2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349

Teşekkür ederim canım. Ya aslında kendi doktorumuzda hep haftasıyla uyumlu çıkıyor hatta son iki haftada 450 gram almış yani çok az değil ama bir iki kere başka doktora gitmek zorunda kaldık o doktor 1 hafta geri ölçüyor 2 haftaya yakın gerilik var diyor aklım allak bullak oldu.

Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Bende bir anakucağı alacam hangisini alsam bilemedim. Gündüz babynestte yatıo ,gece park yatakta. Gerçi uyuyor diyemem gece 1 kalkıyor sonra 3 5-6-7-8-9 hersaat başı mecbur sabah kalkıyoruz . 20 güne kadar gündüz yatardı artık uyumuyor . Memeyi emerken çığırıyor, kanter içinde kalıyor, bi pırt yapıor
Emmeye devam ağlayarak. Gaz ilacı da fayda etmiyor zinco denedim biogaia doktor önerdi kullanan önermedi flatuben biraz işe yaradı . Anason rezene yağı olduğu için uyku yapıor sadece gaza dewam. Bide hep kucak istiyor yatağa koyunca çığırmaya devam

Bizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
Bizimkide ilk üç hafta 1 kilo sonra 1 hafta yarım kilo almış . Ağladıkça mama meme veriyordum 45ml ilk hafta sütüm azdı . Son hafta sadece meme verdim 1-2 mama verdim doktor sadece anne sütü yeterli ,mama verme dedi

Halen uyuyor valla kaldırdım emzirdim geri uyudu. Uyuması çok tuhafıma gidiyor hiç uyumayan bir bebek olduğu için

Canım benim kanamam bitti gibi bisey ben herifi zor tutuyorum prezervatif kullanicaz şimdilik ama çok korkuyorum spiral de taktırmak istiyorum bi süre sonra
Spiralden ben korkuyorum ne alakaysa
Ben 11 aydır zaptedşyorum , bayram sonrası evine gidicem artık kaçış yok, iğne bende düşünmeye başladım, hoş biz tüp bebek ile oğlumuza kavuştuk çok riskimiz Yok ama nasip tutacağı olur mazallah
Ben cuma günü yaptırdım 3 aylık iğne doktor hap tavsiye etti ama unuturum diye istemedim iğne oldum 2 ay geçsin spiral taktiricam en rahat yöntem o benim için prezervatifi bizde beceremiyoruz ya
İğne hangisi canım bir adı yada markası var mı ?
Kızlar bu silikon göğüs ucu memede durmuyor ya bebe tutuyor onu ama mememde durmuyor sütle suyla denedim yapismiyor nasıl yapiyorsunuz
Canım ben ucuz bişi almıştım ilk eczaneden o yusyuvarlak tı çocuğun suratına yapışıyordu. Sonra Philips marka aldım kelebek ismi. İki ucunu baş ve işaret parmağınla tutuyorsun tıpkı normal emzirirken memeni tutar gibi çok rahat. Bende silikon ile 44 gündür emziriyorum artık bırakmak istiyorum ama oğlum almıyor silikonsuz çırpınıp duruyor ağzına yerleştiremiyor , belki de ben doğru veremiyorum napocam bilmiyorum
Şimdi doktordan geldik göbek kanaması için k vitamini iğnesi tekrar yapılmalı dendi böyle birşey başına gelen oldu mu? ? ? @sofiarya senin bilgin var mı ?
canım oğlumun göbeği 20 günde falan düştü ama sonrasında çamaşırı da hep leke oluyotdu, gümüş nitrat ile yaktılar çok şükür kesildi

Bende çok zorlanırsam bir ölçek mama veriyorum oda gece emmezse eğer zorla Aç kalmasın diye dayıyorum ağZına bazen geceleri almıyor memeyi onun dışında hep meme. Hatta ben sütüm az diye düşünüyordum demekki değilmiş çok şükür

Ayy bilmiyorum ki canım ya ebe vurduktan sonra attii kutuyu istemek aklıma gelmedi

Bizde bugün asi olduk. Bizimki de 1500 kilo almış. Hemşire normalin üstünde dedi. İştahlı demekki diyor.
Anne sütüyle mi 1500 gr almış...maşallah...bizimki de sürekli emiyor ama 950gr yani...daha ne kadar emzirebilirim bilmiyorum memeler paramparça

Valla bazen o kdr garip sesler cikariyoki ben hep norml diye dusunmustum. Boyle buyuk insan genzini temizler ya oyle seyler yapiyo. Ben hic doktora sormadim normal geliyodu
Reflü çok yoğun bence esim musait olunca göturücez hafta ici doktora
Normal diil canım yaa oglumda hic yaşamadik böyle öyle garip sesleri varki ihi ihi yapıyor bazen at gibi sürekli bogaz temizleme hirilti
Yüksek yatir canim hastane yatağı gibi biz öyle yapıyoruz daha rahat ediyo

Bende solomombaby düşünüyorum sen memnunsun o halde
Memnunum. Biz 20 gunlukten beri kullaniyoruz. Bebegim arabasinda durdugundan daha rahat duruyor. Ama malesef uzun saatler tasidigimda sirt agrisi yapiyor. ya ben yanlis Bagliyorum ya da emzirdigimden kaynakli sirt agrisi kangruyu kullaninca bi tık artiyor.

Ay benimkide öyle hep ses çıkarıyor doktorumu değiştireceğim yenidoğan takibi bitti .bu çocuk inliyor hep ciğerlerde bişey yok dediler

Yenidoğan aknesine benziyor canım, ama bi götür için rahat etsin

Canım doktorunuz kim
Biz Burak seyrek e gidiyoruz WhatsApptan her şeyi soruyorum

Canım bizimde var bi kac tane cmt gitcez dr a sen önce gidersen yazar mısın buraya dr ne dedi

Eşim doktora mesaj atmış sormuş kızlar, önemli bir durum değil takip edin yüzüne de losyon sürün demiş.

_meLinDa_ Sinan beye gidiyoruz canım. Eşim arkadaşından numarasını alıp sormuş. Ya ben çekiniyorum rahatsız etmek de istemiyorum. Ama her sıkıntıda da hastaneye gidemiyoruz ki. Böyle telefondan sorabilmek iyi. Doktor bu durumdan memnun mu bilmiyorum tabi :)

Tabiki çnceliğimşz bebeklerimiz ama bilmiyorum ben kendimden ilk defa böyle soğudum, bedenime alışamıyorum ;(
Aynen yazini okurken kendimi gördüm bi iki bisey alim dedim hamilelikten kalanlar kışlık yolda yürürken camlarda kendimi gördükçe üzülüyorum aynalara kuscem yakındır dogumda 6 kilo gitti ama sonrasinda hep aynı yerdeyim cok canım sıkkın salaş şeyler bakıyorum cuval giysem daha iyi got arkadan ittiriyo göbek onden sanki 7 aylik hamileyim

Ay benimkide öyle hep ses çıkarıyor doktorumu değiştireceğim yenidoğan takibi bitti .bu çocuk inliyor hep ciğerlerde bişey yok dediler
Gittinde mutlaka bana da yaz canım etiketle yazinda beni yoksa bendeki hafiza sifir asiri unutkanim bende gitcem hafya icibakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…