- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.601
37+5 te 2815 doğduMerhabalar, 37 haftalık gebeyim, doktor 36 haftamızda plasentada yaşlanma gördüğünü ve doğuma yakın olabilir normal sayılacağını söyledi fakat benim bebeğim biraz minik aslında 32.haftasına kadar gayet iyi ilerliyordu.. Aranızda bu durumu yaşamış tecrübe sahibi olanlar var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bebeğiniz kaçıncı hafta da ve kaç kilo doğdu ?
37+5 te 2815 doğdu
3 günde 2500 e düştü hatta
Şimdi 20 günlük 3100 olabildi
Ben umursamiyorum beni görmesini. Hamileyken bu konuda çok kalbimi kırdı. Tek düşündüğüm çocuğum şuan. O umrumda değil.Daha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işte
Doktorda normal dedi cnm. Zeytinyağı veriyorum dedim verebilirsin dedi.Kuzum ishal gibi kakasi sanki bence zeytinyagindan. Ben 2 gündür vermiyorum normale döndü
Doktor normal dedi cnm. Sende endiselenmeBizimde boyle hep
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi
Yok öyle bi sorun yoktu kendiliğinden erken doğmak istedi benim küçük hanımTeşekkürler cevabınız için. Peki yaşlanmaya bağlı olarak beslenemediği için sezeryan mı oldu ?
Ben bugün götürdüm 80 TL ödedim cnm. Çok şükür bir sorun da çıkmadı gayet iyiyiz. Ultrason çektirip kendi çocuk doktorumuza gösterdik. Özel hastanedeKızlar kalça ulturasyonuna kaç tl ödediniz ben şimdi randevu aldım doğum yaptığım hastanede çocuk doktorunuzda orda oglumunki de orda yard docent kızımın ki normal çocuk doktoru burda yaparız demişti 250 tl mis çok mu sizce başka bi yere mi baksam muayeneleri de fazla zaten
Aşıya gittik kızım 5-10dk anca uyuyor hemen uyanıyor bi huysuz gibi aşıdan mı acaba kızlar...hemşireye sormamışım ilk aşıda sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama pek tatsız...bu arada boyumuz 8cm ağırlığımız 950gr artmış...öğleden sonra da kalça ultrasonu ve aylık kontrole gidicez bundan sonra çocuk doktoruna aylık kontrole gitmeyi düşünmüyorum hastalık vs olursa gideriz...keşke düzgün bi aile hekimimiz olsaydı her şeyi onunla hallederdik...
Canım Bursa dayız biz burda da öyle valla en ucuz hastane benim gittigim heralde uçmuşlar...sadece muayene 150-200 lira ya burda biz tam bi yol yordam öğrenemedik devlet hastaneleri facia...yoksa ben de gitmem özele falan...ben oğlumu aile hekimiyle büyüttüm ekstrem bir durum olmadiğı müddetçe gitmek istemem sevmiyorum olur olmaz çocuğun orasını burasını dürtmelerini hiç de guvenmiyorun açıkçası
Ben de bir tek topuk kaninda agladimBen ruhsuzum galiba yaa ne doğururken ne doğumdan sonra ilk kucağıma aldığımda ne kan verirken bi kere ağlamadım.. normalde herşeye ağlarım aslında lohusalık bana yaramadı galiba..
Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Ben varim ama daha tam iyilesmis sayilmaz 35 gunluk olduk. İlk tuttugunda aciyor sonra geciyor. Ben de gecirmek icin bircok yol denedim. Bir tek garmastan krem biraz ise yaradı o kadar. Surekli nemli tuttum ben. Nerdeyse hic acikta gezmedim. Bi lansinoh, bi garmastan, bi vazelin, bi cesitli yaglar her seferinde bir sey sürdüm kapadim.Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Ben de bugun saglik ocagina gittim 3 aylik igne icin. Adet gormeden vurmuyoruz dedi :/ ne yapacam ben.Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Bende şaşırdım maşallah çektim bakalım benimki ne kadar oldu çarşamba ogrenicem:))Bnde ona şaşırdım 8 cm mibnm ki sadece 2 cm uzamış yanlış mı ölçtüler bnmkini acaba
benimde son 6 haftada oldu ve bebeğin kilo alımı durdu canım artı bende gebelik şekeri vardı diyette yapıyordum onun etkisi mi bilmem 3005 gr doğdu 39+1 de sezaryan oldum şükür oğlum sağlıklıMerhabalar, 37 haftalık gebeyim, doktor 36 haftamızda plasentada yaşlanma gördüğünü ve doğuma yakın olabilir normal sayılacağını söyledi fakat benim bebeğim biraz minik aslında 32.haftasına kadar gayet iyi ilerliyordu.. Aranızda bu durumu yaşamış tecrübe sahibi olanlar var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bebeğiniz kaçıncı hafta da ve kaç kilo doğdu ?
Of ben de ya. hamile kaldigim kilodan asagi düşmüştüm. Ama sagliksiz beslenmekten sirf acligim gitsin diye aburcubur atistirmaktan kilo aldimBen kilo almaya basladimkahvaltı hazırlamak yerine bisküvi falan yemekten şimdi bol su ile sağlıklı beslenme istiyorum.
canım onun için bana 42 günlükken gel vuralım dedi her yerde uygulama farklı ne kadar sacmaBen de bugun saglik ocagina gittim 3 aylik igne icin. Adet gormeden vurmuyoruz dedi :/ ne yapacam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?