- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.721
Banada oylö dedi.Bende bir anakucağı alacam hangisini alsam bilemedim. Gündüz babynestte yatıo ,gece park yatakta. Gerçi uyuyor diyemem gece 1 kalkıyor sonra 3 5-6-7-8-9 hersaat başı mecbur sabah kalkıyoruz . 20 güne kadar gündüz yatardı artık uyumuyor . Memeyi emerken çığırıyor, kanter içinde kalıyor, bi pırt yapıor
Emmeye devam ağlayarak. Gaz ilacı da fayda etmiyor zinco denedim biogaia doktor önerdi kullanan önermedi flatuben biraz işe yaradı . Anason rezene yağı olduğu için uyku yapıor sadece gaza dewam. Bide hep kucak istiyor yatağa koyunca çığırmaya devam
Bizimkide ilk üç hafta 1 kilo sonra 1 hafta yarım kilo almış . Ağladıkça mama meme veriyordum 45ml ilk hafta sütüm azdı . Son hafta sadece meme verdim 1-2 mama verdim doktor sadece anne sütü yeterli ,mama verme dedi
Bizde prima premium care pampers 1 numara kullanıyorum 2 numarayi denedik ama küçük geldiKaç numara bez kullanıyorsunuz Benim oğlan 4750 olmuş 1 aylık birbuçuk kilo aldı . 2 numara prima pampers kullanıyordum 3-6 kg . 2dir taşıyor sık değiştirmeme rağmen. Aktif bebek olanını alıcam bu hava kanallı ıslak tutuyor ondan pişiği geçmiyor olabilir 3 numaraya geçsemmi
Ben bedenimden ayrı soğudum. Eşimden ayrı soğudum. O gün gelsin istemiyorum. Hamileyken ben istekliydim o istememişti çocuğa bişey olur diye. Bide kırıcı şeyler söyledi bana vücudumda ilgili. Unutmuyorum bir türlü.Tabiki çnceliğimşz bebeklerimiz ama bilmiyorum ben kendimden ilk defa böyle soğudum, bedenime alışamıyorum ;(
Yok canım mamaya. Günde iki kez 25 ml veriyordum. Seninki sadece anne sütüyle çok çok iyi maşallah.Anne sütüyle mi 1500 gr almış...maşallah...bizimki de sürekli emiyor ama 950gr yani...daha ne kadar emzirebilirim bilmiyorum memeler paramparça
Oramı buramı sıkıştırıp kıyagetlerle çıkıyorum birşeye benziyorum da , ama duşa bi girdim ameliyat sonrası kendimden soğudum . Hiç göbeğim yoktu şimdi 6 aylık göbeğim duruyor , o çatlaklar inanılmaz son ayımda bile o kadar çatlak yoktu bebek çıktı yarıldı resmen karnım . İnanılmaz bir görüntü. Göğüsler zaten sarı kızAynen yazini okurken kendimi gördüm bi iki bisey alim dedim hamilelikten kalanlar kışlık yolda yürürken camlarda kendimi gördükçe üzülüyorum aynalara kuscem yakındır dogumda 6 kilo gitti ama sonrasinda hep aynı yerdeyim cok canım sıkkın salaş şeyler bakıyorum cuval giysem daha iyi got arkadan ittiriyo göbek onden sanki 7 aylik hamileyim
Denkleşemiyoruz bir türlü canım , paşam nasıl ?Yok canım mamaya. Günde iki kez 25 ml veriyordum. Seninki sadece anne sütüyle çok çok iyi maşallah.
Yok biz takip ettik durcak diye altı gün bıyunca geldi öyle gttik çok sık karşılaşılan bişeymiş doktor öyle dediKanama bir kere mi oldu ?
Doktorumuz bize yasak 6 ay getirdi sonrasında eşim aynen seninki gibi çocuk daha önemli deyip kaçtı hep . Ve ben son aylar çok istekliydim ama takmadı . Karnımı gördüğünde geçer aşkım üzülme çatlaklarına lazerle geçer deyip durdu . Lazerle ney geçiyorsa . Sanki güzellik uzmanı her haltıda biliyorBen bedenimden ayrı soğudum. Eşimden ayrı soğudum. O gün gelsin istemiyorum. Hamileyken ben istekliydim o istememişti çocuğa bişey olur diye. Bide kırıcı şeyler söyledi bana vücudumda ilgili. Unutmuyorum bir türlü.
Yaaa gerçekten mi of kafayı yicemkız aynı kokuyor oğlanlar etleri boğum boğum normal tabi
Ya ne güzel benim oğlanın boynu kokuyor sanki yaa ogKuzum ben de az yikadim hatta şimdi yikayali 3gun oluyor yarın kirkimiz cikiyo yarın yikicam ama hiç kokmuyor
Maşallah . Bende yarın baktırıcam 45 günlük olcaz acaba kilo almışmıyız. Hiç uzamamış gibi hala pijamaları ona büyük5300 gram olmuşuz kizlar. 10 gun once 4700 dük. Ben 10 gündür sütümün yetip yetmedigini anlayabilmek icin hic mama vermedim. Demek ki yetiyormuş ben artik hic mama vermem . Cok sevindim kilo aldigina. Boylelikle mama ver, ac bu cocuk ac, sütün yetmiyordur sen bilmezsin diyenlerin agzibi kapanis oldum. Ama boyumuz fazla uzamamis. 50 cm dogduk suan 54 cm boyu.kilosu ise 3300 dogduk 5300 uz.
Sende mi az yıkadın?Yaaa gerçekten mi of kafayı yicem
Hahaha canum benimkide oyle hatta su bebek kokusu hic yok desem yeridir.
Sağlıkla gelsin minigin hiç sorun olmaz cnm merak etmeTeşekkür ederim canım. Ya aslında kendi doktorumuzda hep haftasıyla uyumlu çıkıyor hatta son iki haftada 450 gram almış yani çok az değil ama bir iki kere başka doktora gitmek zorunda kaldık o doktor 1 hafta geri ölçüyor 2 haftaya yakın gerilik var diyor aklım allak bullak oldu.
Kızllaaarr bugün 40 günlük olduk bizfakat burda okuyorum genelde uyumayan bebek şikayeti var benim kızımsa hep uyuyor.. Gece en geç 12 de bi uyuyor sabah 6 ya kadar kütük gibi.. Gece zorla uyandırıp emzireyim diye kendimi paralıyorum, altını açıyorum soyuyorum yok uyanmıyor.. Sabah 6 yada 7 de ses çıkarmaya başlar başlamaz alıp uyandırıp emziriyorum.. Aç kalıyor gece die çok ağladığım oldu.. Gündüz de 1 gün hep uyanık bir gün de uyur sık sık... Sarılık 9.2 die 2 saatte bir emzir en azından dedi doktor ama uyandırmak mümkün deil geceleri... Gündüz uykusunda uyanıyor onda sıkıntı yok. ilk defa dün gece uğraşmıcam bu gece uyandırmaya dedim baya da uyumuş dinlenmişim . Günlerdir bir kaç saatlik uyku ile duruyordum.. Uyandırmaya çalışırken sabah oluyordu.. Ama pis vicdan yaptım uyudum die... sabah çok emzirdim kustu pooofff huyu böyle heral geceleri böyle kütük gibi uyucak galiba napim
Aynen canım. Valla Paşanin keyfi olursa çok iyi.olmazsa vay halime. Kirkin çıkmasından umitliyim bakalim gaz sorunu azaliyormus diyor cevrwmdekiler.tabi sadece ümit benimki. Senin Paşa'nın sıkıntılarını okuyorum canım ama maalesef hiç bir tavsiyem olmuyor. Kelin ilacı olsa misali. Bir an önce dünyaya uyum sağlarlar inşallah diye hatim indirecem neredeyseDenkleşemiyoruz bir türlü canım , paşam nasıl ?
Bzimki hiç oralı değil allahtan :) zaten kızla ilgilenmekten +ramazan olduğu için adamı nerdeyse yanaktan bile öpmüyorumBen hic dusunmuyorum ama esim cok dusunuyor.
Nolcak bilmiyorum :/
Masallah canim cok severim tombik cocuklari bitane tombik doguramadim
Asidan uyuyordur canim
Huy degildr o canim sariliktandir benim kizimda uyurdu epey .sariligi gecince is degisti .
Kırkımızın çıkması bizde düzeltme yapmadı inşallah senin oğluşun düzene girer canım. Ben tam da süzene sıkamıyorum hayatımı evinde değilim olmuyor bir türlü. Ramazan bitsin inşallah düzene girecek diyorum ama kolik derdimiz ne olur bilmiyorum .Aynen canım. Valla Paşanin keyfi olursa çok iyi.olmazsa vay halime. Kirkin çıkmasından umitliyim bakalim gaz sorunu azaliyormus diyor cevrwmdekiler.tabi sadece ümit benimki. Senin Paşa'nın sıkıntılarını okuyorum canım ama maalesef hiç bir tavsiyem olmuyor. Kelin ilacı olsa misali. Bir an önce dünyaya uyum sağlarlar inşallah diye hatim indirecem neredeyse
Heh işte bak çamaşırına bulaşacak kadar kanıyor. Bundan bişey olmaz kuzum az bekle bence de birkaç güne kesilir muhtemelen. Temizlemeye de gerek Yok hiç dokunma kurusun. Enfeksiyon akıntı falan yok çünkü temiz gayet birşey sürme kurur o birkaç güne. Kurumazsa ozman gidersin vitamin iğnesine ama bence gerek kalmayacaksofiarya böyle başka dr danıştık çok az kanama devam ederse yaptırın dedi sence temizlemek falan gerekir mi
Gazlı bebeklerde gaz damlası işe yaramaya başladığında barsak hareketleri normalleşene kadar böyle köpüklü oluyor kakalar hiç endişelenme Damla’ya devam birşey olmaz bu kakadanBiogaia cnm
Benim azaldı Can'ım acısı. Bi ara ayva çekirdeği kremi sürüp streçliyordum. Geçmişti. Sonra bi kez sağmaya çalıştım. Daha beter yara oldu.Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?