2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Benim kız 7 günlük ama acayip gazlı sadece memede duruyor o yüzden o kadar dinlendirmemin imkanı yok kalkan kullanmaya başladım umarım fayda eder
İlk zamanlar benim de öyleydi Can'ım. Kalkan'ın pek faydasını göremedim ben. Streç film daha etkili. Kalkan takılı olunca meme ucu sertleşiyor. Kuruyor. Streç film yumuşak tutuyor.

Ayva çekirdegi kremi var mı? Ben ayva aldırdım ama içi çürük artik.
Bilmiyorum ki Can'ım. Aslında vardır belki de. Ben kıştan buzluğa atmıştım biraz. Keşke daha fazla atsaymışım.

Maşallah minnosa 2500 gr doğmuştu değil mi boyunu hatırlamıyorum ama çok güzel kilo almış boy atmis maşallah sübhanallah bense hamileyken küçük dediklerinde zayıf bebekler çabuk toparlar diyerek kendimi teselli ediyordum o doğunca biz besler kilo aldırırız diyordum. Senin kız beni yalancı çıkarmamış bakalım benim cadı yalancı çıkaracak mi

çoğumuz aynı durumdayız, aç mı gazı mı vat kakasını nasıl kolay yapar derdindeyiz. bir rivayete göre 40 çıkınca düzene girecekmişmiş.

Aynen canım. Bizimki de gaz sancısı tutunca deli gibi memeye saldırıyor. Sinirlenip çekiyor. Meme uçlarım gün içinde biraz iyi oluyor. Gece ataklarında haşat ediyor yine.

Yok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olan şimdi mesela yeni derdim bu biizm kız derin uyuduğu zaman bezi çok az çişli kalkıyor neredeyse kuru diycem okadar 1-2 kere ya yapmış ya yapmamıştır4 saatte. Ama kalkınca da 2-3 saat içinde şişiriyor o bezi işiyorda işiyor son birkaç gündür bu dikkatimi çekiyor süt mü yetmiyor aç mı dicem ama ozaman bütün bezleri aynı olurdu,var mı böyle olan dikkatini çeken acaba benim gibi manyak bir anne

Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Canımm ben geçen 4 moms mamaroo almıştım valla hayatımı kurtardı gaz sancısı falan varsa fayda etmiyo ama gaz çıkmış karnı tok altı temizse onunla oyalanıyo baya..

Valla ben daha bi ömür fanfinfon yapmasam neden yapmıyoruz demem herhalde.. öyle bi uzağım şuan o işlerde.. kimseler bana dokunsun istemiyorum ..

Ama canım gece sürekli emmediği için normal değil mi bezin fazla çişli olmaması...bizim de öyle ama bana normal geliyor...bugün aşıdan sonra huysuzlandı yine sürekli mememdeydi tabi çişler kakalar bol bol...sonra yorgun düştü 9 gibi uyuyakaldı 1 gibi uyandı emzirdim bezine kenardan baktım ya hiç yapmamış ya da 1 defa yapmış...hep böyle oluyor bana normal geliyor

[

Biz cok saatlerce henuz uyuyamadik ama benim kizimdada geceleri bazen neredeyse kupkuru dicek kadar aliyorum agir bez alinca sevindigim fantazilerim var :)) dolu olmasi nasil mutlu ediyo genelde de kizim cok fazla cis yapsada geceleri oluyo arada kupkuru

Benimki boyle uyusa var ya hic düşünmemem 6 aylik olunca 2. Cocuga hamile kalirdim ama suan hic uyumayan bi oglum oldugu icin 2. Cesaretimi kiriyor o da boyle olacak diye

Bugün 6 saat derin uyudu duş aldıktan sonra sütü uyurken içti uyandığında bezi tertemizdi :0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…