2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
AYıptır söylemesi bnmkinin gece uykusu da düzenli maşallah ama sabah yedi buçukta ayaktayız . Şuanda biraz uykusu var uykuya dalamıyor bi türlü . Grnelde on ikiye kadar ayakta sonra da emip uyuyor

Kızlar bir şey sormak istiyorum
Biz işitme testinin 2. Sini geçemedik o sebeple gittiğimiz özel hastane devlet hastanesine yönlendirdi 3. Test için, o da 27 hazirana gün verdi
Ama özel başka bir hastanede yapıyolarmış, 300 tl ama doktor onay verirse özel sağlık sigortamız karşılayacak
Özelde işitme testi yaptıran var mı?
Devlet beni geriyo hiç gitmedim senelerdir, bi se randevu verirken 2 saat uyumayacak burda derin uykuda olcak falan dediler, başka birinden de azarlıyolar gibi bişey işittim, azarlarlarsa yolarım saçlarını başlarını valla

Sağma makinem var canım sagiyorum hep ama çok çok az geliyo bira mayası aldircam eşime diğerlerinden de deneyeyim bari Inşallah artar ya dua edin damla damla geliyo
merhaba, sutunuz gelir hic uzulmeyin. tek yapmaniz gereken sik sik sagmak. akliniza geldikce gun icerisinde surekli sagin, sut bezlerini uyarin cok faydali oluyor. birkac gun sonrasinda bebeginizi de sik sik emzirin, sagmada az cikabilir ama emzirirken hem hormonlarin hem de bebegin cekis gucuyle daha cok sut gwliyor hic merak etmeyin. bebeginize memeyi unutturmayin, biberona alisinca meme reddi oluyor malesef.

ben facebookta emzirme sanati grubuna uye oldum, cok faydali paylasimlar var. sorununuzu oraya yazarsaniz yardimci oluyorlar. insallah sutunuz artar, ben bol bol uyuma ve sagma emzirme ile sorunumu cozmustum. gercekten yemek icmekten ziyade bol emzirmekle artiyor sut. 1.5-2 saati hic gecirmeyin. allah yardimciniz olsun..

İşitme testi tamamen ucretsiz değilmi ben öyle biliyorum ve özelde de ücretsizdi sanki

Anlaşıyoruz çok şükür ama 21 günlük oldu bugün güzel kızım, artık düzen kurabilmek istiyorum
Ama rahatımdan ödün vermek de zor geliyo, o bikaç saat uyku öyle iyi geliyo ki
Şu bebe biraz düzene gireydi
Oh iyi olmuş dinlenmisindir. İyi anlasiyoraaniz bırak kalsinlar canım.

İşitme testi tamamen ucretsiz değilmi ben öyle biliyorum ve özelde de ücretsizdi sanki
Biz 2. Yi geçemedik diye sanırım, 3. İçin artık devlete yönlendiriyomuş bizim hastane
Bu paralı yapçak olan da başka bi özel hastane
Hem sanırım bu ilk çıkışta yapılan testlerden değil abr bera mıymış neymiş detaylı sanırım

Biz 2. Yi geçemedik diye sanırım, 3. İçin artık devlete yönlendiriyomuş bizim hastane
Bence git bu devlete ordada gecemezse özele godersin kim azarliyomus saç baş yol yol gel :)) şaka bir yana gittiğin devlet Hastanesi'de önemli artık kalmıştır öyle azarlayan bide bizim kızında tek kulağı zor geçti uyandığı için emzir dediler öyle geçebildik uyuması gerekiyor sanırım

Bende hiç devlete gitmedim hiç birşey için şimdi kalça ultrasyonu için gitmeyi düşünmüştüm ama yine vazgeçtim test için bizde ikincide geçtik ucretsizdi doğum yaptığımız için ilk 10 gün ne yapıyorsak ucretsizdi 3 de ücret alırlar inşallah geçer testi benim kızım da gazdan duramıyordu emzirirdim öyle durdu

Israrımaysan zeynep kâmilden al randevu bende 2 yi geçemeseydi devlette götürecektim orası iyi diyolar veya marmara dan büyük hastanelerden yani

Kızlar sıcaklar başladı çocukları nasıl giydiriyosunuz
Ben sıfır kollu zıbın çorap alt üst takım giydiriyorum usumez heralde dimi bennyaniyorumda şuan ama hala ayağımda çorap ve patik var nedense ayaklarım bi isinamadi gitti

Lohusalıktan heralde canim ben de üşüyorum çok kan kaybettik ondandır...ben de böyle giydiriyorum kolsuz atlet çorap patikli takım temmuza kadar böyle gider heralde hava ısındı diye de hemen soymam ben

Ben de hep endişeleniyorum çok uyuyor diye.. Bide eş dost bebek uyumazdır yorgunsunuzdur falan diyor muhabbet arasında.. Arabayla gezdirin uyutun falan diyorlar.. Bizimki gayet uyuyor acaba normal değil mi sarılığı mı arttı die hep başındayım... Gündüz acıkıp uyanıyor da gece ne ağır uyuyor yaa ben böyle bişi görmedim . Sabah 6 yada 7 de geriniyo gülümseyerek öyle kalkıyor ben başında perişan bitik gözlerle ona bakıyorum uyandıramamanın yorgunluğu ile.. 2 gecedir bıraktım uyandırma çabasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…