- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.801
İlk zamanlar benim de öyleydi Can'ım. Kalkan'ın pek faydasını göremedim ben. Streç film daha etkili. Kalkan takılı olunca meme ucu sertleşiyor. Kuruyor. Streç film yumuşak tutuyor.Benim kız 7 günlük ama acayip gazlı sadece memede duruyor o yüzden o kadar dinlendirmemin imkanı yok kalkan kullanmaya başladım umarım fayda eder
Bilmiyorum ki Can'ım. Aslında vardır belki de. Ben kıştan buzluğa atmıştım biraz. Keşke daha fazla atsaymışım.Ayva çekirdegi kremi var mı? Ben ayva aldırdım ama içi çürük artik.
Yok canım doğrudur bence kıyafetlerinden anlarsın zaten bizde bugun gittik 1200 kilo almış 9 cm boy uzamış zaten karnımda bile kendisi minik bacak uzundu kızımın ufak bebekler çabuk büyürler bu bi gerçek
Zaten deli gibi terlememin başka bir açıklaması olamaz. Neyse ki bu bilgiden sonra terledigime çok sevinecegim.sut bezleri de ter bezi cesidi gibiymis.
Kızlar bişey sorcam
ZAYIFLAMAK ICIN DEREOTU KULLANAN OLDU MI HIC
evet canım, aynen öyle.Bira mayasinin hap hali bu. Ben toz seklinde kullaniyorum. Pediatristim onerdi..ise yariyor
çoğumuz aynı durumdayız, aç mı gazı mı vat kakasını nasıl kolay yapar derdindeyiz. bir rivayete göre 40 çıkınca düzene girecekmişmiş.Merhaba arkadaşlar
Biz de 18 günlük olduk bugün. Buraya girmeye vakit bulamıyorum malesefHastaneden çıkarken %10 kilo kaybımız oldu ve direk hastanede mama vermeye başladılar. Biz de devam ettik evde 15 gün. Daha Doğum kilosuna yeni döndü 3470 gr. Son 3 gündür sadece geceleri mama veriyorum daha uzun uyusun diye ama çocuk bakmak gerçekten çok zormuuşşş gündüz sürekli emmek istiyor sürekli memede uyumak istiyor. Yatağına ya da anakucağına yatırınca 5 dk da uyanıyor. Sürekli kucağımda ve o kucağımdayken ben uyuyamıyorum tabi çok uykusuz kalıyorum. Sürekli memede olma isteğinden dolayı acaba sütüm yetmiyor mu doymuyor mu da sürekli emmek istiyor diye düşünüyorum geceleri de en çok 2.5-3 saat uyuyor mama verince. Eşim çalıştığı için uyandırmak istemiyorum ama ben hep uykusuz bu uyku ve yemek yeme ne zaman düzene girecek arkadaşlar bana bi bilgi verin lütfen
Aynen canım. Bizimki de gaz sancısı tutunca deli gibi memeye saldırıyor. Sinirlenip çekiyor. Meme uçlarım gün içinde biraz iyi oluyor. Gece ataklarında haşat ediyor yine.Biz bugün dışarı çıktik deniz kenarında çayımızi içtik bebiş beyde hiç uyanmadiiki takım iki penye battaniye ile ana kucağini da muslin ile örtüm rüzgar yoktu ne üşüdü ne terledi basardik. Sagdigim sütü de almıştım yani ama eve gelince verdim. Ac değil ama memede olmak istiyor bağırsaklarından ses geliyor gaz mi var. Bizimki yapiyor gaz kaka ama bu kadar emme istegi gazdan mi acaba.
Emerken gözlerini kapatmayı denedin mi mendille falan belki kolay uyur.bazen bende etkili oluyor23:30 dan bu saate emiyoruz, yataga konunca uyaniyoruz, sonra tekrar emiyoruz seklinde kapali bir dongu. ne zamn uyuycak acaba da ben de dinlenicem
onu da deneyeyim ne kaybederim ki nasil olsa uyumuyorEmerken gözlerini kapatmayı denedin mi mendille falan belki kolay uyur.bazen bende etkili oluyor
Yok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olanMaşallah canımanneyiz bi uyusa da sorun yapacağız uyumasa da sorun yapacağız işimiz bu.
Yalnız benim kız bir kere 5 küsür saat uyudu. Bende sızmışım normalde kalktığı için saat falan da kurmamıştım. O zaman korktum birşey olacak diye ama olmadı olmamıştır demi?Sonuçta o uykudan sonra özüne döndü. Işte bak işimiz bu.
Canımm ben geçen 4 moms mamaroo almıştım valla hayatımı kurtardı gaz sancısı falan varsa fayda etmiyo ama gaz çıkmış karnı tok altı temizse onunla oyalanıyo baya..Kızlar tiny love ana kucağı alanlar olmuştu ya da olmamış mıydı? Kullanışlı mı acaba? Belki bizim sıpa onda uyur
Valla ben daha bi ömür fanfinfon yapmasam neden yapmıyoruz demem herhalde.. öyle bi uzağım şuan o işlerde.. kimseler bana dokunsun istemiyorum ..Kızlar siz nasıl fanfinifon düşünüyosunuz ya ben doğum yapalı 35 gün oldu daha iki gün önce bakabildim aynayla orayaen az iki ay yaklaşamam kocama valla hala yıkarken korkuyorum ki hiç bişey kalmamış artık . Ama tam toparlamadan o iş olmaz zaten ilk günkünden daha öok korkarım şimdi ben
Ama canım gece sürekli emmediği için normal değil mi bezin fazla çişli olmaması...bizim de öyle ama bana normal geliyor...bugün aşıdan sonra huysuzlandı yine sürekli mememdeydi tabi çişler kakalar bol bol...sonra yorgun düştü 9 gibi uyuyakaldı 1 gibi uyandı emzirdim bezine kenardan baktım ya hiç yapmamış ya da 1 defa yapmış...hep böyle oluyor bana normal geliyorYok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olanşimdi mesela yeni derdim bu biizm kız derin uyuduğu zaman bezi çok az çişli kalkıyor neredeyse kuru diycem okadar 1-2 kere ya yapmış ya yapmamıştır4 saatte. Ama kalkınca da 2-3 saat içinde şişiriyor o bezi işiyorda işiyor son birkaç gündür bu dikkatimi çekiyor süt mü yetmiyor aç mı dicem ama ozaman bütün bezleri aynı olurdu,var mı böyle olan dikkatini çeken acaba benim gibi manyak bir anne
Yok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olanşimdi mesela yeni derdim bu biizm kız derin uyuduğu zaman bezi çok az çişli kalkıyor neredeyse kuru diycem okadar 1-2 kere ya yapmış ya yapmamıştır4 saatte. Ama kalkınca da 2-3 saat içinde şişiriyor o bezi işiyorda işiyor son birkaç gündür bu dikkatimi çekiyor süt mü yetmiyor aç mı dicem ama ozaman bütün bezleri aynı olurdu,var mı böyle olan dikkatini çeken acaba benim gibi manyak bir anne
Bugun benimki de 2 sefer 3 er saatlik uykulara yatti. Şaşkınlıktan napacamı şaşırdım3000 doğduk 4500 olmuşuz içim rahatladı bugün ama yinede alışmamışım ya uyumasına uyuyunca şaşırıyorum :)
Benimki boyle uyusa var ya hic düşünmemem 6 aylik olunca 2. Cocuga hamile kalirdimYaa valla bende yazmıyım kızlar beni topa tutacaklar diyodum ama seni okuyunca dayanamadım. Biz de 48gğnlğk olduk bugün ve maşşalaah hep uyuyoruzgerçi seninki gece baya uzun uyuyormuş benim ki 4saatte bir kalkıyor. Öğlende fix 11:30da tamamıyle uyanıyor 13:30 a kadar uyanık sonra bir vuruyor kafayı akşam 10da 11de kalkıyor aralarda emmek için uyanıyor sadece,emiyor yeniden uyuyor. Uyuyor uyuyor heeeep uyuyooor. Yanii Allah’ıma şükür diyorum da manyak mıyım neyim yine de endişelenmeden edemiyorum.
Bugün 6 saat derin uyudu duş aldıktan sonra sütü uyurken içti uyandığında bezi tertemizdi :0Yok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olanşimdi mesela yeni derdim bu biizm kız derin uyuduğu zaman bezi çok az çişli kalkıyor neredeyse kuru diycem okadar 1-2 kere ya yapmış ya yapmamıştır4 saatte. Ama kalkınca da 2-3 saat içinde şişiriyor o bezi işiyorda işiyor son birkaç gündür bu dikkatimi çekiyor süt mü yetmiyor aç mı dicem ama ozaman bütün bezleri aynı olurdu,var mı böyle olan dikkatini çeken acaba benim gibi manyak bir anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?