- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.641
Kuzum sıcak su torbası da koy, dün ben ölüyordum agrıdan, sürekli sıcak suyu yeniledim, emdirdim sagdım, Bugun biraz inmiş şişlikler, doktora gitmedimŞu lestin iyi gelir inşallah şiş olan kısım çok ağrıyo yabi de onla uğraşmak istemiyorum
Zaten sürekli emzirmekten tükendim artık
Valla bizim 40 da geçti, 3 ay bitince düzeleceğini umuyorum sonra 6 ayı beklicem :))bizim kaderimiz aynı canım.benimkide gece mahvetti beni.gece hiç uyumuyor ya ne yapacağımı şaşırdım.geceleri memede önce inliyo sonra kafasıyla bacaklarını karnına doğru çekiyor.öyle pışpış kar etmiyor bize.memede anca susuyor.tabi benim mene uçlarının da artık iyileşme ihtimali kalmıyor.gece ne zaman uyuyacak bu çocuk yaaaaaa
Bence de cok sacma. Seni koruyan beni korumayacak ki yani. Gerci ben bosuba bunun telaşına düştüm. Benim öküz 90 yasindaki dedeler gibi oldu. İki hafta daha gecsin. Ben hazırım derim kendine. Bakalim kendi ne zaman hazir olur. Boyle böyle soguttu kendindenDoktor kanamam devam ediyormuş diye sorması bile Bana heryeri uygulamasıda değişik değişik çok saçma benimde kanamam yok lekelenme oluyo ara ara
Bence de cok sacma. Seni koruyan beni korumayacak ki yani. Gerci ben bosuba bunun telaşına düştüm. Benim öküz 90 yasindaki dedeler gibi oldu. İki hafta daha gecsin. Ben hazırım derim kendine. Bakalim kendi ne zaman hazir olur. Boyle böyle soguttu kendinden
Maşallah canımCanım doktor da bana dogduğunda yanlış ölçmüşlerdir dedi çünkü 48cm demişlerdi bana çok kısa geldi 50 olsa 6cm uzamıs oluyor...bi de sabahtan beri emiyordu aşıdan dolayı huzursuz sabah sağlık ocağında 950gr almış göründü az önce doktorun tartısında 990gr dedi bilmiyorum var mı yanlışlık...bi de oğlum 4 kilo doğmuştu 800gr almıştı kızım 3500gr doğdu daha fazla almış
benim bebegim 1 gunlukken sunnet oldu, ve dr gobegini de kendi dusurdu takilmasin saga sola rahat et dedi. ancak oglumun gobegi 1 haftalikken kanamaya basladi. tekrar goturduk gumus nitratla yakma islemi yapti.ismi yakma ama ilac suruluyor. 2 gun kapali kaldi kanamaya devam ederse tekrar gelin dedi.kanamaya devam etti, ancak cok cok azdi, ben eczaneden babusol aldim her alt acmada gobegine sıktım.simdi 21 gunluk artik kanamiyor. gumus nitratla yakmasi lazimdi oncelikle sizin dr nin. kanama serce parmagimizin tirnagi buyuklugundeyse yakmayla gecmiyorsa k vitamini gerekirmis.Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ?sofiarya senin bilgin var mı ?
Onu bende yapıyorum canım ya çocukta rahatsız oluyor habire kokluyorumOğluma uyumuyo diye kızıyorum uyuyunca da özlüyorum ya. Gelip gidip öpüyorum başında bekliyorum şuan
Canım k vitamini yaptıran arkadaşlar oldu aynı sorundan dolayı, kim olduğunu hatırlamıyorum.Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ?sofiarya senin bilgin var mı ?
Benim başıma geldi canım ben şğneyi tekrar ettirdim . Doktor iğnr yapmadan önce göbeğin içini bişeyle temizledi . K vitamini iğnesinden sonra kanama olmadı . Eğer olursa bazı testler yapmamız lazım demişti .Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ?sofiarya senin bilgin var mı ?
Canım bizimde var bi kac tane cmt gitcez dr a sen önce gidersen yazar mısın buraya dr ne dediSağ olun kızlar cevabınız için
Ben bu hafta götüreyim en iyisi doktora içim rahat etmeyecek. Doğduğundan beri idrar yolu enfeksiyonundan dolayı 4 defa falan gittik sürekli doktora da gitmek istemiyorum ama içim rahat değil. Belki aynı durumda olup da doktora giden varsa diye buraya yazdım.
ben aldim, kendiliginden sallanmiyor, elle sallaniyor, titresimi var tirrrrr diye calisiyor benim oglan nefret ediyor. salonda gunduz onun icinde uyuyor, tabiki ben uyutup yatiriyorum.kendi kendine uyumuyor.Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Valla bende anlamadım neden oluyor çocuk 2 aylık oldu nerdeyse yenidoğmışta değil valla çıldırıyordumOlabilir canim marka degistirip bi dene istersen .
Herkeste ayni sey olmuyor canim .
Eskiden pekte bi bilgim yoktu .kolik oldugunu bile bilmiyor stres yapip dahada arttiriyormusum
Ben kullandim canim ama cok kasinti yapti tedrginim kullansammi diye
Cok zor isin canim .Allah yardimcin olsun .
1 tane canim
Hic tamam oldu diyemiyoruz ya hep bi sikinti var gecer bu gunler insallah
Neden oluyor bu mastit memelerle basimiz dertte
Gazdan gazdan sıkıntı Yok. Gaz damlası kullanıyor musun?
Benim başıma geldi canım ben şğneyi tekrar ettirdim . Doktor iğnr yapmadan önce göbeğin içini bişeyle temizledi . K vitamini iğnesinden sonra kanama olmadı . Eğer olursa bazı testler yapmamız lazım demişti .
Yok ya hiç bozma moralini durur o iğneden snra . Ayrıca zor bulunan bi iğne değil ki doğduğunda ilk yapılan aşısı o .ben özel doktora gitmiştim muayeneye aşı kartını da götr . Baktı bileyle temzledi göbeğini iğne yapmaya gönderdi . İğneye de on lira mı on beş lira mı ne ödedim muayene ücreti hariçOf moralim bozuldu ya inşallah bir sıkıntı yoktur dr çok ilgili değildi zor bulunan bir iğneymiş nerede yaptıralım demekte aklıma gelmedi açıkcası
Yaaa tüh çok umutlanmıştımben aldim, kendiliginden sallanmiyor, elle sallaniyor, titresimi var tirrrrr diye calisiyor benim oglan nefret ediyor. salonda gunduz onun icinde uyuyor, tabiki ben uyutup yatiriyorum.kendi kendine uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?