2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Şu lestin iyi gelir inşallah şiş olan kısım çok ağrıyo ya bi de onla uğraşmak istemiyorum
Zaten sürekli emzirmekten tükendim artık
Kuzum sıcak su torbası da koy, dün ben ölüyordum agrıdan, sürekli sıcak suyu yeniledim, emdirdim sagdım, Bugun biraz inmiş şişlikler, doktora gitmedim

Valla bizim 40 da geçti, 3 ay bitince düzeleceğini umuyorum sonra 6 ayı beklicem :))

Doktor kanamam devam ediyormuş diye sorması bile Bana heryeri uygulamasıda değişik değişik çok saçma benimde kanamam yok lekelenme oluyo ara ara
Bence de cok sacma. Seni koruyan beni korumayacak ki yani. Gerci ben bosuba bunun telaşına düştüm. Benim öküz 90 yasindaki dedeler gibi oldu. İki hafta daha gecsin. Ben hazırım derim kendine. Bakalim kendi ne zaman hazir olur. Boyle böyle soguttu kendinden

Bi öküz de bizim evde var, benim de işime geliyor . Zaten lekelenme kanama vs devam bende ama bitse de bi şey değişeceğini sanmıyorum

Maşallah canım 6 cm olsun 8 cm olsun onemlin olan gelismesi degil mi masallah sutun yaramis desene birde erken doğdu seninki tam gününe kadar bekleseydi 4 kg olurdu 3500 de çok iyi canım tahmini doğum kilosu. Zaten zayıf bebisleri daha çabuk toparliyor derler.
Benim kız 48 cm 2950gr doğdu bakalım 1 ay sonunda kaç gr almış olucak.

Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ? sofiarya senin bilgin var mı ?
benim bebegim 1 gunlukken sunnet oldu, ve dr gobegini de kendi dusurdu takilmasin saga sola rahat et dedi. ancak oglumun gobegi 1 haftalikken kanamaya basladi. tekrar goturduk gumus nitratla yakma islemi yapti.ismi yakma ama ilac suruluyor. 2 gun kapali kaldi kanamaya devam ederse tekrar gelin dedi.kanamaya devam etti, ancak cok cok azdi, ben eczaneden babusol aldim her alt acmada gobegine sıktım.simdi 21 gunluk artik kanamiyor. gumus nitratla yakmasi lazimdi oncelikle sizin dr nin. kanama serce parmagimizin tirnagi buyuklugundeyse yakmayla gecmiyorsa k vitamini gerekirmis.

Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur

Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ? sofiarya senin bilgin var mı ?
Benim başıma geldi canım ben şğneyi tekrar ettirdim . Doktor iğnr yapmadan önce göbeğin içini bişeyle temizledi . K vitamini iğnesinden sonra kanama olmadı . Eğer olursa bazı testler yapmamız lazım demişti .

Canım bizimde var bi kac tane cmt gitcez dr a sen önce gidersen yazar mısın buraya dr ne dedi

Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
ben aldim, kendiliginden sallanmiyor, elle sallaniyor, titresimi var tirrrrr diye calisiyor benim oglan nefret ediyor. salonda gunduz onun icinde uyuyor, tabiki ben uyutup yatiriyorum.kendi kendine uyumuyor.

Valla bende anlamadım neden oluyor çocuk 2 aylık oldu nerdeyse yenidoğmışta değil valla çıldırıyordum

Of moralim bozuldu ya inşallah bir sıkıntı yoktur dr çok ilgili değildi zor bulunan bir iğneymiş nerede yaptıralım demekte aklıma gelmedi açıkcası

Kızlar siz nasıl fanfinifon düşünüyosunuz ya ben doğum yapalı 35 gün oldu daha iki gün önce bakabildim aynayla oraya en az iki ay yaklaşamam kocama valla hala yıkarken korkuyorum ki hiç bişey kalmamış artık . Ama tam toparlamadan o iş olmaz zaten ilk günkünden daha öok korkarım şimdi ben

Of moralim bozuldu ya inşallah bir sıkıntı yoktur dr çok ilgili değildi zor bulunan bir iğneymiş nerede yaptıralım demekte aklıma gelmedi açıkcası
Yok ya hiç bozma moralini durur o iğneden snra . Ayrıca zor bulunan bi iğne değil ki doğduğunda ilk yapılan aşısı o .ben özel doktora gitmiştim muayeneye aşı kartını da götr . Baktı bileyle temzledi göbeğini iğne yapmaya gönderdi . İğneye de on lira mı on beş lira mı ne ödedim muayene ücreti hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…