2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
benimde son 6 haftada oldu ve bebeğin kilo alımı durdu canım artı bende gebelik şekeri vardı diyette yapıyordum onun etkisi mi bilmem 3005 gr doğdu 39+1 de sezaryan oldum şükür oğlum sağlıklı

Kilosu çok düşük değilmiş ne güzel

Evet normal ama bebek biraz minik olunca korktum

Sofi bende de var kitle dokununca çok acıyo
Doktora çıkmadan lesitin içebilir miyim
Markası ne olacak ve ne kadar içmem lazım
İçersin tabi gıda takviyesi o zaten ilaç değil bi zararı Yok hiç. Ben dünden beri içiyorum 3 tablet oldu, bir de dün gece 3 te emzirmeye kalkmıştım uyku sersemi burayı okuyorken kim yazmış hatırlamıyorum şimdi ama ters emzirmeyi önermiş, aa deniyim bir dedim anında eridi gitti o bezeler nasıl oldu anlamadım sen de lesitin kullan ve ters emzirmeyi dene mutlkaa, lesitini de solgar marka alabilirsin

Canım hamile olduğunu kaçırmışım çok sevindim. Artık dogsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle muhtemelen plesantada yaşlanma olduğu için geri görünüyordur. Gelişimi kaçıncı haftada. Bir an önce gelsin inşallah

Ay kızlar su gaz masajının nasıl yapıyorsunuz bugün o kadar gazı var ki karnı taş gibi. Çok mu bastiriyorsunuz. Hemşirenin gösterdiğinin aynı ni yapabiliyor musunuz

Miktar olarak ne kadar çamaşırına bulaşmış gibi mi yoksa böyle aktif kanıyor mu??

Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ? sofiarya senin bilgin var mı ?
Oluyor canım böyle durumlar ya sıkıntı edecek birşey değil, k vitamini yapısı itibariyle pıhtılaşmayı sağladığı için, Yenidoğanda aktif kanama varsa yapılması tercih edilir ama ondan da önce göbekte kanama devam ediyorsa gümüş nitrat kalemiyle kimyasal olarak yakarlar orayı hemencikte durur kanaması böyle birşey önermedi mi ??

Maşallah sübhanallah ne kadar güzel gelişmiş kuzucuk :) bırak uyusun o uyurken sende uyusaydin

Ay kızlar su gaz masajının nasıl yapıyorsunuz bugün o kadar gazı var ki karnı taş gibi. Çok mu bastiriyorsunuz. Hemşirenin gösterdiğinin aynı ni yapabiliyor musunuz
Canım ben biraz fazla bastırıyorum oğlum tepki veriyo karnını sertleştiriyor masaj yaparken. Ben hep yapıyodum normalde ama saatlerce ovmama bir pırt çıkıyordu. Meğer bastırmak gerekiyormuş şimdi her masajımda gazını çıkarıyor. Korkma birşey olacak diye o sana zaten tepki vercek karnını sertleştircek

kaburga kemiğine bir zarar verirsem diye de korktum. Oraya da mi aynı şekilde bastiriyorsunuz çünkü kadın yukardan başlıyordu masaja

Bizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…