2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
37+5 te 2815 doğdu
3 günde 2500 e düştü hatta
Şimdi 20 günlük 3100 olabildi

Daha karnım bile inmedi kendimi ne beğeniyorum ne de beni görmesine hazırım . Çok takıyorum bu durumu . Uzun süredir de ayrı yerlerdeyiz off sıkıntı işte
Ben umursamiyorum beni görmesini. Hamileyken bu konuda çok kalbimi kırdı. Tek düşündüğüm çocuğum şuan. O umrumda değil.

Doktor normal dedi cnm. Sende endiselenme

Ben bugün götürdüm 80 TL ödedim cnm. Çok şükür bir sorun da çıkmadı gayet iyiyiz. Ultrason çektirip kendi çocuk doktorumuza gösterdik. Özel hastanede

Bizde bugün doktora gittik öptü kokladı bir sıkıntı var mı dedi yolladı.
Sağlık ocağına götürdüm tarttılar boyunu ölçtüler işitme testi kalça çıkığı aşıları her şey hakkında bilgi verdiler.
Boşuna doktora gitmiş olduk ben de artık ciddi bir şey olmadan gitmem. Sağlık ocağında ki hemşireler 10 numara.

Sen Bursa'nın neresindesin cnm

Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar

Emzirdikten sonra bol hakiki zeutinyağı sürdüm ama emzirmeye de devam ettim. Her emzirme sonrası memeler açıkta dolaştım veee 10 gün sonra anca geçt maalesef..

Kizlar inanilmaz sırt Ağrım var. Bebegimi dik pozisyonda ve destekli emziriyorum. Yani hem sirtimda destek oluyor hem bebegin altind. Bebegin ustune egilmiyorum da. Neden bu kadat agriyor anlamadim cok kötüyüm

Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Ben varim ama daha tam iyilesmis sayilmaz 35 gunluk olduk. İlk tuttugunda aciyor sonra geciyor. Ben de gecirmek icin bircok yol denedim. Bir tek garmastan krem biraz ise yaradı o kadar. Surekli nemli tuttum ben. Nerdeyse hic acikta gezmedim. Bi lansinoh, bi garmastan, bi vazelin, bi cesitli yaglar her seferinde bir sey sürdüm kapadim.

Benim oğlum da göbeğin de iğrenç bı koku vardı kan bulasiyodu ve yeşil irin vardı. Götürdüm iltihap olmis dedi. Baticon ve balaban pomad verdi kullandım geçti cnm Z Zynp0606

Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Ben de bugun saglik ocagina gittim 3 aylik igne icin. Adet gormeden vurmuyoruz dedi :/ ne yapacam ben.

benimde son 6 haftada oldu ve bebeğin kilo alımı durdu canım artı bende gebelik şekeri vardı diyette yapıyordum onun etkisi mi bilmem 3005 gr doğdu 39+1 de sezaryan oldum şükür oğlum sağlıklı

Ben kilo almaya basladim kahvaltı hazırlamak yerine bisküvi falan yemekten şimdi bol su ile sağlıklı beslenme istiyorum.
Of ben de ya. hamile kaldigim kilodan asagi düşmüştüm. Ama sagliksiz beslenmekten sirf acligim gitsin diye aburcubur atistirmaktan kilo aldim dogru duzgun kahvalti yapio yemek yapıp yiyecek zaman olmuyor ki. Oglum resmen yakamdan inmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…