2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Gece emzirip 10 buçuk 12 buçuk arası uyudum
Sonra sahura kadar yarı pış pış yarı ev içinde gezinme yarı uyuma takıldık
3 buçuk 5 buçuk arası yine uyudum (kaynanam dolaptaki sütü vermiş)
5 buçuk 7 arası yine uyudum
Sözde milleti yollayacaktım ama nasıl yapçam bilmiyorum ya
Yanımdayken uyuyamıyorum çünkü her mıkırtısıns kalkıyorum, zaten yatağa koy uyusun bi çocuk değil illa göğsümde ve pışpışlanarak uyuyacak
Neyse sonuç olarak uyku pek iyi geldi

Hem emzirip Hemde göğüs ucu yarası iyileşen var mı? Evde resmen çıplak geziyorum ama her emzirmede sil başa dönüyoruz ne zaman geçti arkadaşlar sizin yaralar
Canim bende ise yaradi o yuzden sanada soleyim corek otu yagi sur sonra posetle kapat surekli nemli durcak orasi ve silmenede gerek yok bebekdeki pamukcugada iyi geliyormus zararsiz yani ins sanada yarar

Oh iyi olmuş dinlenmisindir. İyi anlasiyoraaniz bırak kalsinlar canım.

Ya burayı işte bu yüzden seviyorum, olan bir şeyin standart olup olmadığını burdan rahatlıkla anlayabiliyorsun sana absürt gelen bir durum mu var yas kk ya aynı şeyi yaşayan başkaları da varsa demekki normaldir sağolun kızlar içimi rahatlattınız bu çiş konusunda seviyorum sizi tired jade_06 merve2706

Bende şaşırıyorum. dün akşamdan beri gaz çıkıyor sabahta kaç kez çok güzel çıkardı. Ama hala var.
Aynen ya.
Benden acısını gece çıkarsı oğlum sağolsun hiç uyumadı bir daha gündüz uyumalarına kanmıcam
Allahtan benimki gece uyudu ama her sabah 5 tebuyanan cocuk bu sefer 4 te uyandi beb artik gündüz 2 saatten fazla uyutmamaya calisacam. Cunkh benimki saatli uyuyor. Gunluk yaklasik 7-8 saat toplam. Onu da gece uyusun ya gunduz kosarim ben pesinden napiyim. Gerci suan 4 saattir ayakta oldugum icin cok yoruldum uyumasini bekliyorum dinlenmek icin ama :/

Kızlar bildiğiniz mobilya satan internet sitesi var mi guvenilir. Kitaplık bakiyoruz biraz büyükçe ve kapakli. Evidea ve Hepsiburada disinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…