- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.521
Tamam.cnm sağol.Zeytinyağından olabilir canım. Bir süre verme bakalım değişecek mi
Ben bugün göturucem cnm. Tok ac bilmiyorum ama emzirdim uyuttum smdi. Doktor cagrdi bnde ama gtmicem galiba muayeneye. Bizde hamilelikte bı kere girdik. Eşim istemedi. Bı kısıtlama yoktu. Bende hazır değilim. Hiç istemiyorum.Hazır aklımdayken bir kaç sorum var . Kalça ultrasonu için 45 günlükken gelin demişlerdi yarın götürücem çektirenler zor bi işlem mi? Çocuk tok olmalı diyorlar nelere dikkat ettiniz götürenler ? Bir de kadın Doğuma gidip bi görünmek istiyorum sizler ne zaman gittiniz yada gitmeyi planlıyorsunuz? Hem Doğum kontrol yöntemi için , hem sezaryen sonrası ne durumda içim onu merak ediyorum. Hemde çok afedersiniz de cinsel hayata ne zaman dönüş yapılabiliyor ? Biz 9 ay kardeş gibiydik kısıtlamamız vardı. Üstüne birde bayrama kadar 2 aybayram sonrası neler olacak öyle bilmiyorum , açıkcası hiç hazır hissetmiyorum
Bir kaç günlükken ben gtrdum bu sivilceler için. Gözü sismisti artık oğlumun. Yenidoğan larda oluyormuş normalmiş. Annem yanımdaydı Dr sen neyi oluyorsun dedi annesiyim dedi sotlemedin mi dedi bunların normal olduğunu dedi. Söyledim de dedi içi rahat etsin dedim dedi annemde. 41 günlük tek tük çıkıyor artık. Ama yenidogdugunda bile bu kdr iltihaplı çıkmadı bzde cnm. Sende için rahat etmesi için bı götür bence.Kızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Daha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işteBen bugün göturucem cnm. Tok ac bilmiyorum ama emzirdim uyuttum smdi. Doktor cagrdi bnde ama gtmicem galiba muayeneye. Bizde hamilelikte bı kere girdik. Eşim istemedi. Bı kısıtlama yoktu. Bende hazır değilim. Hiç istemiyorum.
Ay içimi rahatlattın canım çok sağol yarın gidicez bakalımDilaraginosss kalça ultrasonu çok kolay oluyo bezinin lastiklerini açıyorsun ama cikartnigosun yan döndürüyosun kuzunu kalçaya bacak arasına ultrasonla bakiyo radyolog 2 dk sürmedi bizim işlem
geçmiş olsun canim değildir inşallahKızlar mastit e ben de adayım hadi hayırlı olsun bakalımsağ memede areolayla memenin birleştiği yerde top top sertlikler geliyor bu öğleden sonra oldu,birden şişti memem sütüm falan aktı hatta tshirtim battı görümcemdeydim bir de hemen emzirdim üst üste 2 kere boşalttı kızım memeyi allahtan eve gelince de baya emzirdim şimdi memem şiş değil ama o sertlikler duruyor hala lesitin içtim 2 tablet sağıyım dedim ama hiç süt çıkmadı pompada bi dandikmiş zaten mamajoo mudur nedir markası kuzenden almıştım bizim .pompadan mı anlamadım gerçi yeni emmişti kız boştu memem. Şimdi tedirgin tedirgin bekliyorum sıkıntı yapacak mı diye uyuyamadım sinir oldum
Aman olmasın cnm bebiş emmis ya ondan gelmemistir. Düzelir inşKızlar mastit e ben de adayım hadi hayırlı olsun bakalımsağ memede areolayla memenin birleştiği yerde top top sertlikler geliyor bu öğleden sonra oldu,birden şişti memem sütüm falan aktı hatta tshirtim battı görümcemdeydim bir de hemen emzirdim üst üste 2 kere boşalttı kızım memeyi allahtan eve gelince de baya emzirdim şimdi memem şiş değil ama o sertlikler duruyor hala lesitin içtim 2 tablet sağıyım dedim ama hiç süt çıkmadı pompada bi dandikmiş zaten mamajoo mudur nedir markası kuzenden almıştım bizim .pompadan mı anlamadım gerçi yeni emmişti kız boştu memem. Şimdi tedirgin tedirgin bekliyorum sıkıntı yapacak mı diye uyuyamadım sinir oldum
Ben kilo almaya basladimKızlar dün tarçınlı kuş üzümlü kek yapıp yedim gece goguslerim süt doldu hala dolu bı deneyin derim
Kuzum ishal gibi kakasi sanki bence zeytinyagindan. Ben 2 gündür vermiyorum normale döndüBio gaia cnm. Zeytinyağı da veriyorum bazen bı çay kaşığı.
Ben rahatlasin diye açtım bıraktım biraz durdu sonra böyle yaptı cnm gazla beraber.
Canım bizimkinde kırmızı kabarcıklar cikip sonra 1 saatte falan geciyordu o süt alerjisiydi ama sizinki sivilce gibi ya bi doktora falan sorsan mı kiKızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Canım benim kanamam bitti gibi bisey ben herifi zor tutuyorumHazır aklımdayken bir kaç sorum var . Kalça ultrasonu için 45 günlükken gelin demişlerdi yarın götürücem çektirenler zor bi işlem mi? Çocuk tok olmalı diyorlar nelere dikkat ettiniz götürenler ? Bir de kadın Doğuma gidip bi görünmek istiyorum sizler ne zaman gittiniz yada gitmeyi planlıyorsunuz? Hem Doğum kontrol yöntemi için , hem sezaryen sonrası ne durumda içim onu merak ediyorum. Hemde çok afedersiniz de cinsel hayata ne zaman dönüş yapılabiliyor ? Biz 9 ay kardeş gibiydik kısıtlamamız vardı. Üstüne birde bayrama kadar 2 aybayram sonrası neler olacak öyle bilmiyorum , açıkcası hiç hazır hissetmiyorum
Bende ama eşim kiziyo :))Ben kilo almaya basladimkahvaltı hazırlamak yerine bisküvi falan yemekten şimdi bol su ile sağlıklı beslenme istiyorum.
Bir kaç günlükken ben gtrdum bu sivilceler için. Gözü sismisti artık oğlumun. Yenidoğan larda oluyormuş normalmiş. Annem yanımdaydı Dr sen neyi oluyorsun dedi annesiyim dedi sotlemedin mi dedi bunların normal olduğunu dedi. Söyledim de dedi içi rahat etsin dedim dedi annemde. 41 günlük tek tük çıkıyor artık. Ama yenidogdugunda bile bu kdr iltihaplı çıkmadı bzde cnm. Sende için rahat etmesi için bı götür bence.
Sağ olun kızlar cevabınız içinCanım bizimkinde kırmızı kabarcıklar cikip sonra 1 saatte falan geciyordu o süt alerjisiydi ama sizinki sivilce gibi ya bi doktora falan sorsan mı ki
Yanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canımKızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Maşallah 8 cm ne kadar güzel uzamış öyle :) huzursuzluğu aşıdan olabilir çok aglamiyoda rüyasında görüp uyanıyo minikler bizde çarşamba olucaz bakalım nasıl gecicekAşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?