- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.661
benimde son 6 haftada oldu ve bebeğin kilo alımı durdu canım artı bende gebelik şekeri vardı diyette yapıyordum onun etkisi mi bilmem 3005 gr doğdu 39+1 de sezaryan oldum şükür oğlum sağlıklı
Canım plesantanın yaşlanması çok normalimi, Doğum yaklaştıkça yaşlanıyormuş ama bu her zaman besin az gittiği anlamına gelmezmiş. Benimki de 38+3 sezeryan oldu ama benim suyum azalıyordu, o yüzden vaktini beklemedik
canm benm kizim 37 + 2 de 2700 olarak dogdu, benm kizimin kilosu da ortalamanin altindaydi. zaten sen 37.haftaya gekmissin cok sukur, bebegin saglikli olduktan sonra kilosuna cok takilma
Aynen aynen. Zaten cocuk yeterince yoruyor.Bi öküz de bizim evde var, benim de işime geliyor . Zaten lekelenme kanama vs devam bende ama bitse de bi şey değişeceğini sanmıyorum
İçersin tabi gıda takviyesi o zaten ilaç değil bi zararı Yok hiç. Ben dünden beri içiyorum 3 tablet oldu, bir de dün gece 3 te emzirmeye kalkmıştım uyku sersemi burayı okuyorken kim yazmış hatırlamıyorum şimdi ama ters emzirmeyi önermiş, aa deniyim bir dedim anında eridi gitti o bezeler nasıl oldu anlamadımSofi bende de var kitle dokununca çok acıyo
Doktora çıkmadan lesitin içebilir miyim
Markası ne olacak ve ne kadar içmem lazım
Canım hamile olduğunu kaçırmışım çok sevindim. Artık dogsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle muhtemelen plesantada yaşlanma olduğu için geri görünüyordur. Gelişimi kaçıncı haftada. Bir an önce gelsin inşallahMerhabalar, 37 haftalık gebeyim, doktor 36 haftamızda plasentada yaşlanma gördüğünü ve doğuma yakın olabilir normal sayılacağını söyledi fakat benim bebeğim biraz minik aslında 32.haftasına kadar gayet iyi ilerliyordu.. Aranızda bu durumu yaşamış tecrübe sahibi olanlar var mı ? Ne tavsiye edersiniz ? Bebeğiniz kaçıncı hafta da ve kaç kilo doğdu ?
Miktar olarak ne kadar çamaşırına bulaşmış gibi mi yoksa böyle aktif kanıyor mu??Kızlar acil yardım 4 gün göbeği düştü bugün 7 günlük göbekte sıkıntı yoktu şimdi kırmızı renkli kanama olmuş acil midir aile hekimini tlf aradım bugün götür dedi fikri olan yazabilir mi lütfensofiarya
Oluyor canım böyle durumlar ya sıkıntı edecek birşey değil, k vitamini yapısı itibariyle pıhtılaşmayı sağladığı için, Yenidoğanda aktif kanama varsa yapılması tercih edilir ama ondan da önce göbekte kanama devam ediyorsa gümüş nitrat kalemiyle kimyasal olarak yakarlar orayı hemencikte durur kanaması böyle birşey önermedi mi ??Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ?sofiarya senin bilgin var mı ?
amanın ben 40 da düzelir diyordum.korku filmi gibi.bugünkü mesayimiz başladı bakalım kaçta bitecekValla bizim 40 da geçti, 3 ay bitince düzeleceğini umuyorum sonra 6 ayı beklicem :))
Maşallah sübhanallah ne kadar güzel gelişmiş kuzucuk :) bırak uyusun o uyurken sende uyusaydinKızlar bugün ilk aşımızı olduk oğlum aşıdan beri uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorum şimdi emsin diye normalde bu kadar uzun hayatta uyumaz aşıdanmı acaba ? Bu arada 1400 gram artmışız boyumuzda 7 cm uzamış. 1400 çokmu acaba ya eşim tombalak olcak bu çocuk bence diyo :)
Ay canım sağol uyumuşum zaten ve öyle güzel gelmişki sanırsın saatlerdir uyuyorum gibi. 2 saatlik uyku bile beni nasıl mutlu etti anlatamam :)Maşallah sübhanallah ne kadar güzel gelişmiş kuzucuk :) bırak uyusun o uyurken sende uyusaydin
Canım ben biraz fazla bastırıyorum oğlum tepki veriyo karnını sertleştiriyor masaj yaparken. Ben hep yapıyodum normalde ama saatlerce ovmama bir pırt çıkıyordu. Meğer bastırmak gerekiyormuş şimdi her masajımda gazını çıkarıyor. Korkma birşey olacak diye o sana zaten tepki vercek karnını sertleştircekAy kızlar su gaz masajının nasıl yapıyorsunuz bugün o kadar gazı var ki karnı taş gibi. Çok mu bastiriyorsunuz. Hemşirenin gösterdiğinin aynı ni yapabiliyor musunuz
Yarım Yaat bile yetiyor insana 2 saat süper :)Ay canım sağol uyumuşum zaten ve öyle güzel gelmişki sanırsın saatlerdir uyuyorum gibi. 2 saatlik uyku bile beni nasıl mutlu etti anlatamam :)
kaburga kemiğine bir zarar verirsem diye de korktum. Oraya da mi aynı şekilde bastiriyorsunuz çünkü kadın yukardan başlıyordu masajaCanım ben biraz fazla bastırıyorum oğlum tepki veriyo karnını sertleştiriyor masaj yaparken. Ben hep yapıyodum normalde ama saatlerce ovmama bir pırt çıkıyordu. Meğer bastırmak gerekiyormuş şimdi her masajımda gazını çıkarıyor. Korkma birşey olacak diye o sana zaten tepki vercek karnını sertleştircek
Bizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.Kızlar bugün ilk aşımızı olduk oğlum aşıdan beri uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorum şimdi emsin diye normalde bu kadar uzun hayatta uyumaz aşıdanmı acaba ? Bu arada 1400 gram artmışız boyumuzda 7 cm uzamış. 1400 çokmu acaba ya eşim tombalak olcak bu çocuk bence diyo :)
Ben o kadın gibi yapıyorum canım işeyarıyorAy kızlar su gaz masajının nasıl yapıyorsunuz bugün o kadar gazı var ki karnı taş gibi. Çok mu bastiriyorsunuz. Hemşirenin gösterdiğinin aynı ni yapabiliyor musunuz
Yarım Yaat bile yetiyor insana 2 saat süper :)
Bizde 1700 gr almıştık bir aylık kontrolde hemşire sen bunu çok zor doyurcan bu gidişle dedi oburiks olcak dediBizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
Bizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?