2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Canımm ben geçen 4 moms mamaroo almıştım valla hayatımı kurtardı gaz sancısı falan varsa fayda etmiyo ama gaz çıkmış karnı tok altı temizse onunla oyalanıyo baya..
Para var huzur var diyorsun yani eşim almadı ondan, altı ay kullanılıyormuş iki ayı gitti zaten, verilen paraya günah diye chicconun ev tipi anakucagını aldık artık ama çok hoşlanmadı bizimki,belki yavaş yavaş alışır.. benim annem de gidiyor öğleden sonra, ne yaparım bilmiyorum

Veririz vercez dedi dersin deee ....
Ben korse taktım ama dikisleri acitti icin duzenli takamadim 1 gun takil 1 gun takmadim gibi düşün ama fayda etmedi gibi
Bide benim lekelenme seklinde kanamam olmadi pek

Bugün kirkimiz çıkıyor bizim velet daha bi huysuzlandi sihirli değneği bize de soktular galiba
Kötüyü çağırmak gibi olmasın, o değnekten sonra benimki daha bi çoştu.. memelerim pörsüdü dünden beri habire emiyor, süt yok daha çok deliriyor, ne yiyeceğimi şaşırdım

Oo bn sütyenle emziriyorum . Akşam kızım da sıfır kol zıbın üstünde uzun kol zıbın altta tek pijama çorap var .alt üst takımların üstü sürekli toplanıyor gcık oluyorum . Gündüzdr uzun kollu zıbının çıkartıp kısa kol zıbın giydiriyorum .

Ben de zıbın üstüne ya tulum ya da alt üst giydiriyorum incelerden . Kafası çok terliyor oyuzden şapka giydirmiyorum . Çok gündür de eldiveni çıkardım

Lohusalıktan heralde canim ben de üşüyorum çok kan kaybettik ondandır...ben de böyle giydiriyorum kolsuz atlet çorap patikli takım temmuza kadar böyle gider heralde hava ısındı diye de hemen soymam ben
Benim.ev 5. Kat güney cephe felaket sıcak oluyo yazın ama dediğin gibi 1 ay daha böyle giydirilir

Kötüyü çağırmak gibi olmasın, o değnekten sonra benimki daha bi çoştu.. memelerim pörsüdü dünden beri habire emiyor, süt yok daha çok deliriyor, ne yiyeceğimi şaşırdım
Gündüzleri bizimki de saat bası memede bunların emne süresi be zamn uzucak ya

Usumuyomu kuzum daha yeni ısındı benim ev güneşi görünce 2 gün öncesine kadar uzun kollu zıbın üstünde uzun kollu takım giydiriyodum toplanmasını diyede pijama in içine sokuyorum ben

Ben de zıbın üstüne ya tulum ya da alt üst giydiriyorum incelerden . Kafası çok terliyor oyuzden şapka giydirmiyorum . Çok gündür de eldiveni çıkardım
Onları bende çıkarttım almışsın diye tırnaklarını da kesiyorum zaten sürekli yoksa yüzünü ciziyo

Gündüzleri bizimki de saat bası memede bunların emne süresi be zamn uzucak ya
Gündüz olsa sadece iyi, gece süt tükeniyor, iyice deliriyor benimki.. dün iki saat dışarı çıktım, annem dolaptaki tüm sütü vermek zorunda kalmış, çocuk emmek istediği için ağzını açtıkça dayamış sağılmış sütü, bu sefer aşırı tokluktan huzursuz oldu, kustu emdi kustu emdi (

Bende bu yüzden emzige alıştırmaya çalışıyorum tatmin olmak için habire emmek istiyor o zamanda memeler maff :))

Canım bizim evimiz hala soğuk ya hatta dün buraya yağmur yağdı firtina vardı buz gibiydi ben sifir kollu zibin alt ust takim ve ustune orgu yelek giydiriyorum hala. Üşüyo daha

Canım.bu normal değil mi hanı uyuduğu için ben normal diye düşünmüştüm bizim kızda fazla yapmıyor gerçi ben gece fazla alt degistiremiyorum ama bakıyorum fazla birşey yok olsa birakmam

Hepsini denedim arkadaşım.. Zorla emzirmeye mama vermeye sağıp süt vermeye çalıştım kustu.. Hatta bi kere çok verdim yedi die sevindim burnundan da kustu korktum.. Uyanmadğı için uykusuz kaldım ben genelin aksine.. ağladım başka sorunlar da var hepsi ile sütüm gitti.. Ebebebekte ne kadar süt arttırıcı varsa doldurdum koca bi poşet içtim.. Bulgur pilavı dere otlu salata omlet yedim de sütümü zorla geri getirdim.. Tabi uyumanın da faydası olmuştur.. Süt gelmemesi korkunç bişimiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…