- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 53
- 37
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.761
Bütün iş kesinlikle doğru teknikte bitiyor katılıyorum. İlk kızımda meslekte acemiydim yeniydim daha,ama 7yıl sonra bu 2. Doğurdum ve memelerim bırak yara olmayı acımadı bile,hizmetiçi eğitimin gözünü seveyimZ Zynp0606 gogus uclari yeni iyilesti. Krem Filan hepsi bahane. Kocam her duydugum seyi hemen gidip eczaneden Aldi evim eczane deposu oldu hepsi gecici Cozum. Asil Eve emzirme hemsirsi geldi. Bir defada tutturttu. Iki gun duzgun emzirdim meme uclarim iyilesti. Boyle mesela sag memenin kendisini sag elinle saglamca sikiyorsun. Bebegin agzina yatay sekilde. Buna meme sandivici diyorlar. Bebek agzini Tam acinca sandivicin hepsini bebegin kafasini sol el ile kulaklarin arkasindan tutup bastirip vahsice bastiriyorsun. Kibar kibar degil vahsice. Bebek agzinda meme etini damaginda meme ucunu hissedecek. Umarim yardimci olur
Ohh maşallaahhh daha ne olsun, bırak çocugu uyusun rahat rahat aç kalmaz o daha
Canım çok teşekkür ederim izleyip öyle emziriyim hemen. Ya benim meme ucum var gayet de iyi ama benim velet tutmuyor sutum kesilmisti şimdi de inat ediyor emmiyorCevap veren oldumu bilmiyorum. O uclari her seferinde ilik suya batirip , meme ucunu ters cevirip vantuz yaptirip takiyorsun. Ben de cok zorlanmistim. Youtube den ogrendim izle bak
ayrica kenarlara gogus kremi surebilirsin. Ben Hindistan cevizi yagi Ile yapistirmistim. Bir sure sonra meme ucun cikariyor. Silikon UC olmadan emzirirsin
Benim de ikinci bebek ilkinde hiç yaşamadım bu sıkıntıyı bunda neyi yanlış yaptım acaba en iyisi ben onu çözeyim önceBütün iş kesinlikle doğru teknikte bitiyor katılıyorum. İlk kızımda meslekte acemiydim yeniydim daha,ama 7yıl sonra bu 2. Doğurdum ve memelerim bırak yara olmayı acımadı bile,hizmetiçi eğitimin gözünü seveyim
Ya o bebeğin çene kuvveti tutma biçimiyle de alakalı. Benim 2. Prematüre olmasına rağmen emme refleksi çok güçlüydü ondan da pek zorlanmadım güzel kavraması da önemli sen kendini suçlamaBenim de ikinci bebek ilkinde hiç yaşamadım bu sıkıntıyı bunda neyi yanlış yaptım acaba en iyisi ben onu çözeyim önce:)
Yok ay hiç öyle düşünme...bizimki zor tutuyor kendini her gün oramı buramı mıncık mıncık...benim 2.çocuk yani bu göbek ebediyen toparlanmaz heralde...en son 11 kiloyla gittim doğuma bunun 8i gitti direk eski pantolonlarıma falan giriyorum sıkıştırıp ama göbek cıvık cıvık...olsun valla her yerime bayılıyor merak etme sen onlar bizim gibi değil takılmıyorlar öyle şeylere...ben ilkinde 25 küsür kilo almama rağmen tamamen eski halime dönmüştüm 1 yıl içindeOramı buramı sıkıştırıp kıyagetlerle çıkıyorum birşeye benziyorum da , ama duşa bi girdim ameliyat sonrası kendimden soğudum . Hiç göbeğim yoktu şimdi 6 aylık göbeğim duruyor , o çatlaklar inanılmaz son ayımda bile o kadar çatlak yoktu bebek çıktı yarıldı resmen karnım . İnanılmaz bir görüntü. Göğüsler zaten sarı kıznasıl toplanacak bu vücut. Ve eşim beni ameliyattan sonra hiç görmedi Kızlar , çok üzülüyorum görünce tepkisi nolur diye . O hep destektir bana ama biliyorum içinden düşünecektir nolmuş buna diye
Canm sen mama mi veriyosun? Burda hep normal vaktinde dogum yapan emziren analar mevcut.bende mayis annesi olcaktim ama benim 3 uzler erken geldi tabi sütte kesildi.sen anason demissin faydasi nedir denemek isterim.tabi prematureler o ayri ama doktora danisip kullanirim uyku mu yapio gaz mi cikariyo ne islevi var?benim suan herseye ihtiyacim var cunku 3 tane gazli uykusuz kabiz olmus bebekler var ...Hiç sorma canım bi gün bizimki de çok uyudu hem de öğlen 2ye kadar. Gece de anason rezene karisimindan koymuştum mamasina çok az. Resmen vicdan azabindan kahroldum yüzünü yikadim uyandırdım
Canim baslar sutun. Sagma makinen varsa sag iki saatte bir. Bir kac gun zor oluyor Yanina biri gelsin yardim etsin. Sut geri gelir. Bebek buyudu acikti der gelir. Sut artirici yiyecekler ye. Bira mayasi, yulaf ezmesi, 3 litre su, cemen otu hapi. Pediatristim yazdiCanım çok teşekkür ederim izleyip öyle emziriyim hemen. Ya benim meme ucum var gayet de iyi ama benim velet tutmuyor sutum kesilmisti şimdi de inat ediyor emmiyor
Canım doktorum ilk 15 gün bebeklerde gaz olmaz demistiBenim kız 7 günlük ama acayip gazlı sadece memede duruyor o yüzden o kadar dinlendirmemin imkanı yok kalkan kullanmaya başladım umarım fayda eder
Seninde benim gibi yemen süper mi yoksaOramı buramı sıkıştırıp kıyagetlerle çıkıyorum birşeye benziyorum da , ama duşa bi girdim ameliyat sonrası kendimden soğudum . Hiç göbeğim yoktu şimdi 6 aylık göbeğim duruyor , o çatlaklar inanılmaz son ayımda bile o kadar çatlak yoktu bebek çıktı yarıldı resmen karnım . İnanılmaz bir görüntü. Göğüsler zaten sarı kıznasıl toplanacak bu vücut. Ve eşim beni ameliyattan sonra hiç görmedi Kızlar , çok üzülüyorum görünce tepkisi nolur diye . O hep destektir bana ama biliyorum içinden düşünecektir nolmuş buna diye
Ben daha götürmedim 10 günlükken gittik ama normal dedidoktoruCanım bizimde öyle ilk oğlumda cok kusuyodu ana bu daha cok dediğin gibi hep bogazını temizleme sesi filan gaviscon verdi dr kullandım ama gene aynı kilosu iyi masallah o yüzden takmıyorun büyüdükce geccek insallah
İnşallah cnm. Ben çok yiprandim hamilelikte. Ağlayarak geçirdim. Tartışmalar bitmedi. Şimdide yeni konuşmaya başladık ztn. Eşim en son düşüncegim şey şu aralar.Doktorumuz bize yasak 6 ay getirdi sonrasında eşim aynen seninki gibi çocuk daha önemli deyip kaçtı hep . Ve ben son aylar çok istekliydim ama takmadı . Karnımı gördüğünde geçer aşkım üzülme çatlaklarına lazerle geçer deyip durdu . Lazerle ney geçiyorsa . Sanki güzellik uzmanı her haltıda biliyorToparlanalım canım önce bedenimizi kafamızı toparlayalım sonra eşlerimiz ile aramızı
Benimki de böyle köpüklü ilaç kullanmıyoruz Gazi da hallettik gözüyle bakıyordum çoğu zaman kendi çıkarıyor;( şimdi benimki de mi kolikGazlı bebeklerde gaz damlası işe yaramaya başladığında barsak hareketleri normalleşene kadar böyle köpüklü oluyor kakalar hiç endişelenme Damla’ya devam birşey olmaz bu kakadan
Sizi rahatsız ediyorum diye korkuyorum demiştim geçen kontrolde, sizden çok yazanlar var çekinmeyin dedi
Aynen yazini okurken kendimi gördüm bi iki bisey alim dedim hamilelikten kalanlar kışlık yolda yürürken camlarda kendimi gördükçe üzülüyorum aynalara kuscem yakındır dogumda 6 kilo gitti ama sonrasinda hep aynı yerdeyim cok canım sıkkın salaş şeyler bakıyorum cuval giysem daha iyi got arkadan ittiriyo göbek onden sanki 7 aylik hamileyim
Canım benim bebis baya kilolu doğdu ve hem emzirdim hem mama verdim. 3-4gun önce sutum kesildi stresten dertlerden falan. Şimdi de çok çok azCanm sen mama mi veriyosun? Burda hep normal vaktinde dogum yapan emziren analar mevcut.bende mayis annesi olcaktim ama benim 3 uzler erken geldi tabi sütte kesildi.sen anason demissin faydasi nedir denemek isterim.tabi prematureler o ayri ama doktora danisip kullanirim uyku mu yapio gaz mi cikariyo ne islevi var?benim suan herseye ihtiyacim var cunku 3 tane gazli uykusuz kabiz olmus bebekler var ...
Sağma makinem var canım sagiyorum hep ama çok çok az geliyoCanim baslar sutun. Sagma makinen varsa sag iki saatte bir. Bir kac gun zor oluyor Yanina biri gelsin yardim etsin. Sut geri gelir. Bebek buyudu acikti der gelir. Sut artirici yiyecekler ye. Bira mayasi, yulaf ezmesi, 3 litre su, cemen otu hapi. Pediatristim yazdi
Birkaç gün sütüm olmadı bezleri kuruydu mama verdim ama sütüm geldi şu an çiş ve kaka sayısı yeterli diye mamayı bıraktım doymuyor gibi değil ama memeye gelince çok ıkınıyor ve alltan gaz yapıyor ondan sürekli meme de olmak istiyorCanım doktorum ilk 15 gün bebeklerde gaz olmaz demisti
Benimki de ağlardı açlıktan ağlıyormuş sarılık oldu dikkat et derim sütünün yettiginden emin ol gerekirse 1 kez sag ölç için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?