- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.541
Sezaryen olduğum için pek sorun olmuyor bizim ilkte de 40.gün olmuştu...son 9 gün artık tutamıyorum ki adamı...3 aylıkken adet olup spiral taktırmıştım bu sefer de öyle yapıcam...biz prezervatifi de beceremiyoruz malesef...o zamana kadar belki 3 aylık iğnelerden yaptırabilirimHazır aklımdayken bir kaç sorum var . Kalça ultrasonu için 45 günlükken gelin demişlerdi yarın götürücem çektirenler zor bi işlem mi? Çocuk tok olmalı diyorlar nelere dikkat ettiniz götürenler ? Bir de kadın Doğuma gidip bi görünmek istiyorum sizler ne zaman gittiniz yada gitmeyi planlıyorsunuz? Hem Doğum kontrol yöntemi için , hem sezaryen sonrası ne durumda içim onu merak ediyorum. Hemde çok afedersiniz de cinsel hayata ne zaman dönüş yapılabiliyor ? Biz 9 ay kardeş gibiydik kısıtlamamız vardı. Üstüne birde bayrama kadar 2 aybayram sonrası neler olacak öyle bilmiyorum , açıkcası hiç hazır hissetmiyorum
Yanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canım
Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz yaSezaryen olduğum için pek sorun olmuyor bizim ilkte de 40.gün olmuştu...son 9 gün artık tutamıyorum ki adamı...3 aylıkken adet olup spiral taktırmıştım bu sefer de öyle yapıcam...biz prezervatifi de beceremiyoruz malesef...o zamana kadar belki 3 aylık iğnelerden yaptırabilirim
Yan etkisi var mı acaba canım bi de koruyuculuğu ne zaman başlıyormuş...hamile kalma korkusuyla uzak durmak da istemiyorum yeterince sabrettiler yazık...aslında ben evlendiğimde 1 yıl falan Yasmin kullanmiştım hap ama o da sinirli yapıyor sanki...Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Hay Maşallah 8 cm nedir öyle biz 2-3 cm uzadik. Aşı bizde etki etmedi cnm.Aşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...
Sofi bende de var kitle dokununca çok acıyoKızlar mastit e ben de adayım hadi hayırlı olsun bakalımsağ memede areolayla memenin birleştiği yerde top top sertlikler geliyor bu öğleden sonra oldu,birden şişti memem sütüm falan aktı hatta tshirtim battı görümcemdeydim bir de hemen emzirdim üst üste 2 kere boşalttı kızım memeyi allahtan eve gelince de baya emzirdim şimdi memem şiş değil ama o sertlikler duruyor hala lesitin içtim 2 tablet sağıyım dedim ama hiç süt çıkmadı pompada bi dandikmiş zaten mamajoo mudur nedir markası kuzenden almıştım bizim .pompadan mı anlamadım gerçi yeni emmişti kız boştu memem. Şimdi tedirgin tedirgin bekliyorum sıkıntı yapacak mı diye uyuyamadım sinir oldum
Canım aslında bi rahatsızlık vermiyor bu asi ama bizimki hiç uyumadi aşı oldugumuz gün. Galiba korktu devamlı kucakta olmak istediAşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...
Canım emzirirken kullanılan hap var mı ki onu mu tavsiye ettiBen cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Canım solgar lesitinSofi bende de var kitle dokununca çok acıyo
Doktora çıkmadan lesitin içebilir miyim
Markası ne olacak ve ne kadar içmem lazım
Şuana kadar bı yan etki farketmedim canım sofiye sormuştum 10 günde basliyomus koruyuculuğu erken vurdurdum bende iyi olduYan etkisi var mı acaba canım bi de koruyuculuğu ne zaman başlıyormuş...hamile kalma korkusuyla uzak durmak da istemiyorum yeterince sabrettiler yazık...aslında ben evlendiğimde 1 yıl falan Yasmin kullanmiştım hap ama o da sinirli yapıyor sanki...
Varmış canım sağlık ocağı doktorum söyledi ben iğne istedim hapı unuturum eminim çünküCanım emzirirken kullanılan hap var mı ki onu mu tavsiye etti
Bizimde boyle hep@sofiarya kakası neden böyle acaba
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.Aşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkeseKızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmekKızlar dün tarçınlı kuş üzümlü kek yapıp yedim gece goguslerim süt doldu hala dolu bı deneyin derim
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.Kızlar bugün 4 ten beri eşim bebiş doyunca korkuyor birşey olur diye yanımdan alıp beşiğe koyuyor beş dk uyaniyor sonra sil baştanbaya sabretti ama 7.5 da bune ya bittim dedi uyudu. Ben de çok meraklı değilim kolum uyuşuyor hep yan duruyorum ayağım aciyo bebiş uykuya dalıp bırakıyor sonra uyanıp hırsla saldırıyor ama ancak öyle uyutuyor gece uykusunu. Hiç değişmiyor 5.30 kalkıp yanıma geliyor ondan sonra hep yanimda. Bakalım kırkından sonra ne olur. Bir de kızlar yaa benim kanamam yok diye şey yapalım dedik olmadı cnm çok yandı valla yollar kapanmış ilk güne döndük
Asi hercocukta farkli oluyor canim.Aşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune miYanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canım
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
48cm doğdu canım bana da çok kısa geldi üzülmüştüm ama doğumdaki boyu önemli değil demişti doktor eşim ve ailesi boylu poslu bizim ailede de en kısa benim tutup da bana çekmesin yani minnoş minnoşHay Maşallah 8 cm nedir öyle biz 2-3 cm uzadik. Aşı bizde etki etmedi cnm.
Progesteron içeren haplar varmış canım onlar kullanilabiliyormusBizimde boyle hep
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi
Yani süt alerjisi ya da süt yaramış derler anne sütü evet...yanakları pütür pütür oluyor kırmızı uclu sonradan beyaza dönüp kayboluyor bişey yapmaya gerek yok kendiliginden geçiyor...oğlumda biz koşa koşa doktora gitmiştik bi krem verdi neydi hatırlamıyorum sonra kullanmadım bile...şimdi kızda da oldu geçti kendiliğinden...hızlı ağırlık artışından falanmış galibaBizimde boyle hep
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi
Bikac gündür hergun yıkıyorum rahat rahat uyuyo geçen akşam çok kaka yapmıştı yıkadımKızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Kuzum bu 3 aylık iğne nasıl acaba güvenilir mı ya? Başka hiçbirşey kullanmiyorsun dimi 3 aylık iğne vurduruncaBakın bunu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?