2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bizimde uyku saatimiz böyle.
Bnde yeni oturttum valla göğsüm yara diye iki saatte bi uyandırıyodum çok dolunca acıyordu . Şimdi de yara ama daha az acıyor . O yüzden 3 saate çıkardım gece uykusunu . Gündüz zaten uyanıkken saat başı istiyor meme keyif olsun diye

Şu saat ık
sanırım bende stres yapıp daha kötü oluyorum . Oğlumda bunla orantılı kötüleşiyor

Bu çocuğun burnu açılmadı gitti . Doktorumuz tonimer baby verdi sıkıp ardından çekiyorum bana mısın demiyor . Hırıltılı nefes alıyor ağlarken burnunun tıkalı olduğu öyle belli ki . Beşikte koca adam yatıyor sanki. Genelde sabah temizliyorum 6-7 gibi . 9-10 gibi de banyosunu yaptırıyorum. Nasıl açıcam bu burnu kızlar ?

Bnm oğlumun da öyle. Serum fizyolojik sıkıp otribebe ile temizliyorum. Sanırım kendiliğinden geçmesini beklicez

geçmiş olsun canım, ilerlemez inşallah.

Calisiyorum ama aksam en gec 7 de bilemedin 8 de sızıyor ve Malesef her saat basi emmeye kalkiyor

Canım ben kabiz oldugunda zeytinyağı ve bio gaiayi bi arada verince böyle olmuştu. Neler kullaniyosun gaz damlası olarak ?
Bio gaia cnm. Zeytinyağı da veriyorum bazen bı çay kaşığı.
benimkinin de oyle, tam altini actigimda yapti kopuklu kopuklu, gazdan mi acaba
Ben rahatlasin diye açtım bıraktım biraz durdu sonra böyle yaptı cnm gazla beraber.

Bende çektim o yaralardan ama çok şükür geçti. İnşallah seninde geçer. Dün öğlen birden akşam 10 a kadar gözlerini dahi kirpmadi. O zamanda iyice yoruldu öyle uyudu.

Aşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
hadi geçmiş olsun, bizde birazdan topuk kanı vermeye gideceğiz bende de onun stresi var şu anda, şimdiden içim birhoş oluyor dokunsalar ağlıyacak moddayım

Kızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.

Eklentiler

• 20180604_100858.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 161
Hazır aklımdayken bir kaç sorum var . Kalça ultrasonu için 45 günlükken gelin demişlerdi yarın götürücem çektirenler zor bi işlem mi? Çocuk tok olmalı diyorlar nelere dikkat ettiniz götürenler ? Bir de kadın Doğuma gidip bi görünmek istiyorum sizler ne zaman gittiniz yada gitmeyi planlıyorsunuz? Hem Doğum kontrol yöntemi için , hem sezaryen sonrası ne durumda içim onu merak ediyorum. Hemde çok afedersiniz de cinsel hayata ne zaman dönüş yapılabiliyor ? Biz 9 ay kardeş gibiydik kısıtlamamız vardı. Üstüne birde bayrama kadar 2 ay bayram sonrası neler olacak öyle bilmiyorum , açıkcası hiç hazır hissetmiyorum

Bnm oğlumun da öyle. Serum fizyolojik sıkıp otribebe ile temizliyorum. Sanırım kendiliğinden geçmesini beklicez
Acaba neden böyle ya çok merak ediyorum onca çekmeye temizlenmiyorsa
Aşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
İlk aşı rahat oluyor canım korkma
hadi geçmiş olsun, bizde birazdan topuk kanı vermeye gideceğiz bende de onun stresi var şu anda, şimdiden içim birhoş oluyor dokunsalar ağlıyacak moddayım
bende ağlamıştım kan verince ama duygusallıktan işte öyle jorkykacak birşey değil , rahat geçecek korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…