- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #58.861
Para var huzur var diyorsun yaniCanımm ben geçen 4 moms mamaroo almıştım valla hayatımı kurtardı gaz sancısı falan varsa fayda etmiyo ama gaz çıkmış karnı tok altı temizse onunla oyalanıyo baya..
Bnm hala var ya bi de ne kadar ped değiştrsemde koku oluyorOnsarinakinti bende de vardı canim 2 gündür yok senle doğumlarimiz aynı gun
Cok yiyorum canım takilmicak gibi de diil ki üstelik doğum kilosunu emzirirken vermis tecrübeli biri olarak niye bu kadar takiyorum onu da bilmiyorumO süt yapıyo diye yiyorlar cnm aman üzülme yaa vericeksin merak etme. Ben almaya bile basladim takma
Veririz vercez dedi dersin deee ....Evet ikinci farklı oluyor 65 küsür 66 kılıyım 72 ile doğuma gittim belki dogum sonrasi korse taksaydım daha toplu olurdu göbeğim. Çünkü dogum sonrasi ilk 2 gun her emzirmede karnim acidi rahim toparlaniyormus. Neyse canım bi bebisler toparlansin sonra biz toparlaniriz demi
Kötüyü çağırmak gibi olmasın, o değnekten sonra benimki daha bi çoştu.. memelerim pörsüdü dünden beri habire emiyor, süt yok daha çok deliriyor, ne yiyeceğimi şaşırdımBugün kirkimiz çıkıyor bizim velet daha bi huysuzlandi sihirli değneği bize de soktular galiba
Oo bn sütyenle emziriyorum . Akşam kızım da sıfır kol zıbın üstünde uzun kol zıbın altta tek pijama çorap var .alt üst takımların üstü sürekli toplanıyor gcık oluyorum . Gündüzdr uzun kollu zıbının çıkartıp kısa kol zıbın giydiriyorum .Kızlar sıcaklar başladı çocukları nasıl giydiriyosunuz
Ben sıfır kollu zıbın çorap alt üst takım giydiriyorum usumez heralde dimi bennyaniyorumda şuan ama hala ayağımda çorap ve patik var nedense ayaklarım bi isinamadi gitti
Ben de zıbın üstüne ya tulum ya da alt üst giydiriyorum incelerden . Kafası çok terliyor oyuzden şapka giydirmiyorum . Çok gündür de eldiveni çıkardımKızlar sıcaklar başladı çocukları nasıl giydiriyosunuz
Ben sıfır kollu zıbın çorap alt üst takım giydiriyorum usumez heralde dimi bennyaniyorumda şuan ama hala ayağımda çorap ve patik var nedense ayaklarım bi isinamadi gitti
Internetye araştırdım da istah kesiyor diyoCanım dereotu zayıflatıyor mu
Benim.ev 5. Kat güney cephe felaket sıcak oluyo yazın ama dediğin gibi 1 ay daha böyle giydirilirLohusalıktan heralde canim ben de üşüyorum çok kan kaybettik ondandır...ben de böyle giydiriyorum kolsuz atlet çorap patikli takım temmuza kadar böyle gider heralde hava ısındı diye de hemen soymam ben
Gündüzleri bizimki de saat bası memede bunların emne süresi be zamn uzucak yaKötüyü çağırmak gibi olmasın, o değnekten sonra benimki daha bi çoştu.. memelerim pörsüdü dünden beri habire emiyor, süt yok daha çok deliriyor, ne yiyeceğimi şaşırdım
Usumuyomu kuzum daha yeni ısındı benim ev güneşi görünce 2 gün öncesine kadar uzun kollu zıbın üstünde uzun kollu takım giydiriyodum toplanmasını diyede pijama in içine sokuyorum benOo bn sütyenle emziriyorum . Akşam kızım da sıfır kol zıbın üstünde uzun kol zıbın altta tek pijama çorap var .alt üst takımların üstü sürekli toplanıyor gcık oluyorum . Gündüzdr uzun kollu zıbının çıkartıp kısa kol zıbın giydiriyorum .
Onları bende çıkarttım almışsın diye tırnaklarını da kesiyorum zaten sürekli yoksa yüzünü ciziyoBen de zıbın üstüne ya tulum ya da alt üst giydiriyorum incelerden . Kafası çok terliyor oyuzden şapka giydirmiyorum . Çok gündür de eldiveni çıkardım
Gündüz olsa sadece iyi, gece süt tükeniyor, iyice deliriyor benimki.. dün iki saat dışarı çıktım, annem dolaptaki tüm sütü vermek zorunda kalmış, çocuk emmek istediği için ağzını açtıkça dayamış sağılmış sütü, bu sefer aşırı tokluktan huzursuz oldu, kustu emdi kustu emdiGündüzleri bizimki de saat bası memede bunların emne süresi be zamn uzucak ya
Bizimki de hiç uyumadi canım çıldırdı resmen. Hani 40i çıkınca rahatlayacaktık bunu kim dedi yaKötüyü çağırmak gibi olmasın, o değnekten sonra benimki daha bi çoştu.. memelerim pörsüdü dünden beri habire emiyor, süt yok daha çok deliriyor, ne yiyeceğimi şaşırdım
Bende bu yüzden emzige alıştırmaya çalışıyorum tatmin olmak için habire emmek istiyor o zamanda memeler maff :))Gündüz olsa sadece iyi, gece süt tükeniyor, iyice deliriyor benimki.. dün iki saat dışarı çıktım, annem dolaptaki tüm sütü vermek zorunda kalmış, çocuk emmek istediği için ağzını açtıkça dayamış sağılmış sütü, bu sefer aşırı tokluktan huzursuz oldu, kustu emdi kustu emdi(
Canım bizim evimiz hala soğuk ya hatta dün buraya yağmur yağdı firtina vardı buz gibiydi ben sifir kollu zibin alt ust takim ve ustune orgu yelek giydiriyorum hala. Üşüyo dahaKızlar sıcaklar başladı çocukları nasıl giydiriyosunuz
Yok ona bişey olmamıştır,olmazda;yalnız bu gidişle bizim kafalara olcak olanşimdi mesela yeni derdim bu biizm kız derin uyuduğu zaman bezi çok az çişli kalkıyor neredeyse kuru diycem okadar 1-2 kere ya yapmış ya yapmamıştır4 saatte. Ama kalkınca da 2-3 saat içinde şişiriyor o bezi işiyorda işiyor son birkaç gündür bu dikkatimi çekiyor süt mü yetmiyor aç mı dicem ama ozaman bütün bezleri aynı olurdu,var mı böyle olan dikkatini çeken acaba benim gibi manyak bir anne
Üç ayı çıkınca inşallahBizimki de hiç uyumadi canım çıldırdı resmen. Hani 40i çıkınca rahatlayacaktık bunu kim dedi ya
Hepsini denedim arkadaşım.. Zorla emzirmeye mama vermeye sağıp süt vermeye çalıştım kustu.. Hatta bi kere çok verdim yedi die sevindim burnundan da kustu korktum.. Uyanmadğı için uykusuz kaldım ben genelin aksine.. ağladım başka sorunlar da var hepsi ile sütüm gitti.. Ebebebekte ne kadar süt arttırıcı varsa doldurdum koca bi poşet içtim.. Bulgur pilavı dere otlu salata omlet yedim de sütümü zorla geri getirdim.. Tabi uyumanın da faydası olmuştur.. Süt gelmemesi korkunç bişimiş..Yanlış yaoıyorsun bence. Sarılık uyutuyor bebeği ve müsade etmemelisin buna. Ben kızını küvezden 10.43 sarılıkla aldım. 4 gün hiç uyumadım her saat başı emzirdim 3 yudum da olsa. Mama da veriyordum arada. Sarılık 2. günde bitip gitmişti. Dr bile şaşırdı. Uyumasına izin verme kan şekeri düşer sarılık ilerler. Uyandırmak için topuklarından parmaklarına doğru hafif sertlikte masaj yap, uyanır. Kulağıyla oyna. En kötü ihtimal sütünü sağ, şırıngayla yavaş yavaş ağzına boşalt yutmasını sağla. Asla öyle uzun uzun uyutma.
Canım bizimki emziğe alışık ama tükürüp atıyor emmek istediğinde, öğürüyor falan :))Bende bu yüzden emzige alıştırmaya çalışıyorum tatmin olmak için habire emmek istiyor o zamanda memeler maff :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?