2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya kakası neden böyle acaba
Geçen gece sancısı için gitmiştik bizde..böyle bazen köpüklü olduğunu söylemiştim..normal bazen köpüklü yapabilirler kakasini dedi dr
Benim kızımın alnında ve yanaklarının yanlarına doğru var..ama beyazlıklar yok..Dr sordum geçer dedi

Ay yok ise yaramış emme çocuk dışarda uzamış annesi için bizimki de 53 cm doğdu ama ayakları kırık gibiydi içerde yamultmus düzeldi Allah'tan :) anne sütü alan bebislerde 500-1000 arası bekliyormus ilk ay için gayet iyi almış.

Kuzum bu 3 aylık iğne nasıl acaba güvenilir mı ya? Başka hiçbirşey kullanmiyorsun dimi 3 aylık iğne vurdurunca
Valla canım güvenli diye düşünüyorum sofiarya da tavsiye etmişti hatta o cesaretlendirdi benide açıkçası yok başka bisey kullanilmiyo ilk 10 gün ek korunma yöntemi öneriyoruz demişti sofide

Yok cnm duvar tarafında yatıyor ağzında meme ile uyuyor ben üzerine kapanırim diye korkuyor eşim. Valla ilk güne döndük gibi olmadi yani acıdi bir de kanama olmuş şimdi

Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Öyle derler ama inanmam hurafe bence, ben aksine rahat uyur diye aksam yıkıyorum 3 gün de bir ama artık ısındı hava gün aşırı yıkamak lazım.

Yenidoğan aknesine benziyor canım, ama bi götür için rahat etsin

Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Canım şu göğüs kalkanlarını hiç çıkarmadım ben daha, ilk üç hafta lansinoh sürüp taktım, şimdi de bebek emmeyi bırakınca sızan sütü sürüyorum etrafına sonra yine kalkanı takıyorum uyurken bile, sağa sola değmiyor o yüzden sadece bebek ilk ağzına aldığında acıyor

Al bendende okadar! Etrafimda surekli dogum yaptimi diye arayip soranlar da ayri bi dert canim.
Normalde 42 hafta dolana kadar beklemek mumkun yani esimde bende hollanda dogumluyuz biraz oraya gore de hareket ediyoruz. Orda gayet normal ama burda 41 haftada yatis yapalim diye israr ediyorlar. En azindan bu hafta ici de bekleyim belki kendi sancim gelir umidiyle ama yoksa persembe yatis yapacam mecbur. Beklemek gercekten zor yani aslinda sabirliyimdir ama bu konuda biraz sabir kalmiyo artik

Canım doktorunuz kim
Biz Burak seyrek e gidiyoruz WhatsApptan her şeyi soruyorum

Kızlar kalça ulturasyonuna kaç tl ödediniz ben şimdi randevu aldım doğum yaptığım hastanede çocuk doktorunuzda orda oglumunki de orda yard docent kızımın ki normal çocuk doktoru burda yaparız demişti 250 tl mis çok mu sizce başka bi yere mi baksam muayeneleri de fazla zaten

Canım ben devlette çektirdim kuruş vermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…