2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benimkini mi yanlış ölçtüler ya tam bi ayda 2 cm uzamış sadece Allah Allah

Aynı durumdayim canım gece 3 de o uyudu ama ben ha kalktı ha kalkacak diyerek neredeyse saati 4 ettim
Ay tabi işin o kısmı var uykuya dalıp uyanmak daha zor olduğu için ben de bi süre bekliyorum iyice dalmasını. Sabah ediyoruz. Çok şükür benimki sabah ve gündüz uyuyor bazen en azından

Yaa valla bende yazmıyım kızlar beni topa tutacaklar diyodum ama seni okuyunca dayanamadım. Biz de 48gğnlğk olduk bugün ve maşşalaah hep uyuyoruz gerçi seninki gece baya uzun uyuyormuş benim ki 4saatte bir kalkıyor. Öğlende fix 11:30da tamamıyle uyanıyor 13:30 a kadar uyanık sonra bir vuruyor kafayı akşam 10da 11de kalkıyor aralarda emmek için uyanıyor sadece,emiyor yeniden uyuyor. Uyuyor uyuyor heeeep uyuyooor. Yanii Allah’ıma şükür diyorum da manyak mıyım neyim yine de endişelenmeden edemiyorum.

Evet senin bir de bu sıkıntıların var. Evine gecemedin eşin ayrı bir yerde. Bir duzeninizi kurarsaniz gerisi gelir canım. Canım emin ol şimdi her çocuk kolik bence. Valla doktor kolik teşhisi koymadı ama bizde de ağlamaları inlemeleri eksik olmuyor 24 saate yakın ayaktayiz. Normalde 8 saatten 1 saat eksik uyusam kendime gelemezdim. Şu anda nasıl duruyorum hayret ediyorum

Canım bizimde öyle ilk oğlumda cok kusuyodu ana bu daha cok dediğin gibi hep bogazını temizleme sesi filan gaviscon verdi dr kullandım ama gene aynı kilosu iyi masallah o yüzden takmıyorun büyüdükce geccek insallah

Sizi rahatsız ediyorum diye korkuyorum demiştim geçen kontrolde, sizden çok yazanlar var çekinmeyin dedi

İnşallah bende öyle yapmaya karar verdim üstünü değiştirdim şimdi yine aynı şekilde olmuş Çarşamba’ya kadar takip edecem o güne daha güvendiğim bir Dr randevu aldım

Oyyyy maşallah de kız maşallah maşallah

Canım bende sana bunu sorcaktım benim oğlum hiç uyumuyor gün içinde toplamda 1 yada 2 saat bazen çok uyuyor 3 saati geçince beni bir telaş alıyor şekeri düşer falan diye bugün tam 1 aylık olduk 3 saatte kan şekeri düşermi. Birde geceleri çok az emip geri uyuyor yani doya doya emmiyor geceleri ama gece bezini değiştirdiğimde hem kakası hemde çişi oluyor. Geceki emmidiği yetiyordur değilmi.

Kızlar bu silikon göğüs ucu memede durmuyor ya bebe tutuyor onu ama mememde durmuyor sütle suyla denedim yapismiyor nasıl yapiyorsunuz
Cevap veren oldumu bilmiyorum. O uclari her seferinde ilik suya batirip , meme ucunu ters cevirip vantuz yaptirip takiyorsun. Ben de cok zorlanmistim. Youtube den ogrendim izle bak
ayrica kenarlara gogus kremi surebilirsin. Ben Hindistan cevizi yagi Ile yapistirmistim. Bir sure sonra meme ucun cikariyor. Silikon UC olmadan emzirirsin

Son düzenleme:
3saat gayet normal canım zaten hiç endişelenme. Hatta gece uykusunu 1 Aydan sonra 4-5 saat kesintisiz uyuyorsa bölme ki büyüdüğünde uyku düzeni oturtuyorken rahat edersin. Gece az emmesi de gayet normal uyku ağır basıyor çünkü bir de artık onlar memeyi hızlı boşaltıyorlar o gece kısacık emme de bile alması gerekeni alıyordur ay kontrolünde kilosu belli eder zaten daha da rahatlarsın

3000 doğduk 4500 olmuşuz içim rahatladı bugün ama yinede alışmamışım ya uyumasına uyuyunca şaşırıyorum :)

Z Zynp0606 gogus uclari yeni iyilesti. Krem Filan hepsi bahane. Kocam her duydugum seyi hemen gidip eczaneden Aldi evim eczane deposu oldu hepsi gecici Cozum. Asil Eve emzirme hemsirsi geldi. Bir defada tutturttu. Iki gun duzgun emzirdim meme uclarim iyilesti. Boyle mesela sag memenin kendisini sag elinle saglamca sikiyorsun. Bebegin agzina yatay sekilde. Buna meme sandivici diyorlar. Bebek agzini Tam acinca sandivicin hepsini bebegin kafasini sol el ile kulaklarin arkasindan tutup bastirip vahsice bastiriyorsun. Kibar kibar degil vahsice. Bebek agzinda meme etini damaginda meme ucunu hissedecek. Umarim yardimci olur

Benim kız 7 günlük ama acayip gazlı sadece memede duruyor o yüzden o kadar dinlendirmemin imkanı yok kalkan kullanmaya başladım umarım fayda eder

Allah saglik sihhat versinde sabahtan beri uyumadi ya gazi yok karni tok uyku gozunden akiyo butun gun uyumadi bu neymis ya anca em em em

İnan ki kafam bir dünya ondan mı anlamadım ama sağ elle sağ memeyi tutarsan bebeği nasıl tutuyorsun uzanarak mı emziriyorsun insan çaresiz kalınca herşeyi deniyor

Ya maşşalah maşallahh ta işte hep bi acabalar Aç mı kaldı çok mu uzun uyudu ay şimdi mi uyandırsam az daha beklesem kendi uyanır mı??????? Bu bebelerin bir orta yolu yok anlaşılan
Hiç sorma canım bi gün bizimki de çok uyudu hem de öğlen 2ye kadar. Gece de anason rezene karisimindan koymuştum mamasina çok az. Resmen vicdan azabindan kahroldum yüzünü yikadim uyandırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…