2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
25 TL verdik muayene de 65 TL

Canım ben devlette çektirdim kuruş vermedim
Çok akıllıca canim benim esimin ailesi taraf birakmiyo ki devlete gidelim odasi iyi orası diye diye halletilwr bizi ben ilk doğumumda ölüyordum nerdeyse hala oraya gidiyoruz komik yani annemlerde hep devlette hallederlerdi

Ne kadar güzel bu medipol bizi resmen soymuş soymaya da devam ediyo
Canım Bursa dayız biz burda da öyle valla en ucuz hastane benim gittigim heralde uçmuşlar...sadece muayene 150-200 lira ya burda biz tam bi yol yordam öğrenemedik devlet hastaneleri facia...yoksa ben de gitmem özele falan...ben oğlumu aile hekimiyle büyüttüm ekstrem bir durum olmadiğı müddetçe gitmek istemem sevmiyorum olur olmaz çocuğun orasını burasını dürtmelerini hiç de guvenmiyorun açıkçası

İSilik gibi bişey geçer onlar Benin oğlanda da var

Aşıdan sonra huzursuzluk ateş olabilir , sorduk . Doktora yazdıralım dedik grek yok reçete parasıyla daha fazlaya gelir dedi . Calpol mor bebekler için birde fitil verdi . Bulunsun evde

GAliba benim oglum da kolik. Yoksa bu çıldırmalarının baska vir aciklamasi olamaz. Bir saatbuyusa da artik su evi supurup silsem yemin ederim toz yumaklari var koselerde ya. Bes dk kucagimdan inmiyor bi is yapayim.
Benimki 20 günlükten beri öyle bugün doktorada sorduk çok ağlıyor bu minik doymuyormu dedik kilosu fazla bile mama falan verme sesi

Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Göbeği düştükten sonra bir doktor yıkayanilirdin demişti diğeri nemli kalır göbeği düşmeden yıkama dedi.2 güne bir yıkıyoruz
Doğum yaptığım hastanede ücretsizdi sadece çocuk doktor kontrolu için 15 tl ekstra ödedim

Benim oğlum 20. Güne kadar maşallah iyiydi sütüm az diye günde 4-5 kez 45 ml mama gerisini uyandıkça ağladıkça emziriyordum . İlk 3 hafta 1 kilo almıştı obez yaparsın bebeği demişti ,mamayı kestim 2-3 güne bir arada 1 kere 30 ml veriyorum çünkü bunu içince hemen yatıyor .
Beni emerken kanter içinde kalıyor 2 dk emiyor çığırıyor arada hava yutuyor durmadan gaz çıkarıyor . Ama mama içerken gıkı çıkmıyor çözemedim
Poposuda çok pişik benek benek kanıyor denemedimğim krem kalmadı enson sudocrem karar verdim onu kullanıyorum

Can'ım bana da kolik dediler. Ama en başından beri anne sütü alıyor sadece.
İki gün mama vermiştim bi tek. Ama gaz ataklarımız devam ediyor malesef 3 te sızdı dün gece

@minikoglan canım meğer mastit olmuşum ben göğsümün altı çok şiş, kırmızı ve ağrılı.. bebek emmiyor o memeyi zaten süt de çıkmıyor.. sen ne yapmıştın?
Topuk kani verilirkrn ben de aglamistim :/
Ben ruhsuzum galiba yaa ne doğururken ne doğumdan sonra ilk kucağıma aldığımda ne kan verirken bi kere ağlamadım.. normalde herşeye ağlarım aslında lohusalık bana yaramadı galiba..

Kızlar acil yardım 4 gün göbeği düştü bugün 7 günlük göbekte sıkıntı yoktu şimdi kırmızı renkli kanama olmuş acil midir aile hekimini tlf aradım bugün götür dedi fikri olan yazabilir mi lütfen sofiarya

Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Acikta biraktigimda 10 katina cikti acisi. Kesinlikle krem sürüp uzerini kapatmak lazim.

Sofi bende de var kitle dokununca çok acıyo
Doktora çıkmadan lesitin içebilir miyim
Markası ne olacak ve ne kadar içmem lazım

Ya bende aldim lesitin. Canim mastit berbat bisey. Allah dusmanimin basina vermesin oyle agri ates sitma. Yalniz bende emin olamadim boyle kafamiza gore kullanabiliyomuyuz bu lesitini

Kızlar ya gerçekten de oğlum azıcık terlese ekşi kokuyor sizdede öylemi? Yoksa hakikaten az yıkadım diyemi böyle oldu

Hahaha canum benimkide oyle hatta su bebek kokusu hic yok desem yeridir.

Alintilayamadim. Adi ingilizce aklmda tutamamisim sutu gelmeyen bi arkadas vardi. En son 30 cc süt sagmisti. Ona tavsiyelerim olucak. Canm hayirli ugurlu olsun. Gozun aydin. Ben 10 ccyle baslamistim smdi sadece emziriyorum. Cok sukur sutum gelmeye baslamis. Sana tavsiyem. Surekli memenle ugrasip sakin memeni yara yapma. Dayanilmaz oluyo meme ucu yarasi. Once silikon uc tak cocuk cok cok bi emsin sonra cikar silikon ucu. Ben oyle oyle alıştırdım asla mememi almiyodu ama cok uğraştım mememle. Once yara oldu uçları koptu resmen. Sonra sirf o acik yaradan enfeksiyon kapip mastit oldum. Nolur bunlara dikkat et

Sağol canım Calpol var bizde oğlumdan dolayı...duzelmezse yarım kaşık verebilirim ama esas verem aşısında falan oluyordu sanki ateş vs

Canım çok teşekkür ederim bugün silikon uçla denedim tuttu ama silikon ucu yapistiramiyorum mememe. Sütle de suyla da denedim tam cekerken kayıyor. Bi süre öyle emer gibi oldu ama süt tabiki çok az. Sonra çıkarıp mememi verdim iki çekti baktı meme yine bastı cigligi

Ben ruhsuzum galiba yaa ne doğururken ne doğumdan sonra ilk kucağıma aldığımda ne kan verirken bi kere ağlamadım.. normalde herşeye ağlarım aslında lohusalık bana yaramadı galiba..
Ben de ağlamadım tatlım, sadece ilk sesini duyduğumda dogumhanede çok heyecanlandım, ağlıyor gibi oldum ama Can derdine düşüp vazgeçtim

Maşallah 8 cm ne kadar güzel uzamış öyle :) huzursuzluğu aşıdan olabilir çok aglamiyoda rüyasında görüp uyanıyo minikler bizde çarşamba olucaz bakalım nasıl gecicek
Bnde ona şaşırdım 8 cm mi bnm ki sadece 2 cm uzamış yanlış mı ölçtüler bnmkini acaba

Bnde ona şaşırdım 8 cm mi bnm ki sadece 2 cm uzamış yanlış mı ölçtüler bnmkini acaba
Canım doktor da bana dogduğunda yanlış ölçmüşlerdir dedi çünkü 48cm demişlerdi bana çok kısa geldi 50 olsa 6cm uzamıs oluyor...bi de sabahtan beri emiyordu aşıdan dolayı huzursuz sabah sağlık ocağında 950gr almış göründü az önce doktorun tartısında 990gr dedi bilmiyorum var mı yanlışlık...bi de oğlum 4 kilo doğmuştu 800gr almıştı kızım 3500gr doğdu daha fazla almış

Merhabalar, 37 haftalık gebeyim, doktor 36 haftamızda plasentada yaşlanma gördüğünü ve doğuma yakın olabilir normal sayılacağını söyledi fakat benim bebeğim biraz minik aslında 32.haftasına kadar gayet iyi ilerliyordu.. Aranızda bu durumu yaşamış tecrübe sahibi olanlar var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bebeğiniz kaçıncı hafta da ve kaç kilo doğdu ?

Bugun bebegim 2-3 kere kustu hicbirinde de yaninda değildim. Acaba midesini mi üşüttü hergun duş aldırmaya başladım aksam yatmadannonce ve her bes degisiminde poposunu yıkamaya basladim. Hasta mi ettim ysvrumu ? ((

benimkide başladı canım kusmaya.üşütmemiştir bizimkini gün aşırı yıkıyorum bende

Benim de kanamıştı normal diye biliyorum endişe etme canım
Kuru tut göbeği yeter

Bastırıyorum karın duvarını itiyor ama yok pırtlatmıyor, sinirimden ağlıyorum şu an deli oldum, omzumda evin içinde yürüyerek pışpış halindeydim sürekli, dizlerimde hal kalmadı

bizim kaderimiz aynı canım.benimkide gece mahvetti beni.gece hiç uyumuyor ya ne yapacağımı şaşırdım.geceleri memede önce inliyo sonra kafasıyla bacaklarını karnına doğru çekiyor.öyle pışpış kar etmiyor bize.memede anca susuyor.tabi benim mene uçlarının da artık iyileşme ihtimali kalmıyor.gece ne zaman uyuyacak bu çocuk yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…