2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
48 cm kisa gelmis ya sana kafama takildi benim kiz 42 di .
Bizdede hic kisa yok acikcasi eli ayagi da buyuk bebisin uzun olmasini bekliyorum korktum bi an

Nasıl anlıyorlar kolik olduğunu ben şanslıyım o zaman
Aslında ben de anladım gitmeden. Akşam belli saatlerde ağlama kıvranma çırpınma atakları oluyor. Ne yaparsak yapalım belli bi saat geçmeden sakinleşmiyor. Kurutma makinesi vs etki etmiyor bizde.
Bazen kolik değil sadece sancıdan böyle diyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım.
Bütün gün uyuyor nerdeyse oğlum. Normal şekilde gazı sancısı oluyor. Tam iftar saati başlıyor sahura kadar

Bnmki 50 cm doğmuştu 52 cm olmuş hastane ölçümleri kilosu 880 gr almış

Bizde korktuk kalsin oyle madem gecip yeniden cikiyo cunku
Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Ben hergun yada ikigun de bir yikanmasi taraftariyim .ama yikayabiliyomuyum hayir.

Yok cnm duvar tarafında yatıyor ağzında meme ile uyuyor ben üzerine kapanırim diye korkuyor eşim. Valla ilk güne döndük gibi olmadi yani acıdi bir de kanama olmuş şimdi
Ne cektik be
Bende kayganlastiriciyla vs denerim sanirim .
Cok korkuyorum esim istedikce ben daha cok korkuyorum sanki
Kızlar ya gerçekten de oğlum azıcık terlese ekşi kokuyor sizdede öylemi? Yoksa hakikaten az yıkadım diyemi böyle oldu
Bende az yikadim ve kokuyo kizim .
Sik yikayanlar yazarsa sevinirim .

canm benm kizim 37 + 2 de 2700 olarak dogdu, benm kizimin kilosu da ortalamanin altindaydi. zaten sen 37.haftaya gekmissin cok sukur, bebegin saglikli olduktan sonra kilosuna cok takilma

Üç gündür girememiştim anca bitirdim kızlar anneannemizi ziyarete gitmiştik il dışına dün geldik bugünde kırkımız çıktııbanyo yaptırdım kuzumu sonrada kendim yaptım onu uyutunca.kızlar bazı arkadaşlar bebek ekşi kokuyor falan demişsiniz bence bu koku bebeklerin boğum yerlerinden ve sütün sıcak nedeniyle kokmasından kaynaklanıyordur bide şuan çok hareket etmedikleri için havasız kalıyor bazı yerler ondan koku oluyordur üzülmeyin

Poposuda çok pişik benek benek kanıyor denemedimğim krem kalmadı enson sudocrem karar verdim onu kullanıyorum

Canım benimde kızın poposu pisikti desitin kullandigim halde kötüye gitmeye başladı. Doktora götürdüm çünkü kanamalar başlayacaktı. Oglum da travacort kullanıyordum ama kızın küçük diye kullanmamistim doktor sudocrem kullan geçmezse travacort kullan dedi. Burada sormuştum sofiarya da sabah akşam travacort kullan gece yatarken de kalın tabaka sudocrem sür dedi. Ve dediği gibi yaptım sağolsun bayağı hafifledi.
Oğlumda pişik delik delik oluyor kanıyor sanırım senin de öyle travacort alıp benim gibi kullanabilirsin canım. Oglum da denemediğim hiçbir krem kalmamıştı bi bu krem ise yaradı.

Abooo çok zor kız öyle bir de süt gidiyor mu belli olmuyor çocuk da zaten çok yutkunmuyor demekki az neyse yavaş yavaş artar inşallah
Öyle maalesef zor canım ki 35 gündür öyle enziriyodum . Şimdi bi meme silikonlu bi meme normal emiyor . Bnm süt silikonun ucunda birikiyor emerken . Seninde sütün çoğalır inşallah sakın pes etme

Can'ım bana da kolik dediler. Ama en başından beri anne sütü alıyor sadece.
İki gün mama vermiştim bi tek. Ama gaz ataklarımız devam ediyor malesef 3 te sızdı dün gece

Aynı durumdayim canım gece 3 de o uyudu ama ben ha kalktı ha kalkacak diyerek neredeyse saati 4 ettim

Şu lestin iyi gelir inşallah şiş olan kısım çok ağrıyo ya bi de onla uğraşmak istemiyorum
Zaten sürekli emzirmekten tükendim artık

Teşekkürler cevabınız için. Peki yaşlanmaya bağlı olarak beslenemediği için sezeryan mı oldu ?
Canım plesantanın yaşlanması çok normalimi, Doğum yaklaştıkça yaşlanıyormuş ama bu her zaman besin az gittiği anlamına gelmezmiş. Benimki de 38+3 sezeryan oldu ama benim suyum azalıyordu, o yüzden vaktini beklemedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…