2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Bütün iş kesinlikle doğru teknikte bitiyor katılıyorum. İlk kızımda meslekte acemiydim yeniydim daha,ama 7yıl sonra bu 2. Doğurdum ve memelerim bırak yara olmayı acımadı bile,hizmetiçi eğitimin gözünü seveyim

Canım çok teşekkür ederim izleyip öyle emziriyim hemen. Ya benim meme ucum var gayet de iyi ama benim velet tutmuyor sutum kesilmisti şimdi de inat ediyor emmiyor

Benim de ikinci bebek ilkinde hiç yaşamadım bu sıkıntıyı bunda neyi yanlış yaptım acaba en iyisi ben onu çözeyim önce :)

Benim de ikinci bebek ilkinde hiç yaşamadım bu sıkıntıyı bunda neyi yanlış yaptım acaba en iyisi ben onu çözeyim önce :)
Ya o bebeğin çene kuvveti tutma biçimiyle de alakalı. Benim 2. Prematüre olmasına rağmen emme refleksi çok güçlüydü ondan da pek zorlanmadım güzel kavraması da önemli sen kendini suçlama

Yok ay hiç öyle düşünme...bizimki zor tutuyor kendini her gün oramı buramı mıncık mıncık...benim 2.çocuk yani bu göbek ebediyen toparlanmaz heralde...en son 11 kiloyla gittim doğuma bunun 8i gitti direk eski pantolonlarıma falan giriyorum sıkıştırıp ama göbek cıvık cıvık...olsun valla her yerime bayılıyor merak etme sen onlar bizim gibi değil takılmıyorlar öyle şeylere...ben ilkinde 25 küsür kilo almama rağmen tamamen eski halime dönmüştüm 1 yıl içinde

Hiç sorma canım bi gün bizimki de çok uyudu hem de öğlen 2ye kadar. Gece de anason rezene karisimindan koymuştum mamasina çok az. Resmen vicdan azabindan kahroldum yüzünü yikadim uyandırdım
Canm sen mama mi veriyosun? Burda hep normal vaktinde dogum yapan emziren analar mevcut.bende mayis annesi olcaktim ama benim 3 uzler erken geldi tabi sütte kesildi.sen anason demissin faydasi nedir denemek isterim.tabi prematureler o ayri ama doktora danisip kullanirim uyku mu yapio gaz mi cikariyo ne islevi var?benim suan herseye ihtiyacim var cunku 3 tane gazli uykusuz kabiz olmus bebekler var ...

Canım çok teşekkür ederim izleyip öyle emziriyim hemen. Ya benim meme ucum var gayet de iyi ama benim velet tutmuyor sutum kesilmisti şimdi de inat ediyor emmiyor
Canim baslar sutun. Sagma makinen varsa sag iki saatte bir. Bir kac gun zor oluyor Yanina biri gelsin yardim etsin. Sut geri gelir. Bebek buyudu acikti der gelir. Sut artirici yiyecekler ye. Bira mayasi, yulaf ezmesi, 3 litre su, cemen otu hapi. Pediatristim yazdi

Benim kız 7 günlük ama acayip gazlı sadece memede duruyor o yüzden o kadar dinlendirmemin imkanı yok kalkan kullanmaya başladım umarım fayda eder
Canım doktorum ilk 15 gün bebeklerde gaz olmaz demisti
Benimki de ağlardı açlıktan ağlıyormuş sarılık oldu dikkat et derim sütünün yettiginden emin ol gerekirse 1 kez sag ölç için rahat etsin

Seninde benim gibi yemen süper mi yoksa
Stayfit çayı bide bi macun gibi bisey var onlara başlamayı da düşünüyorum

Ben daha götürmedim 10 günlükken gittik ama normal dedidoktoru

İnşallah cnm. Ben çok yiprandim hamilelikte. Ağlayarak geçirdim. Tartışmalar bitmedi. Şimdide yeni konuşmaya başladık ztn. Eşim en son düşüncegim şey şu aralar.

Kızlar valla maşallah size nasıl yetişiyorsunuz. Buraya giremiyorum sizleri de özledim ama 2 çocukla çok zor geçiyor. Annem burda olmasına rağmen bu kadar zorlandim. 2 gün sonra gidecek ve 2 bebeyle yalnız kalıcam napicam bilmiyorum. 3,5 yaşındaki oğlum çok yoruyor beni. Kardeşini seviyor gibi yapıp ellerini ayaklarını sıkıyor surekli nasıl olacak bakalım

Gazlı bebeklerde gaz damlası işe yaramaya başladığında barsak hareketleri normalleşene kadar böyle köpüklü oluyor kakalar hiç endişelenme Damla’ya devam birşey olmaz bu kakadan
Benimki de böyle köpüklü ilaç kullanmıyoruz Gazi da hallettik gözüyle bakıyordum çoğu zaman kendi çıkarıyor;( şimdi benimki de mi kolik

Kendim günde 2 kez anason rezene ve kimyon çayı içiyorum sadece

adven Zeynosrkn84 Kızlar 1 aylık kontrolüne gittik bugün doğum yaptığım hastanede başka bi çocuk doktoruna...5 günluk, 8 günluk ve 12 günlük TSH sonuçlarını gösterdim dedi ki "Yazık size internete yazdınız neler okudunuz üzuldünüz boşu boşuna TSH için normal değerin 2 katı yükseklik yenidoğanda kabul edilebilir bir yüksekliktir zaten 15 günlukten once bunlar ölçülmemeliydi doğru sonuç vermez...şimdi ben bu minicik bebeğin elini falan deldirmiycem çok israr ediyorsanız tahlil yapalım ama gelişimi de gayet iyi hiç boyle şeylere gerek yok" işte boyle kızlar yazayım dedim...doktoru da çok beğendim...numarasıni kartıni aldım 2.ayda rota virusu ve menenjit aşıları için görüşelim dedi

Canım yalnız değilsin. Sonuçta 9 ayda aldigin kiloyu 1 ayda vereyim diyorsun olmaz ki dahası ben 9 kilo aldım ki 2 kilosu odemdi kesin ama bakınca bende 7 aylık hamileyim

Canım benim bebis baya kilolu doğdu ve hem emzirdim hem mama verdim. 3-4gun önce sutum kesildi stresten dertlerden falan. Şimdi de çok çok az anason rezene karışımı almistik eczaneden gaz için ve uyku için. Ondan bi tatlı kaşığıni bi su bardağı suda kaynattim 2 çay kaşığı koydum mamasina bi defa. Doktora da söyledim bi sorun olur mu ben böyle böyle yaptım diye. Bi şey olmaz sık verme yeter dedi. Ben bi taneyle tükendim Allah senin yardımcin olsun

Son düzenleme:
Sağma makinem var canım sagiyorum hep ama çok çok az geliyo bira mayası aldircam eşime diğerlerinden de deneyeyim bari Inşallah artar ya dua edin damla damla geliyo

Canım doktorum ilk 15 gün bebeklerde gaz olmaz demisti
Benimki de ağlardı açlıktan ağlıyormuş sarılık oldu dikkat et derim sütünün yettiginden emin ol gerekirse 1 kez sag ölç için rahat etsin
Birkaç gün sütüm olmadı bezleri kuruydu mama verdim ama sütüm geldi şu an çiş ve kaka sayısı yeterli diye mamayı bıraktım doymuyor gibi değil ama memeye gelince çok ıkınıyor ve alltan gaz yapıyor ondan sürekli meme de olmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…