- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.561
Geçen gece sancısı için gitmiştik bizde..böyle bazen köpüklü olduğunu söylemiştim..normal bazen köpüklü yapabilirler kakasini dedi dr
Benim kızımın alnında ve yanaklarının yanlarına doğru var..ama beyazlıklar yok..Dr sordum geçer dediKızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Ay yok ise yaramış emme çocuk dışarda uzamış annesi için bizimki de 53 cm doğdu ama ayakları kırık gibiydi içerde yamultmus düzeldi Allah'tan :) anne sütü alan bebislerde 500-1000 arası bekliyormus ilk ay için gayet iyi almış.48cm doğdu canım bana da çok kısa geldi üzülmüştüm ama doğumdaki boyu önemli değil demişti doktor eşim ve ailesi boylu poslu bizim ailede de en kısa benim tutup da bana çekmesin yani minnoş minnoşemmekten memelerimi parçaladı resmen bütün gün mememde neyse ki işe yaramış yoksa oturup ağlayacaktım
Valla canım güvenli diye düşünüyorumKuzum bu 3 aylık iğne nasıl acaba güvenilir mı ya? Başka hiçbirşey kullanmiyorsun dimi 3 aylık iğne vurdurunca
Yok cnm duvar tarafında yatıyor ağzında meme ile uyuyor ben üzerine kapanırim diye korkuyor eşim. Valla ilk güne döndük gibi olmadi yani acıdi bir de kanama olmuş şimdiBizimde boyle hep
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi
Öyle derler ama inanmam hurafe bence, ben aksine rahat uyur diye aksam yıkıyorum 3 gün de bir ama artık ısındı hava gün aşırı yıkamak lazım.Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Yenidoğan aknesine benziyor canım, ama bi götür için rahat etsinKızımın yüzünde ve alnında böyle kızarıklık ve sivilce gibi şeyler var. Doktora götürsem mi bilemedim. Bazılarınız da buna benzer şeyler söylemişti, doktora götüren oldu mu? Sizinkiler de böyle mi endişe ediyorum.
Canım şu göğüs kalkanlarını hiç çıkarmadım ben daha, ilk üç hafta lansinoh sürüp taktım, şimdi de bebek emmeyi bırakınca sızan sütü sürüyorum etrafına sonra yine kalkanı takıyorum uyurken bile, sağa sola değmiyor o yüzden sadece bebek ilk ağzına aldığında acıyorHem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
iki gunde bir yikiyoruz. aksamlari yikamak en iyisi ama ben hava sicak olsun usutmesin die ogleden sonralari yikiyorm.Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Ben de yaptirayim canim o zaman ya şaştım kaldim ne yapsam diye dusunmektenValla canım güvenli diye düşünüyorumsofiarya da tavsiye etmişti hatta o cesaretlendirdi benide açıkçası yok başka bisey kullanilmiyo ilk 10 gün ek korunma yöntemi öneriyoruz demişti sofide
Her gün yıkıyorum benKızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Şimdi çıkıp alcam günde kaç tane içeyim canımCanım solgar lesitin
Canim bende de tik yok ama psikolojik olarak bu bekleyis beni cok yipratti artik
Doktorun suni sanci verelim dediyse neden bekliyorsun canim Suni sancinin zararlari falan var mi pek bilgim yok bu konuda
Yarin kontrole gidecegim yine Bana kalsa direk sezeryana al demek istiyorum Ama basta esim annem babam herkes doktora o kadar guveniyor ki bekliyoruz bakalim
Cok zor ama beklemek
Canım doktorunuz kimSağ olun kızlar cevabınız için
Ben bu hafta götüreyim en iyisi doktora içim rahat etmeyecek. Doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 4 defa falan gittik sürekli doktora da gitmek istemiyorum ama içim rahat değil. Belki aynı durumda olup da doktora giden varsa diye buraya yazdım.
Kızlar ya gerçekten de oğlum azıcık terlese ekşi kokuyor sizdede öylemi? Yoksa hakikaten az yıkadım diyemi böyle oldu
8 saate bir yemek ile cnmŞimdi çıkıp alcam günde kaç tane içeyim canım
Canım ben devlette çektirdim kuruş vermedimKızlar kalça ulturasyonuna kaç tl ödediniz ben şimdi randevu aldım doğum yaptığım hastanede çocuk doktorunuzda orda oglumunki de orda yard docent kızımın ki normal çocuk doktoru burda yaparız demişti 250 tl mis çok mu sizce başka bi yere mi baksam muayeneleri de fazla zaten
Onu bilmiyorum canım hiç kullanmadim kızlar biliyordur amaŞimdi çıkıp alcam günde kaç tane içeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?