2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
sofiarya böyle başka dr danıştık çok az kanama devam ederse yaptırın dedi sence temizlemek falan gerekir mi

Eklentiler

• 1052D27F-3AA3-4484-83A9-272DBCC5C521.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 45
  • AC2B6F98-CCB5-4628-B037-A3E918062440.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 47
kaburga kemiğine bir zarar verirsem diye de korktum. Oraya da mi aynı şekilde bastiriyorsunuz çünkü kadın yukardan başlıyordu masaja
Yukardan hafif karnına doğru daha çok yapıyorum canım karnına inince zaten hemen sertleştiriyor karnını. Kırmazsın korkma o kadarda çok değil ama karnı içine girsin azcık gaz aşağı inebilsin

Kızllaaarr bugün 40 günlük olduk bizfakat burda okuyorum genelde uyumayan bebek şikayeti var benim kızımsa hep uyuyor.. Gece en geç 12 de bi uyuyor sabah 6 ya kadar kütük gibi.. Gece zorla uyandırıp emzireyim diye kendimi paralıyorum, altını açıyorum soyuyorum yok uyanmıyor.. Sabah 6 yada 7 de ses çıkarmaya başlar başlamaz alıp uyandırıp emziriyorum.. Aç kalıyor gece die çok ağladığım oldu.. Gündüz de 1 gün hep uyanık bir gün de uyur sık sık... Sarılık 9.2 die 2 saatte bir emzir en azından dedi doktor ama uyandırmak mümkün deil geceleri... Gündüz uykusunda uyanıyor onda sıkıntı yok. ilk defa dün gece uğraşmıcam bu gece uyandırmaya dedim baya da uyumuş dinlenmişim . Günlerdir bir kaç saatlik uyku ile duruyordum.. Uyandırmaya çalışırken sabah oluyordu.. Ama pis vicdan yaptım uyudum die... sabah çok emzirdim kustupooofff huyu böyle heral geceleri böyle kütük gibi uyucak galiba napim

Hayır zaten dr pek beğenmedin ondan da kafam karıştı ilk kızım da sarı akıntı olmuştu dr gümüş nitrat çubukla yakmıştı dedim gerek yok dedi sil temizle falan birşey de demedi iğneyi al yarım doz vurdur dedi o kadar

Aynen benek benek izler pamuğu ıslatıp siliyorum değdikçe kanıyor doktora söyledim cildiyeye göster dedi değiştiricem onu

Ahahaha sipaya bak sen. Bak ne gogus ucum vardi ne sutum hastanede memenin ne olduğunu emmesi gerektigini bile bilmiyodu hatta bu cocuk emmeyi bilmiyo fln dedim. Agzina siringayla verdiler mamayi. Ve hic ustelemedim hastanede mama getirin dedim kan sekeri fln düşmesin diye. Simdi her uyanik oldugunda meme istiyo bineronun bile yuzune bakmiyo. Oncelikle uzulme o memeyi emecek!!. Sutunde az maz cogalir. Pompayla devam et. Silikonu tutmasida iyi bisey gogsunde emmeyi ogrensin biberonda cocuk 2m otede oluyo. Bi an gelicek uykulu muykulu silikonmu mememi ayirt edemicek oyle oyle aliscak.

26sever maşallah de annesi kuzuya daha ne istiyorsun o kritik zamanı da geçmiş gündüzde kendiliğinden uyanıyor diyorsun daha ne darısı bizim bebeklere

Göbeği düşmeden önce kanama olmuştu doktor iğne yapmıştı k vitamini sonra göbeği düştü tertemizdi sonra yine siyah bişey oldu göbeği bugünde duşta kanadı acaba normal mi? Bide primadan molfixe geçiş yapocam inşallah sıkıntı olmaz

Kaç numara bez kullanıyorsunuz Benim oğlan 4750 olmuş 1 aylık birbuçuk kilo aldı . 2 numara prima pampers kullanıyordum 3-6 kg . 2dir taşıyor sık değiştirmeme rağmen. Aktif bebek olanını alıcam bu hava kanallı ıslak tutuyor ondan pişiği geçmiyor olabilir 3 numaraya geçsemmi

Çok zorluş canım allah yardimcin olsun

Ben hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.
Nolcak bilmiyorum :/
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadim
Asidan uyuyordur canim
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .

nasıl yapıyorsunuz banada anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…