- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.681
Kanama bir kere mi oldu ?Benim başıma geldi canım ben şğneyi tekrar ettirdim . Doktor iğnr yapmadan önce göbeğin içini bişeyle temizledi . K vitamini iğnesinden sonra kanama olmadı . Eğer olursa bazı testler yapmamız lazım demişti .
Yukardan hafif karnına doğru daha çok yapıyorum canım karnına inince zaten hemen sertleştiriyor karnını. Kırmazsın korkma o kadarda çok değil ama karnı içine girsin azcık gaz aşağı inebilsinkaburga kemiğine bir zarar verirsem diye de korktum. Oraya da mi aynı şekilde bastiriyorsunuz çünkü kadın yukardan başlıyordu masaja
Canım benim kanama 10 gün sürdü hemde k vit yaptıktan ve gümüş nitratla yaktıktan sonra. Sonra kendiliğinden geçti.Kanama bir kere mi oldu ?
Hayır zaten dr pek beğenmedin ondan da kafam karıştı ilk kızım da sarı akıntı olmuştu dr gümüş nitrat çubukla yakmıştı dedim gerek yok dedi sil temizle falan birşey de demedi iğneyi al yarım doz vurdur dedi o kadarOluyor canım böyle durumlar ya sıkıntı edecek birşey değil, k vitamini yapısı itibariyle pıhtılaşmayı sağladığı için, Yenidoğanda aktif kanama varsa yapılması tercih edilir ama ondan da önce göbekte kanama devam ediyorsa gümüş nitrat kalemiyle kimyasal olarak yakarlar orayı hemencikte durur kanaması böyle birşey önermedi mi ??
Aynen benek benek izler pamuğu ıslatıp siliyorum değdikçe kanıyor doktora söyledim cildiyeye göster dedi değiştiricem onuCanım benimde kızın poposu pisikti desitin kullandigim halde kötüye gitmeye başladı. Doktora götürdüm çünkü kanamalar başlayacaktı. Oglum da travacort kullanıyordum ama kızın küçük diye kullanmamistim doktor sudocrem kullan geçmezse travacort kullan dedi. Burada sormuştumsofiarya da sabah akşam travacort kullan gece yatarken de kalın tabaka sudocrem sür dedi. Ve dediği gibi yaptım sağolsun bayağı hafifledi.
Oğlumda pişik delik delik oluyor kanıyor sanırım senin de öyle travacort alıp benim gibi kullanabilirsin canım. Oglum da denemediğim hiçbir krem kalmamıştı bi bu krem ise yaradı.
Geçmiş olsun dr eğer geçmezse tahlil isteriz başka sorunlar olabilir dedi sizde tahlil yapılmadı mı?Canım benim kanama 10 gün sürdü hemde k vit yaptıktan ve gümüş nitratla yaktıktan sonra. Sonra kendiliğinden geçti.
Geçmiş olsun dr eğer geçmezse tahlil isteriz başka sorunlar olabilir dedi sizde tahlil yapılmadı mı?
Ahahaha sipaya bak sen. Bak ne gogus ucum vardi ne sutum hastanede memenin ne olduğunu emmesi gerektigini bile bilmiyodu hatta bu cocuk emmeyi bilmiyo fln dedim. Agzina siringayla verdiler mamayi. Ve hic ustelemedim hastanede mama getirin dedim kan sekeri fln düşmesin diye. Simdi her uyanik oldugunda meme istiyo bineronun bile yuzune bakmiyo. Oncelikle uzulme o memeyi emecek!!. Sutunde az maz cogalir. Pompayla devam et. Silikonu tutmasida iyi bisey gogsunde emmeyi ogrensin biberonda cocuk 2m otede oluyo. Bi an gelicek uykulu muykulu silikonmu mememi ayirt edemicek oyle oyle aliscak.Canım çok teşekkür ederim bugün silikon uçla denedim tuttu ama silikon ucu yapistiramiyorum mememe. Sütle de suyla da denedim tam cekerken kayıyor. Bi süre öyle emer gibi oldu ama süt tabiki çok az. Sonra çıkarıp mememi verdim iki çekti baktı meme yine bastı cigligi
BiZim de geçer umarımBanada dedi canım ben 8 gün falan olunca sordum doktora az daha bekle dedi bekledim gerçektende geçti.
Geçer canım k vit yaptır ama. Birde o kabukları kanları çok silme demişti doktor üstten sadece baticonla sil yeter içine elleme dedi. Ben hem içine kadar siliyordum sonra hep üstten baticonladımBiZim de geçer umarım
Gazdan gazdan sıkıntı Yok. Gaz damlası kullanıyor musun?
Ben kullanıyorum aktifKızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Çok zorluş canım allah yardimcin olsunAslında ben de anladım gitmeden. Akşam belli saatlerde ağlama kıvranma çırpınma atakları oluyor. Ne yaparsak yapalım belli bi saat geçmeden sakinleşmiyor. Kurutma makinesi vs etki etmiyor bizde.
Bazen kolik değil sadece sancıdan böyle diyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım.
Bütün gün uyuyor nerdeyse oğlum. Normal şekilde gazı sancısı oluyor. Tam iftar saati başlıyor sahura kadar
Ben hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.Kızlar siz nasıl fanfinifon düşünüyosunuz ya ben doğum yapalı 35 gün oldu daha iki gün önce bakabildim aynayla orayaen az iki ay yaklaşamam kocama valla hala yıkarken korkuyorum ki hiç bişey kalmamış artık . Ama tam toparlamadan o iş olmaz zaten ilk günkünden daha öok korkarım şimdi ben
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadimKızlar bugün ilk aşımızı olduk oğlum aşıdan beri uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorum şimdi emsin diye normalde bu kadar uzun hayatta uyumaz aşıdanmı acaba ? Bu arada 1400 gram artmışız boyumuzda 7 cm uzamış. 1400 çokmu acaba ya eşim tombalak olcak bu çocuk bence diyo :)
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .Kızllaaarr bugün 40 günlük olduk bizfakat burda okuyorum genelde uyumayan bebek şikayeti var benim kızımsa hep uyuyor.. Gece en geç 12 de bi uyuyor sabah 6 ya kadar kütük gibi.. Gece zorla uyandırıp emzireyim diye kendimi paralıyorum, altını açıyorum soyuyorum yok uyanmıyor.. Sabah 6 yada 7 de ses çıkarmaya başlar başlamaz alıp uyandırıp emziriyorum.. Aç kalıyor gece die çok ağladığım oldu.. Gündüz de 1 gün hep uyanık bir gün de uyur sık sık... Sarılık 9.2 die 2 saatte bir emzir en azından dedi doktor ama uyandırmak mümkün deil geceleri... Gündüz uykusunda uyanıyor onda sıkıntı yok. ilk defa dün gece uğraşmıcam bu gece uyandırmaya dedim baya da uyumuş dinlenmişim . Günlerdir bir kaç saatlik uyku ile duruyordum.. Uyandırmaya çalışırken sabah oluyordu.. Ama pis vicdan yaptım uyudum die... sabah çok emzirdim kustu pooofff huyu böyle heral geceleri böyle kütük gibi uyucak galiba napim
Canım ben biraz fazla bastırıyorum oğlum tepki veriyo karnını sertleştiriyor masaj yaparken. Ben hep yapıyodum normalde ama saatlerce ovmama bir pırt çıkıyordu. Meğer bastırmak gerekiyormuş şimdi her masajımda gazını çıkarıyor. Korkma birşey olacak diye o sana zaten tepki vercek karnını sertleştircek
nasıl yapıyorsunuz banada anlatınCanım ben biraz fazla bastırıyorum oğlum tepki veriyo karnını sertleştiriyor masaj yaparken. Ben hep yapıyodum normalde ama saatlerce ovmama bir pırt çıkıyordu. Meğer bastırmak gerekiyormuş şimdi her masajımda gazını çıkarıyor. Korkma birşey olacak diye o sana zaten tepki vercek karnını sertleştircek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?