- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.621
Bence de.canım onun için bana 42 günlükken gel vuralım dedi her yerde uygulama farklı ne kadar sacma
Deseydin ya kanamandevam ediyor diye daha lohusayiz zaten .nasıl vurmuyolarmis senin 40 .cikmismiydiBen de bugun saglik ocagina gittim 3 aylik igne icin. Adet gormeden vurmuyoruz dedi :/ ne yapacam ben.
48 cm kisa gelmis ya sana kafama takildi benim kiz 42 di .48cm doğdu canım bana da çok kısa geldi üzülmüştüm ama doğumdaki boyu önemli değil demişti doktor eşim ve ailesi boylu poslu bizim ailede de en kısa benim tutup da bana çekmesin yani minnoş minnoşemmekten memelerimi parçaladı resmen bütün gün mememde neyse ki işe yaramış yoksa oturup ağlayacaktım
Ogrendgim iyi oldu kistlerim miyomlarim icin iyi olur ozmn kullanirim :)Progesteron içeren haplar varmış canım onlar kullanilabiliyormus
Aynen bizimki de mamasina karıştır günde 3-4 defa dedi ama normal olunca ben bıraktım karıştırmayı. Yine arada bi veririmDoktorda normal dedi cnm. Zeytinyağı veriyorum dedim verebilirsin dedi.
40 in cikmadi ama kanamam kesileli 2 hafta oluyor. Gunluk ped bile kullanmiyorum artik.Deseydin ya kanamandevam ediyor diye daha lohusayiz zaten .nasıl vurmuyolarmis senin 40 .cikmismiydi
Aslında ben de anladım gitmeden. Akşam belli saatlerde ağlama kıvranma çırpınma atakları oluyor. Ne yaparsak yapalım belli bi saat geçmeden sakinleşmiyor. Kurutma makinesi vs etki etmiyor bizde.Nasıl anlıyorlar kolik olduğunu ben şanslıyım o zaman
Bnmki 50 cm doğmuştu 52 cm olmuş hastane ölçümleri kilosu 880 gr almışCanım doktor da bana dogduğunda yanlış ölçmüşlerdir dedi çünkü 48cm demişlerdi bana çok kısa geldi 50 olsa 6cm uzamıs oluyor...bi de sabahtan beri emiyordu aşıdan dolayı huzursuz sabah sağlık ocağında 950gr almış göründü az önce doktorun tartısında 990gr dedi bilmiyorum var mı yanlışlık...bi de oğlum 4 kilo doğmuştu 800gr almıştı kızım 3500gr doğdu daha fazla almış
Ben en basından beri elimle tutuyorum vallaKızlar bu silikon göğüs ucu memede durmuyor ya bebe tutuyor onu ama mememde durmuyor sütle suyla denedim yapismiyor nasıl yapiyorsunuz
Bizde korktuk kalsin oyle madem gecip yeniden cikiyo cunkuYani süt alerjisi ya da süt yaramış derler anne sütü evet...yanakları pütür pütür oluyor kırmızı uclu sonradan beyaza dönüp kayboluyor bişey yapmaya gerek yok kendiliginden geçiyor...oğlumda biz koşa koşa doktora gitmiştik bi krem verdi neydi hatırlamıyorum sonra kullanmadım bile...şimdi kızda da oldu geçti kendiliğinden...hızlı ağırlık artışından falanmış galiba
Ben hergun yada ikigun de bir yikanmasi taraftariyim .ama yikayabiliyomuyum hayir.Kızlar bebeklerinizi kaç gün arayla yıkıyorsunuz ? Ayrıca 40ı çıkmadan akşamları yıkanmaz mı?
Ne cektik beYok cnm duvar tarafında yatıyor ağzında meme ile uyuyor ben üzerine kapanırim diye korkuyor eşim. Valla ilk güne döndük gibi olmadi yani acıdi bir de kanama olmuş şimdi
Bende az yikadim ve kokuyo kizim .Kızlar ya gerçekten de oğlum azıcık terlese ekşi kokuyor sizdede öylemi? Yoksa hakikaten az yıkadım diyemi böyle oldu
Abooo çok zor kız öyleBen en basından beri elimle tutuyorum valla
canm benm kizim 37 + 2 de 2700 olarak dogdu, benm kizimin kilosu da ortalamanin altindaydi. zaten sen 37.haftaya gekmissin cok sukur, bebegin saglikli olduktan sonra kilosuna cok takilmaMerhabalar, 37 haftalık gebeyim, doktor 36 haftamızda plasentada yaşlanma gördüğünü ve doğuma yakın olabilir normal sayılacağını söyledi fakat benim bebeğim biraz minik aslında 32.haftasına kadar gayet iyi ilerliyordu.. Aranızda bu durumu yaşamış tecrübe sahibi olanlar var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bebeğiniz kaçıncı hafta da ve kaç kilo doğdu ?
Doktor kanamam devam ediyormuş diye sorması bile Bana heryeri uygulamasıda değişik değişik çok saçma benimde kanamam yok lekelenme oluyo ara ara40 in cikmadi ama kanamam kesileli 2 hafta oluyor. Gunluk ped bile kullanmiyorum artik.
Kuzum ben de az yikadim hatta şimdi yikayali 3gun oluyor yarın kirkimiz cikiyo yarın yikicam ama hiç kokmuyorKızlar ya gerçekten de oğlum azıcık terlese ekşi kokuyor sizdede öylemi? Yoksa hakikaten az yıkadım diyemi böyle oldu
Poposuda çok pişik benek benek kanıyor denemedimğim krem kalmadı enson sudocrem karar verdim onu kullanıyorum
Öyle maalesef zor canım ki 35 gündür öyle enziriyodum . Şimdi bi meme silikonlu bi meme normal emiyor . Bnm süt silikonun ucunda birikiyor emerken . Seninde sütün çoğalır inşallah sakın pes etmeAbooo çok zor kız öylebir de süt gidiyor mu belli olmuyor çocuk da zaten çok yutkunmuyor demekki az neyse yavaş yavaş artar inşallah
Can'ım bana da kolik dediler. Ama en başından beri anne sütü alıyor sadece.
İki gün mama vermiştim bi tek. Ama gaz ataklarımız devam ediyor malesef3 te sızdı dün gece
Canım plesantanın yaşlanması çok normalimi, Doğum yaklaştıkça yaşlanıyormuş ama bu her zaman besin az gittiği anlamına gelmezmiş. Benimki de 38+3 sezeryan oldu ama benim suyum azalıyordu, o yüzden vaktini beklemedikTeşekkürler cevabınız için. Peki yaşlanmaya bağlı olarak beslenemediği için sezeryan mı oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?