2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar

Sezaryen olduğum için pek sorun olmuyor bizim ilkte de 40.gün olmuştu...son 9 gün artık tutamıyorum ki adamı...3 aylıkken adet olup spiral taktırmıştım bu sefer de öyle yapıcam...biz prezervatifi de beceremiyoruz malesef...o zamana kadar belki 3 aylık iğnelerden yaptırabilirim

Yanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canım

Tamam canım götüreyim ben de. İçim rahat değil zaten, idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştı onun etkisi olmuştur diye düşündük. Ama bilmiyorum o mu etkiledi başka bir şey mi. Bizim de başta sadece kızarıklık vardı yanağında sonra arttı işte böyle dağıldı ve beyaz beyaz ucu çıkmaya başladı. İnşallah önemli bir şey değildir.

Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya

Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Yan etkisi var mı acaba canım bi de koruyuculuğu ne zaman başlıyormuş...hamile kalma korkusuyla uzak durmak da istemiyorum yeterince sabrettiler yazık...aslında ben evlendiğimde 1 yıl falan Yasmin kullanmiştım hap ama o da sinirli yapıyor sanki...

Hay Maşallah 8 cm nedir öyle biz 2-3 cm uzadik. Aşı bizde etki etmedi cnm.

Sofi bende de var kitle dokununca çok acıyo
Doktora çıkmadan lesitin içebilir miyim
Markası ne olacak ve ne kadar içmem lazım

Canım aslında bi rahatsızlık vermiyor bu asi ama bizimki hiç uyumadi aşı oldugumuz gün. Galiba korktu devamlı kucakta olmak istedi

Şuana kadar bı yan etki farketmedim canım sofiye sormuştum 10 günde basliyomus koruyuculuğu erken vurdurdum bende iyi oldu

@sofiarya kakası neden böyle acaba
Bizimde boyle hep
Aşımız rahat geçti cok şükür gıkı çıkmadı. Umarim eve gidince burnumdan getirmez
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Kızlar dün tarçınlı kuş üzümlü kek yapıp yedim gece goguslerim süt doldu hala dolu bı deneyin derim
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.

Yanaklarında süt alerjisi oldu geçti oğlumdan bildiğim için bu sefer götürmedim doktora falan...ama sizinki daha farklı bişeye benziyor...belki enzimlerine falan bakılır...bi doktor görsün bence canım
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .

Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi

Hay Maşallah 8 cm nedir öyle biz 2-3 cm uzadik. Aşı bizde etki etmedi cnm.
48cm doğdu canım bana da çok kısa geldi üzülmüştüm ama doğumdaki boyu önemli değil demişti doktor eşim ve ailesi boylu poslu bizim ailede de en kısa benim tutup da bana çekmesin yani minnoş minnoş emmekten memelerimi parçaladı resmen bütün gün mememde neyse ki işe yaramış yoksa oturup ağlayacaktım

Progesteron içeren haplar varmış canım onlar kullanilabiliyormus

Yani süt alerjisi ya da süt yaramış derler anne sütü evet...yanakları pütür pütür oluyor kırmızı uclu sonradan beyaza dönüp kayboluyor bişey yapmaya gerek yok kendiliginden geçiyor...oğlumda biz koşa koşa doktora gitmiştik bi krem verdi neydi hatırlamıyorum sonra kullanmadım bile...şimdi kızda da oldu geçti kendiliğinden...hızlı ağırlık artışından falanmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…