- 21 Aralık 2013
- 604
- 611
- 103
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.701
hic belli olmaz, saglikli ve kucaginda olduktan sonra gerisini takma kafana3 kilo olsun çok istiyordum olmayacak galiba
Canım hamile olduğunu kaçırmışım çok sevindim. Artık dogsa bile sorun olmaz Allah'ın izniyle muhtemelen plesantada yaşlanma olduğu için geri görünüyordur. Gelişimi kaçıncı haftada. Bir an önce gelsin inşallah
Bende bir anakucağı alacam hangisini alsam bilemedim. Gündüz babynestte yatıo ,gece park yatakta. Gerçi uyuyor diyemem gece 1 kalkıyor sonra 3 5-6-7-8-9 hersaat başı mecbur sabah kalkıyoruz . 20 güne kadar gündüz yatardı artık uyumuyor . Memeyi emerken çığırıyor, kanter içinde kalıyor, bi pırt yapıorKızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Kızlar bugün ilk aşımızı olduk oğlum aşıdan beri uyuyor. Uyandırmaya çalışıyorum şimdi emsin diye normalde bu kadar uzun hayatta uyumaz aşıdanmı acaba ? Bu arada 1400 gram artmışız boyumuzda 7 cm uzamış. 1400 çokmu acaba ya eşim tombalak olcak bu çocuk bence diyo :)
Bizimkide ilk üç hafta 1 kilo sonra 1 hafta yarım kilo almış . Ağladıkça mama meme veriyordum 45ml ilk hafta sütüm azdı . Son hafta sadece meme verdim 1-2 mama verdim doktor sadece anne sütü yeterli ,mama verme dediBizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
Bende sezeryan oldum zannetmiyorum birşey olacağını, çok uzun süreli taşımazsın bebeği.Bana hediye geldi cnm baby plus istiyorum kullanmayı ama sezeryan oldum dikislere zarar olurmu bilmiyorum
Ben hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.
Nolcak bilmiyorum :/
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadim
Asidan uyuyordur canim
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .
Spiralden ben korkuyorum ne alakaysaCanım benim kanamam bitti gibi bisey ben herifi zor tutuyorumprezervatif kullanicaz şimdilik ama çok korkuyorum spiral de taktırmak istiyorum bi süre sonra
Ben 11 aydır zaptedşyorum , bayram sonrası evine gidicem artık kaçış yok, iğne bende düşünmeye başladım, hoş biz tüp bebek ile oğlumuza kavuştuk çok riskimiz Yok ama nasip tutacağı olur mazallahSezaryen olduğum için pek sorun olmuyor bizim ilkte de 40.gün olmuştu...son 9 gün artık tutamıyorum ki adamı...3 aylıkken adet olup spiral taktırmıştım bu sefer de öyle yapıcam...biz prezervatifi de beceremiyoruz malesef...o zamana kadar belki 3 aylık iğnelerden yaptırabilirim
İğne hangisi canım bir adı yada markası var mı ?Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
Canım ben ucuz bişi almıştım ilk eczaneden o yusyuvarlak tı çocuğun suratına yapışıyordu. Sonra Philips marka aldım kelebek ismi. İki ucunu baş ve işaret parmağınla tutuyorsun tıpkı normal emzirirken memeni tutar gibi çok rahat. Bende silikon ile 44 gündür emziriyorum artık bırakmak istiyorum ama oğlum almıyor silikonsuz çırpınıp duruyor ağzına yerleştiremiyor , belki de ben doğru veremiyorum napocam bilmiyorumKızlar bu silikon göğüs ucu memede durmuyor ya bebe tutuyor onu ama mememde durmuyor sütle suyla denedim yapismiyor nasıl yapiyorsunuz
canım oğlumun göbeği 20 günde falan düştü ama sonrasında çamaşırı da hep leke oluyotdu, gümüş nitrat ile yaktılar çok şükür kesildiŞimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ? @sofiarya senin bilgin var mı ?
Bende solomombaby düşünüyorum sen memnunsun o haldeBen basladim bile kullanmaya. mayisiveriyor icinde hemen uyuyor cok rahat :) solomombaby den aldim yenidogan aparatiyla beraber.
nasıl yapıyorsunuz banada anlatın
Tabiki çnceliğimşz bebeklerimiz ama bilmiyorum ben kendimden ilk defa böyle soğudum, bedenime alışamıyorum ;(Ben umursamiyorum beni görmesini. Hamileyken bu konuda çok kalbimi kırdı. Tek düşündüğüm çocuğum şuan. O umrumda değil.
Bende çok zorlanırsam bir ölçek mama veriyorum oda gece emmezse eğer zorla Aç kalmasın diye dayıyorum ağZına bazen geceleri almıyor memeyi onun dışında hep meme. Hatta ben sütüm az diye düşünüyordum demekki değilmiş çok şükürBende bir anakucağı alacam hangisini alsam bilemedim. Gündüz babynestte yatıo ,gece park yatakta. Gerçi uyuyor diyemem gece 1 kalkıyor sonra 3 5-6-7-8-9 hersaat başı mecbur sabah kalkıyoruz . 20 güne kadar gündüz yatardı artık uyumuyor . Memeyi emerken çığırıyor, kanter içinde kalıyor, bi pırt yapıor
Emmeye devam ağlayarak. Gaz ilacı da fayda etmiyor zinco denedim biogaia doktor önerdi kullanan önermedi flatuben biraz işe yaradı . Anason rezene yağı olduğu için uyku yapıor sadece gaza dewam. Bide hep kucak istiyor yatağa koyunca çığırmaya devam
Bizimkide ilk üç hafta 1 kilo sonra 1 hafta yarım kilo almış . Ağladıkça mama meme veriyordum 45ml ilk hafta sütüm azdı . Son hafta sadece meme verdim 1-2 mama verdim doktor sadece anne sütü yeterli ,mama verme dedi
Solomombaby de yeni doğan aparatı var onu al kullanBen aldım canım kraft in ama 5 kilo olmamıza rağmen büyük geliyor daha. Kol yerine kafasi geliyor
Ayy bilmiyorum ki canım ya ebe vurduktan sonra attii kutuyu istemek aklıma gelmediSpiralden ben korkuyorum ne alakaysa
Ben 11 aydır zaptedşyorum , bayram sonrası evine gidicem artık kaçış yok, iğne bende düşünmeye başladım, hoş biz tüp bebek ile oğlumuza kavuştuk çok riskimiz Yok ama nasip tutacağı olur mazallah
İğne hangisi canım bir adı yada markası var mı ?
Canım ben ucuz bişi almıştım ilk eczaneden o yusyuvarlak tı çocuğun suratına yapışıyordu. Sonra Philips marka aldım kelebek ismi. İki ucunu baş ve işaret parmağınla tutuyorsun tıpkı normal emzirirken memeni tutar gibi çok rahat. Bende silikon ile 44 gündür emziriyorum artık bırakmak istiyorum ama oğlum almıyor silikonsuz çırpınıp duruyor ağzına yerleştiremiyor , belki de ben doğru veremiyorum napocam bilmiyorum
canım oğlumun göbeği 20 günde falan düştü ama sonrasında çamaşırı da hep leke oluyotdu, gümüş nitrat ile yaktılar çok şükür kesildi
Anne sütüyle mi 1500 gr almış...maşallah...bizimki de sürekli emiyor ama 950gr yani...daha ne kadar emzirebilirim bilmiyorum memeler paramparçaBizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
Ben Bayram öncesi halledeyim şu işiAyy bilmiyorum ki canım ya ebe vurduktan sonra attii kutuyu istemek aklıma gelmedi
Reflü çok yoğun bence esim musait olunca göturücez hafta ici doktoraValla bazen o kdr garip sesler cikariyoki ben hep norml diye dusunmustum. Boyle buyuk insan genzini temizler ya oyle seyler yapiyo. Ben hic doktora sormadim normal geliyodu
Memnunum. Biz 20 gunlukten beri kullaniyoruz. Bebegim arabasinda durdugundan daha rahat duruyor. Ama malesef uzun saatler tasidigimda sirt agrisi yapiyor. ya ben yanlis Bagliyorum ya da emzirdigimden kaynakli sirt agrisi kangruyu kullaninca bi tık artiyor.Bende solomombaby düşünüyorum sen memnunsun o halde
Ay benimkide öyle hep ses çıkarıyor doktorumu değiştireceğim yenidoğan takibi bitti .bu çocuk inliyor hep ciğerlerde bişey yok dedilerReflü çok yoğun bence esim musait olunca göturücez hafta ici doktora
Normal diil canım yaa oglumda hic yaşamadik böyle öyle garip sesleri varki ihi ihi yapıyor bazen at gibi sürekli bogaz temizleme hirilti
Yüksek yatir canim hastane yatağı gibi biz öyle yapıyoruz daha rahat ediyo
Bizimde boyle hep
Gecmis olsun canim insallah rahat gecer.
Bizdede vardi azdi hemsire kiz bebeklerde olur annenin hormonu geciyo demisti .dahada cikabilir endiselenme dedi.simdi yanaklarinda var ve yinede neden diye soruyorum herkese
Oda gaz yapar vs en iyisi hic bise yemiyip acliktan olmek
Cok tehlikeli ben oglumu dusurmustum osekil ama baskada yol kalmiyor.
Yol demisken yollar kapanmis demissin.niye kapaniyor o yollarki birde onun acisinimi cekcez
Asi hercocukta farkli oluyor canim.
Hic istemiyorum ßu asilari hic guvenmiyorum.
Yanaklardaki sut alerjisimi hangi sute anne sutune mi
Bn canim silikon kaplarim var .onlar korudu ama hertarafim sut oldu gunde 3 kiyafet degistriyorum .
Hap nasil tavsiye ediyor anlayamadim .
Emzirirken icilmez derlerdi
Geçen gece sancısı için gitmiştik bizde..böyle bazen köpüklü olduğunu söylemiştim..normal bazen köpüklü yapabilirler kakasini dedi dr
Benim kızımın alnında ve yanaklarının yanlarına doğru var..ama beyazlıklar yok..Dr sordum geçer dedi
Yenidoğan aknesine benziyor canım, ama bi götür için rahat etsin
Canım doktorunuz kim
Biz Burak seyrek e gidiyoruz WhatsApptan her şeyi soruyorum
İSilik gibi bişey geçer onlar Benin oğlanda da var
Aşıdan sonra huzursuzluk ateş olabilir , sorduk . Doktora yazdıralım dedik grek yok reçete parasıyla daha fazlaya gelir dedi . Calpol mor bebekler için birde fitil verdi . Bulunsun evde
Benimki 20 günlükten beri öyle bugün doktorada sorduk çok ağlıyor bu minik doymuyormu dedik kilosu fazla bile mama falan verme sesi
Göbeği düştükten sonra bir doktor yıkayanilirdin demişti diğeri nemli kalır göbeği düşmeden yıkama dedi.2 güne bir yıkıyoruz
Doğum yaptığım hastanede ücretsizdi sadece çocuk doktor kontrolu için 15 tl ekstra ödedim
Benim oğlum 20. Güne kadar maşallah iyiydi sütüm az diye günde 4-5 kez 45 ml mama gerisini uyandıkça ağladıkça emziriyordum . İlk 3 hafta 1 kilo almıştı obez yaparsın bebeği demişti ,mamayı kestim 2-3 güne bir arada 1 kere 30 ml veriyorum çünkü bunu içince hemen yatıyor .
Beni emerken kanter içinde kalıyor 2 dk emiyor çığırıyor arada hava yutuyor durmadan gaz çıkarıyor . Ama mama içerken gıkı çıkmıyor çözemedim
Poposuda çok pişik benek benek kanıyor denemedimğim krem kalmadı enson sudocrem karar verdim onu kullanıyorum
Canım bizimde var bi kac tane cmt gitcez dr a sen önce gidersen yazar mısın buraya dr ne dedi
Aynen yazini okurken kendimi gördüm bi iki bisey alim dedim hamilelikten kalanlar kışlık yolda yürürken camlarda kendimi gördükçe üzülüyorum aynalara kuscem yakındır dogumda 6 kilo gitti ama sonrasinda hep aynı yerdeyim cok canım sıkkın salaş şeyler bakıyorum cuval giysem daha iyi got arkadan ittiriyo göbek onden sanki 7 aylik hamileyimTabiki çnceliğimşz bebeklerimiz ama bilmiyorum ben kendimden ilk defa böyle soğudum, bedenime alışamıyorum ;(
Gittinde mutlaka bana da yaz canım etiketle yazinda beni yoksa bendeki hafiza sifir asiri unutkanim bende gitcem hafya icibakalimAy benimkide öyle hep ses çıkarıyor doktorumu değiştireceğim yenidoğan takibi bitti .bu çocuk inliyor hep ciğerlerde bişey yok dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?