2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Ben bugün göturucem cnm. Tok ac bilmiyorum ama emzirdim uyuttum smdi. Doktor cagrdi bnde ama gtmicem galiba muayeneye. Bizde hamilelikte bı kere girdik. Eşim istemedi. Bı kısıtlama yoktu. Bende hazır değilim. Hiç istemiyorum.

Bir kaç günlükken ben gtrdum bu sivilceler için. Gözü sismisti artık oğlumun. Yenidoğan larda oluyormuş normalmiş. Annem yanımdaydı Dr sen neyi oluyorsun dedi annesiyim dedi sotlemedin mi dedi bunların normal olduğunu dedi. Söyledim de dedi içi rahat etsin dedim dedi annemde. 41 günlük tek tük çıkıyor artık. Ama yenidogdugunda bile bu kdr iltihaplı çıkmadı bzde cnm. Sende için rahat etmesi için bı götür bence.

Daha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işte

geçmiş olsun canim değildir inşallah

Aman olmasın cnm bebiş emmis ya ondan gelmemistir. Düzelir inş

Kızlar bugün 4 ten beri eşim bebiş doyunca korkuyor birşey olur diye yanımdan alıp beşiğe koyuyor beş dk uyaniyor sonra sil baştan baya sabretti ama 7.5 da bune ya bittim dedi uyudu. Ben de çok meraklı değilim kolum uyuşuyor hep yan duruyorum ayağım aciyo bebiş uykuya dalıp bırakıyor sonra uyanıp hırsla saldırıyor ama ancak öyle uyutuyor gece uykusunu. Hiç değişmiyor 5.30 kalkıp yanıma geliyor ondan sonra hep yanimda. Bakalım kırkından sonra ne olur. Bir de kızlar yaa benim kanamam yok diye şey yapalım dedik olmadı cnm çok yandı valla yollar kapanmış ilk güne döndük

Canım bizimkinde kırmızı kabarcıklar cikip sonra 1 saatte falan geciyordu o süt alerjisiydi ama sizinki sivilce gibi ya bi doktora falan sorsan mı ki

Canım benim kanamam bitti gibi bisey ben herifi zor tutuyorum prezervatif kullanicaz şimdilik ama çok korkuyorum spiral de taktırmak istiyorum bi süre sonra

Canım bizimkinde kırmızı kabarcıklar cikip sonra 1 saatte falan geciyordu o süt alerjisiydi ama sizinki sivilce gibi ya bi doktora falan sorsan mı ki
Sağ olun kızlar cevabınız için
Ben bu hafta götüreyim en iyisi doktora içim rahat etmeyecek. Doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 4 defa falan gittik sürekli doktora da gitmek istemiyorum ama içim rahat değil. Belki aynı durumda olup da doktora giden varsa diye buraya yazdım.

Aşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...

GAliba benim oglum da kolik. Yoksa bu çıldırmalarının baska vir aciklamasi olamaz. Bir saatbuyusa da artik su evi supurup silsem yemin ederim toz yumaklari var koselerde ya. Bes dk kucagimdan inmiyor bi is yapayim.

Yanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canım

Maşallah 8 cm ne kadar güzel uzamış öyle :) huzursuzluğu aşıdan olabilir çok aglamiyoda rüyasında görüp uyanıyo minikler bizde çarşamba olucaz bakalım nasıl gecicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…