şu anda, şimdiden içim birhoş oluyor dokunsalar ağlıyacak moddayımAşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
Topuk kani verilirkrn ben de aglamistim :/hadi geçmiş olsun, bizde birazdan topuk kanı vermeye gideceğiz bende de onun stresi var şu anda, şimdiden içim birhoş oluyor dokunsalar ağlıyacak moddayım
Acaba neden böyle ya çok merak ediyorum onca çekmeye temizlenmiyorsaBnm oğlumun da öyle. Serum fizyolojik sıkıp otribebe ile temizliyorum. Sanırım kendiliğinden geçmesini beklicez
İlk aşı rahat oluyor canım korkmaAşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
bende ağlamıştım kan verince ama duygusallıktan işte öyle jorkykacak birşey değil , rahat geçecek korkmahadi geçmiş olsun, bizde birazdan topuk kanı vermeye gideceğiz bende de onun stresi var şu anda, şimdiden içim birhoş oluyor dokunsalar ağlıyacak moddayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?